Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

PEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)

Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir.

selamlar.

çarşamba menüm:

sabah; bir dilim ekmek, 2 tane ceviz, domates, yeşillik ve şekersiz çay

ara: bir tane elma

öğle; z.yağlı börülce, yoğurt ve bir dilim ekmek

ara: bir tane greyfurt ve bir dilim ekmek

akşam; salata

3 lt su, 2 tane yeşil çay ve dün spor yok .((((

neden yok hemencecik onu da anlatayım. oğlum dün öğle uykusunu uyumamış. akşam erkenden eve gittik. 9 gibi uyudu sağolsun tabii bende bu fırsattan istifade hiçbirşeye dokunmadan 2,5 yılın ardından erkenden yattım. benim uykumda yine oğlum sayesinde gece 2 ye kadar sürdü aralıksız. ama kendimi bugun o kadar iyi hissediyorumki dinlenmişim resmen.

kızlar bugün benim için dua edin müdürlerimle konuşacağım
dün konuşacaktım ama ulaşamadım bütün gün bugünde umarım aynı şey olmaz
geriliyorum yaa

canım inşallah iyi geçmiştir konuşman merakla haberlerini bekliyoruz.

kıyamam sana gönderiyim hemen istediğin ayva olsun.

bende 3. sınıftayım. daha ders çalışmaya başlamadım. önümüzdeki günlerde başlamam lazım ama (

ufff nasıl sıkılıyorum anlatamam sana düşüncesi bile bana zor geliyor ama çalışıyorum işte.

bende ilk 28 beden kotumu netten almıştım ve ilk defa 28 beden ve dar paça giyecektim. kot geldi hemen denedim ama nasıl güzelleştiğimi (yani zayıfladığımı) ilk o zaman farkedip o kadar çok hoşuma gitmiştiki resmen aşka gelmiştim zayıflamak için bir de zayıfladıkça zayıflayasım geliyor artık hastalık haline geld. benimde eşim ve k.validem falan yeter artık gözlerinin altı morardı diyorlar ama ben dinlemiyorum bile onları. şu halim bile bana kendimi kilolu hissetmeme neden oluyor ama beni geçen yıl görüpte bu yıl yeniden görenler bir güzelleşmişsin sana birşeyler olmuş diyorlar bu da çok hoşuma gidiyor.

Son düzenleme:
MÖNÜM:

SABAH: Domates+ peynir+ zeytin+ 1 dlim ekmek

ara: dur kurusu+ ceviz

öğlen: dövme pilavı

ara: geçiştirdim:125: :125:
akşam: 1 porsiyon gölviz yemeği

30 dakika yürüyüş:122: :122:

ayy evet yaa insan zayıfladıkça kendini güzel hissediyor, üniversite yıllarımda bir yıl 59 kiloya düşmüştüm, 36 beden giyiyordum o kadar zayıftım ki, gözlerim koca koca gibi görünüyordu, ama ne giysem kendime yakıştıramıyordum, çok iğrenç buluyordum kendimi,kilo almak istiyordum, kim derdi ki yıllar yıllar sonra o halime imreneceğimm, şimdi 38 e inebilsem şükredeceğim, gerçi dediğin gibi belki dee doymam 36 bedene ineyim bari derim

ooff yine çok ütopik gördüm kendimiii:26:

iyi akşamlar kızlar. sabahtan beri anca fırsat buldum yazmak için. hala işyerindeyim. 2 saat sonra gidebilecem evime ya da 3 ve eve gider gitmez kendimi yatağa atmaya planlıyorum :))

burada herkes hasta herkestede aynı belirtiler var. boğaz yanması, halsizlik, mide bulantısı gibi...

regl oldum olucam. inş. yarın olmamda tartıda şişikin çıkmam gerçi şimdi bile göbeğim kocaman çıktı

gelmişken 2 günlük menümüde yazayım

dün
sabah: tost, çay
öğlen: tavuk şinitzel, salata, pilav
ara: meyve çayı, leblebi
akşam: ıspanak,çorba.turşu, salata
ara:1 elma, çay çayın yanındada 2 kaşık irmik helvası yedim

bugün
sabah: 1 puaça, 2 bardak çay
öğlen: 1 simit, çay (yemeğe gidecek vaktim olmadı malesef)
ara: çay
akşam: çok az çorba, 2-3 çeşit çok az miktarda salatalar, tavuk kızartma küçük bir parça, 2 kaşık pilav, 1 börek vede 1 adet profitorol :) o kadar acıkmışım kı herseyden azar azar yedim. açık büfedeydi. anca bu kadar tuttum kendimi

KIZLAR DEPRESYON HIRKASIYMIŞ BU

aaa bu tam benlikmiş. bundan bir tane satın almam lazım :)

aybukem sen en azından 36-38 bedenleri görmüşsün ben ömrü hayatınca görmedim :)) belki 10-12 yaşlarında görmüşümdür onuda hatırlamayıyorumm:)

kızlar bugün benim için dua edin müdürlerimle konuşacağım
dün konuşacaktım ama ulaşamadım bütün gün bugünde umarım aynı şey olmaz
geriliyorum yaa
canım benim allah yar ve yardımcın olsun. seni çok iyi anlıyorum. hayırlı haberlerle gel inş.

gitmeyi düşünme zaman ayrıabileceğini biliyorum ben :)))(((

inş. canım şu takımın yüz karası oldum çıktım. utanıyorum artık kendimden

kendime hiç vakıt ayıramıyorum sabah 6 da uyandım bugun eve 10-11 gıbı dönerim. eve gıdıncede yapılacak işler var ama yapımıyacam artık. vucudum iflas ettı edecek.

iyiyim canım,sen nasıl oldun,bu kış bitmek bilmedi sanki.ki kış en sevdiğim mevsimdir,ben bile bezdim...

:18::18::18::18:eyvah,bu gidişle akrep beni yakalar..bu haftadan çok umutsuzum,aldım gibi geliyor..

evet ya ne bitmez kışmış arkadaş. rezil oldum yollarda. bide sürekli ilçeye gidiyorum. yollar kaygan. yüreğim ağzımda gidip geliyorumm

karamelim geçmiş olsun kuşum,bence dinlenemiyorsun ,o yüzden sık hastalanıyorsun benim gibi.sen ilerlesen kariyerinde,ben de ufaklığı büyütsem rahatlarız belki,ne dersin..

valla banu ben anca prof. olunca rahatlarım bu da nerden baksan bi 30 yılı bulur 30 yıl boyunca bana rahat yok

ayy ne gıcık oldum sana şimdi git sen 28 beden kot al bide düşsün üzerinden :) gıcık akrep

29.02.2012 menüm

sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek biraz peynir biraz yeşillik..1 kupa bardak şekersiz çay..(evde tek olunca yapılası gelmio kahvaltı falan..

ara: boş

öğle:2 çay bardağı şekersiz çay,1adet elma

ara:boş

akşam:1 adet küçük karnıyarık..1 yemek kaşıgı pilav..1 dilim tam tahıllı ekmek,1 kase yoğurt.

ara:boş...

01.03.2012 menüm

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek,birazcık mantarlı yumurta,bir lokma vişne marmelatı,bikaç parça domates,2 kupa barağı şekersiz çay,

öğle:boş

ara:1 adet tuzlu kurbiye (ev yapımı ve ben hayatımda böle bi kurabiye yemedim...bidaha yememek için zor tuttum kendimi..:) misafirinize yapmak isterseniz tarifini verebilirim..) 2 çay bardağı şekersiz çay.1 fincan şekersiz türk kahvesi ve fall :)) kadın fincanı açar açmaz iş değişikliği yapacaksın dedi görüşmeyiz bile doğru dürüst..:)) güzel yalanlar söledi hep..(annemin günü vardıda benim oturdugum apartmanda oraya cıktım)

akşam:1 adet fırında kızarmış tavuk but..2 dillim tam tahıllı ekmek..biraz salata...

ara: 2 çay bardağı şekersiz çay..çok az badem ve antepfıstığı..(misafirim vardıda:))

işyerindeki kadar çok su içemiyorum...2,5 litre falan anca içmişimdir...spor yok belim hala ağrıo çünkü..kitapta okuyamıom..benden şimdilik bu kadar...gelmeye çalışırım yine...cepten girdiğim için kotada sınırlı hemen tüketmek istemiom...bilginize...

gelelim kilomaa...az önce tartıldım ve 66,7 kiloyummmmm:))

öpüldünüzzz

günaydın kızlar..dün de yazdığım gibi kilo almışım.kilom 61.5 maalesef..ama çok hırslandım,elimden geleni yapacağım...

akrep33 ( 66.3 / 65.9 / 0,4 / 0.60%)
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69 / / / %)
karamel_guzel( 77,3 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 / / / %)
yaren38( 55.1 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 77 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68.2 / / / %)
selennnn( 60,1 / / / %)
seray0307( / / / %)yeni üye

Son düzenleme:
Günaydın bende 67,1 olarak bitiriyorum bu haftayı.
Haftaya işallah 66 olucak.

Yeni hedefim yani 1 Nisan hedefim de 64.5 işallah

seraycım başlangıç kilonu da yazarmısın..
birde hedef kilonu belirtirsen..kilo çizelgen neden yok bakiim senin

eveet ve 1 nisan hedeflerini de alalım..

evdercim benim 1 nisan hedefim 64 olsun..hadi bakalım inş.

günaydın akrepcimmm...ben hedef olarak 66,8 belirlemiştim...geçen hafta 67,8 dim şuanda 66,7 kiloyum...ve çıkmam lazım gelecek haftaki hedefimde 65,7 ...görüşmek üzere...

kuşum öyle değil..yani hedef derken en son hedef 1nisan değil..yeni üyeler olmak istedikleri kilolarıda veriyorlarki karne alabilsinler.50mi 55mi olmak istiyorsun öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…