- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
saol canım. Bugün iyi yedim hastalık ilerlemesin diye ama öyle bir kilo alma korkusu varki pişmanım açıkcası.
Gerçik sağlık söz konusu.
Afiyet olsun canım. Menünde hiç protein yok. Süt ve süt ürünü ekle derim. Hem yağ yakımın hızlanır hem sağlıklı olur.
yok canım ben iş aramıyorum çalışıyorum özelde ama kpss yede hazırlanıyorum devlete geçmek için
Evder teşekkür ederim cnm.İşallah ilerlemez.
........................yoğurt çok güzel yağ yaktırıyor kızlar.ben 6 ay kadar her gün bir kase pul biber ve nane katarak tükettim..
Kızlar selam toparlanıp geldim . Topik kalabalık , kabak muhabbeti sarmış ortalığı. Çok severim kendilerini her türlüsüne bayılırım ama maalesef eşim nefret eder
ewt hiç şeker kullanmıyorum zaman zaman bindebir sabah tatlı bişiler yyiyorum meyve şekeri alıyorum sadece
Bu arada canım resminde çok hoşsun
kabak tadı verilmiş bu sabah muabbete.
allahım spor yapmak istiyorum,koşmak,zıplamak istiyorum,sabah sabah helva yedim,enerji fışkırıyor hücrelerimden..
şeker bile tüketmeyen arkadaşlarıma nispet gibi oldu sankim..
ben de çok beğendim,öncesi-sonrası isteriz..
Kızlar fena halde şifayı kapıyorum galiba. Bu sebeple bugün Dukandan biraz sapmalar yaşadım. Mercimek çrobası içtim öğlen ve yanında da bol bol yedim. Sağlığımdan daha önemli değil hiçbirşey.
Valla cnm kendilerini hiç yapmadım desem inanırmısın. :26:
sabah 4 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
domates,salatalık,peynir,zeytin
helva[tatlı kaşığı ebatında],çay.
ara 2 minik lokum
öğle
1 porsiyon z.yağlı kereviz salatası,1 dilim ekmek
ara 1 minik kase çiğdem
akşam 1 kase çorba
2 dilim ekmek
ve sonrasında yediğime hiç pişman olmadığım pişmaniye..
2 litreden fazla su..
çok tatlı çekiyor bugün canım.
neyse iyi akşamlar hepinize..
akşam
bende süt içemem ama yoğurt ve peyniri severimcanımsın ahhh işte benim sorunlarımdan biri de bu. süt zaten kesinlikle tek başına içemiyorum. tarçınlı o da kırk yılda bir. yoğurt illaki birşeyle beraber ve peynir asla ancak tostta ya da omlette o da anlayacağın kaşar türü eriyebilen ve hissedilmeyen cinsinden.
İnşallah hayırlısı ile istediğin puanı alırsın canım. İstediğin bir yere yerleştirilirsin. Hiç bir emek boşa gitmez. Allah zihin açıklığı versin. Ben KPSS için treni yaştan dolayı kaçırdım herhalde. 35+ olunca kapılar kapanmaya başlıyor.
Bugün utancımdan yediklerimin miktarını yazamayacağım.
Sadece peynir çeşitlerini ve miktarlarını abarttığımı ve ekmeği iki dilimle bırakamadığımı söyleyebilirim. Öyle tatlı falan yemedim ama sanırım kan şekerim düştü.
Kalori hesabı yapınca üzüldüm, iki günün kalorisini bir güne, bir günün kalorisini bir öğüne nasıl sığdırdım bilmiyorum.
Şimdi kendime spor cezası verdim. 1,5 saatten fazla spor yapacağım.
Kilo verme dönemimde ilk defa başıma geldi. Eğer cuma gününe olumsuz yansırsa çok üzülürüm.
Günaydın kızlaaar :)
bu sabahta erkenden açtık gözümüzü henüz güneş yeni doğarken eşimle yürüyüşe çıktık bugün düne nazaran daha soğuktu gün doğumunu izledik,dicle nehrinin kıyısında :)) Cizre sabahları güzel... ama sadece sabahları...
eve gelince taze sıkılmış portkal suyu içtik. ev sıcaktı portakallar tatlı :))
sonra kahvaltı yaptık.
2 yumurtayla yapılmış pankek
5 ad. zeytin
peynir
domates, maydanoz
bir parça bal
tarçınlı karanfilli çay :)))
okuduğum kitap; Cemalnur Sargut;Aşktan Dinle
Gönül gözümüz,kötü ve yersiz yanlarımızı gördükçe açılır,gizleyerek değil... Ne kadar aşikar olur ruhumuz,o denli nura boğulur gözlerimiz.
güneş bütün gece perdeler altına girmeseydi /dünya,seher çağı, nasıl aydınlanabilrdi? seher vakti salalım ruhumuzu ummana,kuş gibi uçuralım...
bu sabah uçurduk biz :))) insan rahatlıyor ağırlıklardan kurtulunca :)))
yaren 38 ben cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümününe yazmıştım. sanırım sizden davet geldi değil mi 2. takıma
onay bekliyorum ok se hepinize merhaba diyorum şimdiden
Günaydınnnnnnn herkese
yine yağmurlu bir güne başladık
herkese şeker tadında bir gün diliyorum
hoşgeldin yaren..
aman irem dikkat et,bir yakalandı mı insan kurtulmak bilmiyor,umarım kolayca atlatırsın.dediğin gibi önce sağlık..
yoğurt çok güzel yağ yaktırıyor kızlar.ben 6 ay kadar her gün bir kase pul biber ve nane katarak tükettim..
tatlım benden sana tavsiye, çok kalori hesabına takılma..sağlıklı besinlerin kalori hesabı yapılmaz..sen kötü yağ, hamur işleri ve şekerden uzak dur yeter..Bugün utancımdan yediklerimin miktarını yazamayacağım.
Sadece peynir çeşitlerini ve miktarlarını abarttığımı ve ekmeği iki dilimle bırakamadığımı söyleyebilirim. Öyle tatlı falan yemedim ama sanırım kan şekerim düştü.
Kalori hesabı yapınca üzüldüm, iki günün kalorisini bir güne, bir günün kalorisini bir öğüne nasıl sığdırdım bilmiyorum.
Şimdi kendime spor cezası verdim. 1,5 saatten fazla spor yapacağım.
Kilo verme dönemimde ilk defa başıma geldi. Eğer cuma gününe olumsuz yansırsa çok üzülürüm.
hoşgeldin canımyaren 38 ben cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümününe yazmıştım. sanırım sizden davet geldi değil mi 2. takıma
onay bekliyorum ok se hepinize merhaba diyorum şimdiden
Günaydın kızlaaar :)
bu sabahta erkenden açtık gözümüzü henüz güneş yeni doğarken eşimle yürüyüşe çıktık bugün düne nazaran daha soğuktu gün doğumunu izledik,dicle nehrinin kıyısında :)) Cizre sabahları güzel... ama sadece sabahları...
eve gelince taze sıkılmış portkal suyu içtik. ev sıcaktı portakallar tatlı :))
sonra kahvaltı yaptık.
2 yumurtayla yapılmış pankek
5 ad. zeytin
peynir
domates, maydanoz
bir parça bal
tarçınlı karanfilli çay :)))
okuduğum kitap; Cemalnur Sargut;Aşktan Dinle
Gönül gözümüz,kötü ve yersiz yanlarımızı gördükçe açılır,gizleyerek değil... Ne kadar aşikar olur ruhumuz,o denli nura boğulur gözlerimiz.
güneş bütün gece perdeler altına girmeseydi /dünya,seher çağı, nasıl aydınlanabilrdi? seher vakti salalım ruhumuzu ummana,kuş gibi uçuralım...
bu sabah uçurduk biz :))) insan rahatlıyor ağırlıklardan kurtulunca :)))
geçmiş olsun canımKızlar fena halde şifayı kapıyorum galiba. Bu sebeple bugün Dukandan biraz sapmalar yaşadım. Mercimek çrobası içtim öğlen ve yanında da bol bol yedim. Sağlığımdan daha önemli değil hiçbirşey.
pazartesi menü paylaşımı
sabah: tost, yeşillik ve şekersiz çay
ara: bir adet portakal
öğle: tarhana çorbası ve bir dilim ekmek
ara: bir çay bardağı kadar beyaz leblebi
akşam: zeytinyağlı türlü ve salata
ara: 2 tane kuru kayısı
2 lt su, 1 tane yeşilçay, spor yok.
canım yaa kendin gibi güzel bir başlangıç yapmışsın harikasın
ve benden de eklenti:yoğurda kuru nane de eklenince tam bir şifa kaynağı oluyor..biz bayanlar için kemik kuvvetlendirici bir depo ve yağ eritici bir iksir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?