biz geçici enerjilerden uzak duruyoruz canikom..meyvelerden alınıyor zaten gerekli şeker fazlası sağlığa zarar..kabak tadı verilmiş bu sabah muabbete.
allahım spor yapmak istiyorum,koşmak,zıplamak istiyorum,sabah sabah helva yedim,enerji fışkırıyor hücrelerimden..
şeker bile tüketmeyen arkadaşlarıma nispet gibi oldu sankim..
enerjinden korkmuşlardıryahu nereye kayboldunuz canım..ben geldim,kızlar tüydü..
ben de geçen hafta karışım çayı içtim çok iyi geldi bana bu hafta henüz başlanmadı ama bugün sen aklıma getirdin hemen demliyorum kendimeişyerinde bir arkadaşımda içiyor karışımlı bir çay ama onun amacı ödem için şçenler birazda dikkat edince 7-8 kg kadar vermişler. bende tadına baktım ve gayet güzeldi şimdi denemek istiyorum söyledim ona bana da alacak karışımından. içinde neler vardı hatırlamaya çalışıyım biraz. sanırım kiraz sapı, mısır püskülü, avakado yaprağı, karanfil, kabuk tarçın, yeşilçay hatırladıklarım. arada hatırlamadığımda olabilir :)))))
hehehe geçici demiştim demievdercim,tüm evi topladım,çamaşır,bulaşık,kızlar derken enerji bitti,ama gün uzun,bakarız bir çaresine..
karışım çayları ben içemiyorum nedense,içebilene iç derim,faydaları çok çünkü..
Oooo 2. takım kabak günü yapmış.
Tadı hala damağımda yine yapsam mı?
Aslında canım bir şeyler yemek istiyor ama ne olduğunu çözemedim.
Aaaa Herdemk neler de biliyorsun? Benim dalgınlığım, unutkanlığım hiç şeker
kullanmadığım için olabilir mi? Gizli şekerim varmış doktor öyle dedi. O halde hemen gidip kocaaaaa bir pasta alayım kendim için değil canımmm, beynim için:))
tatlım ben tuzot değilde bimden hüner alıyorum sebze kurusu..yemeğe ayrı lezzet veriyor bazen pilavlara bile eklediğim oluyor..akrepçim bişi söyleyeceğim ya tuzot ben kullanmıyorum birincisi çok tuzlu geliyor ayrıca katkı maddesi fazla diye biliyorum
karabiber müthiş ısıtır içimizi..ama benim yeni olduğu için kesin bişi diyemeyeceğim ama bizim burda adet olmak istemeyen (ilaç yerine )karabiberi su ile yutar
gerçi burda karabiberi yutmuyoruz ama böyle etkisi olurmu bilmiyorum
ayy ben de çok severim sebzeleri ama bir şu dere otunu sevmiyorum yaa tabii girdiği yemekleride..bende kabağa bayılırım gerçi benim bayılmadığım sebze yokki
sebzenin hertürlüsünü severim yeşil mercimekli denememiştim güzel olur bende deniyeyim bugün yemeğimiz belli ama diğer günlerde yaparım
bende birkere sabah kahvaltısına gözlemesini yapmıştım uzun süre oldu çok güzel olmuştu
yoğurt dereteotu sarımsak kabak çok güzel bir dörtlü
kızlar dün kü nemümü birazdan paylaşırım ama önce şunu yazayım dedim
dün balık ayarlı idi akşam yemeğine işyerinde birde baktım öğlende balık var
evdede balık omega3 delisi oldum
kızlar bu arada bende aşırı dikkat dağınıklığı oluyor konsantre olurken zorlanıyorum
sebebini çok aramıyorum çok yoğun tempodayım uykusuzluk falan normal ama dışarıdan balık yağı tableri almaya başladım
tabi dün almadım bukadar balıktan sonra birde takviyey gerek kalmadı
bence etkisi var ama net bişi söylemek için erken bi,raz daha kullanayım
günaydın kızlar.hava sanki çok ısınmış gibi tekrar soğuyacakmış.bırrrrr,donacağız galiba bu kış..
tatlım ben tuzot değilde bimden hüner alıyorum sebze kurusu..yemeğe ayrı lezzet veriyor bazen pilavlara bile eklediğim oluyor..
karabiber müthiş ısıtır içimizi..
ayy ben de çok severim sebzeleri ama bir şu dere otunu sevmiyorum yaa tabii girdiği yemekleride..
çok iyi yapıyosun canım..yalnız menülerine mesela kahvaltına yumurta ve ceviz ekle..tabi ekmekden uzak bir şekilde..
ve omega3 tabletlerin içeriğinde omega6 olmasın ona dikkat et..ben marincap marka kullanıyorum onun içinde yok omega6..
1 seneyi geçti selencim.3 aralık 2010 da başladım takımımla..sonra biraz boşladım tabii,yoksa kaç ay önce mezun olmuştum.doğruya doğru..Banu ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu? Darısı bizlerin başına.
Maşallah demeyi unutmuşum bir daha girip yazayım dedim.
cemalnur hanımın hayranıyım,saatlerce dinleyebilirim o güzel anlatımından dinimizi..Günaydın kızlaaar :)
bu sabahta erkenden açtık gözümüzü henüz güneş yeni doğarken eşimle yürüyüşe çıktık bugün düne nazaran daha soğuktu gün doğumunu izledik,dicle nehrinin kıyısında :)) Cizre sabahları güzel... ama sadece sabahları...
eve gelince taze sıkılmış portkal suyu içtik. ev sıcaktı portakallar tatlı :))
sonra kahvaltı yaptık.
2 yumurtayla yapılmış pankek
5 ad. zeytin
peynir
domates, maydanoz
bir parça bal
tarçınlı karanfilli çay :)))
okuduğum kitap; Cemalnur Sargut;Aşktan Dinle
Gönül gözümüz,kötü ve yersiz yanlarımızı gördükçe açılır,gizleyerek değil... Ne kadar aşikar olur ruhumuz,o denli nura boğulur gözlerimiz.
güneş bütün gece perdeler altına girmeseydi /dünya,seher çağı, nasıl aydınlanabilrdi? seher vakti salalım ruhumuzu ummana,kuş gibi uçuralım...
bu sabah uçurduk biz :))) insan rahatlıyor ağırlıklardan kurtulunca :)))
sana da günaydın güzelim..Günaydınnnnnnn herkese
yine yağmurlu bir güne başladık
herkese şeker tadında bir gün diliyorum
sağol canım,içmiş kadar olduk..
Tatlım davetleri akrep yapıyor .Eğer akrep davet ettiysel hoş geldin güzel paylaşımlar...yaren 38 ben cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümününe yazmıştım. sanırım sizden davet geldi değil mi 2. takıma
onay bekliyorum ok se hepinize merhaba diyorum şimdiden
Gözümü kapattım eşimle bizi düşündüm ah ne çok ihtiyacımız var ama sizin adınıza da çok mutlu oldum . İnsan istesin yeterki cehennemi cennete çevirebiliyor.Günaydın kızlaaar :)
bu sabahta erkenden açtık gözümüzü henüz güneş yeni doğarken eşimle yürüyüşe çıktık bugün düne nazaran daha soğuktu gün doğumunu izledik,dicle nehrinin kıyısında :)) Cizre sabahları güzel... ama sadece sabahları...
sonra kahvaltı yaptık.
5 ad. zeytin
peynir
domates, maydanoz
bir parça bal
Gönül gözümüz,kötü ve yersiz yanlarımızı gördükçe açılır,gizleyerek değil... Ne kadar aşikar olur ruhumuz,o denli nura boğulur gözlerimiz.
güneş bütün gece perdeler altına girmeseydi /dünya,seher çağı, nasıl aydınlanabilrdi? seher vakti salalım ruhumuzu ummana,kuş gibi uçuralım...
Günaydın burda da çok yağmur var. Bir kar bir yağmur sıraya koydular.Günaydınnnnnnn herkese
Günaydın
Teşekkürler tatlım çok güzel görünüyor.
Günaydın evet bu kış sanırımgünaydın kızlar.hava sanki çok ısınmış gibi tekrar soğuyacakmış.bırrrrr,donacağız galiba bu kış..
menümü paylaşayım hemencecik
sabah ....kaşarlı tostve çay
ara....fındık
öğlen....tavuklu çorba bir parça peynirli börek yoğurt
ara .. kuru incir
akşam.....kurufasulye ve 2 kaşık pilav
kızlar bu sıra bende tatildeyim evde kardeşlerim var spor ve derse ara verdim
özel içeçeğimden toplam 6 bardak 5-6 bardak su 1 bardak yeşilçay akşam otururken ve gün içerisinde siyah çay
evet kontrol ettim akrep33 tarafından davet edilmişim. ay çok mutluyum ilk defa böyle bir yarışmaya katıldım. başaracağım da ama en kilolunuz benim heralde yaa. siz kilo verip gideceksiniz ben napıcam tek başıma
hoşgeldin diyenlere teşekkürler. ben pek giremiyorum çünkü telefondan bağlanıyorum ama mümkün oldukça hep burda olucam. günlük menü ve kilo bildirimi mi yapıyorsunuz? kural falan varmı şunu yemicez diye
aman irem dikkat et,bir yakalandı mı insan kurtulmak bilmiyor,umarım kolayca atlatırsın.dediğin gibi önce sağlık..
yoğurt çok güzel yağ yaktırıyor kızlar.ben 6 ay kadar her gün bir kase pul biber ve nane katarak tükettim..
sabah 4 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
domates,salatalık,peynir,zeytin
helva[tatlı kaşığı ebatında],çay.
ara 2 minik lokum
öğle
1 porsiyon z.yağlı kereviz salatası,1 dilim ekmek
ara 1 minik kase çiğdem
akşam 1 kase çorba
2 dilim ekmek
ve sonrasında yediğime hiç pişman olmadığım pişmaniye..
2 litreden fazla su..
çok tatlı çekiyor bugün canım.
neyse iyi akşamlar hepinize..
akşam
canımsın ahhh işte benim sorunlarımdan biri de bu. süt zaten kesinlikle tek başına içemiyorum. tarçınlı o da kırk yılda bir. yoğurt illaki birşeyle beraber ve peynir asla ancak tostta ya da omlette o da anlayacağın kaşar türü eriyebilen ve hissedilmeyen cinsinden.
Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen vitamin al, hastalık seni teğet geçsin.
Bugün utancımdan yediklerimin miktarını yazamayacağım.
Sadece peynir çeşitlerini ve miktarlarını abarttığımı ve ekmeği iki dilimle bırakamadığımı söyleyebilirim. Öyle tatlı falan yemedim ama sanırım kan şekerim düştü.
Kalori hesabı yapınca üzüldüm, iki günün kalorisini bir güne, bir günün kalorisini bir öğüne nasıl sığdırdım bilmiyorum.
Şimdi kendime spor cezası verdim. 1,5 saatten fazla spor yapacağım.
Kilo verme dönemimde ilk defa başıma geldi. Eğer cuma gününe olumsuz yansırsa çok üzülürüm.
yaren 38 ben cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümününe yazmıştım. sanırım sizden davet geldi değil mi 2. takıma
onay bekliyorum ok se hepinize merhaba diyorum şimdiden
geçmiş olsun canım çok dikkat et tam şifa havası... mücver konusuna gelince :))) yapmayı istersen öğreteyim derim :))
Günaydın kızlaaar :)
sonra kahvaltı yaptık.
5 ad. zeytin
peynir
domates, maydanoz
bir parça bal
geçmiş olsun canım
menümü paylaşayım hemencecik
sabah ....kaşarlı tostve çay
ara....fındık
öğlen....tavuklu çorba bir parça peynirli börek yoğurt
ara .. kuru incir
akşam.....kurufasulye ve 2 kaşık pilav
kızlar bu sıra bende tatildeyim evde kardeşlerim var spor ve derse ara verdim
özel içeçeğimden toplam 6 bardak 5-6 bardak su 1 bardak yeşilçay akşam otururken ve gün içerisinde siyah çay
Menüm
sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
1 tk nutella
2 dilim ekmek
ara
form çayı
ıhlamur
1 avuç badem
öğle
1 bardak süt
1 avuç kuru üzüm
ara
1 elma
1 portakal
akşam
fırında levrek
bol salata
1 dilim kabak tatlısı
geçmiş olsun canım
ah şu sporada başlayabilsek ne süper olucak çok üzülüyorum kendi adına
Günaydınnnnnnn herkese
biz geçici enerjilerden uzak duruyoruz canikom..meyvelerden alınıyor zaten gerekli şeker fazlası sağlığa zarar..
enerjinden korkmuşlardır
ben de geçen hafta karışım çayı içtim çok iyi geldi bana bu hafta henüz başlanmadı ama bugün sen aklıma getirdin hemen demliyorum kendime
hehehe geçici demiştim demi
şşşşşşşt ben hiç okumadım say o pasta alma kızmını..
dalgınlığın ve unutkanlığının nedeni şeker kullanmaman olamaz canım bilakis en doğrusunu yapıyosun..
sen omega3 kullanmalısın ve ceviz ve yumurta ve balık ve kırmızı et tüketmelisin..
ne enerjin tükenir ne unutkanlığın kalır ne de baş ağrıların..
tatlım prof.dr. canan karatayın kitabı karatay diyetini alırsan gerçekten beslenme ile ilgili harika bir gelişme yapmış olursun..
kızlar hepinize şiddetle tavsiye ediyorum..mucize gibi sadece beslenmemizi doğru bir şekilde yapıyoruz ve vücudumuzdaki müthiş gelişmeleri gözlerimizle görüyoruz..
son zamanlarda saçma sapan unutkanlıklar yapan ben Allahım şimdi süperim yaa..sık başağrılarım vardı kalmadı..enerjim yatana kadar devam..önce nerdee eve gidince gözüm yatağa takılıyordu ye yat olunca işlerim de kalıyordu kilolarım da..
kitaplığınıza bir karatay diyeti kitabını ekleyin kızlar inan pişman olmazsınız..diyet kitabı gibi olsada aslında doğru beslenme düzeni
Selam kızlar.
Ancak giriyorum bugün.
Bu sabah tartıldım 70,3 çıktım.
Cumaya 69 görebilme umudum haftaya kaldı sanırım.
Hastalığımda ilerleme olmadı şükür. dün ki beslenmem ve aldığım ilaçlar işe yaradı.
Canım saolasın. İlerlemedi çok şükür.
Afiyet olsun şekerim.
Ay çok fena kalsiyum ihtiyacı için biraz biraz zorla kendini derim tatlım.
Geçti valla Allah dualarınız kabul etti
Hoşgeldin
Öğret valla kuzum süper olur.
Harika ya. Maşallah Allah nazardan saklasın.
Ohhhh şimdi bende içiyorum.
Saol şekercim.
Afiyet olsun canım
Tatlılar ne ola ki
Ah be güzelim maalesef balıktan sonra tatlı olmazsa olmazlarda bende ama bak masum kabak tatlısı dünki kabak muhabbetinden sonra iyi gider diye düşündüm:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?