Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun yavruna aybüke.şimdi nasıl kuzucuk,ateşi düştü mü..

aybuke geçmiş olsun canım. Şu an nasıl? Ateşi düştü mü?

hayır kızlar bir şey yemiyor, içmiyor, hala ateşi 38,5 üşüyorum diyor üstünü de çıkarrtırtmıyor, moralim çok bozukAllah daha büyük dert vermesin elbette ama insanda yavrusunun bakışı yere düştü mü neşe meşe kalmıyor

liste dışı kalmışız anlaşılan ben de bildirim yapamamıştım zaten, çok bencilceeee, kınıyorum kendimi...

Bu sabah açlık konusunda gerçekten zorlandım, kan şekerim beni çok zorladı. Keşke yumurtalı doğru düzgün bir kahvaltı yapsaydım.

6 Ocak 2012

Sabah 2 adet günkurusu, 2 b su, 10 dakika spor yaptım,
2 dilim tam buğday ekmek, 1 kk peynir yiyip evden çıktım ama hala miğdem kazınıyordu
10-15 dk zor dayandım öğle yemeği için aldığım peynir domates ve salatalıklı sandviçin yarısına yakınını yolda yürürken yedim ilk defa kan şekerim beni böylesine zor bir duruma düşürdü. Halbuki 3-4 dakika sonra kursta olacaktım oraya gitmeyi bekleyemedim offf ya (

ara 1 kahve, 1 yudum tarçınlı süt, 1 adet gün kurusu

öğle peynir, domates ve salatalıklı sandöviçimin geri kalanını yedim.

Ara yoğurt, 2kuru kayısı, keten tohumu, kepek unu karışımı
çikolatadan küçük bir ısırık

akşam 1 kase çorba
1/2 kaşık erişte makarna çok yağlı diye yarım kaşık yedim.
tavuklu salata yağsız

cnm kaptancım inan dediklerini bende düşünmüştüm hatta selen mi bişey diycem mi takıma gircek diye konuşulurken onların benden daha çok hakettiğini düündüm inann sizi ve enerjinizi çok sevdim ama ayak uyduramıyorum çok spor yapmak istiyorum ama gerçekten cnm çekiyo resmen yorulmak karnıma kraplar girmesini istiyorum ama vakit bulamıyorum daha sonra geri dönmek şartıyla izin istiyorum

herdemk cim desteğin için tşk verdiğin kilolar içinde tebrikler

ara ara gelirim yine amaaaa

ah canım geçmiş olsun ( hastalanmasın minikler bende çok üzülüyorum hasta bir çocuk gördüğümde ufaklar iyice ufak kalıyorlar. (

daha erken uyanıp iyi bir kahvaltı yapmanı öneririm canım. akşam yemeklerini sen yapıyorsun değil mi? mümkün mertebe akşamları sebze öğlenleri et ve et ürünlerinden ye benim diyet listelerimden görebileceğin gibi genelde akşamları hep sebze yemeği var.

60-70 bin liraya güzel bir çerçeve yaptırabilirsin,kimine pahalı gelebilir ama bence uygun bir rakam bu emek için. camın parlamaması içinde cam önüne polyester koymayı düşünüyorum. parlamayan cam diye birşey duymamıştım öyle birşey mi varmış araştırayım belki sanılan kadar fiyatlı değildir. teşekkür ederim verdiğin bilgi için. okulda ahşap rölyef çalışmıştık çok zevkli ve gerçekten sabır isteyen bir iş. üstelik okulda bu bir dersti düşün artık zorluğunu osmanlı motiflerinden seçip ahşaba işlemiştik oymacılık ilk başlar da hoşuma gitmişti ama sonraaa beynimi yiyordum :))) folya çalışmasınıda bir arkadaşımda gördüm silikon kokusuna dayanmak zor diye düşünmüştüm ama kabartması hoşuma gitmişti. hiç kursa gitmedim ama meraklıyım hemen uygulamayı istiyorum bilen birilerini bulunca da peşlerini bırakmıyorum :))) öğrenmek güzel şey gerçekten de :)))

öpüyorum seni canım... arayı açma gel sık sık olurmu.

geçmi olsun canım Allah şifa versin

günaydın kızlar

ben şu paylaşıma bakıyorum hemen listemiz ne durumda kalmış bakalım

Merhaba kızlar. bugün cumartesi ve ben çalışıyorum. çok yorgunum dün çok kötü şeyler oldu okulda. Hala gerginliğim geçmedi. ama şimdi iyiyim şükür. sizler nasılsınız?
bugün hafta sonu pek kimse girmez sanırım. Güzel eğlenceli bir haftasonu diliyorum kızlar

canım çok gecmiş olsun. kıyamam annesi hasta mı oldu o. tez zamanda iyi olur inş. sende moralini bozma canım.doktora gittiniz mi?

Bu hafta liste dışımı kaldık biz şimdik

tüh bu hafta zorla 200 gr vermiştim liste dışı kalmışız. Şansızlık işte.

herkese merhaba arkadaşlar, benim cadı bütün gece uyutmadı bizi, sersem gibiyim, çok fena ateşi vardı 39 dereceyi bile geçti ateşi, sabah yemeyi geçtim ne içtiyse kustu, şurup bile içiremeyince yine acili boyladık,acil doktoru yine ilaçla geçiştirmeye çalıştı, biz iğne konusunda ısrar edince, sabah akşam günde iki kez 5 günlük bir iğne verdi. ilk iğnesini oldu, hastaneyi yıktı tabi, şimsi tuvaletini bile yaparken ufuma dokunma diye ağlıyor,ama en azından kendine geldi biraz. bakalım gece yine iğne yaptıracağız,, çok perişanım çok.

Hafta içi her sabah 07:20 de uyanıyorum. Aslında daha erken uyanıp iyi bir kahvaltı yapmak en doğrusu ama kızıma, yapacağım işlere yoğunlaşınca es geçiyorum. Hatalara mazeret bulmak çok kolay geliyor. Akşamları sebze yemeği sürekli yapardım. Bizimkiler bu hafta istemediler. Ben de salata ve haşlanmış et ile geçiştirdim. İşin kolayına kaçtım anlayacağın. Neyse düzene girdi Allahtan.

Bir insanın merak ettiği şeye yönelmesi ve onu küçük bir araştırma ile kendi başına yapabileceğini bilmesi çok güzel bir şey. Ne güzel bir okulmuş, en azından öğrendin ve nasıl yapılacağını biliyorsun. Ortaköy'ü çok severim orada bir adam yaptığı ahşap rölyefleri satıyor. Her gidişimde 5-10 dakika onlara hayran hayran bakarım. Şu an zamanım yok gelecek yıl ahşap rölyef kursuna gideceğim. 5 yıl önce kendi kendime mum yapmaya başlamıştım. İnternetin gözünü seveyim.

Benim evimdeki yağlıboya tablolarının camları hiç bir şekilde parlamıyor. Resme hangi açıyla bakarsan bak resmi net görüyorsun çünkü ışığı yansıtmıyor. Anti reflekte özelliği olan camların fiyatlarını bilmiyorum. Öğretmenimiz geçen yıl çok pahalı dediği için pahalıymış dedim. Yoksa 60-70 tl ise el emeğimiz için elbette önemli bir rakam değil. Ama onun yaptırdığı yer özelmiş. Galatasarayda bir yermiş, yakın diye pek ilgilenmedim. Resmi yaptıktan sonra ilgi alanıma girecek. Öğrendiklerimi yazarım. Başka şeyler yapıyor isen onları da paylaş lütfen.

Çok üzüldüm aybuke. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. İğne konusunda mecbur kaldığınız için mi ısrar ettiniz? Kıyamam ben 10 tane iğne yiyecek off yaa yine canı yanacak. Allah acil şifalar versin.

evet mecbur kaldık, çünkü bir türlü şurup içiremedik, içtiği an kusmaya başlıyor ve faydası olmuyor, en iyisi iğneydi, doktor yatışta yapabilirz isterseniz dedi ama geçen yıl yatmıştık çok feanydı durduramazdım nisayı, en iyisi iğne diye ısrar ettik, doktorlara kalırsan ilaç tedavisiydi, evde bir yığın ilaç var eczane gibi ama içiremedikten sonra ne fayda

canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…