Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

nasıl da anlatmışsın anlatış şeklin çok hoşuma gitti, ay ben o zaman da kendimi kilolu hissetmezdim ayol, herkes bana çok kilo almış deyince nerem kilolu benim yaa derdim, şimdi o resimlerime bakınca gerçekten pess diyorum, ben başta yememe dikkat ettim, onu daa tabi 2. takım sayesinde başardım, sonra günde 1 saat yürüyüş ve ardından 20 dakika parkta bulunana aletler ile spor. bu kadar başka bir şey yapmadım, kendiliğinden gidiyor zaten, ama ben mesela akşam olabildiğince porsiyonumu küçülttüüm, gün geldi bir kase çorba içerek kalktım masadan,, sonuç bu

2. takıma devam ederek tabikii

ve doğru cevabı kaptanım verir, az mı dayak yedim ayoll

çok kıskandım şu annnnnnn beni geçme nolur gııızzz noluuurr

hmm güzel menü..kuşum akşam yemek sonrası nasıl yürüyosun sanırım evde dimi..benimkide soru yani tabiki evdedir
tatlım akşamları mümkün mertebe ekmekten uzak dur onun yerine tercihini yoğurt yeşillik salatan yana kullan
harika 69 lu rakamların hayırlı olsun şimdiden şekercik..şimdi sen beni de geçermişsin:26: oyy banuu biz kalıcı taşı olduk bu takımın
günaydın kızlar..

günaydın canım

dünkü menüm(bu benim kafamda kurduğum şekli)
kahvaltı öncesi
1 elma

kahvaltı
zeytin salatası,pide

ara
elma

öğle
yoğurt,Kfleks

ara
elma

akşam
bir kase nohutlu tavuklu pirinç çorbası,salata

şimdi dün yediüim menüm

kahvaltı öncesi
sadece bi ısırık elma(yemek hazırladım evdekilere bitirmeye zaman kalmadı)

kahvaltı
zeytin salatası,pide,şekersiz bir kupa çay

ara
tarçınlı yeşil elma

öğle
bir kase yoğurt,Kfleks,üzerine bir kuru incir,üç kuru kayısı ve ceviz ve tarçın ekledim harika oldu..(buraya kadar güzel)
(sanki kesmedi gibi beni tabii yılbaşı akşamı çayıra salınmış inek gibi yersem mide alışıyor daha istiyor.)
az sora kızımın beslenmesi için getirdiğim ama okula gitmeyince diş ağrısından ynımda kalan tereyağlı eriştenin yarım porsiyonunu çatalladım ve tamam dedim öğlenim bitti..eh benmi dedim bunu pat bizimkiler geldi..babamız evdeydi dün almış kızımla dedesini gezdirmiş bi güzel.harika güneş vardı dün burda..tabii acıkmışlar tantuni söylediler ve geldi tantuniler bana da söylemişler tabii ben yedim dedim rahatım yanii siz yiyin ben tokum dedim inanmadılar yaa ortada yemekle alakalı bişiiler görmeyince sanırsam şimdi desem ki kFleks yoğurt felan gülücekler bana oyy zorla oturttular:18: ve zorla tantuni yedim.

ara
ara yapıcak hal kalmadı bende tabii

akşam
eve gidince kendimi lavaboya zor attım.kaç gündür duran bağırsaklar patladı gittive ben lavabodan çık üzerimi değiş koşturdum mutfağa ve ne göreyim..benimki gündüz sucuk almış onu ızgara yapmış çay yapmış ses geliyodu mutfaktan ama hiiç aklımın ucundan geçmez böyle bişiiler yapıcağıtabii akşam da sucuk ekmek ve çay oldu menüm yanında da birkaç kaşık çorba..sonrası yarım avuç kadar çerez

ara
bir portakal,bir elma(yarene kızdım kendim yedim aslında sinir oldum istediğim gibi olmayınca menüm ondan)

ama yatana kadar lavabo yaptım yaa inanılmaz iki haftadır bağırsaklarım durmuştu resmen dün akşam sa tam mesai yaptılar karnımın şişliği kalmadı

sherlock holmes ı bitirdim..kısa kısa hikayelerden oluşuyordu güzeldi sürükleyiciydi..
şimdi agatha chrıstıe okuyorum.adı cesetler merdiveni..
işte kaldığım yerden birkaç cümle:
<neyse ...hiç olmazsa böyle şakalar yapabiliyorsun.>
mark neşeyle,<ne ayıp değilmi?>dedi.<aslında korkudan titriyorum.işe cinayet karışınca böyle oluyor.yaşlı jeff'e acımadığımı da sanmayın.acıyorum aslında.ama böylesi daha iyi.yoksa jeff kızın içyüzünü anladığı zaman daha çok sarsılırdı.!>

kızlarrrrr günaydınnn çok özledim sizii :))

bizde seni özledik canımmm yoğunsun sanırım kolay gelsin

senin için kötü olmuş ama bağırsaklar rahatlamış herşeye iyi yönüyle bakacaksın

bence ilk başta ayarladığun menü çok güzel hatta yılbaşı ertesi toparlamk için idealmiş

Son düzenleme:

ya harika seninle aynı başladık ben hala maşallah 80 lerdeyim sen çok güzel ve hızlı gidiyorsun

günaydın kızlar..
günaydın sanada

afiyet olsun

afiyet olsun

teşekkürler tatlım .Ben daha öncede bıraktığım için nasıl zorladığını biliyorum ve geçiştirmeye bakıyorum.İnşallah sende bırakırsın.

ya bende birkaç defa denemiştim ama geri başlamıştım kızıma hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım osıra bulantı falan istemedi

çok şükür içmedimde bir daha içmeyince valla insan anlıyor heerzaman kıyafetlerim ve saçım mis gibi içen biri geçtiği zaman çok itici

geliyor şimdi

inşallah canım bırakırsın valla sabah bile uyanmak ayrı güzell

Bende hemen menümü yazayım

kahvaltı
peynir
zeytin
muz

ara bir avu. badem

öğlen
tavuk köfte
yoğurt salata

ara-ve akşam birlik oldu
çünkü akşam ssınavım vardı ve saat 10 bulacaktı evde yesem
o yüzden işyerinde tost söyledim başka bişi yok zaten bisküvi dışında

kaşarlı tost
bir kaçtane daha badem

yeşil çay iki bardak siyah çay şekersiz birkaç defa ayrıca bir bardak nescafe şekersiz içtim

spor olarak 40 dk yürüyüş

erken indim kursa kadar yürüdüm

akrepçi canım ben şimdi bu rus diyetine başladım ya dün süt içmiştim öğlene kadar sürmüş olsa da onu yaptım sayıyorum

bugün soda+ peynir günüm

şimdi ben bunu da kesin ikindine kadar sürdürürüm yani akşam mönüm ana yemek olur

peki yarın ne yapacaktım bir listeyi paylaşır mısın tekrar.

ben de bu saatler de ne demiştim, neyseee,,

şimdi canım soracağım bir iki soru var, kızarmış ekmekleri hazır mı alıyorsun makinende mi yapıyorsun?

çayın içine balı tatlandırmak amaçlı mı atıyorsun yoksa başka bir niyetin mi var ?

bir deee sen ekmek olarak ne tür bir ekmek kullanıyorsun?

günaydın kızlar dün kontrole gittim hastaneye malum hastane olayı eziyet ile gidiyoruz dün uğrayamadım ama bikaç saat sonra gelir geçmişi okur rapor veririm inş hepinizi kocaman öptm

diyeti paylaşırsanız çok iyi olur

Merhaba kızlar finaller başladı burda kaç gündür ayaktayım bacaklarım koptu resmen. Siz nasılsınız
Gelmişken yediklerimide yazayım
Dün
sabah: 1 sandiviç 1 çay
ara: 1 bitki çayı
öğlen: 1 eti form 1 çay
akşam: karışık ızgara, ayran, salata, yoğurt
yemekten 2 saat sonra 1 tane muz yedim

Bugün:
sabah: domates, salatalık, peynır, zeytın, yarım simit, çay
ara: 1 bardak çay
öğlen: 1 bardak çay, 1 paket eti form
akşam: büyük ihtimal balık yiyeceğim

aybukeeeeeeeeeeeeeeee canım resimlerine baktım. ne kadar zayıflamışsın maşallah. o bacaklar ipincecik olmuş. vallahi çok kıskandım. resimlerine bakınca motive oldum. iştahım kesildi darısı başıma dıyorum bende. şu hayatta incelmesini en çok istediğim yerim bacaklarım o kadar kalınlar kı ne kadar kılo verırsem vereyım incelmiyor:26::26:

bu arada kızlar yeni yılınız kutlu olsun. 2012 hepimize önce sağlık, huzur sonra para getırsin ve tabiki benim için aşk 2012 herkesin fit olduğu bi yıl olsun. kilocuklar kaybolsun selülitler yok olsun :)

ben bu yıl ilk defa yılbaşı kutladım arkadaşlarla. doyasıya dans ettım göbek attım hiç oturmadım hatta inş. bütün bir yıl böyle mutlu geçiririm günlerimi

kızlar merhaba, yoğun geçen ve yoğun başlayan bir haftaya başladık yine yeniden.

Yeniyıl; sağlık, mutluluk ve huzur getirsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…