Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menümü paylaşıyorum hemen

sabah
1 büyük kase yüksük çorbası

öğle
bir fincan sade türk kahvesi

ikindi
bir fincan sade türk kahvesi(dışarıda ziyaret ortamı)

akşam
bir tabak bol tavuklu ve nohutlu bulgur pilavı,salata,turp,yeşil soğan,süsbiberi turşusu,2 bardak ayran

1,5 litre su

kitap:içinizdeki öküze oha deyin!..

kuşum bu ne sabah nutella akşam kabak tatlısı ohh süpersin valla
cuma görüşücez şeker

hoşgeldin canım..
yalnız kurallarımızdan biri de bol paylaşım şekercik haberin olsun

gıcıksın yaaa
aslında ben yazıcaktım tabi senin adını belirterek dee sen erken davranmışsın gıcıkk

afiyet olsun canımıniçi. ben siparişi verdim arkadaşıma dün bugün getirdi akşam hazırlarım artık yarında yanımda getiririm diye düşünüyorum.
tatlım anlayamadım bu akşam hazırlayıp yanında getiriceğin şey ne:26:

akşam 8 sonrası ara yapmamaya özen göster şekercik..o fındıkları akşam menüne ekle gitsin..sabahki meyve ve aradaki cevizleri alıp bir kase yoğurda katıp acıcık da tarçın atıp afiyetle sabahları tüketebilirsin şekercik..harika bir lezzet..

MUTLUYUM DEMEKTİR
Evimi bir parti sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam,
birçok arkadaşım var demektir.
Faturalarımı ödeyebiliyorsam,
bir işim var demektir.
Pantolonum biraz sıkıyorsa,
aç kalmıyorum demektir.
Gölgem beni izliyorsa,
günes ışığını görüyorum demektir.
Otobüsten indiğim yerden isyerime yolu uzun buluyorsam,
yürüyebiliyorum demektir.
Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu eleştirileri başkalarından daduyuyorsam,
konuşma özgürlüğümüz var demektir.
Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarlarıyla oynuyor ve ben
bu sesten rahatsız oluyorsam,
duyuyorum demektir.
Camları silmem, çatıyı onarmam gerekiyorsa,
bir evim var demektir.
Doğalgaz faturam yüklü geliyorsa,
ısınıyorum demektir.
Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırım varsa,
yığınla giyeceğim var demektir.
Çalar saatim sabahın köründe calıyorsa,
yaşıyorum demektir.
Akşamları kendimi yorgun hissediyor ve bacaklarım ağrıyorsa,
o gün üretici olmuşum demektir.
Ve tüm bunların farkına varabiliyorsam
MUTLUYUM demektir.

cevaplamakta zorlandım sandım meğer çift çıkarıyomuş yaa

Son düzenleme:

Maaşallah canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin ve taçlandırsın inşallah.
Benim için bu tablonun onda biri için bile çok geç. Bu yüzden hep sevdiklerimin mutluluklarının devamı içindir dualarım. Cennetinizin seher yelleri sizleri hep böyle uçursun. Farkındalıklarınız artsın ve bu farkındalıklar sizi mutluluklar ülkesinde ağırlasın.

Ah be güzelim maalesef balıktan sonra tatlı olmazsa olmazlarda bende ama bak masum kabak tatlısı dünki kabak muhabbetinden sonra iyi gider diye düşündüm:26::26::26:

Valla ben blmem canikom cuma artılar kesin sende demedi deme.

dikkat et cnm kendine aman.

Afiyet olsun. Canım bulgur pilavı istedi valla. Annem de pek bi güzel yapar.

tatlım benden sana tavsiye, çok kalori hesabına takılma..sağlıklı besinlerin kalori hesabı yapılmaz..sen kötü yağ, hamur işleri ve şekerden uzak dur yeter..

Canım kaptanım nasıl tatlısın. Üzülmemin asıl nedeni bu kalorileri cuma gününe yansıtma korkusu.

Her şey takımım için kaptanım:)))

Bu takıma girmeyi çok istemiştim. O gün zaten tatlıyı beynimde çöpe attım. Zaten çok düşkün değilimdir fazla sevmem, tatlı içecek asla tüketemem. Sadece ganaj pastaya hayır diyemezdim (mükemmel yapan tek bir yer var o da Taksim cihangir de) ona bile hayır diyorum haftalardır. Ganaj pasta çocukluktan gelen rutin alışkanlığımdı bunu bile sizler sayesinde değiştirdim. Ara ara tuzu özlesemde onu da kestim biliyorsun.
Et kırmızı-beyaz, yumurta tüketiyorum. Cevizi bir süredir boşladım haklısın aralarda güzel oluyordu.
Son zamanlarda balık da tüketmez olduk. İyi hatırlattın:)))

Aslında okumam gereken bir yığın kitap var. Her gece 5-6 sayfa okumakla bitmiyor kitaplar. Alınacak kitaplar listeme aldım tamamdır.

buyrun benim..
tek kelimeyle doğruuuuuu...

aklımda bir sürü soru işareti oluştu..selenn...

Hoşgeldin uzum328, yaren38 ile bir akrabalığın yok değil mi? :)))))
Burayı sürekli takip et, bir kaç kelimeyle bile olsa her gün sesini duyalım. En azından yediklerini paylaş. Hani yediğin içtiklerin senin olsun gezdiğin,gördüğün yerleri paylaş sistemi yok bizde. Biz hepsini paylaşıyoruz. Şunu yeme, yersen diskalifiye olursun sistemi yok. Akrep33 kaptanımız cıssss diyor sadece sanırım bu bile cetvel etkisi yapmaya yetiyor.

Son düzenleme:

Kaptanım burada banusultan ne demek istedi? :))))))))))))))))

Ah be güzelim maalesef balıktan sonra tatlı olmazsa olmazlarda bende ama bak masum kabak tatlısı dünki kabak muhabbetinden sonra iyi gider diye düşündüm:26::26::26:
kabak muhabbetinden sonra kabak tatlısı süpermiş yeri geldimi çok güzel bahanelerimiz hazır

çok tatlısın valla

afiyet olsun canım dikkat et kendine
bol maydanozlu sarımsaklı karnıbahar çok güzel olmuştur ya bağışıklık sisteminde kuvvetlenir

kaptanım öğleni çok boş geçmişsin yahu

ama yüksük çorbasını sabah yemekle çok iyi yapmışsın

akşamında süper olmuş

bende şöyle diyorum bacaklarım ağrıyo ise spor yapmışımdır yada ağrıyacak kadar onları çalıştırmışımıdır o yüzden mutlu olurum

paylaşım için teşekkürler

hoşgeldin :)) merak etme ekibe yeni katılanlar olur onlara ışık olursun :)) hem mezun olsak bile geliriz ki buraya :))

Selam kızlar.
Canım saolasın. İlerlemedi çok şükür.
Öğret valla kuzum süper olur.
Harika ya. Maşallah Allah nazardan saklasın.

bir gün mücver yaparken her aşamasını fotoğraflayım sana :)) sanal öğreti anca bu kadar olur :))
Allah herkese huzur nasip etsin canım teşekkür ederim.

kabak tatlısına bayılırım :))) afiyet olsun canım

bende bugün karnabahar yapacağım :)) bol havuçlu . afiyet olsuuuuun :))

sen nerde çalışıyorsun canım yoğurt filan mecburi demişsin :26::26:

benim eşimde benim gibi tombiş bana ayak uydurması lazım yoksa ben nasıl zayıflarım.... eşimde 12 kilo verdi şimdi kendini daha iyi hissediyor. sabah zaten işe gitmek için erken uyanıyor bir saat eksik uyumak ne kaybettirir ki

yengeç burcuyuz haberlere ağlayan,çizgi filimlerde bile iç çeken sulugöz yengeçler... canıım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah seninde gönlüne göre versin.

sen harikasın yaa

sen de çok tatlısın şekercik çok iyi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…