Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar
bugün 5:50 de kalktım..iki parça peynir bir fındıklı kurabiye yedim..l-carnitine içip çıktım yürüyüşüme..tam 60 dk..dönüşte fırına uğradım sıcacık ekmek aldım..
iki dilim peynir
zeytin yağı soslu 3 siyah, 6 yeşil zeytin
bir parça tereyağı
bir dilim turp
yoğurt kaymağı(kendi yapımım olan yoğurdun kaymağını ayırmıştım)
3 dilim tam buğday ekmeğinden oluşan kahvaltımı yaptım.
akşam yapıp sabah yürüyüş dönüşü altını yaktığım sarma ve dolmamın altını kapattım ve çıktım evden..miss gibi sarma dolma kokmuştu ev..

şimdi de bitki çayı demledim kendime içicem inş.

sizler naptınız bakalım..

canım benim yaa..
tatlım acıcık kuvvetli beslen ve dinlen lütfen..
Rabbim acil şifalar versin inş.

günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah? bizim burda dün sabahtan beri hiç durmadan yağan bir yağmur var. ben yağmuru severim hep yağsın isterim ama elektrikler gitmesin. gidip geliyor dün bütün gece elektrik yoktu şimdide gidip geliyor (
sabah yürüyüşüne çıkmadım evde 20 dk spor yaptım sonrasında portakal suyu içtim.

kahvaltıda,
2 yumurta sahanda yağsız
kk peynir
zeytin
maydanoz,salatalık
bal
3 dilim ekmek
bir parça tereyağ
ve mis gibi sıcak süt :)

yağmur bana yıllar önce okuduğum Kürşat Başar kitabının bir paragrafını hatırlattı sizinle paylaşmak istedim

kitap- Sen olsaydın yapmazdın,biliyorum...

..."Buradayım. Yağmur öyle çok yağıyor ki görmesen bile sürekli onu duyuyorsun. Uyurken hep ıslanıyor muşum gibi geliyor. Sana ne çok yazıyorum ama hiç birini yollamıyorum. Yazar yazmaz eskiyor sanki,sözcükler uzalığa ve zamana dayanıklı değil. Sende hep bu yeniden kurgulanmış ayıklanmış kartlarla yetinmek zorunda kalıyorsun. Sevmeyi bilmediğim doğru ama özlemeyi ve hissetmeyi bildiğimi sanıyorum. Buradayım,yağmur yağıyor ve anlayabildiğim,kendim hakkında,sözcükler halinde belirginleştirebildiğim tek şey bu. Komik mi?"

ne güzel özetlenmiş değil mi...

günaydın canım :) erken kalkmak işte böyle birşey enerji dolu oluyor insan değil mi. ben o fındıklı kurabiyeleri hatırlıyorum
mis gibi sarma ohhh dede torun yerler artık :))) afiyet olsun

geçmiş olsun canım, dinlenmeden geçmiyor hastalıklar ama işte anne olmak böyle birşey dinlenme lüksün yok ne yazıkki sen yinede bol vitamin al ve sütten uzak dur :)))

mmmm bir iki damla limon damlattığım bitki çayımdan bir yudum aldım..ne güzel oluyor böylesi soğuk havada sıcak içecekler..içim ısındı ilk yudumda

şimdiii menü zamanıı:18:

sabah
bir parça ekmek arası yeşil zeytin salatası,l-carnitine

kahvaltı
iki haşlanmış yumurta,bir çay bardağı kavrulmamış fındık,yarım çay bardağı kuru üzüm,4 kuru kayısı

ara
bir kase fındık,kuru üzüm ve bol tarçınlı yoğurt+kfleks

öğle
kuşbaşı dürüm,bir bardak ayran,turp,süsbiberi turşusu

akşam
3 tabak mantı,salata,bir parça ekmek

üstüne çayın yanıda 3 kurabiye:78:

2 kupa bitki çayı
spor:45 dk yürüyüş
kitap:içinizdeki öküze oha deyin

bir kaç cümle:... sıradan bir kişisel kitabın sadece başlıklarına bakarsanız bu rahiplerin isteklerinin şeytanın istekleriyle paralel yürüdüğünü görebilirsiniz:hep kazan,ye,iç,tüket,komutan sen ol,tevazuya gerek yok,sen en iyisisin niçin ikinci olasın,en güzeline layıksın,büyüksün,özelsin,farkında olmadığın daha nice güçlerin var,öne geç,saygın ol vs...

sanki Allah a karşı görevlerimizi layıkıyla yapmışız gibi bir tavır içinde istek listelerimiz uzadıkça uzuyor.ebu hureyreden aktarılan şu hadis tüylerimizi ayağa kaldırtmaya yetmezmi:"
  • KİM BİR YERDE OTURUR,ALLAH I ZİKRETMEZSE ALLAH A KARŞI ALEYHİNDE BİR EKSİKLİKTİR

Son düzenleme:
günaydın canım :) erken kalkmak işte böyle birşey enerji dolu oluyor insan değil mi. ben o fındıklı kurabiyeleri hatırlıyorum
mis gibi sarma ohhh dede torun yerler artık :))) afiyet olsun

eveet hatırladığın kurabiyeler işte
bugün eşimde öğleden sonra gidicek o da evde..sıcak sıcak yemek oldu işte evde..içim daha rahat hamdolsun..
sorma acaip bir enerjik durumlarındayım..
yürüyüşüm yarısında yağmur da başladı ama ben bırakmadım..devam ettim o yağmurda ekmek için fırına bile gittim düşün yani enerjimin önüne engel tanımadım

afiyet olsun canım..
burası da oldukça kapalı..yağmur yok şu an ama her an yağabilir..
gerçekten güzel özetlenmiş

mantı mı yanında ekmek mi kurabiye mi :)) ay sen ne yapmışsın öyle afiyet olsun ne diyeyim. şu bizim yarışları yeniden yapmaya mı başlasak ne yapsak :))) bride şu bitki çaylarını ben neden içemiyorum yaaa adını söylerken bile yüzümü ekşitiyorum düşün artık :44::44: içebildiğim bir ıhlamur başkası yok :) Annem derki gurbette sıcak suyun faydası çoktur :)) bunun için ayağını ve içini sıcak tutacaksın :)) iç güzelim için ısınsın,afiyet olsun.

iyiki yürümüşsün canım dünkü mantılar kurabiyeler erimiş midir sence
akşam evin halini düşünemiyorum gittiğinde herşeye hazılıklı ol canım :119::119:

sorma yaptım birkere dönüşü yok ama mantı çok güzeldi yaa..
evet canım sıcak sıcak çok iyi geliyor bitki çayı dur ikinci çayımı alıyorum hemen birinci kupam bitti de

iyiki yürümüşsün canım dünkü mantılar kurabiyeler erimiş midir sence
akşam evin halini düşünemiyorum gittiğinde herşeye hazılıklı ol canım :119::119:

ayy bilmiyorum kuşum yaa..epey de su gibi olmuştum ama..

ya tekrar tekrar okudum ama anlayamadım bir türlü evin hali ve hazırlıklı olmak durumu:26: ne demek istedin ki

geçmiş olsun canım ewt birincil görevin kendine bakamk olmuyor annelerin ama sen yinede dikkat et kendine

vavvvvv güne ne güzel bir başlangıç olmuş
süpersin canım

gerçekten çok güzel özetlemiş elimde bir bardak çayım ve nerede ise yagdı yagacak bir yağmur ve bu dizeleri okumak

çok güzel

Son düzenleme:
ayy bilmiyorum kuşum yaa..epey de su gibi olmuştum ama..

ya tekrar tekrar okudum ama anlayamadım bir türlü evin hali ve hazırlıklı olmak durumu:26: ne demek istedin ki

şimdi evde bir baba bir dede bir torun varsa o ev ne hale gelir evde 3 çocuk var :))) erkekler hep çocuktur hiç büyümez derler ya

yine bir ayın 1 i herkese günaydınnn

herkese iyi bir ay diliyorummmmm

Şubat ayı ne çabuk geldi yahu. benim diyetime başlamam tam 2 ay oldu bugün daha doğrusu diyetisyene gitmeye başlamam. epey yol aldım sanıyorum :)

Günaydın herkese

günaydııın :) İstanbul haberlerini dinliyorum. sizin oralar nasıl canım?

afiyet olsun canım.. duygularımız birbirine çok yakın farkında mısın

menümü hemen paylaşayım

kahvaltı.... kaşarlı tost
öğlen ....köfte domates soğan bir dilim ekmek
akşam .....topalak çorba(analı kızlının anası olmadan olan çorba)ve bir dilim minicik ıspanaklı börek 1elma

2bardak yeşlçay 1 bardak nescafe ve zaman zaman çay

spor malesef bu haftada geçecek yapamıycam haftaya başlarım artık seyahatten geldiğim için düzenimi kuramadım zaten dar olan zamanıma başka yapmam gereken işler var onu sıkıştırıyorum

aralarımda yok çünkü yanımda bişi getirmemiştim malesef bugünde getiremedim çünkü alışveriş yapmam lazım onun içinde haftasonunu bekliyorum :)))))

Günaydın herkese

günaydın sanada canımmm

zaman çok çabuk geçiyor ve zaman geçtikçe benim sınavım yaklaşıyor ve beni heyecam basıyor telaş sarıyor

canım yengeç burcuyum ve doğum tarihlerimiz yakın bende 1981 doğumluyum ve haziran da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…