Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlarr. burdada hava gri ve yağışlı. kardan bıkmıştık yağmur yağmasına cok sevindim
bu hafta çok pis hırs yaptım cünkü kendimi tehtid edıyorum. bu haftada boğazıma engel olamazsam kendime küsecem bi daha konuşmayacam
yaza 3 arkadasım evleniyor. ayda bir kılo verirsem temmuza kadar fıstık gıbı olurum inş.

günaydınnn canım. bende çok istıyorum koşu bandı ama evdekıler aldırmıyor güle güle kullan sende

günaydın kızlar

burda da var bol yağmur bol gri hava

günaydn akrebimm

herkese günaydın.mutlu,sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için inşallah..

aminn inş. günaydın canım

günaydın canım. haftasonun cok eğlenceli gecmiş sevindim senin adına :)

aynen sonradan düşündüm zaten dedim sabah gidip akşam geliorum yalnız kalacak büyüyünce bayağ büyük bi köpek olcaktı sonrada ayrılması zor olacaktı..gelecek haftayı iple çekiorum umarım yine böle bişiler olur..

günaydınnnn...evet öyle oldu walla...çok saoll

karamel benim kerdeşim evlenecek temmuzda elbise bakmaya başladım bile ama beden seçemiyorum işte mayıs ayında ya da haziran ayında alacağım elbiselerimi 3 tane elbise alacağım model bakıyorum ama beden de sorun var işteee!!! mayıs a kadaar en az 5 lilo gitmek zorundaa!!! ooff yaaaaaaaaa

Evett menülerimide yazim az utanıyomm çünkü çok cısss şeyler yedim
Cumartesi :
Sabah: 2 dilim ekmek , 1 patatesten oluşan kızartma , 5 siyah 5 yeşil zeytin , kk peynir ve kırmızı biber , 3 brd şekersiz çay
Ara:boş
Öğle:1 tane albeni çuku çuku
Akşam: 2 tane biftek , 1 kaşık pilav , salata , 1 brd vişnesuyu

Pazar:
Sabah: 2 dilim ekmek , az kırmızı biber , 3 siyah 3 yeşil zeytin , çok az patates kızartma , bol maydonoz , 2 brd şekersiz çay
Ara: boş
İkindi: katlama yanee hamur işiii azcık pilav ve yarım karnıyarık , domates , peynir ( Pazar beni mahvetti )
Vee bol bol su ve bol bol şekersiz çayyy

ohhh afiyet olsun kuşucummm ...bu pazarlar hep bölemi olcak acep...ben gelecek haftanın hayalini kurmaya başlıom ne yapsak diee plan yapmalı bu seferde

ohhh afiyet olsun kuşucummm ...bu pazarlar hep bölemi olcak acep...ben gelecek haftanın hayalini kurmaya başlıom ne yapsak diee plan yapmalı bu seferde

saol cnmm valla genelde pazarlar benim kaçamak günüm :)) valla haftaya napsak acep ama bizim son anda belli oluyo genelde :))

hayırlı olsun canım..
neden 10 dk??
üstüne çıktığına değmez..sen onu 30 dk yap sonra 50 60 diye fazlalaştırırsın şekercik

aynen canım dün bizim burasıda yanıyordu..ince bir penye üzerine sadece hırka giyip çıktım dışarı onda bile yanmıştım..bugünse giydim yine üst üste yün kazak felan
tatlım sen alakalı alakasız tatlı krizlerini es geçersen verirsin zaten kiloları

cumartesi kot aldım kendime..hem de numarası 28 gayet güzel oldu..
ehh bu da bana epey gaz verdi..cumartesi pazar akşamları çozutmadım şükür..
bu kilo problemimden dolayı hiç kıyafet alamıyordum kendime..verdiklerim de kısa sürede geri geldiği için tulum gibi giyip duruyordum işte..
hamdolsun 2 yıldır epey yol katettim aslında..en azından geri dönmüyor kilolar..vee gidicek de inş.
o yüzden böyle verdikçe tek tek bişiler almayı düşünüyorum..
hiç giyeceğim kalmadı özellikle mevsim de değiştikçe hem giyecek bişiilerim olur hem bana gaz verir diye düşünüyorum bakalım artık..

hadi bakalım bu hafta hırs yapanlar karamel ve aybüke..
cuma sizin için çok güzel olur inş..

günaydınnn canım. bende çok istıyorum koşu bandı ama evdekıler aldırmıyor güle güle kullan sende

Saol canım benim.

Mayısa kadar düzenli gidersin bırak 5 kiloyu 10 bile gider canım.

Afiyet bal şeker olsun. Şifa olsun tubişim.
Vee gani gani yağ löp löp et olsun

Abla akşamları vakit bulursam işallah daha fazla da yaparım. Ama eve gelmemiz 9 oluyor çoğu zaman. Anneme gidiyoruz kızımı almaya yemek yemeden de bırakmıyor saolsun. O saatten sonra da ancak 10 dakika olur.

Güle güle güzel günlerde giy işallah ablam.

Ben az önce 38 beden elbise aldım netten.
İlk hedef o elbisenin içine girmek olacak.
Yazlık aldım elbisemi zaten o zamana işallah istediğim kiloya inerim.

saol cnmm valla genelde pazarlar benim kaçamak günüm :)) valla haftaya napsak acep ama bizim son anda belli oluyo genelde :))

aynen bizimde kaç haftadır plansız oluo ama bu sefer plan yapalım die konustuk yiyeceklerimizle gidelimm tam bi piknik olsun

ohhhh hayırlı olsun akrepcimmmm...güle güle giyy..

gıcıkkkk sana löp löp yyağğ olsun inşallah :)))) hemdeeee gelsinn bidaha gitmesinnnn ne gıcık bi arkadaşsın sen yaaaa
aynen bizimde kaç haftadır plansız oluo ama bu sefer plan yapalım die konustuk yiyeceklerimizle gidelimm tam bi piknik olsun

ohhhh hayırlı olsun akrepcimmmm...güle güle giyy..

ayyy ne güzel yaaa benim kocişi pikniğe götürebilmem için iyice yazın gelmesi lazım ama bu sene baş başa piknik yapcaz kesinn :))

kıs benim kociş gelmioki benle...çok istedim yanımda olmasını ama bu hafta cumadan dedi zaten yatacam hep die...gelmedi o yüzden Belkim haftaya bişiler planlarsak gelir..

ohhh çok şükür öğlen olduu çorbamı içççiiimm artıkkk
afiyet olsunn cnmm hadi bakalım bu azimle bu hafta tartı yüzünü güldürücek inşallah :))
kıs benim kociş gelmioki benle...çok istedim yanımda olmasını ama bu hafta cumadan dedi zaten yatacam hep die...gelmedi o yüzden Belkim haftaya bişiler planlarsak gelir..
ayyy sen kocişsizmi gittinnn asla benimki göndermez valla yapışık ikiz gibiyiz ben nereye o oraya ayyy hadi bişiler planlayın ozaman baş başa gidip aşk tazeleyin :))

Aman efendim o sizin gıcıklığınız.

Arada lazım canım böyle. Bizde genelde birlikte gezeriz kocişkomla ama arada ben kızımı alır çıkarım.
Yada arkadaşlarımızla tek tek buluşuruz. Evde kalan çocuğa bakar

selam kızlar geçmişe baktım da bayağı bir kaynatmışsınız.

hemen haftasonunu özetleyeyim.

c.tesi sabah; yağsız omlet, şekersiz çay ve yeşillik

ara; bir tane elma

öğle; çorba ve bir dilim ekmek

ara; bir tane kivi

akşam; taze fasülye ve salata

3 lt su, 1 tane yeşilçay.

hava o kadar güzeldiki ailecek sahile gittik ohhh mis gibi yürüyüş yaptık, parkta oynadık oğlumla, denize taş attık. geldikten sonra da oğlanı uyutup ev işlerini hallettim.

pazar günü ise;

sabah; yağsız tost, yeşillik ve şekersiz çay

ara; şekersiz çay

öğle; ton balıklı salata ve bir dilim ekmek

ara; bir tane kivi

akşam; tostta köfte 4 tane ve salata

pazarda sahile gittik ama bu sefer ben yiyecek içeçek bir şeylerde aldım. baba oğul onları bıraktım ben 60 dk yürüdüm. döndüğümde de çay içtik birazda onlarla vakit geçirdim eve döndük. işlerimi c.tesiden yapınca pazarda kendime vakit ayırdım biraz.

akşama illaki patates ve köfte isteyince evdekiler köfteyi tostta yağsız pişirdim patatesi de onlara püre yaptım. herkes için :))))))

valla biz ailecek bayılırız pikniğe birazcık daha havalar güzelleşsin erkenden gideriz malum oğlanın öğle uykusu olunca erken gidip erken dönüyoruz dışarda uyumaya bir alıştırabilseydim öyle birşey olmayacaktı ama olsun biz yine de büyük keyif alıyoruz. bugün sabah da kaltık hazırlandık tam evden çıkacaz kaan tutturduk deniz kenarına gidelim diye zor ikna ettim onu.

Aynen cnm bizde erkenden gideriz kahvaltı yaparız önce sonra da akşamüstüne doğru mangal. Ohhhhh harika olur. Ay özledim valla yaz gelse de gitsek. Kalabalık gidince tadı ayrı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…