kızlar bugün benim için dua edin müdürlerimle konuşacağım
dün konuşacaktım ama ulaşamadım bütün gün bugünde umarım aynı şey olmaz
geriliyorum yaa
o ne öyle yahu... geçmiş olsun canım.
evet evet en faydalısı haa birde tarçınlı suyu unutmayın onun faydasını ben çok gördüm. hala görmekteyim.
ah ne güzel inşallah güzel haberlerini alırız. :))
teşekkür ederim canım. bilgi paylaştıkça değer kazanıyor. benim şansım karşıma bilgili becerikli insanların çıkması. tabi değerlerini bilmek önemli ben bilenlerdenim. şu mutlu etme işine gelince çocukluğumdan beri böyle annem bazen bu halime çileden çıkmıştır ama şimdi memnun "yaradılış amacın mutluluk bulaştırmakmış" diyormesela şuan üst katımdaki güzeller güzeli Öykü kızım ip atlıyor. sabahın bu saatinde böyle enerjik olması benim hoşuma gidiyor sağlıklı mutlu bir çocuk demek ki :)) bu benide mutlu ediyor. mutluluğun sırlarından biride bu hoşgörüde yatıyor. eşimi de zamanla kendime benzettim :)) üst kattan ses gelmeyince çocuklar hasta mı acaba bir arasana diyor :))) bu ufak bir örnek. dediğin gibi kısıtlı imkanlarla yapılan herşey daha başka anlamlı oluyor. farkında olan senin gibi insanlarda benim gözümde başka anlamdalar. yüce gönüllüsün bu çok açık. diyetisyenim benden ziyade eşimle sıkı fıkı :) zaten kayağa da beraber gitmiştik dönüş yolculuğumuzun sonucunu da hemen öğrenmişti,aslında geçmiş olsuna geç bile kaldı :)) evet burada kafa dengi arkadaş bulmak zor, eşi ve çocukları uzakta olduğundan yalnızlığını bizlerle yaşıyor.
şırnakta kütüphane var uğramaya çalışacağım. bakalım kitap bulabilecek miyim :) gerçi ne olsa okurum ben. okuduğunuz kitapları bana gönderebilirsiniz :)) böyle bir kampanya mı yapsak acaba :)))
ayva çekti canım. :)))
bende 3. sınıftayım. daha ders çalışmaya başlamadım. önümüzdeki günlerde başlamam lazım ama(
1,64 canım.yazın bir ara 65 lere kadar indiğim dönemde de almıştım bir kot..o da 28 mişdiğer kotu alınca baktımda..tabii kilo alınca bol olan kotu zorla giyiyyordum.şimdi onu da iyi ve rahat giyiyorum ama hala kendimi çok şişmanmışım gibi hissediyorum..dün aybükeyi okuyunca akşam aynada inceledim kendimi benimde yanlardan taşıyormu diye hayır taşma yoktu hatta akşam benim minik kızım bile kilo vermişsin annecim dedi benimki de şööle bi süzdü beni sabah tartıda neden artı çıktım anlamadım ama..sabah şişliğimiydiki acaba
senin yazılarını okudukça hissettiklerimin doğruluğunu kanıtlamış oldu bu yaz..Rabbim güzel günlere yaklaştırsın bir an önce ve gücünü artırsın inş.
bende ilk 28 beden kotumu netten almıştım ve ilk defa 28 beden ve dar paça giyecektim. kot geldi hemen denedim ama nasıl güzelleştiğimi (yani zayıfladığımı) ilk o zaman farkedip o kadar çok hoşuma gitmiştiki resmen aşka gelmiştim zayıflamak için bir de zayıfladıkça zayıflayasım geliyor artık hastalık haline geld. benimde eşim ve k.validem falan yeter artık gözlerinin altı morardı diyorlar ama ben dinlemiyorum bile onları. şu halim bile bana kendimi kilolu hissetmeme neden oluyor ama beni geçen yıl görüpte bu yıl yeniden görenler bir güzelleşmişsin sana birşeyler olmuş diyorlar bu da çok hoşuma gidiyor.
KIZLAR DEPRESYON HIRKASIYMIŞ BU
ayy evet yaa insan zayıfladıkça kendini güzel hissediyor, üniversite yıllarımda bir yıl 59 kiloya düşmüştüm, 36 beden giyiyordumo kadar zayıftım ki, gözlerim koca koca gibi görünüyordu, ama ne giysem kendime yakıştıramıyordum, çok iğrenç buluyordum kendimi,kilo almak istiyordum, kim derdi ki yıllar yıllar sonra o halime imreneceğimm, şimdi 38 e inebilsem şükredeceğim, gerçi dediğin gibi belki dee doymam 36 bedene ineyim bari derim
ooff yine çok ütopik gördüm kendimiii:26:
canım benim allah yar ve yardımcın olsun. seni çok iyi anlıyorum. hayırlı haberlerle gel inş.kızlar bugün benim için dua edin müdürlerimle konuşacağım
dün konuşacaktım ama ulaşamadım bütün gün bugünde umarım aynı şey olmaz
geriliyorum yaa
gitmeyi düşünme zaman ayrıabileceğini biliyorum ben :)))(((
Moral bozukluğu, yoğun iş temposu insanın enerjisini alır gider. Vücut direncin azalmış olabilir. Kendini mutlu edecek bir şeyler yapmalısın. Allah göstermesin böyle durumlarda hastalıklar misafirlik sürelerini uzatırlar. Lütfen kendine dikkat et. Başarı her şey değil. Çok geçmiş olsun. Aybuke, Akrep ve ben faranjitin arkadaşlarıyız. Arasıra uğruyor sevimsiz şey
iyiyim canım,sen nasıl oldun,bu kış bitmek bilmedi sanki.ki kış en sevdiğim mevsimdir,ben bile bezdim...
:18::18::18::18:eyvah,bu gidişle akrep beni yakalar..bu haftadan çok umutsuzum,aldım gibi geliyor..
karamelim geçmiş olsun kuşum,bence dinlenemiyorsun ,o yüzden sık hastalanıyorsun benim gibi.sen ilerlesen kariyerinde,ben de ufaklığı büyütsem rahatlarız belki,ne dersin..
kuşum sorma dün farkettim yeni aldığım kot düşüyor belimden..cumartesi kabız olmuşum gibi şişkinliğim vardı..bugün kemer taktım..ayy şimdi napıcam ben..hergün bu pantolonu giyip eskitmelimiyim acaba..hale bakın.önce olmuyor diye şikayetleniyodum şimdi de düşüyor diye..ama en güzeli düşmesi
29.02.2012 menüm
sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek biraz peynir biraz yeşillik..1 kupa bardak şekersiz çay..(evde tek olunca yapılası gelmio kahvaltı falan..
ara: boş
öğle:2 çay bardağı şekersiz çay,1adet elma
ara:boş
akşam:1 adet küçük karnıyarık..1 yemek kaşıgı pilav..1 dilim tam tahıllı ekmek,1 kase yoğurt.
ara:boş...
01.03.2012 menüm
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek,birazcık mantarlı yumurta,bir lokma vişne marmelatı,bikaç parça domates,2 kupa barağı şekersiz çay,
öğle:boş
ara:1 adet tuzlu kurbiye (ev yapımı ve ben hayatımda böle bi kurabiye yemedim...bidaha yememek için zor tuttum kendimi..:) misafirinize yapmak isterseniz tarifini verebilirim..) 2 çay bardağı şekersiz çay.1 fincan şekersiz türk kahvesi ve fall :)) kadın fincanı açar açmaz iş değişikliği yapacaksın dedi görüşmeyiz bile doğru dürüst..:)) güzel yalanlar söledi hep..(annemin günü vardıda benim oturdugum apartmanda oraya cıktım)
akşam:1 adet fırında kızarmış tavuk but..2 dillim tam tahıllı ekmek..biraz salata...
ara: 2 çay bardağı şekersiz çay..çok az badem ve antepfıstığı..(misafirim vardıda:))
işyerindeki kadar çok su içemiyorum...2,5 litre falan anca içmişimdir...spor yok belim hala ağrıo çünkü..kitapta okuyamıom..benden şimdilik bu kadar...gelmeye çalışırım yine...cepten girdiğim için kotada sınırlı hemen tüketmek istemiom...bilginize...
gelelim kilomaa...az önce tartıldım ve 66,7 kiloyummmmm:))
öpüldünüzzz
günaydın güzeller
günaydın akrepcimmm...ben hedef olarak 66,8 belirlemiştim...geçen hafta 67,8 dim şuanda 66,7 kiloyum...ve çıkmam lazım gelecek haftaki hedefimde 65,7 ...görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?