Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın şekerler
gülen gözleriniz umut dolu yüreğiniz motivasyon, enerji dolu günleriniz olsun.
hepimize sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum

ohhhh 1. olmuşuz harika ya hepinizi tebrik ediyorum kızlar umarım bu hafta da böyle güzel sonuçlar görürüz

herkese sevdikleriyle beraber mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorumm :))
olmuşuz dimii şimdi bakarım..
inş canım..
bu hafta yarışma haftası süper olmamız lazım
günaydın şekerler,hayırlı bir hafta olsun hepimiz için inşallah..

günaydın canım inş.

yaa bu kk nın yeni düzeni ne acaip olmuş..reklamlardan ortaya sıkışıp kalmış sayfa...
sizde de aynı dimi kızlar..
reklamlar bana özel değildir herhalde

canım biran önce iyileşirsin inşallah Allah yardımcın olsun canım

kızın için bende duygulandım valla aslında onlar bizim tahminimizden daha büyükler

ohhhh 1. olmuşuz harika ya hepinizi tebrik ediyorum kızlar umarım bu hafta da böyle güzel sonuçlar görürüz

herkese sevdikleriyle beraber mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorumm :))

teşekkürler dileğin için

günaydın şekerler,hayırlı bir hafta olsun hepimiz için inşallah..

günaydın canım hepimiz için inşallah

ne güzel bir mesaj olmuş teşekkürler canım hepimiz için böyle bir hafta olsun

yaa bu kk nın yeni düzeni ne acaip olmuş..reklamlardan ortaya sıkışıp kalmış sayfa...

sayfada bir değişiklik var renklerle falan ufak değişiklikler ama bende reklamlar zaten vardı ekstra gelmemiş canım bir üstte birde enaltta var reklam

kızlar hafta sonu burda hava çok güzeldi iki gündede

ilk gün yürümüştümya

pazar günüde çok güzeldi valla kızımla yavaş yavaş yürüdük bu sefer parka gittik orda köpekler kuşlar falan onların peşinden koşacam diye o yoruldu benide yordu:))
anlıyacağınız yavaş yavaş ama iyi spor oldu bana

gunaydın herkese arkadaslar
haftasonum oldukca sıkıcı gecti esim cumartesi gunu ise gitti bizde oglumla evde oturduk ve hicbir plan yapamadık aksam isten gelincede usutmustu ayrıca adetimin ilk gunuydu onun icn cok gergindim.
az yedim ama diete hic uyamadım isin acıkcası
bugun sabahta oglumu krese bıraktım ve cok agladı henuz 3 yasında anne beni bırakma diye agladı butun moralim bozuldu.
calısan anne olmak cok ama cok zor
insanın ici parcalanıyor gercekten
bugun aceleyle cıktıgım icin kahvaltı hazırlayamadım yoldan bi tane catal aldım ve sekersiz cayla onu yedim

menümüde paylaşayım

cumartesi
sabah... el yapımı minik peynirli poaça 2 tane - çay
öğlen...domatesli tavuk göğsü- 2 dilim ekmek
ara.....yağsız tuzsuz mısır patlağı -elma
akşam ...köfte -ayran- çorba-ve küçük bir dilim çikolata

pazar
omletli -peynirli-zeytinli güzel bir kahvaltı
öğlen - yeşilmercimek erişteli
ara--bir avuç çekirdek -muz
akşam -domatesli biberli bulgur pilavı

yürüyüşlerimin maşallahı var :))))(darısı diğer günlerin başına)
su 2-3 litere günde içmişimdir

günaydın herkese sağlıklı mutlu huzurlu çooooook güzel bol güneşli bir hafta diliyorum :))

hakkaten ne acayip olmuş sayfa yapısı yanlardan vurmuş bu sefer reklamlar kendimi ortada sıkışmış gibi hissettim bi rahatsızlık verdi bana resmen p

şimdi bu hafta yarış haftası ya bununla ilgili bilmemiz gereken kurallar felan var mı akrep cim ?

bu arada bugünki menümü yazayım

sabah---- 1 haşlanmış yumurta kk peynir 4 zeytin siyah çay (şekersiz)
öğle----- 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt
akşam---- 2 yemek kaşığı et sote salata

ALLAH YARDIMCIN OLSUN SELENCİĞİM..o yavrucuklarımız var ya,kendileri küçücük yürekleri kocaman.. biz onları bebecik sanırken,desteğimiz olmayı bile başarıyorlar sıkıntılı anlarımızda.
ah canım öyle iyi anlıyorum ki seni,ben de yattım 1 ay o illetten,hala da tam kurtulmuş değilim,arada hortluyor,yakın olsak çorba az kalır,günlük menü hazırlarım sana.bir de elimden gelir ki hamur işleri,mantılar,açma börekler,verdiğinin hepsini 1 haftada geri aldırırım sana..banu sen bir git dersin sonunda..

sayfada bir değişiklik var renklerle falan ufak değişiklikler ama bende reklamlar zaten vardı ekstra gelmemiş canım bir üstte birde enaltta var reklam
ayy ciddimisin..bende iki yanda şerit şeklinde koca koca duruyor o reklamlar..
cidden bana özel galiba
ne güzel..
hem kızın için hem senin için güzel olmuş canım

neden tatlım oğluşunla dışarı parka çıkabilirdiniz..evi de eğlenceli hale getirebilirdiniz..
şimdi çatal nedir kuşum benim aklıma direk yemek çatalı geldi ki o da şekersiz çayla yanilmez mideye oturur dimi:90:

günaydın herkese

:103::103::103::103::103::103:
sana da güzelim..
aa tamamen sana özel,bizde çıkmıyor..

çalışan annelerin en zorlandığı an.. allah kolaylık versin,zamanla alışır canım.daha çok küçük..evde bakıcıyla kalmaktansa kreş daha iyi..

243. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

3 ŞUBAT-10 ŞUBAT

TAKIM DERECELERİ
243. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

3 ŞUBAT-10 ŞUBAT 2012

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ.......2.TAKIM
İKİNCİ........ 13.TAKIM
ÜÇÜNCÜ........ 9.TAKIM

BİREYSEL DERECLER

BİRİNCİ........3.TAKIMDAN ..... özgey %3,46
İKİNCİ.........2.TAKIMDAN...... eldora %2,87
ÜÇÜNCÜ..........9.TAKIMDAN...... nagieymen %2,56

işte budur..

2. takım süpersiniz..
veee bu hafta yarışma haftası:92:

bol sporlu hareketli enerji dolu menüler istiyorum sizlerden...

7. takımı rahatlıkla yeneriz dimi kızlar:13:​

kuşum maşaallahı olan şu yürüyüşlerini ben neden göremedim acaba hani bir maaşallah da benden çıksaydı
ohh vallaa reklamlar konusu aydınlanmış oldu
dimi banucum gıcık arkideşimm

kurallar belli kuşum

hazır gıdalardan şekerden hamur işinden(özellikle akşamları) uzak
sağlıklı düzenli beslenme,bol spor bol paylaşım vee bol pozitif haliii

Son düzenleme:

ayy ewt ya özellikle akşamları yiyeceklerden çerez cips meyve ... uzak durmak gerçekten çok zor ama dayancez dayancez DDD

kendime hakim olmakta zorlandığım anlarda yazın kilo vermiş halimle bikinimi giydiğimi hayal ediyorum acayip motive ediyo şiddetli şiddetli tavsiye ederim hahahhhah :))

eveet 7. takıma karşı yarışımız için herkesten en az 30 dakika spor isteniyor,cumaya kadar herkes yapmalı ve yapmayanlara ceza uygulamasına geçelim diyorum..ne dersiniz..ceza tabii ki süresi arttırılmış spor olacak...

canım canım canımmm benimm
Rabiim acil şifalar versin inş..
cuma son liste saatlerinde farkettim mesajını ben cevap yazdım sanıyordm ama demek yoğunluk ve liste telaşından atlamışım ve beynim o kadar yoğunlaşmışki sana düşündüklerim ve iyi dileklerimi yazmışım gibi kaydetmişim beynime...
güzel gözlü prensesini de öp yerime..
Rabbim küçük masum bebelerin sabilerin hürmetine acil şifalar nasip etsin sana..
sen iyi olana kadar dua edicem namaz sonlarında inan bana,
kızlar dualarınızı eksik etmeyin selenden olurmu
aybükenin de dediği gibi hiç yakışmadı yatak bu enerji dolu arkadaşımıza..
ama gelen Allahtan sa sabırla beklemek bize düşer..
sen de bizlere dua et kuşum..
senin duaların ne güzel dualar olur inş..

canım benim yaa..
dinlenmeden haftaya başlicaksın..
ayy kızz ne demek diyet miyet hakgwetire bak bu hafta yarışma halindeyiz
artı kilo ile çıkmayasın karşıma bak feci olur ona göre
tahtanın önünde tek ayak üstünde durursun valla diğer cumaya kadar:88:

Günaydın kızlar.

1. olmuşuz tebrik ediyorum hepimizi.

Haftasonum berbat geçti. Cuma akşamı bi gittik eve elektirkler yok. Akşam 5 gibi gitmiş. Cumartesi sabah gelmemişti. Bizde kalktık anneme gittik. Ev buz olmuştu çünkü.
Cumartesi annemde kaldım. Pazar akşam üstü gelmişti elektrikler. Pazar akşam evime döndüm. Ne evle ilgilenebildim ne kendimle ne başka bişiyle. Garip ve yorucu bir haftasonu oldu.

Bugünde işe geldik işte. Diyet konusunda gayet iyi durumdayım. Haftasonu abartmamak kaydıyla bozdum biraz ama kilo almadım şükür. Durumdan gayet memnunum.

Diğer canımı sıkan konuda çok şükür düzeldi kızlar. İşallah bundan sonrası hayırlı olur.

Sevgiler.

nee cipsmiii
bak kuşum o cips hayatımızdan uzak durucak bi kere sadece akşamları değil
şimdi sana özel bir paylaşım bu iyi oku kuşum
akşam 8 den sonra katı yiyecek yok..süt çay bitki çayı su içebilirsin..özellikle tarçınlı ılık süt abur cubur isteğini öldürür..
meyveyi gün içinde aralarda ye ama mümkünse bir porsiyon da kalabilir..
çerezini de menülerine ekleyerek yiyebilirsin..kavrulmamış olanları tercihin olsun..asıl vitamin onlarda..hem yiyor hem sağlık kazanıyor hem de kilo veriyorsun..fındık ceviz badem ek menü olarak süper olur özellikle kahvaltılarına ekleyip gün içindeki enerjini yükseltebilirsin..

cezadan sorumlu bakanım sensin o zaman şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…