plan derkentuğba bu hafta aynı ekpteyizplanın nedir şeker :)))
şimdi olduayol ne karalaması ben kendimce güneş gözlüğü yaptım bir kere, nasıl baktığınıza bağlı one biliim yaa kendimi deşifre etmiiim dedimmm mu ha haa sonra yolda sokakta görüp o şişko sendin dimi demeyin diyeeee bu arada sağdaki resim diyetten 5 gün önceki resim, soldaki ilk resim ise işte 2-3 ay sonraki resim, sen de böyle olursun zuzum merak etme, benim boy avantajım da var.
Gunaydin fistiklar..
hepinize mutlu yillar..
Allah hepimize saglikli,mutlu ailelerimizle huzurlu seneler nasib etsinn..ha birde bol kazancli
(akrep ablacim kusura bakma ben gecen hafta izinliydim, listeni onay icin sunmussun ama bizim kizlardanda ses cikmamiz)
Menüm
sabah
sucuklu yumueta
3 küçük dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin
ara
nescafe
öğle
k-fleks
ara
form çayı
ıhlamur
akşam
1 kepçe yayla çorba
3 adet etli kuru biber dolma
ara
1 elma
1 portakal
kuşum önceki sonraki resmi ufaklıkla ayarlayabildim..sonraki resim daha kilolu görünüyor şekercik..önceki resimde daha zarif ince çıkmışsın:26:
aybüke çok iyi görünüyorsun,kızın da çok tatlı maşallah.
Merhaba kızlar. 2 gündür fazlasıyla abarttım tartılmaya korkuyorum. Bu gün biraz frenlemiş gibiyim bu arada sigarasız 2. günüm ve ben çok zorlanmıyorum. Allah yardımcım olsun şu 1-2 haftayı atlatsam gerisi kolay.
Allah sabır ve dayanma gücü versin ve benim gibi bırakmayı isteyen herkese nasip etsin.
teşşekür ederim canımcım, bu arada ilk resimdeki benim kızım değil haa, yanımdaki benim öğrencim bebiş de onun kardeşi, diğer resimdeki cadı benim kızımmm uyyyy kurban olurum ben onaaa aşkımmm aşkımmm aşkımmm
Ay Aybuke resimlerine tekrar baktım. Eski halinin olduğu resim var ya, bacakların ve basenin sanki benim vücudumun alt kısmıymış gibi. Benim vücuduma senin kafanı montajlamışlar arkadaşım. Nasıl ilceldi o bacaklar lütfen anlatır mısın?
Merhaba kızlar. 2 gündür fazlasıyla abarttım tartılmaya korkuyorum. Bu gün biraz frenlemiş gibiyim bu arada sigarasız 2. günüm ve ben çok zorlanmıyorum. Allah yardımcım olsun şu 1-2 haftayı atlatsam gerisi kolay.
teşekkür ederim kızlar, ama ben istediğim kiloda değlim hala, o yüzden diyete devam, bir de çoğunuz yılbaşında fazla kilo aldık dediniz ben de aynı haftasonu inanılmaz pisboğazdım, o nedenle bugün süt ile başladım bakalım nereye kadar devam edebileceğim.
2. takıma devam ederek tabikii
bu sabah bitirdiğim kitap;
Bu Yıl Farklı Olacak-Maeve Binchy
kitabın içinde 15 hikaye var. hepsinde başka bir duygu yeni başlangıçlar klasik yaşamların içindeki farkedilen duygular vs. 2 günde bitti ve bittiğinde yüzümde gülümseme vardı.
Yüzündeki gülümseme hiç gitmesin. Bu Yıl Farklı Olacak inşallah yeni yıla okuyarak girdiğin kitaptan belli. Paylaşım için teşekkürler.
uyudum uyandım uykumu almışım saate baktım çok erken ne yapayım diye düşündüm... kitap okuyayım dedim... sonra bir tartılayım dedim acaba sabahın bu saatinde kaç kiloyum ????? hiç bir şey yememişken su bile içmemişken kaç olabilirim diye baktım,gözlerim yerinden çıkacak sandım,diyetisyenim tartımı tekrar bana verirken olur olmadık zamanlarda tartılma aldatıcı olur demişti .kahkaha attım sessiz sessiz ,eşim uyanmasın diye, böyle aldatmaya can kurban dedim :))) tartı 69,600 kg gösteriyordu yok daha neler dediğinizi duyar gibiyim vallaha bende inanamadım :))) ama dün hiç bir şey yiyemedim neredeyse aç gezdim, onun etkisi sanırım. bir bardak su içeyim azıcık yiyeyim bu rakamı rüyamda görürüm herhalde :))) rüya dedim de sanki yeniden uykum geldi gidip yatayım bari :))) yüzümde kocaman bir gülümseme engel olamıyorum hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?