vallahi canım mantı çekti yaaa :)) dolapta azıcık mantı vardı çıkarıp pişirsem mi acaba ah yaren ah giriyorsun kanıma :)))
afiyet olsun canım
Pişir canım , sen sıkı takip ediyorsun diyetini arada olsun kaçamaklar. Kayseriden gelen amcamın eşi yaptı tam kayseri mantısı çokta güzeldi.
hmm harika bir kitap..Uzun süredir okuduğum kitapları paylaşmamışım sanırım. Jack Landon'ın Beyaz Diş'ini okuyorum. Benim gibi köpeklerle arası olmayan birinde bile bir köpeğin başını okşama isteği uyandırıyor arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim.
eşim sabah erken uyanıyor bende tabi :) saat 6 da ayaktayız,bazen ben daha erken uyanıyorum. saat 8 de işe gidiyor. iki saatte neler olur neler
ya gerçekten buluşamadık ben seni msnden ekledim ama sen beni onaylamadın sanırım.
selen hiç görünmedi bugün
oyy yerim seni..bundan sonra erkenci kabilesine tekrardan giriş yapıyorum..siz sevimli eşler sayesinde..ve aynı saatte sizlerinde uyanık ve sağlık adına çalışmalar yapıyor olmanızı bilmek harika olucak..ne uzun bir cümle oldu yahu
canım bana istek gelmediki..benim msn hep açıktır..yanlış adresemi yolladın acaba
sende erken kalkıp ev işi yapıyorsun ama :)) biliyorum beeeen
şimdi sana msnden yazdım açık mı acaba :)
aa tabi yaa unutmuşumselen annesine gitti,ordada internet yokmuş
günaydın canımgünaydın kızlar
Nasılsınız bu sabah? ben güzel haberlerle uyandım. Ayhan teyzem iyiyimiş :)) evet meme kanseri ama buna şükür lenflere sıçramamış. bugün tüm vücudun taraması yapılacakmış inşallah bir sorun çıkmayacak.
kızlar burda yağmur yağıyor. sabah yürüyüşe çıktım ama yürüyüş yürüyüşlükten çıktı :))) su birikintilerinde ayaklarımı çıp çıp yaparak oynaştım :)) kimsecikler yoktu etrafta benden de keyiflisi. sırılsıklam oldum :)) eve gelince hemen duşa girdim,kendime havuç suyu sıktım,bir kaşıkta bal yedim öyle kahvaltı masasına oturdum. şimdi çay içiyorum haberleri izliyorum,her yerden kar haberleri...
kahvaltıda;
1 haşlanmış yumurta
3 dilim kızarmış ekmek
bir parça tereyağ
domates,maydanoz
bal
kk peynir
5 ad zeytin yedim :))
bardak bardak çay içtim :))))
günaydın herkese
dün çok denedim ama bir türlü bağlantı kurulamadığı için yazamadım sinir oldum.
tatlım kahvaltına zeytin peynir yumurta ekle daha da harika olsunbir an için aynı şey olacak diye bayağı korktum valla.
dünkü menü:
sabah: 2 tane ceviz, bir dilim kepek ekmeği, yeşillik, salatalık, domates ve şekersiz çay
ara: yok
öğle: 6-7 yk taze fasulye, salata ve bir dilim ekmek
ara: bir tane elma
akşam: 2 kepçe çorba,4 adet köfte, salata
ara: yok
3 lt su, 2 fincan yeşil çay, spor yok.
allahım ya şunu yazmak için kaç kere oturdum kalktım kaç kere yazmaya çabaladım. sabahtan başladı yoğunluk
kızlar günaydınnnnn
bir geçmişe bakıp geleyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?