kızlarrrrr günaydınnn buhafta yılbaşında aldığım kiloları vermekle uğraşıp birazda abarttığım için akrebimmm ben bu hafta sabiyimmm(( takım ark. özür dilerim
Günaydın kızlar herkese.
Bu hafta çok fazla gitmedi benden. Olsun buna da şükür. Haftaya 71 li bi rakam görmeyi istiyorum artık.
Kilom 72,3
Herdem çok beğendim cnm çalışmanı eline sağlık.
Kaptanım, nohut ve fasülye arkadaşlarım günaydınnnnnnnnlarrr.
herdemk'e yazarken dalmışım daha giyinmem lazım. Kızım da biraz halsiz belki okula göndermem benimle birlikte kursa gelir. Veya hiç gitmeyiz bir hayli geç kaldık. Kilo bildirimimi yapıp çıkmayı düşünüyorum. Yine de kararsızım.
Bu sabah ki kilom 62,6
geçen hafta 63,2 idi yani sadece 0,600 gr verebilmişim(
Günaydın kızlarrrrr
hemen yazayım kilom 81 dim 80,6 oldu yani 400 gr cık vermişim :26:
herkese merhaba 8 haftanın sonunda regl oldum ve beni yataklara kadar düşürdü 2 gündür. bugünde çok zor geldim gelmek zorunda olduğum için. bu hafta sadece ve sadece 400 gram vererek moralim iyice bozuldu sinir oldum kendime önümüzdeki hafta şoka başlıyacağım.
özürdilerim kaptanım çook geciktim diyetisyenime gittim eve geldim elektirik kesik biraz önce geldi bağışlayın lütfen. hemen kilomu bildiriyorum
69,900 kg :) küsüratlı ama 69 u telafuz etmek bile güzel :)
tebrik ederim canım
Günaydın herdemk cevabın için teşekkürler canım. Dışarıda olduğum zaman yemek yemek istemiyorum tamamen ondan kaynaklanıyor. Evet öğünlerime biraz daha dikkat etmem gerekiyor. Yemek molalarında kızımı okuldan almaya gidiyorum daha doğrusu yetişmek için koşturuyorum o yüzden bazı günler ya ara öğünüm ya da ana öğünüm arada kaynıyor. Bu yüzden olsa gerek yediklerimin çıkışında problemler yaşıyorum. 2-3 günü buluyor bazen. Aç karnına kayısı bile fayda etmiyor. Sen de aynı sorunla karşılaştın mı?
Bu arada rölyefin çok hoş olmuş, eminim güzel bir çerçeve ile duvarında daha da mükemmel duracaktır. Çünkü karşıdan bakıldığında çok temiz iş çıkarılmış gibi görünüyor. Öğretmenime rica etmiştim o resim kağıtlarından almıştı henüz nasıl bir resim seçtiğini bilmiyorum, inşallah güzel bir resim seçmiştir, ben de üç dört hafta sonra folyo tekniğinden sonra yapmayı düşünüyorum. Yaparken aklıma bir şeyler takılırsa sorabilirim herhalde.
Kaptanım, nohut ve fasülye arkadaşlarım günaydınnnnnnnnlarrr.
herdemk'e yazarken dalmışım daha giyinmem lazım. Kızım da biraz halsiz belki okula göndermem benimle birlikte kursa gelir. Veya hiç gitmeyiz bir hayli geç kaldık. Kilo bildirimimi yapıp çıkmayı düşünüyorum. Yine de kararsızım.
Bu sabah ki kilom 62,6
geçen hafta 63,2 idi yani sadece 0,600 gr verebilmişim(
slm kızlar sabitim inş geç kalmamışımdır ee bu yemeye kilo almamam mucizeee
canım bayıldım,bayıldım.ellerin dert görmesin..ebatlarını yazar mısın,bir de sergi açacak mısınız[kursa devam ediyorsun sanırım]o zaman resimlerini de yayınlarsın,tüm çalışmalarını görürüz..
özürdilerim kaptanım çook geciktim diyetisyenime gittim eve geldim elektirik kesik biraz önce geldi bağışlayın lütfen. hemen kilomu bildiriyorum
69,900 kg :) küsüratlı ama 69 u telafuz etmek bile güzel :)
Çok çok özür diliyorum arkadaşlar ama sabah 8 den beri toplantıdaydım yeni çıktık geç kaldım sanırım ama kilom 59 tekrar özür diliyorum.
günaydın canlarım,yazmak istemiyorum artık sabit olduğumu,bir garip haldir,ne alıyorum,ne veriyorum..
eline sağlık pek güzel olmuş
herkese merhaba 8 haftanın sonunda regl oldum ve beni yataklara kadar düşürdü 2 gündür. bugünde çok zor geldim gelmek zorunda olduğum için. bu hafta sadece ve sadece 400 gram vererek moralim iyice bozuldu sinir oldum kendime önümüzdeki hafta şoka başlıyacağım.
akrep33 ( 66,7 / 67,6 / -0,9 / -1,35%)
banusultan( 62 / 62 / 0 / 0,00%)
zulaley( 69,1 / / / %)
aybüke07( 68,3 / / / %)
karamel_guzel( 79,2 / / / %)
tugbaemrah( 67,3 / 67,3 / 0 / 0,00%)
yaren38( 58,3 / / / %)
herdemk( 71 / / / %)
evder( 81 / / / %)
genic( 62,9 / / / %)
irem&özge( 72,7 / 72,3 / 0,4 / 0,55%)
çelik198408( / / / %)
selennnn( 63,2 / 62,6 / 0,6 / 0,95%)
kızlar çok özür dilerimbir yılbaşı akşamının bende bıraktığı akşam atıştırma alışkanlığının sonucu işte..
ama çok şaşırdım sadece 900 gr aldığıma
Günaydın kızlar. Bugün çokk yorgunum. kafamı kaldıramıyorum. dünkü yemek gece 1 e kadar sürdü. otele gittim duş alıp yattım. saçlarım ıslak ıslak yatınca şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım malesef
bugün tartılamadım tartı bulamadığımdan ama dün tartılmıştım. 200 gr vermişim bu hafta
slm kızlar sabitim inş geç kalmamışımdır ee bu yemeye kilo almamam mucizeee
harikaellerine sağlık şekercim
bu arada ordaki çayın içinde sanki iki kesme şeker görüyorum..o çay senin değil dimi şekercik..çaylar şekersiz içiliyor biliyorsun dimii
olmadı kaptanım olmadı( sende böyle yaparsan biz ne yaparız (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?