Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu hafta aynıyım ve moralim bozuk

canım harikasın darısı başımıza inşallah. seni çokkk tebrik ederim bitanem

Günaydın kızlar, kilo bildirimi için girince, bildirim yapmayı unutma korkusuyla sayfaya günaydın bile demeden girmişim.

Gününüz aydın, neşeniz bol, huzurunuz sonsuz olsun.
amin şekercim amiin..ne güzel bir dua olmuş canım benim

tabiki moral bozmak yok şekercim ve durmak da yok yola devaamm

Günaydın kızlar, kilo bildirimi için girince, bildirim yapmayı unutma korkusuyla sayfaya günaydın bile demeden girmişim.

tamam canım.tebrikler şekercik
yok canım almayayım sen bana yaklaş,tabii yaklaşabilirsen..
görcez kuşumm şu yürüyüşlerim de başlarsa artıkım jet hızıyla geçerim yanından sen se almaya devammm edersin

geçmiş olsun canım ama lütfen akşamlarına dikkat et

akrep33 ( 66.3 / 65.9 / 0,4 / 0.60%)
banusultan( 61 / 61.5 / -0.5 / -0.82%)
aybüke07( 69 / 68.8 / 0.2 / 0.29%)
karamel_guzel( 77,3 / 77.1 / 0.2 / 0.26%)
tugbaemrah( 66,8 / 66.2 / 0.6 / 0.90%)
yaren38( 55.1 / 54.8 / 0.3 / 054%)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 77 / / / %)
genic( 60,2 / 60.2 / 0 / 0.00%)
irem&özge( 68.2 / 67.1 / 1.1 / 1.61%)
selennnn( 60,1 / 59.9 / 0.2 / 0.33%)
seray0307( 69/ 66.7 / 2.3 / 3.33%)yeni üye

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 863,8 / 859 / 4.8 / 0,56% )

herdemk in ya net gitti ya da elektrik ama evder nerde kaldı hiç yapmazdı böyle

Son düzenleme:

Eğer elektrikler kesildiyse veya net problemi nedeniyle giremedilerse sinir krizleri geçiriyorlardır. Çünkü ikisi de takıma çok önem veriyorlar. Kızlarrrr nerelerdesiniz? Her şey yolundadır inşallah.

Kızlar ben hedefime fazlasıyla ulaştım . Tam 1 yıl süren diyet serüvenim bitti artık Tam 23,3 kg vermişim.İnşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız. Kaptanım mezun et beni.

MEZUNUMUZU ÇOOK TEBRİK EDİYORUM..TÜM HAYATINDA BAŞARILAR VE MUTLULUKLAR OLSUN,HER ZAMAN BEKLERİZ YARENCİĞİM..[/QUOTE]

Banusultan bir an sen de mezun oluyorsun sandım. Senin de mezun olmana az kaldı değil mi? Ama ben olsam mezun olmana izin vermezdim
Hedefe yaklaşmak güzel bir duygu olmalı. Darısı bizlerin başına arkadaşım.

Akrep33 üm, canım kaptanım bu haftasonu annem beni evine götürecek. Ertesi gün bildirim var diye perşembeye kadar orada kalacağım. Yazılanları okuyamayacağım ve cevap yazamayacağım. İzin var mı?
Bu arada ben eskisi gibi sağlığıma kavuştuğumda ikili üçlü gruplar oluşturup bir yarışma düzenleyebilir miyiz? Fena gaza gelmiş durumdayım. Sporumla karşı takımı dövecek kadar azim ile doldum.

tamam canım..annenle özlem gider iyice..
ikili yarışma yapıcam canım aklımı okumuşsun bugün şu liste işini atlatayım da önce

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Tabiki sizden kopmayacağım son 6-7 kilomu sizin motivasyonunuzla verdim.Hepiniz mezun olacaksınız buna inanıyorum yeterki isteyin.Biliyorsunuz 1 ocakta sigarayıda bıraktım ve buna rağmen kilo vermeye devam ettim. Sigara bırakmak kilo almaya sebep olmuyormuş ben hep korkardım kilo alıcağım diye.İnşallah birdaha başlamamam ve kilomu korurum.

denedim beğendim diyebileceğim bir peeling önerim var kızlar.
az önce yüzüme peeling maskemi yapayım diye kalktım ama tarihi dolmuş,çöpe attım.sabah tülin şahin kahve maskesinden bahsediyordu,peeling etkili diye,ne kaybederim dedim.kahvemi pişirdim,afiyetle içtim,telvelerini soğuyunca bir güzel yüzüme çok bastırmadan masaj yaparak sürdüm,1 dakika bekletip iyice duruladım..cildimin yumuşaklığına inanamadım,maskeyle asla böyle olmuyordu.arkasından nemlendiricimi sürdüm,pamuk gibi oldu.tavsiye ederim,ben haftada bir uygulayacağım maske yerine artık..

bu hafta aynıyım ve moralim bozuk
moral bozmak yok,hırs yapmak var canımcım..
haydi bakalım akrep,hodri meydan.ezeli rakibim benim..
MEZUNUMUZU ÇOOK TEBRİK EDİYORUM..TÜM HAYATINDA BAŞARILAR VE MUTLULUKLAR OLSUN,HER ZAMAN BEKLERİZ YARENCİĞİM..

Banusultan bir an sen de mezun oluyorsun sandım. Senin de mezun olmana az kaldı değil mi? Ama ben olsam mezun olmana izin vermezdim
Hedefe yaklaşmak güzel bir duygu olmalı. Darısı bizlerin başına arkadaşım.[/QUOTE]

inşallah güzelim,ben çok sevdim takımımı gidesim yok baksana..

Eğer elektrikler kesildiyse veya net problemi nedeniyle giremedilerse sinir krizleri geçiriyorlardır. Çünkü ikisi de takıma çok önem veriyorlar. Kızlarrrr nerelerdesiniz? Her şey yolundadır inşallah.

evet haklısın canım..evderi çok merak ettim..işyerinden çıktımı acabaa..gelsin de hemen bana özelden telini yazsın..bu durumlarda mesajla da olsa bana ulaşabilir..

Hedefe yaklaşmak güzel bir duygu olmalı. Darısı bizlerin başına arkadaşım.

görüntüde az kaldı gibi olsada banunun mezuniyete daha çoooooooooook var şekercim

hmm güzel akşam uyguluyayım ben de..yada hafta sonu..
az önce eşim aradı akşam fetih 1453 e gidebiliriz aklıma geldi şimdi

2.TAKIM
akrep33 ( 66.3 / 65.9 / 0,4 / 0.60%)
banusultan( 61 / 61.5 / -0.5 / -0.82%)
aybüke07( 69 / 68.8 / 0.2 / 0.29%)
karamel_guzel( 77,3 / 77.1 / 0.2 / 0.26%)
tugbaemrah( 66,8 / 66.2 / 0.6 / 0.90%)
yaren38( 55.1 / 54.8 / 0.3 / 0.54%)mezun
herdemk( 65,8 / 65,8 / 0 / 0,00%)
evder( 77 / 77 / 0 / 0,0%)
genic( 60,2 / 60.2 / 0 / 0.00%)
irem&özge( 68.2 / 67.1 / 1.1 / 1.61%)
selennnn( 60,1 / 59.9 / 0.2 / 0.33%)
seray0307( 69/ 66.7 / 2.3 / 3.33%)yeni üye

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 863,8 / 859 / 4.8 / 0,59% )

beni gruptan cıkardınızmı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…