kızlar netim gitti noldu paylaşıma gitmedimi liste
geçmiş olsun yavruna aybüke.şimdi nasıl kuzucuk,ateşi düştü mü..
aybuke geçmiş olsun canım. Şu an nasıl? Ateşi düştü mü?
tatlım bu şekilde devam edersen haftaya cuma çıkarıcam seni haberin olsun..
seni takıma aldım destek olmak yardımcı olmak için ama sen kendine yardım etmiyosan bizim yardımımızın hiç. önemi olmaz ki..
sana bir hafta mühlet şekercik..
zayıflamak isteyen zayıflamak için bu kadar çaba gösteren arkadaşlara saygısızlık etmek istemem zira
hayır kızlar bir şey yemiyor, içmiyor, hala ateşi 38,5üşüyorum diyor üstünü de çıkarrtırtmıyor, moralim çok bozuk Allah daha büyük dert vermesin elbette ama insanda yavrusunun bakışı yere düştü mü neşe meşe kalmıyor
Bu sabah açlık konusunda gerçekten zorlandım, kan şekerim beni çok zorladı. Keşke yumurtalı doğru düzgün bir kahvaltı yapsaydım.
6 Ocak 2012
Sabah 2 adet günkurusu, 2 b su, 10 dakika spor yaptım,
2 dilim tam buğday ekmek, 1 kk peynir yiyip evden çıktım ama hala miğdem kazınıyordu
10-15 dk zor dayandım öğle yemeği için aldığım peynir domates ve salatalıklı sandviçin yarısına yakınını yolda yürürken yedim ilk defa kan şekerim beni böylesine zor bir duruma düşürdü. Halbuki 3-4 dakika sonra kursta olacaktım oraya gitmeyi bekleyemedim offf ya(
ara 1 kahve, 1 yudum tarçınlı süt, 1 adet gün kurusu
öğle peynir, domates ve salatalıklı sandöviçimin geri kalanını yedim.
Ara yoğurt, 2kuru kayısı, keten tohumu, kepek unu karışımı
çikolatadan küçük bir ısırık
akşam 1 kase çorba
1/2 kaşık erişte makarna çok yağlı diye yarım kaşık yedim.
tavuklu salata yağsız
Kuru kayısı yemeye çalışıyorum. Sabah yedim faydası olmadı. Ara öğünde bile yoğurt, kuru kayısı, keten tohumu, kepek unu karışımı yaptım. Doğru söylüyorsun kim istemez. Yine de bugün menümü incelediğinde göreceksin çok çok sağlıklı bir menü değil.
Ayyy kendin yaptın demek. Senden korkulur, kafana takınca hiç bir engel tanımıyorsun desene. Kursa gitmemişsin ama kendi yeteneğine güveniyorsun, maşallah sana, muhteşem bir şey çıkmış ortaya. Ben bu yıl haftanın 6 günü full doluyum. 3 kursa gidiyorum. Bu yüzden geçen yıl gittiğim ahşap boyama sınıfına misafir öğrenci olarak katılyorum. Çünkü 4. kusa ayırabileceğim bir zaman kalmıyor. Aluminyum folyodan sonra, rölyef yapacağım. En çok da ahşap rölyefe takmış durumdayım. Keşke kızımı okuldan alabilecek biri olsaydı. Kurstan kızımın okuluna gidiyor onu alıp tekrar kursa gidiyorum. Bir hayli zor oluyor. Öğrenmeye aşık biriyim, takıldığım yerde kesinlikle soracağım.
Arkadaşlarım yaptılar çerçevesi ve parlamayan camı pahalıymış.
cnm kaptancım inan dediklerini bende düşünmüştüm hatta selen mi bişey diycem mi takıma gircek diye konuşulurken onların benden daha çok hakettiğini düündüm inann sizi ve enerjinizi çok sevdim ama ayak uyduramıyorum çok spor yapmak istiyorum ama gerçekten cnm çekiyo resmen yorulmak karnıma kraplar girmesini istiyorum ama vakit bulamıyorum daha sonra geri dönmek şartıyla izin istiyorum
herdemk cim desteğin için tşk verdiğin kilolar içinde tebrikler
ara ara gelirim yine amaaaa
hayır kızlar bir şey yemiyor, içmiyor, hala ateşi 38,5üşüyorum diyor üstünü de çıkarrtırtmıyor, moralim çok bozuk Allah daha büyük dert vermesin elbette ama insanda yavrusunun bakışı yere düştü mü neşe meşe kalmıyor
Bu hafta liste dışımı kaldık biz şimdik
günaydın kızlar
ben şu paylaşıma bakıyorum hemen listemiz ne durumda kalmış bakalım
canım çok gecmiş olsun. kıyamam annesi hasta mı oldu o. tez zamanda iyi olur inş. sende moralini bozma canım.
daha erken uyanıp iyi bir kahvaltı yapmanı öneririm canım. akşam yemeklerini sen yapıyorsun değil mi? mümkün mertebe akşamları sebze öğlenleri et ve et ürünlerinden ye benim diyet listelerimden görebileceğin gibi genelde akşamları hep sebze yemeği var.
60-70 bin liraya güzel bir çerçeve yaptırabilirsin,kimine pahalı gelebilir ama bence uygun bir rakam bu emek için. camın parlamaması içinde cam önüne polyester koymayı düşünüyorum. parlamayan cam diye birşey duymamıştım öyle birşey mi varmış araştırayım belki sanılan kadar fiyatlı değildir. teşekkür ederim verdiğin bilgi için. okulda ahşap rölyef çalışmıştık çok zevkli ve gerçekten sabır isteyen bir iş. üstelik okulda bu bir dersti düşün artık zorluğunu osmanlı motiflerinden seçip ahşaba işlemiştik oymacılık ilk başlar da hoşuma gitmişti ama sonraaa beynimi yiyordum :))) folya çalışmasınıda bir arkadaşımda gördüm silikon kokusuna dayanmak zor diye düşünmüştüm ama kabartması hoşuma gitmişti. hiç kursa gitmedim ama meraklıyım hemen uygulamayı istiyorum bilen birilerini bulunca da peşlerini bırakmıyorum :))) öğrenmek güzel şey gerçekten de :)))
herkese merhaba arkadaşlar, benim cadı bütün gece uyutmadı bizi, sersem gibiyim, çok fena ateşi vardı 39 dereceyi bile geçti ateşi, sabah yemeyi geçtim ne içtiyse kustu, şurup bile içiremeyince yine acili boyladık,acil doktoru yine ilaçla geçiştirmeye çalıştı, biz iğne konusunda ısrar edince, sabah akşam günde iki kez 5 günlük bir iğne verdi. ilk iğnesini oldu, hastaneyi yıktı tabi, şimsi tuvaletini bile yaparken ufuma dokunma diye ağlıyor,ama en azından kendine geldi biraz. bakalım gece yine iğne yaptıracağız,, çok perişanım çok.
Çok üzüldüm aybuke. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. İğne konusunda mecbur kaldığınız için mi ısrar ettiniz? Kıyamam ben 10 tane iğne yiyecek off yaa yine canı yanacak. Allah acil şifalar versin.
herkese merhaba arkadaşlar, benim cadı bütün gece uyutmadı bizi, sersem gibiyim, çok fena ateşi vardı 39 dereceyi bile geçti ateşi, sabah yemeyi geçtim ne içtiyse kustu, şurup bile içiremeyince yine acili boyladık,acil doktoru yine ilaçla geçiştirmeye çalıştı, biz iğne konusunda ısrar edince, sabah akşam günde iki kez 5 günlük bir iğne verdi. ilk iğnesini oldu, hastaneyi yıktı tabi, şimsi tuvaletini bile yaparken ufuma dokunma diye ağlıyor,ama en azından kendine geldi biraz. bakalım gece yine iğne yaptıracağız,, çok perişanım çok.
kızlar ben bu arada 14 günde 2,5 kilo vermişim fena değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?