Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar.

tamam canımmm çok saoll oyy oyyy rakibime bak bana nelerde sölermişşşşşş

E rakip olsakda ben seni pek bi sevdim canikom.

Canım tarçınlı süt içmeye çalış, yada ne bileyim masum şeyler atıştır.

Canım gözün aydın ama bana kalırsa doktoru dinle. Hemen yürüyüşe başlama. Bikaç gün geçsin. Allah korusun daha kötü olmasın hazır iyileşmişken.

hemennnn menümüde paylaşimm :))
sabah:2 dilim ekmek , 4/5 adet yeşil ve siyah zeytin kk peynirr yaaa bişi sorcam ben zeytin çok yiyorum ama yememelimiyim ???
ara:ıhlamur
öğle: az zeytin yağlı pırasa , yarım biber dolması , az soya soslu tavuk , patlican musakka , 1 kase yoğurt
ara: bi öküze sinirlendim 1 tane ülker fıstıklı çikolata (((
akşam: 1 kase domates çorbası , 1 tabak bamya , 4 yemek kaşığı pilav

günaydın canımmmm...walla bende seni sevdimmmm

kızlarrr günaydınnnnnn :)))

günaydın tubişimmmmmm nasılsınnnn?

hmmm öğlen yemeğinde o kadar çeşiti nerden buluosun tubiş ve nasıl yiyosun hepsinden birer kasık falanmı alıosun Aaaa çikolata olmamış haftasonu için içeceğin salep iptal olmalı bence

günaydın kızlar,

banucum çok geçmiş olsun canım.

seray hosgeldin.

herdemk özlettin kendini bitanem ama düzelmeye gitmen gayet güzel

2.takım güzelleri selam olsun hepinize.

dünkü menüm:

sabah; 2 ceviz, bir dilim ekmek, yeşillik ve şekersiz çay

ara: yeşilçay, şekersiz çay ve türk kahvesi

öğle; zeytinyağlı ebegümeci ve bir dilim ekmek

ara: bir portakal

akşam; z.yağlı kereviz ve salata

70 tane mekik, 20 dk aerobik hareketleri, 3 lt su.

ben spor yapıyorum oğlum da benimle yapıyor eşimde dayanamadı heryerim kaskatı ben de yapıyım de biraz rahatlayayım dedi. anlayacağınız aile boyu spor yaptık dün akşam :)))))))

21.02.2012 menüm:

sabah: kepekli totat ekmeğinde 3 dilim kaşarlı tost ve şekersiz çay

ara:nescafe sade ve şekersiz...(ama dün sondu bundan sonra yok sadece arada bi türk kahvesi içecem)

öğle: patatesli tavuk yemeği vardı..4 dilim patatesinden,küçük bir parça tavuk gögüs etinden ,4 yemek kaşıgı bulgur pilavı..1 küçük dilim ekmek ve yarım kase yoğurt..

ara: 1 adet elma..1 bardak çekersiz çay..

akşam: 3 yemek kaşığı yoğurt 1 dilin kepekli tost ekmeği (kızarmış) ve yarım kase çorba(brokoli havuç soğan şehriye ve sütle yaptıgım bi çorba,tavsiye ederim süper oluyo...)

ara: yatmadan önce yarım bardak şekersiz süt..

ve 4 litre su...

Günaydın güzel takımımın gezel hatunları

Aynen öyle şekercim...
Yeni arkadaşların enerjileri bulaşıcı olur..

Cnm dünde yazmıştım zeytinde çok fazla tuz var fazla tüketmemek lazım.
Pilav fazla olmuş gibi geldi bana.

Ay sorma beni kandırıyorlar hep bi yer var oraya götürüyorlar. Kızsana şu tubişe bi ya.

Mikemmel

Yine kaşar var ve yine fazla var. O sayı azalmalı canım.
Öğlen patates ve bulgur aynı gün olmamış canım. Patates başlı başına kilo sebebi.

hoşbulduk iyiki torpilliyim walla sizleri tanıma fırsatı buldummm geçmiş olsun buarada...

kuşum öğle tavuk etini daha fazla yiyebilirdin yoğurdun bir kase olabilirdi ve pilava daha az yer kalırdı o zaman..
Protein yağ yakar ve tok tutar..
Akşamki çorbanın tarifini alayım lütfen

kıs tubişşşş rakibimi nie oralara götürüyon bakimmm seni seniii kilo vermesin diemi yapıon yoksa... ayyy bak belki ben seni geçim die yapıodurr canım benim şaka bi yanada yediğiniz çeşitleri okuyunca sanki ben bişi yemiomusum gibi gelio...kaşar mevzusunu dün konustuk zaten bu dünkü menümdü yemiştim artık bundan sonra 2 dilim koycam bugün öle yaptım az kaldı zaten bitmesine sonra kaşar yemicem..patates ve bulgur olmadı evet ama pilav almayim diodum bulgur pilavını görünce dayanadım accık aldım ...toplasan 1 orta boy patates etmez ama yediğim patates

Şifa olsun cnm.
Çeşitler çok cnm porsiyonlarımız çok az

günaydın cnmm :)) ii valla nasıl olsunn cnm burda bi yer var daha doğrusu o yerin içinde böle lokantalar var en az 10 çeşit yemek oluyo istediğin kadar tabağına alıyosun için hiç bişeyde kalmıyo az az hepsinden alıyorum :)) veee yiyorum ama ekmek ve pilav falan almıyorum olabildiğince :)) evet malesef bu haftaki kaçamağımı yaptım haftasonu salep iptal :)) sıcak süt ve tarçın içicem artık :))
günaydın kızlar,

banucum çok geçmiş olsun canım.

seray hosgeldin.

herdemk özlettin kendini bitanem ama düzelmeye gitmen gayet güzel

2.takım güzelleri selam olsun hepinize.
günaydınnnnn cnmm :))
ayyyy bayıldım menüne ayrıcaaa eşininde sana katılması harikaaa :))
offf 4 lt su mu maşşallah durmadan tualete gittin healdeee :)) akşamı ii geçirmişsin şu sabahki 3 kaşarda azalsa süpper olur :))
Günaydın güzel takımımın gezel hatunları

Aynen öyle şekercim...
Yeni arkadaşların enerjileri bulaşıcı olur..
günaydınnnnnn :)))

yaaaa ama çok seviyorum ve içinde lif varrrr karatay teyze (özgeyi arayıp sordum ) bol bol zeytin yiyin içerisindeki lifler sizi zinde tutar demiştiiii :))) yaaa sayemde gözünde doyuyo işte daha ne istiyonnnnnnnnn

kuşum öğle tavuk etini daha fazla yiyebilirdin yoğurdun bir kase olabilirdi ve pilava daha az yer kalırdı o zaman..
Protein yağ yakar ve tok tutar..
Akşamki çorbanın tarifini alayım lütfen

aşçılar koydugu için yemeği isteyemedim utandımmm ama dolduruyodu dedimki al onların coğunu tavsiyelerinizi dikkate alacağım

çorbanın tarifi: 3 diş sarmısak,1 adet havuç,1 adet soğan bunları rendele 1 kaşık un koy(kaşık bayağ dolu olsun) az yağ koy ve hafif pembeleşinceye kadar hepsini kavur..sonra üzerine 6 su bardağı soğuk su koy.kaynadıktan sonra 1 çay bardağı tel şehriye koy...bayağ bi kaynasın çorba kıvamını alacak biraz..sonra üzerine ince ince kıyılmış iki dal brokoliyi koy..2 bardakta soğuk süt ekle..kaynasın bayağ...çorbanın koyuluğuna göre süt ekeleyebilirsin..çok sulu ise ayrı bi kapta sıcak suda birazcık un karıştırıp çorbaya ekleyebilirsin(topaklanmaması için..)sonra üzerine 2 yemek kaşığı tereyağını bi tavada eritip nane koy içine onuda çorbanın üzerine ekle...afiyet olsun..tabi ben tereyağını çok az kullandım diet yemeği olmuşmudur sence akrepcimm...ama favori çorbamdır...heleki 2 yaşındaki yeğenim bayılıo bu çorbaya

bak bak bak hemmende savunmaya geçmiş kuzummmmm :))) afiyet bal şeker olsunnn.... valla ben özgeyi gözü gönlü açılsın azcık sağlıklı yemek yesin die götürüyomm kızz özgee benmi koyuyorum tabağına okadar yemeğii azzz al ozamn nie bana atıyon suçuuuu

o kaşar azalacak zaten kıss dünkü menüm o dün konustuk ya kaşar mevzunu bugün ikiye düşürdüm...bugünkü menümde hazırr aslında akşama taze fasülye yaptım onu yicem yoğurtla o kadar yarın yazarım artık ne kadar yediğimide..walla çok tuvalete gidiom benn..çok su içiom ama normaldede böle zaten..işyerinde iki tane 1,5 ltlik su bitiyo evdede bir sürahi bitti ...sizin o öle işte kuzucumm...sizin ora iyiyimiş ya ozaman burdada hergün çorba pirinç pilavı genelde, yemek ve yoğurt olur..bakalım bugün ne var bilmiom ama ben evden çorba getirdim...onu içerim sadece...inşallahhh...

Pazartesi

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta,3 ceviz,5 siyah zeytin,bir avuç içi büyüklüğünde kaşar peyniri

Öğle:
Bir kase tarçınlı süt,çikolatalı nesfit

Akşam:
2 kaşık pırasa,1 çatal spagetti,maydanoz,nane,turp,süsbiberi turşusu,yeşil soğan

1,5 litre su
3 kupa karışık bitki çayı
30 dk yürüyüş

Salı

Kahvaltı öncesi:
1 elma

Kahvaltı:
1 kase tarçınlı süt,çukulatalı nesfit,2 ceviz

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase tarçınlı süt,2 ceviz,çukulatalı nesfit, 2 kapsül omega3

Akşam:
2 dilim ıspanaklı ve peynirli börek ,1 kase tarhana çorba,maydanoz,nane,turp,süsbiberi turşusu

Yatmadan önce:
1 kupa elma sirkeli su

1,5 litre su
50 dk yürüyüş
Kitap:aynı kitaba devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…