Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah 4 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
domates,salatalık,peynir,zeytin
helva[tatlı kaşığı ebatında],çay.
ara 2 minik lokum
öğle
1 porsiyon z.yağlı kereviz salatası,1 dilim ekmek
ara 1 minik kase çiğdem
akşam 1 kase çorba
2 dilim ekmek
ve sonrasında yediğime hiç pişman olmadığım pişmaniye..
2 litreden fazla su..
çok tatlı çekiyor bugün canım.
neyse iyi akşamlar hepinize..

akşam

canımsın ahhh işte benim sorunlarımdan biri de bu. süt zaten kesinlikle tek başına içemiyorum. tarçınlı o da kırk yılda bir. yoğurt illaki birşeyle beraber ve peynir asla ancak tostta ya da omlette o da anlayacağın kaşar türü eriyebilen ve hissedilmeyen cinsinden.

yok canım ben iş aramıyorum çalışıyorum özelde ama kpss yede hazırlanıyorum devlete geçmek için

İnşallah hayırlısı ile istediğin puanı alırsın canım. İstediğin bir yere yerleştirilirsin. Hiç bir emek boşa gitmez. Allah zihin açıklığı versin. Ben KPSS için treni yaştan dolayı kaçırdım herhalde. 35+ olunca kapılar kapanmaya başlıyor.

........................yoğurt çok güzel yağ yaktırıyor kızlar.ben 6 ay kadar her gün bir kase pul biber ve nane katarak tükettim..

Banu ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu? Darısı bizlerin başına.

Maşallah demeyi unutmuşum bir daha girip yazayım dedim.

Son düzenleme:
Bugün utancımdan yediklerimin miktarını yazamayacağım.
Sadece peynir çeşitlerini ve miktarlarını abarttığımı ve ekmeği iki dilimle bırakamadığımı söyleyebilirim. Öyle tatlı falan yemedim ama sanırım kan şekerim düştü.
Kalori hesabı yapınca üzüldüm, iki günün kalorisini bir güne, bir günün kalorisini bir öğüne nasıl sığdırdım bilmiyorum.
Şimdi kendime spor cezası verdim. 1,5 saatten fazla spor yapacağım.
Kilo verme dönemimde ilk defa başıma geldi. Eğer cuma gününe olumsuz yansırsa çok üzülürüm.

Kızlar selam toparlanıp geldim . Topik kalabalık , kabak muhabbeti sarmış ortalığı. Çok severim kendilerini her türlüsüne bayılırım ama maalesef eşim nefret eder

yaren 38 ben cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümününe yazmıştım. sanırım sizden davet geldi değil mi 2. takıma
onay bekliyorum ok se hepinize merhaba diyorum şimdiden

ewt hiç şeker kullanmıyorum zaman zaman bindebir sabah tatlı bişiler yyiyorum meyve şekeri alıyorum sadece

o zaman günde bir parça bitter çikolata yemeni tavsiye ederim yada her hafta cumartesi sevdiğin bir tatlıyı azıcık tüket benden sana tavsiye canım

Bu arada canım resminde çok hoşsun

çoook teşekkür ederim canım ; iki hafta önceki halim canım kilo verdiğim belli oluyor bu resimde :)) 69 kilo olduğum zamanlar zamanlar diyorum zira artık 69 değilim

oh oh afiyet olsun :))) helva ekmeğin arasında tost yapacaksın sıcak helvayı çok severim hııımmmm

ben de çok beğendim,öncesi-sonrası isteriz..

teşekkür ederim canımcım 60 kg olayım öncesi sonrası yapacağım bakalım :))) ne zaman olacak.

geçmiş olsun canım çok dikkat et tam şifa havası... mücver konusuna gelince :))) yapmayı istersen öğreteyim derim :))

Günaydın kızlaaar :)

bu sabahta erkenden açtık gözümüzü henüz güneş yeni doğarken eşimle yürüyüşe çıktık bugün düne nazaran daha soğuktu gün doğumunu izledik,dicle nehrinin kıyısında :)) Cizre sabahları güzel... ama sadece sabahları...

eve gelince taze sıkılmış portkal suyu içtik. ev sıcaktı portakallar tatlı :))

sonra kahvaltı yaptık.

2 yumurtayla yapılmış pankek
5 ad. zeytin
peynir
domates, maydanoz
bir parça bal
tarçınlı karanfilli çay :)))

okuduğum kitap; Cemalnur Sargut;Aşktan Dinle

Gönül gözümüz,kötü ve yersiz yanlarımızı gördükçe açılır,gizleyerek değil... Ne kadar aşikar olur ruhumuz,o denli nura boğulur gözlerimiz.
güneş bütün gece perdeler altına girmeseydi /dünya,seher çağı, nasıl aydınlanabilrdi? seher vakti salalım ruhumuzu ummana,kuş gibi uçuralım...

bu sabah uçurduk biz :))) insan rahatlıyor ağırlıklardan kurtulunca :)))

Günaydınnnnnnn herkese

yine yağmurlu bir güne başladık

herkese şeker tadında bir gün diliyorum

afiyet olsun iyi bir şekerleme günü olmuş:)

bende süt içemem ama yoğurt ve peyniri severim
keşke rahat rahat yiyebilsen çünkü hem protein hem Ca

Bildiğim kadar bazıları ayrıca belirtmezse yaş sınırı yok artık ama emin değilim araştırmanı tavsiye ederim

afiyet olsun şeker 1,5 saat spor yediklerini alıp götürür

sabah erkenden kalkmak eşinin de buna katılması çok güzel ya(ben eğer vaktim olsa kalksam eşimi kaldırıp yürüyüşe götüremem uykuyu çok sever bizimkisi)

ve benden de eklenti:yoğurda kuru nane de eklenince tam bir şifa kaynağı oluyor..biz bayanlar için kemik kuvvetlendirici bir depo ve yağ eritici bir iksir

tatlım benden sana tavsiye, çok kalori hesabına takılma..sağlıklı besinlerin kalori hesabı yapılmaz..sen kötü yağ, hamur işleri ve şekerden uzak dur yeter..

yaren 38 ben cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümününe yazmıştım. sanırım sizden davet geldi değil mi 2. takıma
onay bekliyorum ok se hepinize merhaba diyorum şimdiden
hoşgeldin canım

tatlım size hayranım ben yaa..ne romantik ikilisiniz..olmayı istediğim ama olamadığım hayal görüntüm gibisiniz..
maşallahRabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlım

geçmiş olsun canım

ah şu sporada başlayabilsek ne süper olucak çok üzülüyorum kendi adına

ve benden de eklenti:yoğurda kuru nane de eklenince tam bir şifa kaynağı oluyor..biz bayanlar için kemik kuvvetlendirici bir depo ve yağ eritici bir iksir

Bizde öğlenleri 1 kase yoğurt mecburi ben yoğurtu severim zaten ama arasıra içine renklendirmek için yada dahada lezzetlendirmek için

kuru nane pul biber kimyon ilave ederdim ama şifa kaynağı olduğundan haberim olmadan

ne güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…