Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menü paylaşımı lütfen

işte sana menü
sabah
3 dilim ekmek
1 yumurta
5-6 zeytin
2 dilim peynir

ara
sıcak çikolata
1/2 paket ligt bisküvi
salep

öğle
2 kase arabaşı çorba
3 dilim ekmek

ara
3-4 adet galeta
ıhlamur
3 adet bisküvi

akşam
4-5 kaşık pilav
5-6 kaşık kavurma

ara
1 avuç kuruyemiş Sana yazmayayım demiştim ama akrepcim.

kendimi 3. sırada gördüm birden..motivasyonum geri geldi..iyileşir iyileşmez spora..

Ağlamak istiyorum yaaa şu rezilliğime bak

bende üçüncü olmuşum ama sondan üçüncü

çok kıskandım şu annnnnnn beni geçme nolur gııızzz noluuurr

geçemem kiiiii sabah sabah öyle çıktığıma bakma sen :)))

tabii aç karnına,giysisiz tartılmak en doğrusu.ve tek tartı kullanmak.60 lara hoş geldin canım benim..

sanırım daha var 60 lara :) sabah sabah öyle göründüğüme bakma ama heyecanlandım cidden :))

yemekten önce yürüyorum canım sonrasında değil :) ve evde değil dışarda lojman içinde yürüyorum :) cuma günü tam kilom belli olacak. sadece yürümüyorum sabahları yürüyüş yaptıktan sonra evde aerobik yapıyorum yani toplamda günde 2 saate yakın spor yapmış oluyorum bunun etkisi çok sanırım :)

neyseki rahatlamışsın :)) afiyet olsun canım ne diyeyim ama u hafta aynı ekipteyiz kilo vermen gerek unutma :)

önce seni sonra beni çok tırsdım bacım çook:18:

tırsın bendeeeen :)

ya harika seninle aynı başladık ben hala maşallah 80 lerdeyim sen çok güzel ve hızlı gidiyorsun

ben spora yüklendim ve diyetime mümkün oldukça bağlı kaldım hala tatlı yemedim çok sınırlı tatlılarım var birde geçen haftalarda yaşadığımız olumsuzluk hızlandırdı kilo vermemi sende iyi gidiyorsun ben bir yerde duracağım mutlaka :)

harika :) afiyet olsun

ne demiştin bu saatlerde merak ettim :)

ekmekleri makinede kendim kızartıyorum canım, piyasada satılan tost ekmeklerinden yiyorum. ve evet balı çayımı tatlandırmak için kullanıyorum yoksa içemiyorum

nice güzel yıllara canım bu yıl her şey gönlünce olsun :)

evet canım ben de öyle düşünmüştüm ama istediğim gibi olmadı maalesef üstelik ishal oldum..

dışarda yediğin tantuniden kaynaklandığı düşünüyorum ben ne zaman dışarıda et ürünlerinden yesem ishal olurum iyi et olmadığından sanırım yada yağından suyundan bişiinden ne bilim ((

kendimi 3. sırada gördüm birden..motivasyonum geri geldi..iyileşir iyileşmez spora..
harikasın canımtebrikler
ayyy liste ye bak kırmızıgül e inanaamıyorum valla tebrik ederim
evet kuşum 36 kilo vermiş maaşallah
Ağlamak istiyorum yaaa şu rezilliğime bak

bende üçüncü olmuşum ama sondan üçüncü
bu da sana kapak olsun şekerim tut akşamları o boğazını ver sen de çık yukarılara doğru

ayyyy dimi yaa kusmak istiyorum yaa hiç sevmediğim şeyler ben kolay kola dışardan söylemem kii

03/12/2011

Sabah
1 d tam buğday ekmek
1 k.k peynir.

Ara
1 avuç fındık

Öğle
çiğköfte dürüm bol yeşillikli
1 b ayran

ara
1 b ayran
5 fındık

akşam
hindi göğüs ızgara
5-6 yeşil biber ve göbek salatanın içine 1 tane çiğköfte ekledim yağsız bol limonlu

2 lt su+ 1 b. ada çayı + 1b bitki çayı+ 2 saat spor
(herdemk teşekkürler canım sen yazmasaydın evdeki spor aletini çıkarmayı ve akşamları spor yapmayı akıl edemeyecektim, ben gündüz spor salonunda yaptığım spor yeter, koşturmacalarım da var yeterince spor yapıyorum diye düşünüyordum. Evde yeterince yer yok diye geçen yıl spor aletimi kaldırmıştım. İnsan isteyince yer bulabiliyormuş. Hem de salonda ve de tv karşısında. Bugün ilk kez akşam sporumu yaptım. İnşallah bir faydası olur ilham perim olduğun için tekrar teşekkürler öptüm)

Bu arada 14 Şubat a kadar 58 kg hedefi sizce nasıl? 63,2 den 58 e düşmeyi hedefliyorum. Aslında 56 olmayı isterdim ama 42 günde 7 kg çok daha zor ve sağlıksız olmaz mı? Her hafta 0,900 gr yerine ortalama 1,2 kg vermem lazım. Spor hocam vücudumun sıkılaştığını farketmiş tartılmamı istedi. Çok mutlu oldum. Ama cuma gününe kadar tartılmayacağım. Nohutlar,fasülyeler hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:

İnşallah o tarihi burada açıklayacağım ve hayatım boyunca 1 gün olsun vazgeçemediğim tuzu bıraktığım gibi onu da sizlerin desteği ile bırakacağım. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
evet anca gelebildim yorucu bi günün ardından sizleri okumadan yatmak istemedim herdemkcim tebrik ederim cnm ama listeni istiyorum burdan yada msn den paylaşırsan sevinirim kib hepinizi öptm

dünkü menüm

kahvaltı
zeytin salatası,pide,deri peyniri,şekersiz çay

ara
tarçınlı yeşilelma

öğle
bol ceviz,üç kuru kayısı ve tarçın eklediğim bir kase yoğurda Kfleks katıp yedim..
sorası acıcık pide

akşam
küçük iki parça ekmek arası soğan ve patates kızartması(yine metazori bir şekilde oldu eşim tarafındanyemeyince kıyamet kopartıyor artık)iki bardak ayran

kitabımı bitirdim(cesetler merdiveni)
su 1,5 litre

Günaydın herkese.

Öyle yoğunum ki giremiyorum.
Bi selam vereyim dedim.
Ve yılbaşında aldığım kiloyu fazlaca vermiş bulunuyorum.
Cuma günü beni bekleyin anacım.

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Zeytin 4-5 adet
menemen

ara
sıcak çikolata
ımlamur

öğle
k-fleks

ara
elma
portakal
1 avuç fındık
1 paket çubuk kraker

akşam
1 tabak mantı

ara
salep
1 avuç badem

kızlar merhaba bugün hiç giremedim çünkü sınıfta da netim yok malesef bugün paylaşım yok bende. herkesi öptüm görüşürüz.

merhaba,

salı günkü menüm;

sabah:2 su bardağı ılık su, yağsız kepek ekmekli tost

ara:yok

öğle: 2 su bardağı su, yarım etli pide ve bol yeşilllik

ara:1 tane portakal

akşam: fırında patlıcanlı köfte ve bir su bardağı kadar yoğurt

ara: küçük bir parça çikolata

2 fincan yeşil çay, 3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…