Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar benim bugün çok işim var malum ayın 1 i ve raporlar beni bekler artık başlayayım

arada bakmaya çalışacağım

ben birazdan ara öğünümü yiyecektim boğazımdan zor geçecek şimdi.

aa sınav ne zaman gerçekten de az mı kaldı?
ben 22 haziran doğumluyum ya sen?

kızlar benim bugün çok işim var malum ayın 1 i ve raporlar beni bekler artık başlayayım

arada bakmaya çalışacağım
peki kolay gelsin canım

şimdi evde bir baba bir dede bir torun varsa o ev ne hale gelir evde 3 çocuk var :))) erkekler hep çocuktur hiç büyümez derler ya
şimdi anladım canım..malum hala burnumda dolma sarma kokusu anlayışım yok oldu
evet her akşam olduğu gibi bu akşam da zorlu bir akşam olucak ve ben nasıl yatağa atıcam kendimi bilemicem:129:
Şubat ayı ne çabuk geldi yahu. benim diyetime başlamam tam 2 ay oldu bugün daha doğrusu diyetisyene gitmeye başlamam. epey yol aldım sanıyorum :)
yol almaz olurmusun kuşum..çizelgelerimiz aynı oldu:81:

haftaya alışverişini de yaparsın düzenini de oturtursun kuşum hiç merka etme.

aaa yeni farkettim hedefimiz ve başlangıcımızda aynıymış :)))

günaydııın :) İstanbul haberlerini dinliyorum. sizin oralar nasıl canım?

Çok fena canım. Sabah yollarda kalanlar kazalar arabasını bırakıp gidenler.
Bizde işe geç geldik bakalım çıkışımız nasıl olcak.
Yalnız işin ilginç yanı işyerimin burda kar yok.

Afiyet olsun canım gayet iyi.

YAA BURDA HAVA NE KADAR SOĞUK BUGÜN..DONUYORUM BEN..
bir kase yoğurt içine bir elma doğradım bir çay bardağı kavrulmamış fındık ve tarçın ekledim karıştırdım..üzerine de tam tahıllı nesfit döktüm ara öğün olarak yiyorum kızlar
harikaoldu tadı..
tatlı krizlerinizde hemen bu tarif imdadınıza koşabilir

Son düzenleme:
selam dostlar..
iyi dileklerinize teşekkürler..
dikkate, ilaca rağmen böyleyim inanın,evde oturup ta benim kadar hastalanan yoktur herhalde.
neyse, artı yanı bol bol okumak oldu bana yatarken.3 kitap bitirdim 2 günde..sırayla tanıtayım kitaplarımı,ayrı mesajlarda yazayım da fikir olsun..

Son düzenleme:
tavsiye ediyorum,okunması gereken bir kitap..
bin muhteşem güneş
khaled hosseini
492 sayfa.
afganistan da geçen,gerçekleri insanın beynine kazıyan türde bir kitap..

2. kitabım
ışık bahçeleri
amin maalouf yazarı
238 sayfa.
tüm dinlerin tek bir kaynaktan geldiğine inanan bir adamın,bunu halka iletme mücadelesini anlatıyor.okunabilir..

tavsiye ediyorum
ateşböceği yolu
kristin hannah yazmış
624 sayfa
biri muhteşem renkte kanatlara sahip bir kelebek[ama yalnız],diğeri o kanatların cazibesine ve rüzgarına kapılmış[sevgi ve inanç dolu]iki genç kızın birlikte yol alan dostluk hikayesi..
en son ne zaman bir kitabı okurken ağladığımı bilmem ama,bu kitapta salya sümük ağladım itiraf ediyorum,o çocuklukta bulunan ,sonra kaybedilen arkadaşlığı yaşamış olmam olabilir sebep,ama ince bir yerlerime dokundu,o yüzden okumanızı tavsiye ederim..

ben birazdan ara öğünümü yiyecektim boğazımdan zor geçecek şimdi.

aa sınav ne zaman gerçekten de az mı kaldı?
ben 22 haziran doğumluyum ya sen?

peki kolay gelsin canım

sağol canım iki dakika mola vereyim dedm aldım çayımı hava çok soğuk ama ....

sınav temmuzda ama vakit çabuk geçiyor

doğum günümüz inanmayacaksın ama aynı hafif ikizlere kayan yengeç:))))

evet ölüm yıldönümü bugün..

hadi sana kolay gelsin o zaman canım

sağol canım valla akşamda senin allah yardımcın olsun

ewt istanbul da yaşamak güzel olduğu kadar da çok zor istanbulda yaşıyorsan tadını almak için işyerin evine yakın olacak

bende bayılıyorum bu karışıma afiyet olsun canım

ya bizim burda bomba çayı yada kış çayı diye bişe satılıyor çok iyi direnç veriyor belki sizin ordada vardır bulursan tadıda güzel

selam arkadaşlar dünde katılamadım. başka bir birime desteğe gittim hiçbir şeye bakamadım.

şimdide nöbetçiyim biraz geçmişe göz attım. kış geldi ve hastalıklar peşpeşe herkese çok geçmiş olsun.

dünkü menümü payşıveriyim hemencecik.

sabah: yarım simit ve şekersiz çay

ara: yapamadım ((

öğle: ton balıklı salata ve bir dilim çavdar ekmek

ara: bir tane portakal ve bir dilim çavdar ekmek

akşam: sebzeli türlü ve yoğurt bir dilim kepek ekmek

3 lt su içebildim sadece gün içerisinde.

ya bizim burda bomba çayı yada kış çayı diye bişe satılıyor çok iyi direnç veriyor belki sizin ordada vardır bulursan tadıda güzel
karışım çay içemiyorum canım,sağol düşündüğün için..
bende şimdi bunu okuyorum. :))))))))
ooo süper bir zamanlama olmuş,benim kadar beğenecek misin merak ettim şimdi..
selam arkadaşlar dünde katılamadım. başka bir birime desteğe gittim hiçbir şeye bakamadım.

benim birimimin de desteğe ihtiyacı var,yetiş bana da genic..kızlar evi savaş alanına çevirdiler..

veee günün bombası bu sabah 6 aydır giymediğim bir pantolonum vardı onu giydim oldu hatta belden bol bile geldi yaşasınnnnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…