Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hep okul dönüşünde yürüdüm kızlar bazen de yürüdüğüm halde eve geldiğimizde eşimle 1 saat ekstradan yürüdük, bakalım ne çıkcağım yarın , çok heyecanlıyım

ayyy çok kıskandım seni yaa ben de yürümek istiyorum iştee:84::84::84:

bak seeen kuşumaa gizliden yarışıyomuşda haberimiz yook şimdi daha fecii kıskandım seni sanırsamm

Herkes günaydın mesajları atıyor bense sadece iyi akşamlar diyebiliyorum. Sevgili nohut ve fasülye arkadaşlarım yarın sabah büyük gün. Yine 07:30 gibi girip alel acele kilo bildirimi yapar öyle dışarı çıkarım. Yürüyüş yapan aybuke ve herdemk'e ben de imrendim. herdemk azmine hayranım, seni ve kaptanımı örnek alıyorum. Bugün sadece tempolu koşturabildim :))) Bir de biraz önce portakal suyunu pulvarize yöntem ile her bir köşeye püskürtmeyi becerebilen meleğim sayesinde salonun halısını tamamen sildim. Bahane ile halı temizlik yüzü gördü. Biraz olsun dinleneyim 20- 30 dakika spor yaparım. Hepinize yağlarınızın eridiği güzel bir uyku dilerim.

Sabah evden çıkmadan 1 b süt içtim, maydanoz ve 1 k.k peyniri yiyip evden çıktım
5-10 dk sonra 1 gün kurusu, 4 adet ceviz, 8 adet fındık yedim

Ara 1 b ayran
2 kraker

öğle yok

Akşam bol yeşillikli salata içine haşlanmış tavuk göğsü koydum yağsız limonlu ve çok büyük bir salata kasesi içindeydi.
1 dilim tam buğday ekmek (kızarmış)
1 b taze sıkılmış meyve suyu

Son düzenleme:

Maşallah meleklerine, ne güzel küçük olanı hiç sıkılmayacak çünkü bir ablası var. Biliyorsun tek çocuk olmak daha zor. En kısa zamanda ablalığın tadını alacak ve bir kardeşinin olmasının tek başına yalnız oynamaktan daha iyi olduğunu anlayacaktır. En azından ben kardeşim doğduğunda bunu hissetmiştim.

banusultan İkinci kez anne olmak nasıl bir duygu? Umarım minik meleğinin hastalığı önemli bir şey değildir.

Son düzenleme:

herdemk çok cahilce bir soru olacak ama merak ettim. Kabuk tarçınları atacağın su sıcak mı oluyor? Ihlamur da ekleyebildiğine göre sıcaktır diye düşündüm. Bir de bu tarçınlı su kan şekerini dengelemek için mi, ne gibi bir faydası var?

Son düzenleme:

evder ben sağlıklı beslenme konusunda bilgi sahibi değilim ama kendimde gözlemlediğim bir şeyi yazayım dedim. Pirinç benim kan şekerimi bir anda yükseltiyor o yüzden pilav yediğim zaman çok fazla acıkıyorum. Yememeye veya bir iki kaşıkla yetinmeye özen gösterdiğim ikinci gıda pirinçtir. Sofradaki tabakları toplarken bile acıktığım ve tekrar oturup bir şeyler yediğim çok olmuştur. Pirincin glisemik indeks oranı yüksek diye duymuştum ondan olabilir. Y. Bradley'in 8 haftalık bir eğitimine katılmıştım o da bana aynı şeyleri söylemişti. Arkadaşlar daha iyi bilirler, bundan dolayı acıkmış olabilirsin canım.

bir gün seninde ardından böyle sevgiyle konuşulmasını dilerim canım :)) ne mutlu o gidene adıyla sanıyla gidiyor iyi ve hoş gidiyor :))

bazı sabahlar bende üşeniyorum ama kapının önüne çıkana kadar sonra eve girmek istemiyor insan :)

hep okul dönüşünde yürüdüm kızlar bazen de yürüdüğüm halde eve geldiğimizde eşimle 1 saat ekstradan yürüdük, bakalım ne çıkcağım yarın , çok heyecanlıyım

senin adına bende heyecanlandım :)

öğle yemeği neden yok ve sabhları neden bu kadar az yiyorsun canım ( ara öğünlerinde zayıf ne bileyim benim yediklerimin yanında sadece bir öğün kadar yiyorsun. sana yemeni tavsiye ederim canım açlık adamı şişmanlatıyor tecrübeyle sabit... azimliyim haklısın kilolar beni değil ben onları yeneceğim :)

neden chilce olsun canım benim gayet normal sorun :) oda sıcaklığındaki su ile hazırlıyorum. tarçının şeker isteğini bastırdığını duyduğum günden beri yapıp içiyorum ben faydasını gördüm çok sevdiğim çiklotayı,sütlacı bile çekmez oldu canım :) üstelik regl günlerimde bile tatlı yemedim. ıhlamuruda bir tat katsın diye koyuyorum faydası vardır elbet soğuk algınlığına iyi geldiği söylenir :))

dün 4 saat bugünde 8 saat çalışarak 3 boyutlu kağıttan rölyef çalışmamı bitirdim. çok güzel oldu :) iftiharla sunarım :)))

Günaydın herdemk cevabın için teşekkürler canım. Dışarıda olduğum zaman yemek yemek istemiyorum tamamen ondan kaynaklanıyor. Evet öğünlerime biraz daha dikkat etmem gerekiyor. Yemek molalarında kızımı okuldan almaya gidiyorum daha doğrusu yetişmek için koşturuyorum o yüzden bazı günler ya ara öğünüm ya da ana öğünüm arada kaynıyor. Bu yüzden olsa gerek yediklerimin çıkışında problemler yaşıyorum. 2-3 günü buluyor bazen. Aç karnına kayısı bile fayda etmiyor. Sen de aynı sorunla karşılaştın mı?

Bu arada rölyefin çok hoş olmuş, eminim güzel bir çerçeve ile duvarında daha da mükemmel duracaktır. Çünkü karşıdan bakıldığında çok temiz iş çıkarılmış gibi görünüyor. Öğretmenime rica etmiştim o resim kağıtlarından almıştı henüz nasıl bir resim seçtiğini bilmiyorum, inşallah güzel bir resim seçmiştir, ben de üç dört hafta sonra folyo tekniğinden sonra yapmayı düşünüyorum. Yaparken aklıma bir şeyler takılırsa sorabilirim herhalde.

kızlarrrrr günaydınnn buhafta yılbaşında aldığım kiloları vermekle uğraşıp birazda abarttığım için akrebimmm ben bu hafta sabiyimmm (( takım ark. özür dilerim

Günaydın kızlar herkese.

Bu hafta çok fazla gitmedi benden. Olsun buna da şükür. Haftaya 71 li bi rakam görmeyi istiyorum artık.
Kilom 72,3

Herdem çok beğendim cnm çalışmanı eline sağlık.

Kaptanım, nohut ve fasülye arkadaşlarım günaydınnnnnnnnlarrr.
herdemk'e yazarken dalmışım daha giyinmem lazım. Kızım da biraz halsiz belki okula göndermem benimle birlikte kursa gelir. Veya hiç gitmeyiz bir hayli geç kaldık. Kilo bildirimimi yapıp çıkmayı düşünüyorum. Yine de kararsızım.

Bu sabah ki kilom 62,6
geçen hafta 63,2 idi yani sadece 0,600 gr verebilmişim (

çok sağol selencim.çok şükür iki kardeş gayet güzel anlaşıyorlar,ama arada kıskançlık canavarı dürtüyor.küçük te ablayı öperken ağlıyor bu ara..2. kez anne olmaksa bilinçli olduğun için daha rahat,özgüvenli,daha çocuğun tadını çıkarmaya yönelik yaklaşımla harika geliyor bana.allah isteyen herkese tattırsın.çok bekledim anne olabilmek için,şimdi keyfini sürüyorum her anlarının..

canım bayıldım,bayıldım.ellerin dert görmesin..ebatlarını yazar mısın,bir de sergi açacak mısınız[kursa devam ediyorsun sanırım]o zaman resimlerini de yayınlarsın,tüm çalışmalarını görürüz..

günaydın canlarım,yazmak istemiyorum artık sabit olduğumu,bir garip haldir,ne alıyorum,ne veriyorum..

.öyle küçümsemek yok,küser gitmez yağların..
selen kilo etiketi yapsana,gelişimini herkes görsün...

günaydın kızlar

biraz işlerim var dönücem sonra size

banucum kiloları toparlarmısın

Günaydın kızlarrrrr

hemen yazayım kilom 81 dim 80,6 oldu yani 400 gr cık vermişim :26:

eline sağlık pek güzel olmuş

canım cevabın için teşekürler olabilir o gün içime bişe kaçmış gibi sürekli ye ye ye diyordu yani ogün sadeece onlarla kalabildiğime şükrettim sonradan

herkese merhaba 8 haftanın sonunda regl oldum ve beni yataklara kadar düşürdü 2 gündür. bugünde çok zor geldim gelmek zorunda olduğum için. bu hafta sadece ve sadece 400 gram vererek moralim iyice bozuldu sinir oldum kendime önümüzdeki hafta şoka başlıyacağım.

harika ellerine sağlık şekercim

bu arada ordaki çayın içinde sanki iki kesme şeker görüyorum..o çay senin değil dimi şekercik..çaylar şekersiz içiliyor biliyorsun dimii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…