Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şu an açık canım..
bugün çıktım yürüyüşüme..tam 45 dk..harika oldu..
ev işi bu kadar iyi hissettirmyordu kendimi
süperim ben yaa

harikasın yürümek yağ yakımında çok etkili gerçektende ben 2 aydır bir kaç gün dışında yürüyüşlerimi hiç aksatmadım :)

eee hani nerdesin bende açık konumdayım hatta sana ç.dışı mesaj bile yazdım ( sen beni kabul etmemiş hatta engellemiş olabilirmisin engelleme listene bir göz at bakalım (

Günaydın kızlar.

Berbat bir akşam geçirdik. Eve gittik elektrikler yok. Saat 4 gibi gitmiş akşam üstü.
Ev kombili olunca buz olmuş mecbur gittik kayınvalideme. Onun ev sobalı.
Yemeği de orada yedik, çok yemedim ama diyetime de uyamadım.
Yemekten sonra sobada kestane pişirdi eşim bir güzel kola ile onuda yedikkkk.
Gerçi dün hafif beslenecektim ama akşama en azından uyarım diyordum.
Dokuz buçuk gibi eve geldik hala gelmemişti elektrikler ve bu sabah çıkarken de yoktu.
Arıza oluşmuş Gaziosmanpaşa da nerdeyse hiçbiryerde yoktu.
Hadi bizim gidecek sıcak bi yerimiz vardı da minicik bebeği olanlar, hastası olanlar ne yaptı acaba.
Allah yardım etsin.

Dün ki menüm.
Sabah buğday ekmeği arasında domates, peynir, salam
Öğlen 1 tavuk but haşlama, 3-4 parça tavuk kuşbaşı ızgarada yapılmış, 2 parça kanat ızgara
Akşam tarhana çorbası, mercimek yemeği, tavuk ciğer sote, salata
Ara kestane ve zero kola

Neyse bugün işallah normal beslenmeme geçiyorum. Midem çok çok fena çünkü. Rahatsız ediyor çok yemek artık.

aaa bende örgü örüyorum tabi ben senin kadar prof değilim :)))) ellerim boş kalmayı sevmez her boşlukta benden habersiz yapar bişiler :)) ama cidden öyle bir noktaya geldim ki gözlerim aklım başka şeylerle uğraşırken bir bakıyorum elimde birşeyler var...
güle güle giysin eşin ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur. kadınların kurtarıcısı bolerolar :)) bende fular şal atkı kullanmayı severim. :)))

2 haşlanmış yumurtamı yedim.şu an fındık kuru kayısı ve kuru üzümümü yanıma aldım onları yiyorum..karışık bitki çayımı da demledim üzerine içicem inş..

ara öğünlerin güzel. kahvaltın sadece yumurta mı:26:

bide spor olaymış pek güzel olurmuş değil mi afiyet olsun canım

kızlar günaydınnnnn
bir geçmişe bakıp geleyim hemen

günaydın canım

ay sen neden böyle yiyorsun ben anlamadım sadece yoğurtla öğün geçermi içine ne koyarsan koy ara öğün gibi olmuş ( az yiyordun direncin düşecek bak söyleyim sana ((

ne güzel :)) bende gelinliğimin içine sığmak istiyorum yeniden :) 55 kilo olursam sığarım evlendiğimde 53 kiloydum hey gidi :)))

aslında çokta yememişsin hayatım normal bence ama midelerimiz küçüldüğü için çok fazla yemiş hissi duyuyoruz panik yok yola devam :))

ah bu elektirik kesintileri (( dün burada da 6 saat elektrik gitti alıştım artık desem inanır mısın (( İstanbul büyük şehir derdi de büyük oluyor, bir aksilik oldu mu... Allah sıkıntısı olana derman versin...(amin)

süper ya insanın olmayan bişeyinin olması azcık sıkması iyi bencede bu haftaya çok güzel bir hedef

canım valla zor bir akşam olarak başlamış ama çıtır çıtır soba ve kestane ile devam etmiş azda olsa hem bedeniniz hem ruhunuz ısınmıştır
ama tabi bugün umarım gelmiştir/gelecektir elektrik

kızlar geçmişi okudum tüm hastalara acil şifalar diliyorum

dualarım banucum ablan ve herdemkcim teyzen için

meme kanseri kadınlar için nekadar yaygınlaştı ya ama allahtan kızlar başka yere sıçramadıktan sonra çaresi var

moral çok önemli tekrar geçmiş olsun

kızlar dün uçak ile geldim

allahtan istanbul civarında değildim bütün uçuşlar rötarlı bir kısmı iptaldi belki tatilimi bir gün daha uzatsam belki diğer yerlerde aynı durumda olurdu
istanbul ve çevresinde olanlara ve diğer soğukla ve karla olumsuz etkilenen herkese kolay gelsin allah yardımcınız olsun

öyle gerçekten de moral şart, teşekkürler canım

hoşgeldin canım nasıl geçti tatil?

bu arada kızlar tatilimden bahsedeyim (bu arada selencimmmm sanada iyi tatiller)

kar ile dolu bir hafta sonu idi kızım çıldırdı karla ilk tanışması(anlayarak tabi)

bebiş ziyareti idi biliyorsunuz bebişimiz çok tatlıydı kızım bir sevdi bebi bebi diye diye tabi kucağıma almadığım sürece:)))))

arkadaşlarımı görmek ayrı bir zevkti

bu arada engüzeli ne idi biliyormusunuz hepsi bana nekadar zayıflamışsın dedi:))))) ve gerçektem bende hissettim falza spor yapamasamda arada yaptıklarım verdiğim kiloyu daha falz gösteriyordu

ve ayrıca gitmeden kendime bir güzellik yaptımmmmm saçımı modelli kısacık kestirdim ve çok yakıştırdım kendime saçlarım normalde belimde idi bendeki cesarete bak o ayrıca güzel oldu (neyi bekliyorum dimi amaaa kendime bakmak için )

ama elimden gelen gayreti göstersemde tabiki diyetim biraz sekteye uğradı bu noktada midemin küçülmesi işe yaradı beni uyarıyordu ama bende yine kaçamaklar oldu ((((((

öyle gerçekten de moral şart, teşekkürler canım

hoşgeldin canım nasıl geçti tatil?

hoşbulduk canım çok güzeldi valla
kesinlikle arada böyle ufak aralıklar vermeliyiz

arkadaşlarımı çok özlemiştim onlarla hasret gidermek mükemmeldi

mis kokulu olur o minnacık bebekler... Allah analı babalı büyütsün hayatım. kar güzel gerçeten de. siz nereye gitmiştiniz?

saçlarını kestiren gerçekten cesaret hele uzun saça alışık biri için,seni tebrik ediyorum. tabi ki kendimize vakit ayırmak için ne kadar bekleyeceğiz :))))

Ankarada idim canım

bebiş gerçekten mis gibi idi alırken kucağıma sen ve tuğbacım ve bir arkadaşım daha geçti içinden size dua ederek aldım darısı inşallah sizelerin başına olur ve sizlere gelinir ziyaret için

saç için bende kendimi tebrik ediyorum :)))))

ben aslen Ankaralıyım canım memleketim :)) teşekkür ederim hassas davranmış dua etmişsin allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

şimdi nerdesin?

Ahhh yarama parmak bastın. Bende o gleinliğin içine girebilmeyi çok istiyorum tekrar.
59 ile evlendim bende. Hatta bu sene evlilik yıldönümümüzde giymeyi istiyorum.
Amin canım valla çok zor elimiz kolumuz bağlı oturduk tüm gece.
Birde su da yoktu ay tam sinir bir durum.

canım valla zor bir akşam olarak başlamış ama çıtır çıtır soba ve kestane ile devam etmiş azda olsa hem bedeniniz hem ruhunuz ısınmıştır
ama tabi bugün umarım gelmiştir/gelecektir elektrik

Henüz gelmemiş şimdi görüştüm kayınvalidemle. Yakın oturuyoruz.

Boşver diyeti şekerim ne güzel olmu sizin için.
Saçların için cesaretine hayran kaldım. Güle güle kullan.

ben aslen Ankaralıyım canım memleketim :)) teşekkür ederim hassas davranmış dua etmişsin allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

şimdi nerdesin?

amin canım

şimdi Adanadayım Adanalıyım zaten

ama Tarsusta çalışıyorum zamanımın büyük çoğunluğu Tarsusta geçiyor :)))

Ankaraya hiç olmasa sende bir defa giderim sevdiğim arkadaşlarım orda

ama ilk gün cuma günü kar hiç durmadı ilk saatlerimde riri iri yağıyordu ve hava ılıktı ama sonradan bütün gün yağınca herkes yollarda kaldı arkdaşımın eşi kaç saatte geldi işten sonradan tabi soğuk

ama biz evde olduğumuz için (sadece azcık kuğulu parka gittik ) pek anlamadık sadece pencereden karın yağışını izledik oda çok güzeldi

Boşver diyeti şekerim ne güzel olmu sizin için.
Saçların için cesaretine hayran kaldım. Güle güle kullan.
teşekkür ederim canım

Son düzenleme:

yurtta kaldığımız yıllarda Adanalı bir arkadaşım vardı kulakları çınlasın,bir kış gecesi avaz avaz bağırarak bizleri uyandırdı "gelin gelin bakın" diye bağrıyordu bizde bişi oldu sandık koşa koşa koridora çıktık herkes uyku mahmuru, camdan baktık ki lapa lapa kar yağıyor :) bizim kız sevinçten küçük dilini yutacak, kar yağarken hiç görmemiş de :)) hepimiz 17-18 yaşlarındayız o zaman,onun sevinciyle sarılıyoruz birbirimize laylay loooomm diye şarkı söylüyoruz ... derken sonra nöbetçi yurt müdiresi Kadriye geldi kötü kötü baktı bize "hadi herkes yatağına" dedi kıkırdaya kıkırdaya yataklarımıza gittik :))

senin kızındada aynı duygular olmuştur :)

kola ve kestane dışında çok abartılı bir menü değil canım..tabi can sıkıntını daha da büyütünce rahatsız olmuşsundur..azıcık spor da yapabilsen süper olucak
ne güzel..ben de severim..geçen yıl iki şal yapmıştım hediye ettim..küçük fularlarım var kullandığım ördüklerim arasında
canım yumurta fındık kayısı ve üzüm kahvaltım..evden peynir zeytin almaya zamanım olmadı..akşamdan hazırlamam lazım aslında

yemek menülerim de aynı..götür getir yapamadığım zamanlarda menüm böyle oluyor..dışardan yemek sevmiyorum o yüzden canım
süper ya insanın olmayan bişeyinin olması azcık sıkması iyi bencede bu haftaya çok güzel bir hedef

evet canım inşallah haftaya daha güzel olucak bu pantolonum

hoşgeldin canım.ne güzel dinlenmişsindir değişiklikler dinlendirir insanı..
yeni saçlarını da güle güle kullan şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…