annene selamlar selenciğim,yarışmayı ben de istiyorum...Akrep33 üm, canım kaptanım bu haftasonu annem beni evine götürecek. Ertesi gün bildirim var diye perşembeye kadar orada kalacağım. Yazılanları okuyamayacağım ve cevap yazamayacağım. İzin var mı?
Bu arada ben eskisi gibi sağlığıma kavuştuğumda ikili üçlü gruplar oluşturup bir yarışma düzenleyebilir miyiz? Fena gaza gelmiş durumdayım. Sporumla karşı takımı dövecek kadar azim ile doldum.
seni yalnız bırakmayayım diye gitmiyorum ya,iyi niyetimden yani..evet haklısın canım..evderi çok merak ettim..işyerinden çıktımı acabaa..gelsin de hemen bana özelden telini yazsın..bu durumlarda mesajla da olsa bana ulaşabilir..
görüntüde az kaldı gibi olsada banunun mezuniyete daha çoooooooooook var şekercim
oo iyi seyirler,ben kitaptan okurken gerim gerim gerilmiştim,ne büyük mucize ve akılla alınmış bir şehir şu istanbul..hmm güzel akşam uyguluyayım ben de..yada hafta sonu..
az önce eşim aradı akşam fetih 1453 e gidebiliriz aklıma geldi şimdi
hehehehe kilo ermeyince takım seviliyo dimi şekerimmm
beni gruptan cıkardınızmı anlamadım
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Tabiki sizden kopmayacağım son 6-7 kilomu sizin motivasyonunuzla verdim.Hepiniz mezun olacaksınız buna inanıyorum yeterki isteyin.Biliyorsunuz 1 ocakta sigarayıda bıraktım ve buna rağmen kilo vermeye devam ettim. Sigara bırakmak kilo almaya sebep olmuyormuş ben hep korkardım kilo alıcağım diye.İnşallah birdaha başlamamam ve kilomu korurum.
denedim beğendim diyebileceğim bir peeling önerim var kızlar.
az önce yüzüme peeling maskemi yapayım diye kalktım ama tarihi dolmuş,çöpe attım.sabah tülin şahin kahve maskesinden bahsediyordu,peeling etkili diye,ne kaybederim dedim.kahvemi pişirdim,afiyetle içtim,telvelerini soğuyunca bir güzel yüzüme çok bastırmadan masaj yaparak sürdüm,1 dakika bekletip iyice duruladım..cildimin yumuşaklığına inanamadım,maskeyle asla böyle olmuyordu.arkasından nemlendiricimi sürdüm,pamuk gibi oldu.tavsiye ederim,ben haftada bir uygulayacağım maske yerine artık..
yarencim sen dukan diyeti ile mi zayıflamıştın, umarım görürsün,,,cevabuını bekliyorum, ben bu aralar o diyete takmış durumdayım daa..
ilk kez duyuyorum, denemek lazım ben de deneyeceğim ilk kahvemin ardından, peki bu gözeneklerimi açıyormuş şimdi
canım eklerim bu haftasonu alayım baribravo kuşum bravookızlar duydunuz zilin sesini hadi bakalım bugün herkesler günlüğe başlasın menüler önce günlüğe yazılsın..
canım menüne kuru kayısı incir ekle
Allah yardımcın olsun kuşum
Hadi bakalım hayırlısı hakkında.
Gerilme hiç cnm kararını verdin sen nasılsa.
ne güzel yazmışsın hoşgörüteşekkür ederim canım. bilgi paylaştıkça değer kazanıyor. benim şansım karşıma bilgili becerikli insanların çıkması. tabi değerlerini bilmek önemli ben bilenlerdenim. şu mutlu etme işine gelince çocukluğumdan beri böyle annem bazen bu halime çileden çıkmıştır ama şimdi memnun "yaradılış amacın mutluluk bulaştırmakmış" diyormesela şuan üst katımdaki güzeller güzeli Öykü kızım ip atlıyor. sabahın bu saatinde böyle enerjik olması benim hoşuma gidiyor sağlıklı mutlu bir çocuk demek ki :)) bu benide mutlu ediyor. mutluluğun sırlarından biride bu hoşgörüde yatıyor. eşimi de zamanla kendime benzettim :)) üst kattan ses gelmeyince çocuklar hasta mı acaba bir arasana diyor :))) bu ufak bir örnek. dediğin gibi kısıtlı imkanlarla yapılan herşey daha başka anlamlı oluyor. farkında olan senin gibi insanlarda benim gözümde başka anlamdalar. yüce gönüllüsün bu çok açık. diyetisyenim benden ziyade eşimle sıkı fıkı :) zaten kayağa da beraber gitmiştik dönüş yolculuğumuzun sonucunu da hemen öğrenmişti,aslında geçmiş olsuna geç bile kaldı :)) evet burada kafa dengi arkadaş bulmak zor, eşi ve çocukları uzakta olduğundan yalnızlığını bizlerle yaşıyor.
şırnakta kütüphane var uğramaya çalışacağım. bakalım kitap bulabilecek miyim :) gerçi ne olsa okurum ben. okuduğunuz kitapları bana gönderebilirsiniz :)) böyle bir kampanya mı yapsak acaba :)))
ayva çekti canım. :)))
daha iyiler teyzesi,ellerinden öperler..
offf,offf ben de ...hatta uzaklaştım iyice..
gerilme canım,söyle bitsin,rahatla...
ne yaptın konuşabildin mi canım merak ettim , inşallah hakkında hayırlısı olsun.
süpermişşşş bir de bu soğuk kış günleri içinde çok iyi olur
KIZLAR DEPRESYON HIRKASIYMIŞ BU
canım inşallah iyi geçmiştir konuşman merakla haberlerini bekliyoruz.
süper bir gün geçiyor sonrasındaselamlar.
çarşamba menüm:
sabah; bir dilim ekmek, 2 tane ceviz, domates, yeşillik ve şekersiz çay
ara: bir tane elma
öğle; z.yağlı börülce, yoğurt ve bir dilim ekmek
ara: bir tane greyfurt ve bir dilim ekmek
akşam; salata
3 lt su, 2 tane yeşil çay ve dün spor yok .((((
neden yok hemencecik onu da anlatayım. oğlum dün öğle uykusunu uyumamış. akşam erkenden eve gittik. 9 gibi uyudu sağolsun tabii bende bu fırsattan istifade hiçbirşeye dokunmadan 2,5 yılın ardından erkenden yattım. benim uykumda yine oğlum sayesinde gece 2 ye kadar sürdü aralıksız. ama kendimi bugun o kadar iyi hissediyorumki dinlenmişim resmen.
neden olmasın ütopik deme bence ama istersen tabiayy evet yaa insan zayıfladıkça kendini güzel hissediyor, üniversite yıllarımda bir yıl 59 kiloya düşmüştüm, 36 beden giyiyordumo kadar zayıftım ki, gözlerim koca koca gibi görünüyordu, ama ne giysem kendime yakıştıramıyordum, çok iğrenç buluyordum kendimi,kilo almak istiyordum, kim derdi ki yıllar yıllar sonra o halime imreneceğimm, şimdi 38 e inebilsem şükredeceğim, gerçi dediğin gibi belki dee doymam 36 bedene ineyim bari derim
ooff yine çok ütopik gördüm kendimiii:26:
karamelcim lütfen bu koşusturma arasında kendine dikkat et lütfen sağlık en önemlisi canımaaa bu tam benlikmiş. bundan bir tane satın almam lazım :)
aybukem sen en azından 36-38 bedenleri görmüşsün ben ömrü hayatınca görmedim :)) belki 10-12 yaşlarında görmüşümdür onuda hatırlamayıyorumm:)
canım benim allah yar ve yardımcın olsun. seni çok iyi anlıyorum. hayırlı haberlerle gel inş.
inş. canım şu takımın yüz karası oldum çıktım. utanıyorum artık kendimden
kendime hiç vakıt ayıramıyorum sabah 6 da uyandım bugun eve 10-11 gıbı dönerim. eve gıdıncede yapılacak işler var ama yapımıyacam artık. vucudum iflas ettı edecek.
evet ya ne bitmez kışmış arkadaş. rezil oldum yollarda. bide sürekli ilçeye gidiyorum. yollar kaygan. yüreğim ağzımda gidip geliyorumm
valla banu ben anca prof. olunca rahatlarım bu da nerden baksan bi 30 yılı bulur30 yıl boyunca bana rahat yok
ayy ne gıcık oldum sana şimdi git sen 28 beden kot al bide düşsün üzerinden :) gıcık akrep
akrep33 ( 66.3 / 65.9 / 0,4 / 0.60%)
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69 / / / %)
karamel_guzel( 77,3 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 /66,2 / 0,6 / %)
yaren38( 55.1 / 54,8 / 0,3 / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 77 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68.2 / / / %)
selennnn( 60,1 /59,9 /0,2 / %)
seray0307( / / / %)yeni üye
Kızlar ben hedefime fazlasıyla ulaştım . Tam 1 yıl süren diyet serüvenim bitti artık Tam 23,3 kg vermişim.İnşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız. Kaptanım mezun et beni.
aynen öyleydim canımmmEğer elektrikler kesildiyse veya net problemi nedeniyle giremedilerse sinir krizleri geçiriyorlardır. Çünkü ikisi de takıma çok önem veriyorlar. Kızlarrrr nerelerdesiniz? Her şey yolundadır inşallah.
canım bol bol annele hasret gider annen seni daha çabuk şifaya kavuştururAkrep33 üm, canım kaptanım bu haftasonu annem beni evine götürecek. Ertesi gün bildirim var diye perşembeye kadar orada kalacağım. Yazılanları okuyamayacağım ve cevap yazamayacağım. İzin var mı?
Bu arada ben eskisi gibi sağlığıma kavuştuğumda ikili üçlü gruplar oluşturup bir yarışma düzenleyebilir miyiz? Fena gaza gelmiş durumdayım. Sporumla karşı takımı dövecek kadar azim ile doldum.
bende merak ediyorumhmm güzel akşam uyguluyayım ben de..yada hafta sonu..
az önce eşim aradı akşam fetih 1453 e gidebiliriz aklıma geldi şimdi
evet canım,siyah noktalara da iyi geliyormuş,dene derim..yarencim sen dukan diyeti ile mi zayıflamıştın, umarım görürsün,,,cevabuını bekliyorum, ben bu aralar o diyete takmış durumdayım daa..
ilk kez duyuyorum, denemek lazım ben de deneyeceğim ilk kahvemin ardından, peki bu gözeneklerimi açıyormuş şimdi
aa şaka gibi ya..kızlarl selam
desem inanmazsınız bizim internet kablolarını çalımışlar sabah geldik yoktu daha şimdi geldi
kilom nerdeyse sabit gibi 76,9 bir önemi yoktur heralde şimdiden sonra ama olsun 76 yıyı görmekte güzelmiş:))))
neyse bir bakim sonra olanlarıda anlatırım
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm
canım gerçekten şaka gibi bir sene bir kere daha olmuştu tüm tarsus yolunda bulunanları bakır tel ya bayağı para ediyormuş sanırımmaa şaka gibi ya..
kızlar bi ara bende çatlarım için limon kahve yapanlardım çok devam edemediğim için net bişi diyemeyeceğim çatlaklar için ama gerçekten yumuşacık yapıyordu bebek gibidenedim beğendim diyebileceğim bir peeling önerim var kızlar.
az önce yüzüme peeling maskemi yapayım diye kalktım ama tarihi dolmuş,çöpe attım.sabah tülin şahin kahve maskesinden bahsediyordu,peeling etkili diye,ne kaybederim dedim.kahvemi pişirdim,afiyetle içtim,telvelerini soğuyunca bir güzel yüzüme çok bastırmadan masaj yaparak sürdüm,1 dakika bekletip iyice duruladım..cildimin yumuşaklığına inanamadım,maskeyle asla böyle olmuyordu.arkasından nemlendiricimi sürdüm,pamuk gibi oldu.tavsiye ederim,ben haftada bir uygulayacağım maske yerine artık..
canım gerçekten şaka gibi bir sene bir kere daha olmuştu tüm tarsus yolunda bulunanları bakır tel ya bayağı para ediyormuş sanırımm
görüşmek üzere iyi haftasonlarıneyse şekerler,hepinize iyi akşamlar,z.yağlı kerevizimi pişirdim,yanına çorbamı yapayım,hafif beslenelim de hafifleyelim..görüşmek üzere..
kolay gelsin canımtövbeee.şimdi fiber döşeniyor,hatta dün bizim bağlantı yapıldı,kırıldı,döküldü ev.işim az ya bir de bunlarla uğraşıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?