Ay Aybuke resimlerine tekrar baktım. Eski halinin olduğu resim var ya, bacakların ve basenin sanki benim vücudumun alt kısmıymış gibi. Benim vücuduma senin kafanı montajlamışlar arkadaşım. Nasıl ilceldi o bacaklar lütfen anlatır mısın?
2. takıma devam ederek tabikii
uyudum uyandım uykumu almışım saate baktım çok erken ne yapayım diye düşündüm... kitap okuyayım dedim... sonra bir tartılayım dedim acaba sabahın bu saatinde kaç kiloyum ????? hiç bir şey yememişken su bile içmemişken kaç olabilirim diye baktım,gözlerim yerinden çıkacak sandım,diyetisyenim tartımı tekrar bana verirken olur olmadık zamanlarda tartılma aldatıcı olur demişti .kahkaha attım sessiz sessiz ,eşim uyanmasın diye, böyle aldatmaya can kurban dedim :))) tartı 69,600 kg gösteriyordu yok daha neler dediğinizi duyar gibiyim vallaha bende inanamadım :))) ama dün hiç bir şey yiyemedim neredeyse aç gezdim, onun etkisi sanırım. bir bardak su içeyim azıcık yiyeyim bu rakamı rüyamda görürüm herhalde :))) rüya dedim de sanki yeniden uykum geldi gidip yatayım bari :))) yüzümde kocaman bir gülümseme engel olamıyorum hayırdır inşallah
hmm güzel menü..kuşum akşam yemek sonrası nasıl yürüyosun sanırım evde dimi..benimkide soru yani tabiki evdedirtarih: 1 ocak 2012
kahvaltı: 11:00
3 dilim kızarmış ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
5 ad. zeytin
bir parça tereyağ ekmeklerin üzerine
bir tatlı kaşığı bal
çay
1 çay kaşığı bal (çayın içine)
salatalık, domates,maydanoz
ara öğün; 14:30
1 bardak yoğurt içine portakal ve tarçın koydum
öğle: 16:00
8 kaşık etli nohut yemeği
2 dilim ekmek
ara öğün;19:00
1 ad. elma üzerine tarçın
2 ad. ceviz
akşam; 20:30
1 kepçe domates çorbası ( kıtır ekmek ve kaşarlı)
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün: 23:30
bir bardak süt
akşam yemekten önce 1 saate yakın yürüyüş 1 litre su 1 litrede tarçınlı su
yılbaşı ertesi saatler epey bi karıştı ama toparladım kendimce :)))
tatlım akşamları mümkün mertebe ekmekten uzak dur onun yerine tercihini yoğurt yeşillik salatan yana kullanHeee hee kaptanım, incelmeden sorumlu devlet bakanım iyi ki burayı keşfetmişim.
1 ocak pazar
sabah 1 k.k peynir
pastırmalı yumurta
2 d. tam buğday ekmek
öğle 1 porsiyon sebze yemeği
1 d. tam buğday ekmek
ara 1 avuç fındık
akşam 1 porsiyon köfte
1 d. tam buğday ekmek
2 b ayran
2 ocak pazartesi
sabah 1 k.k peynir
3 yeşil biber
1 yumurta
6 y. zeytin
öğle 1 porsiyon nohut etli (geçen hafta pastırmalı kuru fasülye yapmıştım bu hafta nohut olduğumdan nohut yemeği yapayım dedim )
1 d. tam buğday ekmek
ara 1 b yoğurt
2 ceviz
1 gün kurusu
akşam 1 porsiyon etli nohut yemeği
1 d. tam buğday ekmek
bol salata
harikauyudum uyandım uykumu almışım saate baktım çok erken ne yapayım diye düşündüm... kitap okuyayım dedim... sonra bir tartılayım dedim acaba sabahın bu saatinde kaç kiloyum ????? hiç bir şey yememişken su bile içmemişken kaç olabilirim diye baktım,gözlerim yerinden çıkacak sandım,diyetisyenim tartımı tekrar bana verirken olur olmadık zamanlarda tartılma aldatıcı olur demişti .kahkaha attım sessiz sessiz ,eşim uyanmasın diye, böyle aldatmaya can kurban dedim :))) tartı 69,600 kg gösteriyordu yok daha neler dediğinizi duyar gibiyim vallaha bende inanamadım :))) ama dün hiç bir şey yiyemedim neredeyse aç gezdim, onun etkisi sanırım. bir bardak su içeyim azıcık yiyeyim bu rakamı rüyamda görürüm herhalde :))) rüya dedim de sanki yeniden uykum geldi gidip yatayım bari :))) yüzümde kocaman bir gülümseme engel olamıyorum hayırdır inşallah
günaydın kızlar..
çok kıskandım şu annnnnnn beni geçme nolur gııızzz noluuurr
kızlarrrrr günaydınnn çok özledim sizii :))
dünkü menüm(bu benim kafamda kurduğum şekli)
kahvaltı öncesi
1 elma
kahvaltı
zeytin salatası,pide
ara
elma
öğle
yoğurt,Kfleks
ara
elma
akşam
bir kase nohutlu tavuklu pirinç çorbası,salata
şimdi dün yediüim menüm
kahvaltı öncesi
sadece bi ısırık elma(yemek hazırladım evdekilere bitirmeye zaman kalmadı)
kahvaltı
zeytin salatası,pide,şekersiz bir kupa çay
ara
tarçınlı yeşil elma
öğle
bir kase yoğurt,Kfleks,üzerine bir kuru incir,üç kuru kayısı ve ceviz ve tarçın ekledim harika oldu..(buraya kadar güzel)
(sanki kesmedi gibi beni tabii yılbaşı akşamı çayıra salınmış inek gibi yersemmide alışıyor daha istiyor.)
az sora kızımın beslenmesi için getirdiğim ama okula gitmeyince diş ağrısından ynımda kalan tereyağlı eriştenin yarım porsiyonunu çatalladım ve tamam dedim öğlenim bitti..eh benmi dedim bunu pat bizimkiler geldi..babamız evdeydi dün almış kızımla dedesini gezdirmiş bi güzel.harika güneş vardı dün burda..tabii acıkmışlar tantuni söylediler ve geldi tantuniler bana da söylemişlertabii ben yedim dedim rahatım yanii siz yiyin ben tokum dedim inanmadılar yaa ortada yemekle alakalı bişiiler görmeyince sanırsam şimdi desem ki kFleks yoğurt felan gülücekler bana oyy zorla oturttular:18: ve zorla tantuni yedim.
ara
ara yapıcak hal kalmadı bende tabii
akşam
eve gidince kendimi lavaboya zor attım.kaç gündür duran bağırsaklar patladı gittive ben lavabodan çık üzerimi değiş koşturdum mutfağa ve ne göreyim..benimki gündüz sucuk almış onu ızgara yapmış çay yapmış ses geliyodu mutfaktan ama hiiç aklımın ucundan geçmez böyle bişiiler yapıcağı tabii akşam da sucuk ekmek ve çay oldu menüm yanında da birkaç kaşık çorba..sonrası yarım avuç kadar çerez
ara
bir portakal,bir elma(yarene kızdım kendim yedim aslında sinir oldum istediğim gibi olmayınca menüm ondan)
ama yatana kadar lavabo yaptım yaa inanılmaz iki haftadır bağırsaklarım durmuştu resmen dün akşam sa tam mesai yaptılar karnımın şişliği kalmadı
uyudum uyandım uykumu almışım saate baktım çok erken ne yapayım diye düşündüm... kitap okuyayım dedim... sonra bir tartılayım dedim acaba sabahın bu saatinde kaç kiloyum ????? hiç bir şey yememişken su bile içmemişken kaç olabilirim diye baktım,gözlerim yerinden çıkacak sandım,diyetisyenim tartımı tekrar bana verirken olur olmadık zamanlarda tartılma aldatıcı olur demişti .kahkaha attım sessiz sessiz ,eşim uyanmasın diye, böyle aldatmaya can kurban dedim :))) tartı 69,600 kg gösteriyordu yok daha neler dediğinizi duyar gibiyim vallaha bende inanamadım :))) ama dün hiç bir şey yiyemedim neredeyse aç gezdim, onun etkisi sanırım. bir bardak su içeyim azıcık yiyeyim bu rakamı rüyamda görürüm herhalde :))) rüya dedim de sanki yeniden uykum geldi gidip yatayım bari :))) yüzümde kocaman bir gülümseme engel olamıyorum hayırdır inşallah
günaydın sanadagünaydın kızlar..
Heee hee kaptanım, incelmeden sorumlu devlet bakanım iyi ki burayı keşfetmişim.
1 ocak pazar
sabah 1 k.k peynir
pastırmalı yumurta
2 d. tam buğday ekmek
öğle 1 porsiyon sebze yemeği
1 d. tam buğday ekmek
ara 1 avuç fındık
akşam 1 porsiyon köfte
1 d. tam buğday ekmek
2 b ayran
2 ocak pazartesi
sabah 1 k.k peynir
3 yeşil biber
1 yumurta
6 y. zeytin
öğle 1 porsiyon nohut etli (geçen hafta pastırmalı kuru fasülye yapmıştım bu hafta nohut olduğumdan nohut yemeği yapayım dedim )
1 d. tam buğday ekmek
ara 1 b yoğurt
2 ceviz
1 gün kurusu
akşam 1 porsiyon etli nohut yemeği
1 d. tam buğday ekmek
bol salata
tarih: 1 ocak 2012
3 dilim kızarmış ekmek
5 ad. zeytin
bir tatlı kaşığı bal
çay
ara öğün; 14:30
1 bardak yoğurt içine portakal ve tarçın koydum
öğle: 16:00
8 kaşık etli nohut yemeği
2 dilim ekmek
ara öğün;19:00
1 ad. elma üzerine tarçın
2 ad. ceviz
akşam; 20:30
1 kepçe domates çorbası ( kıtır ekmek ve kaşarlı)
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün: 23:30
bir bardak süt
akşam yemekten önce 1 saate yakın yürüyüş 1 litre su 1 litrede tarçınlı su
teşekkürler tatlım .Ben daha öncede bıraktığım için nasıl zorladığını biliyorum ve geçiştirmeye bakıyorum.İnşallah sende bırakırsın.
tarih: 1 ocak 2012
3 dilim kızarmış ekmek
5 ad. zeytin
bir tatlı kaşığı bal
çay
akrepçi canım ben şimdi bu rus diyetine başladım ya dün süt içmiştim öğlene kadar sürmüş olsa da onu yaptım sayıyorum
bugün soda+ peynir günüm
şimdi ben bunu da kesin ikindine kadar sürdürürüm yani akşam mönüm ana yemek olur
peki yarın ne yapacaktım bir listeyi paylaşır mısın tekrar.
günaydın kızlar dün kontrole gittim hastaneye malum hastane olayı eziyet ile gidiyoruz dün uğrayamadım ama bikaç saat sonra gelir geçmişi okur rapor veririm inş hepinizi kocaman öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?