Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ama o daha yeni anne (

canım benim senin yüzüne şu sporuma başlicam en geç yarın..sabah yürüyüşe çıkıcam yağmur olursa evde spor yapıcam çünkü bugün çok bulutlu burası..

hahahaha "senin yüzüne" diye başlayan bir cümleyi okuyunca sonunda ne dedmişsin diye şöyle gözlerimi pörtleterek baktım neyseki klavye sürçmesiymiş :)))

evet sporsuz olmuyor bende bunu bu yaşımda anlamış bulunuyorum. :)

aşk olsun kaptanım ben şekere elimi sürmem sadece bir kaşık bal ile tadlandırdım ( normalde de keseme şeker kullanmazdım toz şeker favorim-di :)))

tamam kuşum takılmak istedim sadece

ama o daha yeni anne (

canım benim yeni anne olduğu için destek verdim ya zaten..hani dedim çabalıyor kiloları da yeni henüz..bebelere koşturması da spor olur..
günde bir paylaşım yeme düzeni istedim sadece..ama kaç haftadır hiç çaba göstermemesi üzdü beni açıkcası..
eğer istemiyorsa zorla güzellik olmaz ki şekercik..

peki o zaman anladımki ben bu diyet olayında çok hassasım :)) takılmalarada gelemiyormuyum neyim :)))

evet aynen öyle şekercik..
ölçümlerin sonunda ibre hassas olduğunu gösterdi zaten
hassas olman da zayıflamaı ciddiye aldığını gösteriyor..
kendine olan saygından dolayı tebri ediyorum seni canikom

Son düzenleme:
evet aynen öyle şekercik..
ölçümlerin sonunda ibre hassas olduğunu gösterdi zaten
hassas olman da zayıflamaı ciddiye aldığını gösteriyor..
kendine olan saygından dolayı tebri ediyorum seni canikom

seni kocaman kocaman öpüyorum :))) teşekkür ederim.

yinede üzülmesini istemedim işte

bravo valla..
Çok çok özür diliyorum arkadaşlar ama sabah 8 den beri toplantıdaydım yeni çıktık geç kaldım sanırım ama kilom 59 tekrar özür diliyorum.
o kadar olacak canım.
aşk olsun kaptanım ben şekere elimi sürmem sadece bir kaşık bal ile tadlandırdım ( normalde de keseme şeker kullanmazdım toz şeker favorim-di :)))

hep yazacağım unutuyorum,bal sıcak içeceklere karışınca toksik hale gelir,zararı dokunur.hatta çocuklara bile çok ılık süte karıştırılıp verilmelidir.kaliteli kahverengi şekeri tavsiye edeyim naçizane..ben kullandım,memnun da kaldım..

Son düzenleme:

ayy öylemi günlerdir çayımı öyle içiyorum ( hıım yarın sabahtan itibaren bırakıyorum balıda kahverengi şekerde şeker işte... en iyisi şekersiz içmek yada hiç içmemek (

Canım hedefe yaklaşma rehaveti değilde sigaradan kurtulma operasyonu bir hafta kendime izin vermiştim ama haftaya bomba gibi geliyorum

oofff geç kaldım değil mi???:: :: herkesten özür diliyorum, kızlar ne kadar heyecanlıydım bildirim yapmaya dünden biliyorsunuz amaa zor bir gece ve gün geçirdim, kızım gece çok hastalandı, nöbet tuttum başında, sabah hala ateşi vardı, evden nasıl çıktığımızı bilmiyorum, çok kötü bir güne başlangıçtı, inanın bu saat oldu daha tartılamadım bile, eve daha yeni giriyorum, ve girer girmez hemen size yazayım dedim. çok üzgünüm...

.öyle küçümsemek yok,küser gitmez yağların..
selen kilo etiketi yapsana,gelişimini herkes görsün...

Yok canım ben kilomu verdikten sonra koruma dönemimde öyle bir etiket yapmak istiyorum. Ne bileyim üşendiğimden yapmadım. Halbuki iki dakikalık bir şey.
Haaa haaa haa küsmez küsmez gelecek hafta daha iyi bile olur.

kızlar netim gitti noldu paylaşıma gitmedimi liste

geçmiş olsun yavruna aybüke.şimdi nasıl kuzucuk,ateşi düştü mü..
kızlar netim gitti noldu paylaşıma gitmedimi liste

ben de şimdi girdim akrepçim ya.merak ettim hemen bakayım paylaşıma..

kızlar benim net gidip gidip geliyr..ve saat 16 ya kadar listelerin verilmesi lazımdı banucum bu taş sana
canım benim net giderse eğer listeyi 7. takıma verdim eğer eklenirse diğer listelere takip edin olurmu

Kuru kayısı yemeye çalışıyorum. Sabah yedim faydası olmadı. Ara öğünde bile yoğurt, kuru kayısı, keten tohumu, kepek unu karışımı yaptım. Doğru söylüyorsun kim istemez. Yine de bugün menümü incelediğinde göreceksin çok çok sağlıklı bir menü değil.
Ayyy kendin yaptın demek. Senden korkulur, kafana takınca hiç bir engel tanımıyorsun desene. Kursa gitmemişsin ama kendi yeteneğine güveniyorsun, maşallah sana, muhteşem bir şey çıkmış ortaya. Ben bu yıl haftanın 6 günü full doluyum. 3 kursa gidiyorum. Bu yüzden geçen yıl gittiğim ahşap boyama sınıfına misafir öğrenci olarak katılyorum. Çünkü 4. kusa ayırabileceğim bir zaman kalmıyor. Aluminyum folyodan sonra, rölyef yapacağım. En çok da ahşap rölyefe takmış durumdayım. Keşke kızımı okuldan alabilecek biri olsaydı. Kurstan kızımın okuluna gidiyor onu alıp tekrar kursa gidiyorum. Bir hayli zor oluyor. Öğrenmeye aşık biriyim, takıldığım yerde kesinlikle soracağım.
Arkadaşlarım yaptılar çerçevesi ve parlamayan camı pahalıymış.

o 600 gr ne kadar kıymetli biliyor musun :)):) tebrik ederim canım

:))))) göbeğim çatladı ama :)))

Son düzenleme:
kızlar benim net gidip gidip geliyr..ve saat 16 ya kadar listelerin verilmesi lazımdı banucum bu taş sana
canım benim net giderse eğer listeyi 7. takıma verdim eğer eklenirse diğer listelere takip edin olurmu

kız ne bileyim ben netinin arıza çıkaracağını,sen de bana çıkarma arıza şimdi..gelir gelmez baktık herhalde yav..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…