Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menümü paylaşayım hemencecik

sabah ....kaşarlı tostve çay
ara....fındık
öğlen....tavuklu çorba bir parça peynirli börek yoğurt
ara .. kuru incir
akşam.....kurufasulye ve 2 kaşık pilav

kızlar bu sıra bende tatildeyim evde kardeşlerim var spor ve derse ara verdim

özel içeçeğimden toplam 6 bardak 5-6 bardak su 1 bardak yeşilçay akşam otururken ve gün içerisinde siyah çay

günaydın kızlar.hava sanki çok ısınmış gibi tekrar soğuyacakmış.bırrrrr,donacağız galiba bu kış..

biz geçici enerjilerden uzak duruyoruz canikom..meyvelerden alınıyor zaten gerekli şeker fazlası sağlığa zarar..
yahu nereye kayboldunuz canım..ben geldim,kızlar tüydü..
enerjinden korkmuşlardır
ben de geçen hafta karışım çayı içtim çok iyi geldi bana bu hafta henüz başlanmadı ama bugün sen aklıma getirdin hemen demliyorum kendime
hehehe geçici demiştim demi

şşşşşşşt ben hiç okumadım say o pasta alma kızmını..

dalgınlığın ve unutkanlığının nedeni şeker kullanmaman olamaz canım bilakis en doğrusunu yapıyosun..

sen omega3 kullanmalısın ve ceviz ve yumurta ve balık ve kırmızı et tüketmelisin..
ne enerjin tükenir ne unutkanlığın kalır ne de baş ağrıların..

tatlım prof.dr. canan karatayın kitabı karatay diyetini alırsan gerçekten beslenme ile ilgili harika bir gelişme yapmış olursun..

kızlar hepinize şiddetle tavsiye ediyorum..mucize gibi sadece beslenmemizi doğru bir şekilde yapıyoruz ve vücudumuzdaki müthiş gelişmeleri gözlerimizle görüyoruz..
son zamanlarda saçma sapan unutkanlıklar yapan ben Allahım şimdi süperim yaa..sık başağrılarım vardı kalmadı..enerjim yatana kadar devam..önce nerdee eve gidince gözüm yatağa takılıyordu ye yat olunca işlerim de kalıyordu kilolarım da..

kitaplığınıza bir karatay diyeti kitabını ekleyin kızlar inan pişman olmazsınız..diyet kitabı gibi olsada aslında doğru beslenme düzeni

akrepçim bişi söyleyeceğim ya tuzot ben kullanmıyorum birincisi çok tuzlu geliyor ayrıca katkı maddesi fazla diye biliyorum
tatlım ben tuzot değilde bimden hüner alıyorum sebze kurusu..yemeğe ayrı lezzet veriyor bazen pilavlara bile eklediğim oluyor..
ama benim yeni olduğu için kesin bişi diyemeyeceğim ama bizim burda adet olmak istemeyen (ilaç yerine )karabiberi su ile yutar

gerçi burda karabiberi yutmuyoruz ama böyle etkisi olurmu bilmiyorum
karabiber müthiş ısıtır içimizi..
ayy ben de çok severim sebzeleri ama bir şu dere otunu sevmiyorum yaa tabii girdiği yemekleride..

çok iyi yapıyosun canım..yalnız menülerine mesela kahvaltına yumurta ve ceviz ekle..tabi ekmekden uzak bir şekilde..

ve omega3 tabletlerin içeriğinde omega6 olmasın ona dikkat et..ben marincap marka kullanıyorum onun içinde yok omega6..

omega 6 yok ismi aklımda değil kutusu açık mavi folik asit -b6- balık yağı içeriğinde daha birkaçtane daha vardı bu arada cevizi ara öğünlere ekleyebilirim fındık yerine bu hafta fındığım bitsin cevizi ekleyeyim karatayın kitabını çok merak ettim

dereotu çok yararlı imiş özellikle emziren anneler için mucize ben denemiştim ama yiyemiyorsan tabi yerine maydanoz yada nane ekleyebilrisin

Günaydın kızlar. Tam giriyorum birşeyler yazayım diyorum hop iş çıkıyor işte tam şu anda olduğu gibi. Birazdan geliyorum.

Banu ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu? Darısı bizlerin başına.

Maşallah demeyi unutmuşum bir daha girip yazayım dedim.
1 seneyi geçti selencim.3 aralık 2010 da başladım takımımla..sonra biraz boşladım tabii,yoksa kaç ay önce mezun olmuştum.doğruya doğru..
cemalnur hanımın hayranıyım,saatlerce dinleyebilirim o güzel anlatımından dinimizi..
Günaydınnnnnnn herkese

yine yağmurlu bir güne başladık

herkese şeker tadında bir gün diliyorum
sana da günaydın güzelim..
Eki Görüntüle 333044

Herkese benden yeşil çay sıcak sıcak için

içiniz ısınsın
sağol canım,içmiş kadar olduk..

yaren 38 ben cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümününe yazmıştım. sanırım sizden davet geldi değil mi 2. takıma
onay bekliyorum ok se hepinize merhaba diyorum şimdiden
Tatlım davetleri akrep yapıyor .Eğer akrep davet ettiysel hoş geldin güzel paylaşımlar...
Gözümü kapattım eşimle bizi düşündüm ah ne çok ihtiyacımız var ama sizin adınıza da çok mutlu oldum . İnsan istesin yeterki cehennemi cennete çevirebiliyor.
Günaydınnnnnnn herkese

yine yağmurlu bir güne başladık

herkese şeker tadında bir gün diliyorum
Günaydın burda da çok yağmur var. Bir kar bir yağmur sıraya koydular.
Günaydın
Eki Görüntüle 333044

içiniz ısınsın
Teşekkürler tatlım çok güzel görünüyor.
günaydın kızlar.hava sanki çok ısınmış gibi tekrar soğuyacakmış.bırrrrr,donacağız galiba bu kış..
Günaydın evet bu kış sanırım

Afiyet olsun. Ben bu aralar çok fazla sıvı alamıyorum ve şişkinlik var ama hava çok soğuk içemiyorum .

Menüm
sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
1 tk nutella
2 dilim ekmek

ara
form çayı
ıhlamur
1 avuç badem

öğle
1 bardak süt
1 avuç kuru üzüm

ara
1 elma
1 portakal

akşam
fırında levrek
bol salata
1 dilim kabak tatlısı

evet kontrol ettim akrep33 tarafından davet edilmişim. ay çok mutluyum ilk defa böyle bir yarışmaya katıldım. başaracağım da ama en kilolunuz benim heralde yaa. siz kilo verip gideceksiniz ben napıcam tek başıma
hoşgeldin diyenlere teşekkürler. ben pek giremiyorum çünkü telefondan bağlanıyorum ama mümkün oldukça hep burda olucam. günlük menü ve kilo bildirimi mi yapıyorsunuz? kural falan varmı şunu yemicez diye

üzüm hoşgeldin,hayırlı olsun.
bildirim cuma öğlene kadar,menü her akşam,günlük paylaşım en az 5 mesaj..
takıma üye olarak alınman da 1 haftalık deneme süreci sonrası.
yalnız kalmaya gelince merak etme,akrep sana uzun yıllar eşlik eder...

Selam kızlar.
Ancak giriyorum bugün.
Bu sabah tartıldım 70,3 çıktım.
Cumaya 69 görebilme umudum haftaya kaldı sanırım.
Hastalığımda ilerleme olmadı şükür. dün ki beslenmem ve aldığım ilaçlar işe yaradı.

Canım saolasın. İlerlemedi çok şükür.

Afiyet olsun şekerim.

Ay çok fena kalsiyum ihtiyacı için biraz biraz zorla kendini derim tatlım.

Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen vitamin al, hastalık seni teğet geçsin.

Geçti valla Allah dualarınız kabul etti

yaren 38 ben cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümününe yazmıştım. sanırım sizden davet geldi değil mi 2. takıma
onay bekliyorum ok se hepinize merhaba diyorum şimdiden

Hoşgeldin

geçmiş olsun canım çok dikkat et tam şifa havası... mücver konusuna gelince :))) yapmayı istersen öğreteyim derim :))

Öğret valla kuzum süper olur.

Harika ya. Maşallah Allah nazardan saklasın.

Eki Görüntüle 333044

içiniz ısınsın

Ohhhh şimdi bende içiyorum.

geçmiş olsun canım

Saol şekercim.

Afiyet olsun canım

Tatlılar ne ola ki

afiyet olsun canımıniçi. ben siparişi verdim arkadaşıma dün bugün getirdi akşam hazırlarım artık yarında yanımda getiririm diye düşünüyorum.

Ah be güzelim maalesef balıktan sonra tatlı olmazsa olmazlarda bende ama bak masum kabak tatlısı dünki kabak muhabbetinden sonra iyi gider diye düşündüm:26::26::26:

dünkü menüm

sabah: bir tane portakal ve bir tane kivi

ara: 2 tane ceviz

öğle pazar günü evde yaptığım ve tüketemediğimiz yemekleri topladım getirdim işyerine 6 kişi yedik çöpe gitmedi ya çok sevindim valla.benim yediklerimi yazayım.) barbunya ve salata

ara: bir çay bardağı kadar beyaz leblebi

akşam : haşlanmış bol maydonozlu, sarımsaklı karnıbahar

ara: 6-7 tane fındık

3 lt su bol bol bitki çayı içiyorum biraz fazla hapşırmaya başladım.

bu arada arkadaşlar akrep in bahsettiği karatay diyeti ile ilgili olan kitap bende var ben uygulayamadım ama akrebide izlemedeyim isteyen arkadaşa gönderebilirim kitabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…