menümü hemen paylaşayım
kahvaltı.... kaşarlı tost
öğlen ....köfte domates soğan bir dilim ekmek
akşam .....topalak çorba(analı kızlının anası olmadan olan çorba)ve bir dilim minicik ıspanaklı börek 1elma
2bardak yeşlçay 1 bardak nescafe ve zaman zaman çay
spor malesef bu haftada geçecek yapamıycam haftaya başlarım artık seyahatten geldiğim için düzenimi kuramadım zaten dar olan zamanıma başka yapmam gereken işler var onu sıkıştırıyorum
aralarımda yok çünkü yanımda bişi getirmemiştim malesef bugünde getiremedim çünkü alışveriş yapmam lazım onun içinde haftasonunu bekliyorum :)))))
günaydın sanada canımmm
zaman çok çabuk geçiyor ve zaman geçtikçe benim sınavım yaklaşıyor ve beni heyecam basıyor telaş sarıyor
canım yengeç burcuyum ve doğum tarihlerimiz yakın bende 1981 doğumluyum ve haziran da
pekikızlar benim bugün çok işim var malum ayın 1 i ve raporlar beni bekler artık başlayayım
arada bakmaya çalışacağım
şimdi anladım canım..malum hala burnumda dolma sarma kokusu anlayışım yok olduşimdi evde bir baba bir dede bir torun varsa o ev ne hale gelir evde 3 çocuk var :))) erkekler hep çocuktur hiç büyümez derler ya
yol almaz olurmusun kuşum..çizelgelerimiz aynı oldu:81:Şubat ayı ne çabuk geldi yahu. benim diyetime başlamam tam 2 ay oldu bugün daha doğrusu diyetisyene gitmeye başlamam. epey yol aldım sanıyorum :)
menümü hemen paylaşayım
akşam .....topalak çorba(analı kızlının anası olmadan olan çorba)ve bir dilim minicik ıspanaklı börek 1elma
spor malesef bu haftada geçecek yapamıycam haftaya başlarım artık seyahatten geldiğim için düzenimi kuramadım zaten dar olan zamanıma başka yapmam gereken işler var onu sıkıştırıyorum
aralarımda yok çünkü yanımda bişi getirmemiştim malesef bugünde getiremedim çünkü alışveriş yapmam lazım onun içinde haftasonunu bekliyorum :)))))
evet ölüm yıldönümü bugün..
kızlar benim bugün çok işim var malum ayın 1 i ve raporlar beni bekler artık başlayayım
arada bakmaya çalışacağım
şimdi anladım canım..malum hala burnumda dolma sarma kokusu anlayışım yok oldu
evet her akşam olduğu gibi bu akşam da zorlu bir akşam olucak ve ben nasıl yatağa atıcam kendimi bilemicem:129:
yol almaz olurmusun kuşum..çizelgelerimiz aynı oldu
günaydııın :) İstanbul haberlerini dinliyorum. sizin oralar nasıl canım?
menümü hemen paylaşayım
aaa yeni farkettim hedefimiz ve başlangıcımızda aynıymış :)))
ben birazdan ara öğünümü yiyecektim boğazımdan zor geçecek şimdi.
aa sınav ne zaman gerçekten de az mı kaldı?
ben 22 haziran doğumluyum ya sen?
pekikolay gelsin canım
evet ölüm yıldönümü bugün..
hadi sana kolay gelsin o zaman canım
Çok fena canım. Sabah yollarda kalanlar kazalar arabasını bırakıp gidenler.
Bizde işe geç geldik bakalım çıkışımız nasıl olcak.
Yalnız işin ilginç yanı işyerimin burda kar yok.
Afiyet olsun canım gayet iyi.
YAA BURDA HAVA NE KADAR SOĞUK BUGÜN..DONUYORUM BEN..
bir kase yoğurt içine bir elma doğradım bir çay bardağı kavrulmamış fındık ve tarçın ekledim karıştırdım..üzerine de tam tahıllı nesfit döktüm ara öğün olarak yiyorum kızlar
harikaoldu tadı..
tatlı krizlerinizde hemen bu tarif imdadınıza koşabilir
selam dostlar..
iyi dileklerinize teşekkürler..
dikkate, ilaca rağmen böyleyim inanın,evde oturup ta benim kadar hastalanan yoktur herhalde.
neyse, artı yanı bol bol okumak oldu bana yatarken.3 kitap bitirdim 2 günde..sırayla tanıtayım kitaplarımı,ayrı mesajlarda yazayım da fikir olsun..
tavsiye ediyorum,okunması gereken bir kitap..
bin muhteşem güneş
khaled hosseini
492 sayfa.
afganistan da geçen,gerçekleri insanın beynine kazıyan türde bir kitap..
karışım çay içemiyorum canım,sağol düşündüğün için..ya bizim burda bomba çayı yada kış çayı diye bişe satılıyor çok iyi direnç veriyor belki sizin ordada vardır bulursan tadıda güzel
ooo süper bir zamanlama olmuş,benim kadar beğenecek misin merak ettim şimdi..bende şimdi bunu okuyorum. :))))))))
selam arkadaşlar dünde katılamadım. başka bir birime desteğe gittim hiçbir şeye bakamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?