Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

vallahi canım mantı çekti yaaa :)) dolapta azıcık mantı vardı çıkarıp pişirsem mi acaba ah yaren ah giriyorsun kanıma :)))
afiyet olsun canım

Pişir canım , sen sıkı takip ediyorsun diyetini arada olsun kaçamaklar. Kayseriden gelen amcamın eşi yaptı tam kayseri mantısı çokta güzeldi.

Pişir canım , sen sıkı takip ediyorsun diyetini arada olsun kaçamaklar. Kayseriden gelen amcamın eşi yaptı tam kayseri mantısı çokta güzeldi.

benim karşı komşum kayserili geçen o yaptı sağolsun dolabıma bir kaç poşet koyduk azar azar bir kaç porsiyonluk :)) dediğin gibi minnacık minnacık :)) sabır işi cidden.
bugün menümde balık var belki yarına mantı yaparım yağsız bir porsiyondan bişicik olmaz sanırım

hmm harika bir kitap..
ben köpek ve atlara bayılırım..beyaz diş i gözlerim dolu dolu okumuşumdur..cidden enfes bir kitap..

oyy yerim seni..bundan sonra erkenci kabilesine tekrardan giriş yapıyorum..siz sevimli eşler sayesinde..ve aynı saatte sizlerinde uyanık ve sağlık adına çalışmalar yapıyor olmanızı bilmek harika olucak..ne uzun bir cümle oldu yahu
canım bana istek gelmediki..benim msn hep açıktır..yanlış adresemi yolladın acaba

sende erken kalkıp ev işi yapıyorsun ama :)) biliyorum beeeen
şimdi sana msnden yazdım açık mı acaba :)

günaydın kızlar
Nasılsınız bu sabah? ben güzel haberlerle uyandım. Ayhan teyzem iyiyimiş :)) evet meme kanseri ama buna şükür lenflere sıçramamış. bugün tüm vücudun taraması yapılacakmış inşallah bir sorun çıkmayacak.

kızlar burda yağmur yağıyor. sabah yürüyüşe çıktım ama yürüyüş yürüyüşlükten çıktı :))) su birikintilerinde ayaklarımı çıp çıp yaparak oynaştım :)) kimsecikler yoktu etrafta benden de keyiflisi. sırılsıklam oldum :)) eve gelince hemen duşa girdim,kendime havuç suyu sıktım,bir kaşıkta bal yedim öyle kahvaltı masasına oturdum. şimdi çay içiyorum haberleri izliyorum,her yerden kar haberleri...

kahvaltıda;

1 haşlanmış yumurta
3 dilim kızarmış ekmek
bir parça tereyağ
domates,maydanoz
bal
kk peynir
5 ad zeytin yedim :))
bardak bardak çay içtim :))))

günaydın herkese

dün çok denedim ama bir türlü bağlantı kurulamadığı için yazamadım sinir oldum.

sende erken kalkıp ev işi yapıyorsun ama :)) biliyorum beeeen
şimdi sana msnden yazdım açık mı acaba :)

şu an açık canım..
bugün çıktım yürüyüşüme..tam 45 dk..harika oldu..
ev işi bu kadar iyi hissettirmyordu kendimi
süperim ben yaa

2 haşlanmış yumurtamı yedim.şu an fındık kuru kayısı ve kuru üzümümü yanıma aldım onları yiyorum..karışık bitki çayımı da demledim üzerine içicem inş..

bir an için aynı şey olacak diye bayağı korktum valla.

dünkü menü:

sabah: 2 tane ceviz, bir dilim kepek ekmeği, yeşillik, salatalık, domates ve şekersiz çay

ara: yok

öğle: 6-7 yk taze fasulye, salata ve bir dilim ekmek

ara: bir tane elma

akşam: 2 kepçe çorba,4 adet köfte, salata

ara: yok

3 lt su, 2 fincan yeşil çay, spor yok.

allahım ya şunu yazmak için kaç kere oturdum kalktım kaç kere yazmaya çabaladım. sabahtan başladı yoğunluk

selen annesine gitti,ordada internet yokmuş
aa tabi yaa unutmuşum
günaydın canım
iyi haberlere sevindim
her zamanki gibi hariksın..
ben de mustafa ceceli sensiz olmaz eşliğinde kuruyemişlerimi yiyorum
inan inan sevmem kendimi senin kadar
sensiz olmaz ki sensiz
günaydın herkese

dün çok denedim ama bir türlü bağlantı kurulamadığı için yazamadım sinir oldum.

günaydın
sağlık olsun canım şimdi bizlerlesin ya gerisi boş

tatlım kahvaltına zeytin peynir yumurta ekle daha da harika olsun
allahım ya şunu yazmak için kaç kere oturdum kalktım kaç kere yazmaya çabaladım. sabahtan başladı yoğunluk

ne güzel bir işin var yoğunsun
sağlıklısın kalkıp oturabiliyosun harikasın canım hamdolsun Allaha dimi

dünkü menüm

sbah
bir kase fındıklı tarçınlı yoğurt+nesfit

öğle
yarım kase fındıklı tarçınlı kuru üzümlü yoğurt + nesfit

akşam
2 tavuk baget ızgara,2 kase ıspanaklı yeşil mercimek çorba,ufak ekmek arası yeşil zeytin salatası,turp,yeşil soğan,bol şekersiz çay

1,5 litre su
spor:30 düz,10 ters toplam 40 mekik
kitap:içinizdeki öküze oha deyin

bir kaç cümle(...Teekkülün üç derecesi vardır:şikayeti terk etmek,razı olmak ve muhabbettir.
şikayeti terk:sabırdır.rıza göstermek:Allah ın takdirini hoş karşılamaktır.muhabbet ise:başına gelenlere sevgiyle bakmasıdır..)

bu sabah mutluluğumun nedenlerinden biri de uzun zamandır denediğim ama olmayan pantolonumun içine girdim..indirimden almıştım kaç bin yıl önce..düğmeleri bir türlü buluşamıyordubugün elimi attım bu pantolon geldi elime acele ile giydim ve düğmelerini kapadım acıcık oturunca sıkıyor olsada spor yapmam için mazeretim olucak ne güzel..
banucumm duy sesimi harikayım şekercim sanırım bu hafta gidicek kilocuklar

kızlar ben yün işi yapmayı da çok severim beni stresten arındırdığını düşünürüm..bu yıl eşime kapişonlu harika bir hırka işledim..önce burun kıvırıyordu ama giyince çok hoşuna gitti..cidden hazır gibi oldu..ellerimi seveyimm
şimdide kendime bolero atkı karışımı bişii başladım..bazen iki dakika fırsat bulabiliyor olsamda işlemek çok güzel
tavsiye ederim sizlere de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…