Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arkadaslar ben sabah 160 kalorilik sandvic ekmegi icine peynir ve dereotu koydum yedim
yanında 2 hurma
oglen 1 dilim ekmek kalıncaydı 7-8 kasık nohut 2 kasık amerikan salata 2 kasık yogurt 1 kase sebze corbası

bi saat sonra da 1 bardak sahlep ve 1 bardak sekerli cay

normalde ara ogunum 5 grissini ve 1 activia idi

sizce cokmu

aksam

1 tabak yogurtlu haslanmıs pazı ve 2 dilim ekmek yesem

yatmadn oncede 2 meyve nasıl olur

annene selamlar selenciğim,yarışmayı ben de istiyorum...
seni yalnız bırakmayayım diye gitmiyorum ya,iyi niyetimden yani..
hmm güzel akşam uyguluyayım ben de..yada hafta sonu..
az önce eşim aradı akşam fetih 1453 e gidebiliriz aklıma geldi şimdi
oo iyi seyirler,ben kitaptan okurken gerim gerim gerilmiştim,ne büyük mucize ve akılla alınmış bir şehir şu istanbul..
hehehehe kilo ermeyince takım seviliyo dimi şekerimmm

bana bak kaptan,gelicem mersine,yürürken arkandan booo yapıcam,aklını alıcam ona göre...arkanı kollaaaaa...

yarencim sen dukan diyeti ile mi zayıflamıştın, umarım görürsün,,,cevabuını bekliyorum, ben bu aralar o diyete takmış durumdayım daa..

ilk kez duyuyorum, denemek lazım ben de deneyeceğim ilk kahvemin ardından, peki bu gözeneklerimi açıyormuş şimdi

akrep 3 kez moral bozmak yok dediğin içinnn tamammm kaptan moral bozmak yok, ta sen bu dukan ı önerir misin yahuu, sonra fena halde geri dönüş olmasın bana kilolar, ben geçici değil kalıcı olarak vermek istiyorum daa, o yüzden bir endişe taşıyorum, karar verbeilirsem pazartesi günü dukan diyetine başlayacağım..

kızlarl selam

desem inanmazsınız bizim internet kablolarını çalımışlar sabah geldik yoktu daha şimdi geldi

kilom nerdeyse sabit gibi 76,9 bir önemi yoktur heralde şimdiden sonra ama olsun 76 yıyı görmekte güzelmiş:))))

neyse bir bakim sonra olanlarıda anlatırım

Canım dukan diyeti yapmadım . İlk 3-4 ay diyetisyene gittim sonra kendim devam ettim. 3-4 hafta öncesine kadar menülerimi paylaşmıştım beslenmem hep öyleydi. Çok katı değildi diyetim benim kaçamaklarım hep oldu ama asla abartmadım.Kahvaltıda mutlaka maydonoz tüketmelisin harika ödem çözüyor. Ekmek kahvaltı dışında yemedim. Patates ve pirinç uzun zaman beslenmemde yoktu(Diyetisyen tavsiyesi) .

kızlarhemen olanları anlatayım size

bu arada buraya yazamamak ne kadar kötüymüş bir ara izin alıp toklara binip(akrebim sen bilirsin) gidip yazayım dedim iş çok yoğundu kıpırdayamadım

kızlar dün müdürümle konuştum bir gün önce ulaşamayınca çok gerildim anlatamam çok kötüydüm
dün çok şükür konuştum konuşma beklediğimden çok daha iyi geçti şükür (ne kadar zormuş ama konuşmak ) kararını vermek zor demek zor nebilim eminin şimdi arkadaşlardan ayrılırken de zorlanacağım en aşağı 10 gün olmak üzere martın sonuna kadarda olabilir burdayım sonrada özgürüm artıkkkk(konuşmay ı yapmak bile bana yetti nerdeyse)

ama kızlar size bişi diyimmi dualarınızıda hissettim teşekkürler onlar bana yardımcı oldu
gerçi 10 gün sonra belli olacak bir olay daha var burdan ayrılışım ile ilgili oda güzel sonuçlanırsa süper olacak

bravo kuşum bravoo kızlar duydunuz zilin sesini hadi bakalım bugün herkesler günlüğe başlasın menüler önce günlüğe yazılsın..

canım menüne kuru kayısı incir ekle
canım eklerim bu haftasonu alayım bari

Allah yardımcın olsun kuşum

Hadi bakalım hayırlısı hakkında.
Gerilme hiç cnm kararını verdin sen nasılsa.

ne güzel yazmışsın hoşgörü

daha iyiler teyzesi,ellerinden öperler..

offf,offf ben de ...hatta uzaklaştım iyice..

gerilme canım,söyle bitsin,rahatla...

çocukların biraz daha iyi olmalarına sevindim

ne yaptın konuşabildin mi canım merak ettim , inşallah hakkında hayırlısı olsun.

KIZLAR DEPRESYON HIRKASIYMIŞ BU
süpermişşşş bir de bu soğuk kış günleri içinde çok iyi olur

canım inşallah iyi geçmiştir konuşman merakla haberlerini bekliyoruz.

süper bir gün geçiyor sonrasında

neden olmasın ütopik deme bence ama istersen tabi

karamelcim lütfen bu koşusturma arasında kendine dikkat et lütfen sağlık en önemlisi canım

tebrikler canımmmmmmmmm

ama aradada olsa gel özletme kendini bu arada darısı bizim başlarımıza olsun

Eğer elektrikler kesildiyse veya net problemi nedeniyle giremedilerse sinir krizleri geçiriyorlardır. Çünkü ikisi de takıma çok önem veriyorlar. Kızlarrrr nerelerdesiniz? Her şey yolundadır inşallah.
aynen öyleydim canımmm

ama herdemki bende merak ettim muhtemelen yine internet yada elektrikleri gitti

canım bol bol annele hasret gider annen seni daha çabuk şifaya kavuşturur

hmm güzel akşam uyguluyayım ben de..yada hafta sonu..
az önce eşim aradı akşam fetih 1453 e gidebiliriz aklıma geldi şimdi
bende merak ediyorum

evet canım,siyah noktalara da iyi geliyormuş,dene derim..
aa şaka gibi ya..
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm

ben de ..kendimi de tebrik etmek istiyorum,haftaya inşallah...

1mart hedef

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64,5/65,9 /1,4 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 67 /68,8 / 1,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah( 66 / 66,2/0,2 kg) canım sen ilk koyduğun hedefe ulaşmıştın ikinci ise 0,2 kg kalmış tebrikler
yaren38( 55 / 54,8/ )tebrikler canım hertürlü hedefe ulaştın şekerim
herdemk( 65,1 / 65,8 / 0,7kg)
evder( 75,5 / 76,9 /1,4 kg )
genic( 60 / 60,2 / 0,2) tebrikler canım
irem&özge( 67,9 / 67,1 / ) tebrikler canım
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( 69,5 /71,0/0,5 /
seray0307(68 /66,7 / )tebrikler canım

hedefine ulaşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :119:

ben dahil hedefine ulaşamayan arkadaşlarım durmak yok devam edeceğiz

eline sağlık evderciğim.
1 nisan hedeflerimizi yazarız artık.
doğum günüme kadar 5 li rakamları ucundan da olsa görsem çok sevineceğim.7 nisan a kadar vaktim var yani.haydi hayırlısı...

kızlar bi ara bende çatlarım için limon kahve yapanlardım çok devam edemediğim için net bişi diyemeyeceğim çatlaklar için ama gerçekten yumuşacık yapıyordu bebek gibi

canım gerçekten şaka gibi bir sene bir kere daha olmuştu tüm tarsus yolunda bulunanları bakır tel ya bayağı para ediyormuş sanırımm

tövbeee.şimdi fiber döşeniyor,hatta dün bizim bağlantı yapıldı,kırıldı,döküldü ev.işim az ya bir de bunlarla uğraşıyorum..

neyse şekerler,hepinize iyi akşamlar,z.yağlı kerevizimi pişirdim,yanına çorbamı yapayım,hafif beslenelim de hafifleyelim..görüşmek üzere..

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64/65,9/ 1,9 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,8 / 3,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah(64/ 66,2/0,2 kg)
herdemk( / 65,8 / )
evder( 74,0/ 76,9 /2,9 kg )
genic( / 60,2 / )
irem&özge(64,5 / 67,1 / 2,6 kg)
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( /71,0/ /
seray0307(63,7 /66,7 /3 kg )

vee 1 nisan hedeflerimiz kızlarrrr

neyse şekerler,hepinize iyi akşamlar,z.yağlı kerevizimi pişirdim,yanına çorbamı yapayım,hafif beslenelim de hafifleyelim..görüşmek üzere..
görüşmek üzere iyi haftasonları

afiyet olsun canım ewt hafifleyelimmmmm

tövbeee.şimdi fiber döşeniyor,hatta dün bizim bağlantı yapıldı,kırıldı,döküldü ev.işim az ya bir de bunlarla uğraşıyorum..
kolay gelsin canım

kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum

ve iyi haftasonları

kendinize iyi bakın şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…