tatlım bu şekilde devam edersen haftaya cuma çıkarıcam seni haberin olsun..
seni takıma aldım destek olmak yardımcı olmak için ama sen kendine yardım etmiyosan bizim yardımımızın hiç. önemi olmaz ki..
sana bir hafta mühlet şekercik..
zayıflamak isteyen zayıflamak için bu kadar çaba gösteren arkadaşlara saygısızlık etmek istemem zira
canım benim senin yüzüne şu sporuma başlicam en geç yarın..sabah yürüyüşe çıkıcam yağmur olursa evde spor yapıcam çünkü bugün çok bulutlu burası..
aşk olsun kaptanım ben şekere elimi sürmemsadece bir kaşık bal ile tadlandırdım ( normalde de keseme şeker kullanmazdım toz şeker favorim-di :)))
tamam kuşum takılmak istedim sadece
ama o daha yeni anne(
peki o zaman anladımki ben bu diyet olayında çok hassasım :)) takılmalarada gelemiyormuyum neyim :)))
evet aynen öyle şekercik..
ölçümlerin sonunda ibre hassas olduğunu gösterdi zaten
hassas olman da zayıflamaı ciddiye aldığını gösteriyor..
kendine olan saygından dolayı tebri ediyorum seni canikom
canım benim yeni anne olduğu için destek verdim ya zaten..hani dedim çabalıyor kiloları da yeni henüz..bebelere koşturması da spor olur..
günde bir paylaşım yeme düzeni istedim sadece..ama kaç haftadır hiç çaba göstermemesi üzdü beni açıkcası..
eğer istemiyorsa zorla güzellik olmaz ki şekercik..
bravo valla..teşekkür ederim canım. kursa gitmiyorum evde kendi kendime birşeyler yapıyorum. ben bu resmi arkadaşımda gördüm o da kıbırsda kendisi yapmış. bende yaparım dedim malzemelerini temin ettim ve işte arkadaşımın resmindede bakarak kendi perspektif bilgimle,tabi arkadaşımdan nasıl yapıldığına dair bilgide aldım hatta sağolsun bazı noktalarda arkadaşımın fikrinide aldım ve sonuç bu hoşuma gitti şimdi bir resim daha yapacağım :))
o kadar olacak canım.Çok çok özür diliyorum arkadaşlar ama sabah 8 den beri toplantıdaydım yeni çıktık geç kaldım sanırım ama kilom 59 tekrar özür diliyorum.
aşk olsun kaptanım ben şekere elimi sürmemsadece bir kaşık bal ile tadlandırdım ( normalde de keseme şeker kullanmazdım toz şeker favorim-di :)))
bravo valla..
o kadar olacak canım.
hep yazacağım unutuyorum,bal sıcak içeceklere karışınca toksik hale gelir,zararı dokunur.hatta çocuklara bile çok ılık süte karıştırılıp verilmelidir.kaliteli kahverengi şekeri tavsiye edeyin naçizane..ben kullandım,memnun da kaldım..
hmm ben bekliyodum bu hafta artı kilo senden şekercik..menülerin çok değişti bir anda..sanırım hedefe yakınlaşmanın verdiği rehavet sardı seni ama çok tehlikeli bir durum hemen çık o rehavetten yoksa tüm emeklerin boşa gider başa dönersin
akrep33 ( 66,7 / 67,6 / -0,9 / -1,35%)
banusultan( 62 / 62 / 0 / 0,00%)
zulaley( 69,1 / / / %)
aybüke07( 68,3 / / / %)
karamel_guzel( 79,2 / 79 / 0,2 / 0,25%)
tugbaemrah( 67,3 / 67,3 / 0 / 0,00%)
yaren38( 58,3 / 59 / -0,7 / -1,20%)
herdemk( 71 / 69,9 / 1,1 / 1,55%)
evder( 81 / 80,6 / 0,4 / 0,49%)
genic( 62,9 / 62,5 / 0,4 / 0,65%)
irem&özge( 72,7 / 72,3 / 0,4 / 0,55%)
çelik198408( 74,5 / 74,5 / 0 / 0,00%)
selennnn( 63,2 / 62,6 / 0,6 / 0,95%)
.öyle küçümsemek yok,küser gitmez yağların..
selen kilo etiketi yapsana,gelişimini herkes görsün...
eğer geç kalmadıysam eğer kilo bildirimine sabit yazarsan sevinirim kaptanımmm
geçmiş olsun yavruna aybüke.şimdi nasıl kuzucuk,ateşi düştü mü..oofff geç kaldım değil mi???:: :: herkesten özür diliyorum, kızlar ne kadar heyecanlıydım bildirim yapmaya dünden biliyorsunuz amaa zor bir gece ve gün geçirdim, kızım gece çok hastalandı, nöbet tuttum başında, sabah hala ateşi vardı, evden nasıl çıktığımızı bilmiyorum, çok kötü bir güne başlangıçtı, inanın bu saat oldu daha tartılamadım bile, eve daha yeni giriyorum, ve girer girmez hemen size yazayım dedim. çok üzgünüm...
kızlar netim gitti noldu paylaşıma gitmedimi liste
:)) canım benim yemek yemene özen göster derim sağlıklı kalabilmek için. cildin saçların pırıl pırıl olsun istemezmisin.:))) bendede problemler oluyor haliyle arkadaşımın önerisiyle sabahları bir kuru kayısı ılık su işe yarıyor şimdilik.
takıldığın biryer olursa tabiki sorabilirsin. ben bu çalışmayı arkadaşımın evinde gördüm bende yapabilirim deyip resimleri sipariş ettim işte biraz uğraşla bu hale getirdim. teknik gerektiren bir durumu yok azıcık perspektif bilgisi derinlik bilgisi yeterli. kursa gidiyorsan güzel resimler yapacağını düşünüyorum ben şimdi bir resme daha başlayacağım :)))
o 600 gr ne kadar kıymetli biliyor musun :)):) tebrik ederim canım
kızlar benim net gidip gidip geliyr..ve saat 16 ya kadar listelerin verilmesi lazımdı banucum bu taş sana
canım benim net giderse eğer listeyi 7. takıma verdim eğer eklenirse diğer listelere takip edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?