Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tuğba bu hafta aynı ekpteyiz planın nedir şeker :)))
plan derken
şimdi oldu ilk resim sonrakiymiş ne kadar farketmiş..ay bu fazla kilolar insana resmen yük yahuu

tamam canım önemli değil anlamıştım ben zaten
duaların için çok teşekkürler şekercik cümlemiz için geçerli olsun inş.

akşam sonrası arada meyveyle fazla şeker yüklersin vücuduna yapma dicektim kiii nohutmuşsun ayol yanii canikom özetle akşam yemek sonrası ne yesen olur yeterki ye yanii

kuşum önceki sonraki resmi ufaklıkla ayarlayabildim..sonraki resim daha kilolu görünüyor şekercik..önceki resimde daha zarif ince çıkmışsın:26:

Allah ım yarabbim yaaaahuuu acemilikten işte, zaten sonraki resim kilolu halim , ilk resim şimdiki halim, bariz fark var ayol göremedin mii yoksa yine mi gol değil zuzum yine mi

selam 2. takım.yeni yıl hakkımızda hayırlı olacak tüm isteklerimiz için bereketli bir yıl olsun inşallah.
2 gündür yine yorgan döşek yatıyorum,elimi kıpırdatacak halim yok..bu aralar iyi bir tatile,güzel bir uykuya hasretim.
aybüke çok iyi görünüyorsun,kızın da çok tatlı maşallah.

kızlar evde perşembeye kadar netim olmAayacak malesef vınn ımızın kotasını aşmışız da accıkk, o nedenle görüşemeyeceğiz, artık yarın görüşmek dileği ile, bu arada akrep başladım sayılır rus diyetine ama ilk günüm kötüydü öğlene kadar sürdü, artık yarın soda + peynir yapacağım , aksi bir durum oluşmazsa tüm gün uygulayacağım

aybüke çok iyi görünüyorsun,kızın da çok tatlı maşallah.

teşşekür ederim canımcım, bu arada ilk resimdeki benim kızım değil haa, yanımdaki benim öğrencim bebiş de onun kardeşi, diğer resimdeki cadı benim kızımmm uyyyy kurban olurum ben onaaa aşkımmm aşkımmm aşkımmm

Allah sabır ve dayanma gücü versin ve benim gibi bırakmayı isteyen herkese nasip etsin.

Ay Aybuke resimlerine tekrar baktım. Eski halinin olduğu resim var ya, bacakların ve basenin sanki benim vücudumun alt kısmıymış gibi. Benim vücuduma senin kafanı montajlamışlar arkadaşım. Nasıl ilceldi o bacaklar lütfen anlatır mısın?

2. takıma devam ederek tabikii

yarenciğim tebrik ederim sigarasızlığını 2 gün daha sabret ondan sonra vücudun değil beynin isteyecek eee beyninede hükmedersin olur biter ben 4 yıl önce sigarayı bıraktım şimdi yanımda sigara içilsin nefessiz kalıyorum sanki.

azıcık kalmış 4 kilocuk nedirki :))

tarih: 1 ocak 2012

kahvaltı: 11:00
3 dilim kızarmış ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
5 ad. zeytin
bir parça tereyağ ekmeklerin üzerine
bir tatlı kaşığı bal
çay
1 çay kaşığı bal (çayın içine)
salatalık, domates,maydanoz

ara öğün; 14:30
1 bardak yoğurt içine portakal ve tarçın koydum

öğle: 16:00
8 kaşık etli nohut yemeği
2 dilim ekmek

ara öğün;19:00
1 ad. elma üzerine tarçın
2 ad. ceviz

akşam; 20:30
1 kepçe domates çorbası ( kıtır ekmek ve kaşarlı)
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu

ara öğün: 23:30

bir bardak süt

akşam yemekten önce 1 saate yakın yürüyüş 1 litre su 1 litrede tarçınlı su

yılbaşı ertesi saatler epey bi karıştı ama toparladım kendimce :)))

bu sabah bitirdiğim kitap;
Bu Yıl Farklı Olacak-Maeve Binchy

kitabın içinde 15 hikaye var. hepsinde başka bir duygu yeni başlangıçlar klasik yaşamların içindeki farkedilen duygular vs. 2 günde bitti ve bittiğinde yüzümde gülümseme vardı.

2. takıma devam ederek tabikii

Heee hee kaptanım, incelmeden sorumlu devlet bakanım iyi ki burayı keşfetmişim.

1 ocak pazar

sabah 1 k.k peynir
pastırmalı yumurta
2 d. tam buğday ekmek

öğle 1 porsiyon sebze yemeği
1 d. tam buğday ekmek

ara 1 avuç fındık

akşam 1 porsiyon köfte
1 d. tam buğday ekmek
2 b ayran

2 ocak pazartesi

sabah 1 k.k peynir
3 yeşil biber
1 yumurta
6 y. zeytin

öğle 1 porsiyon nohut etli (geçen hafta pastırmalı kuru fasülye yapmıştım bu hafta nohut olduğumdan nohut yemeği yapayım dedim )
1 d. tam buğday ekmek

ara 1 b yoğurt
2 ceviz
1 gün kurusu

akşam 1 porsiyon etli nohut yemeği
1 d. tam buğday ekmek
bol salata

Son düzenleme:

Yüzündeki gülümseme hiç gitmesin. Bu Yıl Farklı Olacak inşallah yeni yıla okuyarak girdiğin kitaptan belli. Paylaşım için teşekkürler.

uyudum uyandım uykumu almışım saate baktım çok erken ne yapayım diye düşündüm... kitap okuyayım dedim... sonra bir tartılayım dedim acaba sabahın bu saatinde kaç kiloyum ????? hiç bir şey yememişken su bile içmemişken kaç olabilirim diye baktım,gözlerim yerinden çıkacak sandım,diyetisyenim tartımı tekrar bana verirken olur olmadık zamanlarda tartılma aldatıcı olur demişti .kahkaha attım sessiz sessiz ,eşim uyanmasın diye, böyle aldatmaya can kurban dedim :))) tartı 69,600 kg gösteriyordu yok daha neler dediğinizi duyar gibiyim vallaha bende inanamadım :))) ama dün hiç bir şey yiyemedim neredeyse aç gezdim, onun etkisi sanırım. bir bardak su içeyim azıcık yiyeyim bu rakamı rüyamda görürüm herhalde :))) rüya dedim de sanki yeniden uykum geldi gidip yatayım bari :))) yüzümde kocaman bir gülümseme engel olamıyorum hayırdır inşallah

yaren sigarayla savaşında arkandayız..kutluyorum seni kararından ötürü.zor ama başarılmayacak bir şey değil.mesela benim bu martta tam 15 sene olacak bırakalı.darısı başına,tüm kullananların da tabii..

tabii aç karnına,giysisiz tartılmak en doğrusu.ve tek tartı kullanmak.60 lara hoş geldin canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…