Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

valla 4 gözle bekliyorum bu kitabı bilginee :))

ben de bugün sabah dayanamayıp tartıldım..artıda çıktım anlayamadım şişliğim vardı sanırım kalkarkalkmaz tartıldım çünkü..ama sporun çok faydası var ya..iremcim koşu bandın ilaç gibi oldu sana..evde yer olsa ben de alıcam ama yer yok..olsada kayınbabam var..yani şu yağmurların geçmesini bekliyorum acıcık da ısınır inş havalar..çok özledim yaa yürümeyii

herkese günaydıııınnn çelik gibi bir antalya sabahından merhaba merhabaaaa

neşeli başlamış olsam da konuşmama kızgınım kendme, bugün daynamadım sabah erkenden tratıya çıktım, ben iyi bir sonuç beklerkenn yine hüsran yine hüsraannnn pazzartesiden beri uyguladığım diyet ve spor programı sonucunda sadece 100 gr cık verebilmem normal mi kızlarr???:26:

kızların nasıl oldu canım? buradada 3 çocuk çiçek olmuş...

dikkat et kuşum zorlama hemen kendini..
sen böyle güzel anlatıyosun ama ben yine de daha fazla sıkılmadan bir an önce kendi dünyana dönmeni diliyorum..Rabbim karı dağına göre verirmiş..bu kadar pozitif olmasaydın geçermiydi sana günler..Rabbim yardımcın yardımcımız olsun canım..

evet canim bugun 3. gundu belim agrio neneler gibi yuruyorum:)) cok saolll

ahh canım demek o nkadar ciddi haaa, çok üzüldüm peki bebiş varsa nolcakk, çok zor olmaz mı hamileliğin, o bel ağrısı ile nasıl taşıyabilirsin kii, yatarak geçirmen gerekir herhaldeee,, ayyy birden kabus senaryosu mu çizdim neee, tövbe tövbeee, neyse inşallah bir an önce iyileşirsin.

gayet normal canım çünkü şeker ve hamur işinden vazgeçmiyosun..o kadar spora rağmen vermemen bundan..
ben dikkat etsem de akşama kadar sadece oturuyorum yaptığım bu..oyy ben yürüyüşlerimi özledim..bugün güneşli gibi hava inş devam eder yarın sabah çıkarım yürüyüşüme..

bugün benim gibi siz de dayanmaışısınız ne komik oldu aynı andaa off yaaa çok siir oldum bu duruma ama bozmayacağım moralimi çünkü ben kendimi gerçekten incelmiş hissediyorumm, bence tartı bozukk:111: :111:

ireeeemm bak sinir olmaya başladım sana daa önce herdemk geçti beni şimdi de seennn yavaş olun bakiim accıkkk beni de bekleyinn

ilahii hayal gücüne hayranım..
seraycım geçmiş olsun canım..
ah bende mezun olabilecekmiyim acaba :)

olursun canım olursun inş.

yaa sorma ama ben de bozmuyorum moralimi benim derdim hareketsizlik...

o geçme durumlarını da hiç sorma zaten iyice gıcık olmaya başladım kendime

ama ben bu hafta sadece bir gün bir dilim börek yemiştim, bu hafta ilk defa reçel yemiştim o da bir iki çatal oluyor 3. sünü almıyorum asla, o kadar da olmasın mı??:26:, çayı bile şekersiz içerim ki ben.onun dışında hamur işim yok ki

bugün 1 mart ve ben hedefime ulaşmamış durumdayım ((

ben günlük tutuyorum kaptanım :)

günaydın kızlar

bugün fazla vaktim yok malum ayın 1 i raporlar

hemen menümü yazayım

sabah
peynir-zeytin -domates-biber-2 dilim ekmek

öğlen
ezogelin çorba-yoğurt-salata

akşam
tonbalık ama yağı alınmış olanlardan-dometes soğan maydanoz

spor 20 dk eliptik bisiklet ve 40 adet mekik
su 2lt -2adet yeşilçay-akşam yatarken elma sirkeli su
bir bardak şekersiz türk kahvesi

ama üzerimde bir şişlik var tuvalete fazla çıkamıyorum bu sıra

kuşum annenin daha yeni mi haberi oldu hasta olduğundan
ayy ne gğldüm yaa..kızlar alemsiniz varya cidden direğemi sarılmıştı yaa..oyy bizler için ne kadar uzak bir hayaal

sabah reçel ve öğle makarna canım hiç olmamış..direncini kırmaz bunlar inatlaştırır aksine ve seni üzer..
oyy canım iyice sarınsaydın barii..kuşum çok soğuklarda koy cd yi oyna evde 60 dk..çıkma soğuğa..ben yapamıyorum yapsam kayınbabam koşar gelir yatağından sabah sabah düğünmü kuruldu eve diyeoyy çokmu sınırlandırıldım ben yaa dışarı soğuk ev neyse yaa az daha sabır dimi kızlar
evet canim bugun 3. gundu belim agrio neneler gibi yuruyorum:)) cok saolll

ah canım benim yaa..kas gevşetici ile bol bol masaj yaptır eşine..

canım nasıl oldun? bu bel nasılda insanı esir ediyor değil mi (( doktorlar ne diyor son durumunu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…