hep okul dönüşünde yürüdüm kızlar bazen de yürüdüğüm halde eve geldiğimizde eşimle 1 saat ekstradan yürüdük, bakalım ne çıkcağım yarın , çok heyecanlıyım
kızlar merhaba kaçak göçek girdim neteee
geçmişi okuyamayacğım bu hafta çok dikkat ettim adeta ezildim açlıktan bakalım yarınnı çok merak ediyorum ne çıkacak, yine doğru düzgün veremediysem naparım acep ???ben nİsoşu kreşten almaya giddimm şimdi görüşürüz sonra
bu hafta nohut ve fasulyeler yavaştan kaynamakta ki takım pek bir sessiz.hayırdır kızlar,yoğunluk devam herhalde.ben kızlarla oldukça yoğunum bu ara.küçük hastalanınca,ilgi seviyesi artınca ablamız biraz sıkıntı yaptı.akşamları daha fazla zaman ayırıyorum ne yapayım.7 sene bir evin tek prensesi ol,sonra gelsin kızın biri ilgiyi alsın üzerinden,zor tabii..kıskançlık başa bela..
ev hanımı olunca da böyle işte kızlar.paylaşacak pek bir şeyim olmuyor.ufaklık azıcık daha büyüse kendimi sosyalliğe,yollara vuracağım.bu hayalle avunuyorum..
tarçınlı suyu bir gece önceden hazırlayıp sabahları içmeye başlıyorsun canım tarifide çok kolay bir litre suya 3-4 dal kabuktarçın koyup bir geceden sabah beklet istersen içine ıhlamurda koyabilirsin ben arada öylede içiyorum. listeyi mail olarak bu gece atıyorum kusura bakma geciktiğim için
dün akşam bir tabak ama koca bir tabak pilavla beraber fasıulye yedimve doymadım fasulyeden ayrıca yarım tabak daha yedim ama çok açtım ben ya neden ama neden bu kadar açıktım akşamda oturuken meyveleri ve çerez leri hüplettimm saat 8 den sonra hemde ufff ya uffff
:18: menümü paylaşırım birazdan
merhaba kızlar nasılsınız. geçmişi okuyacak vakit bulamıyorum umarım herkesin keyfı yerındedır.
benım ıcın buruk bır gün bugün. çok sevdiğim bi hocam görevden ayrılıyor. akşam veda yemeği var. aklıma geldikçe gözlerim doluyor. babam kadar sevdiğim bir çünkü.
bu hafta dün dışında cok kaçamak yapmadığımı düşünüyorum. gecen hafta kılo verememiştim ama inş. bu hafta umudum var :)
afiyet olsun canım..
ben sabah soğuk ve uykusuzluktan çıkamadım..cidden çok soğuktu sabah..öğlene doğru güneş çıkınca daha iyi oldu..aslında her gün yarın sabah mutlaka diyorum ama sabah oluyor ya kalkamıyorum ya da soğuk diyorum uff benim hergün yürümem lazım ama nasıl yaa
hep okul dönüşünde yürüdüm kızlar bazen de yürüdüğüm halde eve geldiğimizde eşimle 1 saat ekstradan yürüdük, bakalım ne çıkcağım yarın , çok heyecanlıyım
Herkes günaydın mesajları atıyor bense sadece iyi akşamlar diyebiliyorum. Sevgili nohut ve fasülye arkadaşlarım yarın sabah büyük gün. Yine 07:30 gibi girip alel acele kilo bildirimi yapar öyle dışarı çıkarım. Yürüyüş yapan aybuke ve herdemk'e ben de imrendim. herdemk azmine hayranım, seni ve kaptanımı örnek alıyorum. Bugün sadece tempolu koşturabildim :))) Bir de biraz önce portakal suyunu pulvarize yöntem ile her bir köşeye püskürtmeyi becerebilen meleğim sayesinde salonun halısını tamamen sildim. Bahane ile halı temizlik yüzü gördü. Biraz olsun dinleneyim 20- 30 dakika spor yaparım. Hepinize yağlarınızın eridiği güzel bir uyku dilerim.
Sabah evden çıkmadan 1 b süt içtim, maydanoz ve 1 k.k peyniri yiyip evden çıktım
5-10 dk sonra 1 gün kurusu, 4 adet ceviz, 8 adet fındık yedim
Ara 1 b ayran
2 kraker
öğle yok
Akşam bol yeşillikli salata içine haşlanmış tavuk göğsü koydum yağsız limonlu ve çok büyük bir salata kasesi içindeydi.
1 dilim tam buğday ekmek (kızarmış)
1 b taze sıkılmış meyve suyu
herdemk çok cahilce bir soru olacak ama merak ettim. Kabuk tarçınları atacağın su sıcak mı oluyor? Ihlamur da ekleyebildiğine göre sıcaktır diye düşündüm. Bir de bu tarçınlı su kan şekerini dengelemek için mi, ne gibi bir faydası var?
dün 4 saat bugünde 8 saat çalışarak 3 boyutlu kağıttan rölyef çalışmamı bitirdim. çok güzel oldu :) iftiharla sunarım :)))
Eki Görüntüle 321677 Eki Görüntüle 321678 Eki Görüntüle 321681 Eki Görüntüle 321682
çok sağol selencim.çok şükür iki kardeş gayet güzel anlaşıyorlar,ama arada kıskançlık canavarı dürtüyor.Maşallah meleklerine, ne güzel küçük olanı hiç sıkılmayacak çünkü bir ablası var. Biliyorsun tek çocuk olmak daha zor. En kısa zamanda ablalığın tadını alacak ve bir kardeşinin olmasının tek başına yalnız oynamaktan daha iyi olduğunu anlayacaktır. En azından ben kardeşim doğduğunda bunu hissetmiştim.
banusultan İkinci kez anne olmak nasıl bir duygu? Umarım minik meleğinin hastalığı önemli bir şey değildir.
dün 4 saat bugünde 8 saat çalışarak 3 boyutlu kağıttan rölyef çalışmamı bitirdim. çok güzel oldu :) iftiharla sunarım :)))
Eki Görüntüle 321677 Eki Görüntüle 321678 Eki Görüntüle 321681 Eki Görüntüle 321682
Kaptanım, nohut ve fasülye arkadaşlarım günaydınnnnnnnnlarrr.
herdemk'e yazarken dalmışım daha giyinmem lazım. Kızım da biraz halsiz belki okula göndermem benimle birlikte kursa gelir. Veya hiç gitmeyiz bir hayli geç kaldık. Kilo bildirimimi yapıp çıkmayı düşünüyorum. Yine de kararsızım.
Bu sabah ki kilom 62,6
geçen hafta 63,2 idi yani sadece 0,600 gr verebilmişim(
evder ben sağlıklı beslenme konusunda bilgi sahibi değilim ama kendimde gözlemlediğim bir şeyi yazayım dedim. Pirinç benim kan şekerimi bir anda yükseltiyor o yüzden pilav yediğim zaman çok fazla acıkıyorum. Yememeye veya bir iki kaşıkla yetinmeye özen gösterdiğim ikinci gıda pirinçtir. Sofradaki tabakları toplarken bile acıktığım ve tekrar oturup bir şeyler yediğim çok olmuştur. Pirincin glisemik indeks oranı yüksek diye duymuştum ondan olabilir. Y. Bradley'in 8 haftalık bir eğitimine katılmıştım o da bana aynı şeyleri söylemişti. Arkadaşlar daha iyi bilirler, bundan dolayı acıkmış olabilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?