aminnn cnm inşallah bende çok istiyorum güzel haberler vermeyi :))
yaa ben nie öle hissetmiyorum benimde mideme fil otursun lütfennn :)))
günaydın arkadaşlar...hayırlı sağlıklı bir hafta olsun inşallah..
kızlar gribi bana bulaştırdı,battaniye,sıcak su torbası takviyesinde hala titriyorum.
aman soğuk,kar demeyin bana,kelimeler bile daha çok üşümeme sebep oluyor.
sıcak bir kuşburnu içip kendime geleyim ben de...
Sanırım olay psikolojik canım. Ben iyice şartlandım kilo vermeye.
Bu kez 65 olmadan bırakmayacağım. Hatta sonra 59 bile yapabilirim hedefimi.
Günaydın kızlar lapa lapa kar yağıyor ama benim hiç keyfim yok küçük oğlum hasta ateşi dünden beri düşmüyor burnu akıyor nefes almakta zorluk çekiyor . Ve ben neden çalışıyorum diye sorguladığım bir gün yaşıyorum.
canım geçmiş olsun. çalışan anne olmak zor gerçekten de... dilerim çarçabuk atlatır,iyileşir
çok doğru sen mutlu olmazsan çocuklarını nasıl mutlu edebilirsin... öpüyorum seni yüreğinden.
geçmiş olsunm canım oğluşuna Rabbim şifa versin..
hiç pişmanlık duyma şekercik..hastalık da sağlık da bizler için..iyi olucak oğluşun merak etme..sen yağan kara inat ruhuna güneş ışıkları sun..
görmezsin canım..dGGGGGGÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNAAAAAAAYYYYYYYDDDDDDIIIIIINNNNNNNNN
Kızlar ne güzel bir sabah bu böyle.
Harika yazılar paylaşmışsınız.
İstanbul'da fena kar var, gerçi yurdun tümü karlı ama İstanbul'da kar demek işkence demek.
Yine de huzur veriyor bembeyaz heryer.
Haftasonu fenaydı kızlar. Pazar günü kuzenimde yemekteydik sülalecek. Bir güzel tatlıları yedim.
Bu hafta asla tartılmamam lazım yoksa moralim fena bozulacak.
Perşembe falan tartılırım artık yada dayanabilirsem Cuma.
Umarım 7 li rakam görmem.
günaydın şekerim :))) merak etme dikkat edersen güzel bir rakam göreceğine eminim. bende dün akşam bir çatal şekerpare yedim2. çatalı canım istemedi fazla tatlı geldi. neler oluyor bana :26::26::26:
insülin değerleriniz normale dönüyor şekerlerZaten şu an mideme bir fil oturmuş gibi hissediyorum. Muhtemelen bi çorba içerim başka bişiy yemem.
hahahhaha o soruyu bende soruyorum kendime. Azcık fazla yesem midem rahatsız oluyor. Dünyayı yemiş gibi hissediyorum ve neler oluyor bana diyorum. :)
tabiki neden olmasın..Sanırım olay psikolojik canım. Ben iyice şartlandım kilo vermeye.
Bu kez 65 olmadan bırakmayacağım. Hatta sonra 59 bile yapabilirim hedefimi.
kızlar gribi bana bulaştırdı,battaniye,sıcak su torbası takviyesinde hala titriyorum.
Günaydın kızlar lapa lapa kar yağıyor ama benim hiç keyfim yok küçük oğlum hasta ateşi dünden beri düşmüyor burnu akıyor nefes almakta zorluk çekiyor . Ve ben neden çalışıyorum diye sorguladığım bir gün yaşıyorum.
tabii ki yapabilirsin,insanlar bir adam ağırlığında kilo veriyor,10 kilo neymiş,değil mi..
olursun bu azimle cnm ben inanıyorum :))
Ah be güzelim iyi bakıldığına hiç şüphem yok halam yanında amcamın eşi bizde oğluşumu çok sever onu görmek için karda kışta Kayseriden kalktı geldi o yanında ama ben yanında olsaydım . Sorguluyorum işte gerçekten onlar içinmi yoksa kendim içinmi çalışıyorum buna dürüstçe cevap veremiyorum.
65 e birşey kalmadı,gel 59 u da 55 yapalım
görmezsin canım..d
kkatl davran yeterli..60 lı rakamlarda ilerlemeye devam ediceksin ben inanıyorum buna
insülin değerleriniz normale dönüyor şekerler
tabiki neden olmasın..
yeterki sporla birlikte devam edebilelim..
yavru fil oturacak ama midene değil
evet canım..insan da dört mevsim gibi değilmidir..onda gördüğümüz tek bir davranış için diğer güzel yanları feda etmemek gerekir..ne kadarda doğru.. hayatımızın da mevsimleri var haklısın. sonbaharda hüzün damarlarımızda kol gezerken yazın ne kadarda canlı ve keyifliyiz değil mi. ayrıca başımıza gelenlerde mevsimler gibi değilmi kimi zaman yağmurlu kimi zaman kahkahalı bol güneşli... teşekkürler canım.
bir şarkı geldi aklıma "sen mevsimler gibisin, değişirsin sevgili..."
Bir gülümseme; bulaşıcıdır. kime nasıl bulaşacağı nereye gideceği belli olmaz :) ( bende bunu ekledim)
Ah işte akrep abla.Tek sorun spor maalesef ona hiç vaktim yok.
sorma benim de..öncelikle havaların ısınması ve günlerin uzaması gerekiyor..yürümediğim yaz günlerine hayıflanıyorum ama bu yaz sporsuz günüm geçmicek inş..
Kızlar hafta sonu yediklerimi yazmaya utanıyorum am yinede yazayım
Cumartesi
Sabah
2 dilim yumurtalı kızarmış ekmek,
1 yk kuşburnu marmelatı
2 dilim peynir
5-6 zeytin
1 tk. bal
ara
sıcak çikolata
öğle
1 tabak makarna
yoğurt
ara
nescafe
1 avuç fınfık
1 elma
akşam
1 adet tavuk but
fırında patates
salata
ara
1 dilim ıslak kek
Pazar
sabah
2 dilim ekmek
2-3 dilim peynir
1 yk. nutella
ara
1 elma
1 portakal
öğle
1 porsiyon kıymalı pide
ara
form çayı
akşam
1 tabak mantı
ara
2 adet kurabiye
Çok çok kötü bir beslaenme şekli oldu biliyorum hem misafir hem oğlumun hastalığı beni batırdı bu hafta kesin artıdayım
neden olmasın canım..bizler de senin gibi artık yeter deyip başladık bu yola..hepimiz de güzel kilolar verdik..yeterki isteyelim başarır verir istediğimiz kiloya iner prensesler gibi salınırız inş.slm bende katılsam aranıza aslında hep girip takip ediyorum sayfaları gaza getiriyorum kendimi sonrası fos22 yaşındayım yeni mezun oldum üniversiteden yeni iş hayatına atıldım çıtır öğretmenim :) görünüşte pekte çıtır olmasam da :) üniversite yıllarımda çok güzel zayıflamıştım başlangıçta kaçtım bilmiyorum tek bildiğim giyecek hiç birşey bulamıyordum erkek 54 beden pantolonlar giyiyordum feci bi durumdu benm için 2 yılda 38 beden oldum ama uzun sürmedi malesef özellikle son bir yılda öyle bir kilo aldım ki eskisi gibi olmadım belki ama mezuniyet benim için işkenceydi hatta baloya bile gitmedim şimdi iş hayatında da etkileri oluyo yok değil zayıflıyorum ama çok yavaş uzun süre veremedim şimdi 76 kiloyum ama hepsi basende oturuncu hop 2 gülleyi yanyana koymuş gibiler oturmaktan çekinir hale geldim ama spor yapma imkanım yok işe git gel özel ders ver sonra kpss çalış derken gitmiyo şu gıcık yağlar öyle yazıyım dedim belki sizinle birlikte daha düzenli daha kalıcı ve daha çabuk zayıflarım artık bende zayıf ve artık bende yaşıtlarım gibi giyinmek istiyorum istediğimi almak istiyorummm
eşini tebrik ediyorum canım..sabahları birlikte yürüyüp aerobik yapıyosunuz eşinin çalışma saatleri uyuyor sanırım izinli değilse tabiigünaydın hanımlar...
haftanız istediğiniz gibi geçsin. huzurlu mutlu olun dilerim.
bu sabah yürüyüşe çıkmadık. eşimle evde aerobik yaptık. eşimi görmelisin çok komikti :))) gülmekten karın kaslarım ağrıdı. zavallı eşim hem spor yapıyor hemde doktorun verdiği karışımlı macunlardan yiyor bebeğimiz olsun umudunda :)) bide ilaçlara başlayacak ayın 15 de... onlarda üzerine eklenince saatlerce spor yapması gerekecek. o macunların kalorisini okudum yani benim 2 günde aldığımı o bir kaşıkta alıyor neredeyse. çabasını takdir ediyorum benim rahatlığıma karşılık o çok disiplinli istikrarlı 15 kilo verdi ve kendini çok mutlu hissediyor :))) inşallah muradına erer canım benim. birlikten kuvvet doğuyor işte... tek başımıza bu kadar verimli olamazdık herhalde.
kahvaltımızda;
2 yumurtayla yapılmış omlet
kk peynir
5 ad. zeytin
1 dilim salam (aylardır yemiyorduk)
maydanoz,salatalık
tarçınlı çay
2 dilim ekmek yedik.
ben dayanamayıp sonra taze sıkılmış buz gibi portakal suyu içtim. içim yanıyor nedense :)))
okuduğum kitap;
Duyguların Rengi- Kathryn Stockett
"O gün, tüm dünyamın karanlığa gömüldüğü gündü.Hava karanlık görünüyordu güneş karanlık görünüyordu. Yatağa uzandım ve evimin siyah duvarlarına gözlerimi diktim....... Dünya hala orada mı diye pencereden dışarıya bakmam üç ayımı aldı. Oğlum artık var olmadığı halde dünyanın dönmeye devam ettiğini gördüğümde şaşırmıştım."
öyle değil mi hanımlar...güneş her sabah doğuyor her akşam batıyor da... hayat devam ediyor hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor hafifleyerek kalıyor bir yerlerde,çok sonra hayretle artık acımadığımızı görüyoruz. kabulleniş mi bunun adı... ben öyle olduğunu sanıyorum. bu da nacizene benden eklenti efendim
günaydın kaptanım :))) bende sana harikanın ötesinde güzel bir hafta diliyorum :)
Cumartesi
Sabah
1 yk kuşburnu marmelatı
2 dilim peynir
5-6 zeytin
1 tk. bal
ara
sıcak çikolata
öğle
1 tabak makarna
yoğurt
ara
nescafe
1 avuç fınfık
1 elma
akşam
1 adet tavuk but
fırında patates
salata
ara
1 dilim ıslak kek
Pazar
sabah
2 dilim ekmek
2-3 dilim peynir
1 yk. nutella
ara
1 elma
1 portakal
öğle
1 porsiyon kıymalı pide
ara
form çayı
akşam
1 tabak mantı
ara
2 adet kurabiye
Çok çok kötü bir beslaenme şekli oldu biliyorum hem misafir hem oğlumun hastalığı beni batırdı bu hafta kesin artıdayım
Rabbim bebişine en hayırlısından uzun ömür sana da hedefine muvaffakiyet nasip etsin inş..peki şekercik :)
emrin olur kaptanım hemen tanıtayım kendimi. 1. 68 boyundayım 94 kiloyum. 23 24 yaşlarındayım :) tamam tamam kabul edeyim 24 oldum artık. 5 yıldır evliyim. 18 yaşında evlendim, ankaralıyım ama evlendiğimden beri şehir şehir dolaşıyoruz :). şu an osmaniye'deyiz. ilk yıllar çocuk isteme serüveniyle geçti. bi düşük yaptım sonra 2.5 yıllık evliyken bi daha hamile kaldım, doğuma birkaç gün kala karnımdayken bebeğimi kaybettim..... sonra doktor korunma verdi hatta 2 yıl diyenler bile oldu ama biz o kadar beklemedik 9 ay sonra hapı bıraktım ve rabbimin mucizesi bebeğimize hamile kaldım o ay.yani yıllarca beklersin beklersin olmaz ama bi anda da olabiliyo böyle işte. bu arada 93 kilo falandım diğer hamilelik bittiğinde 75 e düştüm o 9 ay içinde ama sonra yine 94 ü gördüm kızımın doğumuna kadar . şimdi 11 aylık bir kızım var ve Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum. sizlerin de desteğiyle 65 e inmeyi hedefliyorum..işte böyle, eee ben anlattım şşimdi sıra sizde bende kimseyi tanımıyorum burda, herkes kısaca anlatsa çok güzel olacak. öpüyorum hepinizi iyi haftasonları
hikaye hoşmuş gerçekten akrep cim emeğine sağlık
neden olmasın canım..bizler de senin gibi artık yeter deyip başladık bu yola..hepimiz de güzel kilolar verdik..yeterki isteyelim başarır verir istediğimiz kiloya iner prensesler gibi salınırız inş.
eşini tebrik ediyorum canım..sabahları birlikte yürüyüp aerobik yapıyosunuz eşinin çalışma saatleri uyuyor sanırım izinli değilse tabii
teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım..
hala buluşamadık seninle face veya msn de..
tekrar merhaba herkese
cumartesi menü:
sabah: 2 su bardağı su, 4 yk kfleks ve bir su bardağı süt
ara: yarım armut yarısını oğluş yedi ::))
öğle:2 su bardağı su, bir kase çorba bol yeşil salata
ara: 10 tane fındık ve bir portakal
akşam: 2 su bardağı su, 1 parça et ve bol yeşil salata
oğlumla beraber güneşten faydalanmak için sahilde bir saatlik bir yürüyüş işi gücü bıraktım onunla beraber eğlendim uyuyunca yaptım evin işlerini ohhhhhh iyi de yaptım valla.
Uzun süredir okuduğum kitapları paylaşmamışım sanırım. Jack Landon'ın Beyaz Diş'ini okuyorum. Benim gibi köpeklerle arası olmayan birinde bile bir köpeğin başını okşama isteği uyandırıyor arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim.
Cumartesi
Sabah
1 yk kuşburnu marmelatı
2 dilim peynir
5-6 zeytin
1 tk. bal
ara
sıcak çikolata
öğle
1 tabak makarna
yoğurt
ara
nescafe
1 avuç fınfık
1 elma
akşam
1 adet tavuk but
fırında patates
salata
ara
1 dilim ıslak kek
Pazar
sabah
2 dilim ekmek
2-3 dilim peynir
1 yk. nutella
ara
1 elma
1 portakal
öğle
1 porsiyon kıymalı pide
ara
form çayı
akşam
1 tabak mantı
ara
2 adet kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?