Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ıhlamurda iç canım limonlu limonlu. geçmiş olsun. grip ne yazıkki dinlenmeden geçmeyen hastalıklardan. bol bol dinlen güzelim.

Sanırım olay psikolojik canım. Ben iyice şartlandım kilo vermeye.
Bu kez 65 olmadan bırakmayacağım. Hatta sonra 59 bile yapabilirim hedefimi.

65 e birşey kalmadı,gel 59 u da 55 yapalım

geçmiş olsunm canım oğluşuna Rabbim şifa versin..
hiç pişmanlık duyma şekercik..hastalık da sağlık da bizler için..iyi olucak oğluşun merak etme..sen yağan kara inat ruhuna güneş ışıkları sun..

canım geçmiş olsun. çalışan anne olmak zor gerçekten de... dilerim çarçabuk atlatır,iyileşir

çok doğru sen mutlu olmazsan çocuklarını nasıl mutlu edebilirsin... öpüyorum seni yüreğinden.

Canlarım çok teşekkür ediyorum , iyi ki varsınız , içimi ısıtıyorsunuz.

görmezsin canım..d
kkatl davran yeterli..60 lı rakamlarda ilerlemeye devam ediceksin ben inanıyorum buna
günaydın şekerim :))) merak etme dikkat edersen güzel bir rakam göreceğine eminim. bende dün akşam bir çatal şekerpare yedim 2. çatalı canım istemedi fazla tatlı geldi. neler oluyor bana :26::26::26:

insülin değerleriniz normale dönüyor şekerler
Sanırım olay psikolojik canım. Ben iyice şartlandım kilo vermeye.
Bu kez 65 olmadan bırakmayacağım. Hatta sonra 59 bile yapabilirim hedefimi.
tabiki neden olmasın..
yeterki sporla birlikte devam edebilelim..

geçmiş olsun canım benim..
sen acılı acılı çorba iç.ve sek limon iç yarım çay bardağı..iyi gelicektir..

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.

Çok geçmiş olsun. Rabbim dermansız dert vermesin.
Bu durumda çalışan anne olmanın zorluğu bir kat daha biniyor insanın omuzlarına.

tabii ki yapabilirsin,insanlar bir adam ağırlığında kilo veriyor,10 kilo neymiş,değil mi..

olursun bu azimle cnm ben inanıyorum :))

Canımcım hem kendin için hem onlar için çalışıyorsun.
Çalışan kadın evde mutsuz oluyor çünkü. Ve bu mutsuzluk çocuklara yansıyor.
Dört ay evde olduğum dönemde çalıştığım dönemden çok daha az ilgilenebildim kızımla. Daha agresif bir anne oldum. Ve anladım ki ben çalışırken mutluyum ve çocuğumu o zaman mutlu edebiliyorum.

65 e birşey kalmadı,gel 59 u da 55 yapalım

55 çok zor bebem. 59.9 olsun yeter bana sırf 6 lı bir rakam olmasın. :)

Ah işte akrep abla.Tek sorun spor maalesef ona hiç vaktim yok.

evet canım..insan da dört mevsim gibi değilmidir..onda gördüğümüz tek bir davranış için diğer güzel yanları feda etmemek gerekir..
Bir gülümseme; bulaşıcıdır. kime nasıl bulaşacağı nereye gideceği belli olmaz :) ( bende bunu ekledim)

:103:

Ah işte akrep abla.Tek sorun spor maalesef ona hiç vaktim yok.

sorma benim de..öncelikle havaların ısınması ve günlerin uzaması gerekiyor..yürümediğim yaz günlerine hayıflanıyorum ama bu yaz sporsuz günüm geçmicek inş..

Kızlar hafta sonu yediklerimi yazmaya utanıyorum am yinede yazayım

Cumartesi
Sabah
2 dilim yumurtalı kızarmış ekmek,
1 yk kuşburnu marmelatı
2 dilim peynir
5-6 zeytin
1 tk. bal

ara
sıcak çikolata

öğle
1 tabak makarna
yoğurt

ara
nescafe
1 avuç fınfık
1 elma

akşam
1 adet tavuk but
fırında patates
salata

ara
1 dilim ıslak kek

Pazar

sabah
2 dilim ekmek
2-3 dilim peynir
1 yk. nutella

ara
1 elma
1 portakal

öğle
1 porsiyon kıymalı pide

ara
form çayı

akşam
1 tabak mantı

ara
2 adet kurabiye

Çok çok kötü bir beslaenme şekli oldu biliyorum hem misafir hem oğlumun hastalığı beni batırdı bu hafta kesin artıdayım

sorma benim de..öncelikle havaların ısınması ve günlerin uzaması gerekiyor..yürümediğim yaz günlerine hayıflanıyorum ama bu yaz sporsuz günüm geçmicek inş..

İşallah abla.
Gerçi kendi kendimize fırsat yaratabilmeliyiz ama olmuyor işte.
Misal ben c.tesi sabahı dişçiye gittim erken saatte.
Dönüşte yürüdüm eve kadar. Yakında sayılmaz gittiğim yer.
Aslında her c.tesi sabah erken kalkıp yürüyebilirim ama uyku tatlı geliyor işte.

Ne yaptın canım sen

neden olmasın canım..bizler de senin gibi artık yeter deyip başladık bu yola..hepimiz de güzel kilolar verdik..yeterki isteyelim başarır verir istediğimiz kiloya iner prensesler gibi salınırız inş.
eşini tebrik ediyorum canım..sabahları birlikte yürüyüp aerobik yapıyosunuz eşinin çalışma saatleri uyuyor sanırım izinli değilse tabii
günaydın kaptanım :))) bende sana harikanın ötesinde güzel bir hafta diliyorum :)

teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım..
hala buluşamadık seninle face veya msn de..

şşşştt ben duymadım o son cümleyi..
telaş yok..
henüz pazartesi cumaya çok vakit var..
hafta sonu kötü geçti diye diğer günlerin demi kötü olucak..
zaman toparlanma zamanı canım..
geçmiş geçmişte kaldı..

Rabbim bebişine en hayırlısından uzun ömür sana da hedefine muvaffakiyet nasip etsin inş..
tekrar hoşgeldin aramıza ..
bol paylaşıma devam şeker
hikaye hoşmuş gerçekten akrep cim emeğine sağlık

teşekkür ederim canım

tekrar merhaba herkese

cumartesi menü:
sabah: 2 su bardağı su, 4 yk kfleks ve bir su bardağı süt

ara: yarım armut yarısını oğluş yedi ::))

öğle:2 su bardağı su, bir kase çorba bol yeşil salata

ara: 10 tane fındık ve bir portakal

akşam: 2 su bardağı su, 1 parça et ve bol yeşil salata

oğlumla beraber güneşten faydalanmak için sahilde bir saatlik bir yürüyüş işi gücü bıraktım onunla beraber eğlendim uyuyunca yaptım evin işlerini ohhhhhh iyi de yaptım valla.

tekrar merhaba herkese

cumartesi menü:
sabah: 2 su bardağı su, 4 yk kfleks ve bir su bardağı süt

ara: yarım armut yarısını oğluş yedi ::))

öğle:2 su bardağı su, bir kase çorba bol yeşil salata

ara: 10 tane fındık ve bir portakal

akşam: 2 su bardağı su, 1 parça et ve bol yeşil salata

oğlumla beraber güneşten faydalanmak için sahilde bir saatlik bir yürüyüş işi gücü bıraktım onunla beraber eğlendim uyuyunca yaptım evin işlerini ohhhhhh iyi de yaptım valla.

Uzun süredir okuduğum kitapları paylaşmamışım sanırım. Jack Landon'ın Beyaz Diş'ini okuyorum. Benim gibi köpeklerle arası olmayan birinde bile bir köpeğin başını okşama isteği uyandırıyor arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim.

eşim sabah erken uyanıyor bende tabi :) saat 6 da ayaktayız,bazen ben daha erken uyanıyorum. saat 8 de işe gidiyor. iki saatte neler olur neler

ya gerçekten buluşamadık ben seni msnden ekledim ama sen beni onaylamadın sanırım.

harikasın :)) sahilde yürüyüş yapmak ayrı keyif tabi :))

için kıpır kıpır oldu değil mi :)))

vallahi canım mantı çekti yaaa :)) dolapta azıcık mantı vardı çıkarıp pişirsem mi acaba ah yaren ah giriyorsun kanıma :)))
afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…