günaydın güzeller
seraycım başlangıç kilonu da yazarmısın..
birde hedef kilonu belirtirsen..kilo çizelgen neden yok bakiim senin
günaydın kızlar..dün de yazdığım gibi kilo almışım.kilom 61.5 maalesef..ama çok hırslandım,elimden geleni yapacağım...
ayy ne gıcık oldum sana şimdi git sen 28 beden kot al bide düşsün üzerinden :) gıcık akrep
dün ciddi ciddi bozulmuştum artı çıktım diye hamdolsun bugün tartıya çıkınca çok mutlu oldum..
üstelik kıyısından da olsa 65i gördüm
Kızlar ben hedefime fazlasıyla ulaştım . Tam 1 yıl süren diyet serüvenim bitti artık Tam 23,3 kg vermişim.İnşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız. Kaptanım mezun et beni.
akrep33 ( 66.3 / 65.9 / 0,4 / 0.60%)
banusultan( 61 /61.5 /0.5 / %)
aybüke07( 69 / 68,8/0,2 / %)
karamel_guzel( 77,3 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 /66,2 / 0,6 / %)
yaren38( 55.1 / 54,8 / 0,3 / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 77 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68.2 / / / %)
selennnn( 60,1 /59,9 /0,2 / %)
seray0307( / / / %)yeni üye
ah canım benim ne kadaaan üzüldüümmm yanıma gel yaklaş iyiceee şölee 64lereee
herkese günaydııınn,,
kızlar benim kilom buy hafta 68,8 çıktı 200 gr cık verebilmişim olsun bakalım sağlık olsun moral bozmak yok, haftaya daha fazla verebileceğime inanıyorum,
1 nisan hadefim de 65 olsun bakalım, acaba 1 ayda 3 kilo verebiilri miyim ki?? malum haftada 200 gr verince matematiksel olarak 1 ayda 1 kilo gitmesi gerekir deee:26::26::26:
Kızlar ben hedefime fazlasıyla ulaştım . Tam 1 yıl süren diyet serüvenim bitti artık Tam 23,3 kg vermişim.İnşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız. Kaptanım mezun et beni.
yok canım almayayım sen bana yaklaş,tabii yaklaşabilirsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?