Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Resimlerin üzerine tıklayınca büyüyor, Acemilik işte anca bu kadar gönderebilmeyi becerdim..

kızlar becerebildiysem eğer fotoğrafımı gönderiyorum. Yalnız sizden ricam alıntı yapmadan yorum yaparssanız sevinirm, çünkü pazartesi günü sileceğim, kalmasını istemiyorum,

Çoook güzell. Bacakların incecik kalmış. 4 kg daha vermeyi düşünüyorsun ama şu halin bile çok güzel. 41 kere Maşallah.

Bir an yazdıklarını okuyunca beni anlatıyor dedim. Kendimi bildim bileli yeni yıl benim evimde kutlanırdı. Aynı senin gibi leş gibi bir ev ile saatlerce uğraşırdım. Kimse beni evine çağırmayı akıl etmezdi. Ne de olsa ben dayanamayacak çağıracaktım. İnsanları memnun etmek için kendimizi yıpratıyoruz. Biz kadınlar ne zaman akıllanacağız? Bu yıl eşim ile birlikte karar aldık ve bencillik yaptık. Dışarıda yemek yedik ve evimize döndük. Bulaşıksız geçen bir yıl oldu. Ama şiddetli bir baş ağrısı 2011 inin son günü sabahı başladı, tüm gün peşimi bırakmadı.
Neyse sabahınız çok güzel geçmiş. Allah dualarınızı kabul etsin, ağız tadınız hiç bozulmasın.

aybuke bende senin gibi incecik görünmek istiyorum (( ben 9 kilo verdim hala şişkoyum offf
çok güzel olmuşsun maşallah sana... o gözlerini niye öyle karaladın yav :))) espirili olmuş

selen birinciliğini kutlarım her zaman dereceye girmeni dilerim :)))

naneler naneyi yemişler

tuğba bu hafta aynı ekpteyiz planın nedir şeker :)))

günaydın herkeseee bugün inanılmaz halsizlik ve baş dönmesi ile uyandım, güya ben bugün rus diyetine başlayacaktım, akşam o niyetle yatmıştım ama çok kötü hissediyorum, psikolojik mi acaba acaba yine de başlasam kendime eeziyet mi yapmış oluurm ki, yarın başlarım olmazsa, bir de adet olacağım yarın esas tarihi ama bugün gelecek sanki karnım sinyaller veriyor, belki onun ağırlığından da kendimi kötü hissediyorumdur.

Çoook güzell. Bacakların incecik kalmış. 4 kg daha vermeyi düşünüyorsun ama şu halin bile çok güzel. 41 kere Maşallah.

teşekkür ederim canım, motive oldum bak şimdi rus diyeti de neymiş ayoll hıhhh

aybuke bende senin gibi incecik görünmek istiyorum (( ben 9 kilo verdim hala şişkoyum offf
çok güzel olmuşsun maşallah sana... o gözlerini niye öyle karaladın yav :))) espirili olmuş

ayol ne karalaması ben kendimce güneş gözlüğü yaptım bir kere, nasıl baktığınıza bağlı o ne biliim yaa kendimi deşifre etmiiim dedimmm mu ha haa sonra yolda sokakta görüp o şişko sendin dimi demeyin diyeeee bu arada sağdaki resim diyetten 5 gün önceki resim, soldaki ilk resim ise işte 2-3 ay sonraki resim, sen de böyle olursun zuzum merak etme, benim boy avantajım da var.

Gunaydin fistiklar..
hepinize mutlu yillar..
Allah hepimize saglikli,mutlu ailelerimizle huzurlu seneler nasib etsinn..ha birde bol kazancli
(akrep ablacim kusura bakma ben gecen hafta izinliydim, listeni onay icin sunmussun ama bizim kizlardanda ses cikmamiz)

Günaydın herkese.

Maalesef yılbaşı bana +1,5 kilo olarak geri döndü.
Bende bu sebeple 2 gün atak yapmaya karar verdim.
İşallah aldığımı veririm bu hafta.

günaydın kızlarrrrrrrrr

yeni bir yılın ilk pazartesisi ilk çalışma günü herkese kolay gelsinnnnn

Günaydın herkese.

Maalesef yılbaşı bana +1,5 kilo olarak geri döndü.
Bende bu sebeple 2 gün atak yapmaya karar verdim.
İşallah aldığımı veririm bu hafta.
bana ne kadar geri döndü bilmiyorum tartılamadım bile moralim bozulmasın diye..beni mahveden çerez ve gece yarısı gelen yaşpasta oldu
günaydın kızlarrrrrrrrr

yeni bir yılın ilk pazartesisi ilk çalışma günü herkese kolay gelsinnnnn
günaydın canım
kızlar birazcık raporlarım var onları halledeyim geleceğim tekrar

sana da kolay gelsin şeker

biz yine toplamda üçüncü olmuşuz
herkesi tebrik ediyorum

selennnnnn ciğim seni ayrıca tebrik ederim birinciliğin için

maydanozlar oleyyyyy

haydi nohutlar fasulyeleri pilaki yapalım
aybüke canım çok zayıflamışsın süper olmuşsun valla aman nazar değmesin
artık vermesen bile olur bence

Merhaba kızlar. 2 gündür fazlasıyla abarttım tartılmaya korkuyorum. Bu gün biraz frenlemiş gibiyim bu arada sigarasız 2. günüm ve ben çok zorlanmıyorum. Allah yardımcım olsun şu 1-2 haftayı atlatsam gerisi kolay.

teşekkür ederim kızlar, ama ben istediğim kiloda değlim hala, o yüzden diyete devam, bir de çoğunuz yılbaşında fazla kilo aldık dediniz ben de aynı haftasonu inanılmaz pisboğazdım, o nedenle bugün süt ile başladım bakalım nereye kadar devam edebileceğim.

Allah yardımcın olsun şekercik..hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun sigarasız geçicek günlerin

rus diyetine başlamışız

kızlar becerebildiysem eğer fotoğrafımı gönderiyorum. Yalnız sizden ricam alıntı yapmadan yorum yaparssanız sevinirm, çünkü pazartesi günü sileceğim, kalmasını istemiyorum,

kuşum önceki sonraki resmi ufaklıkla ayarlayabildim..sonraki resim daha kilolu görünüyor şekercik..önceki resimde daha zarif ince çıkmışsın:26:

Menüm
sabah
sucuklu yumueta
3 küçük dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin

ara
nescafe

öğle
k-fleks

ara
form çayı
ıhlamur

akşam
1 kepçe yayla çorba
3 adet etli kuru biber dolma

ara
1 elma
1 portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…