iyi geceler kızlar, limango dan alaışveriş yapanınız oldu mu hiç, çok çok uygun fiyata düşmüş alacağım şey, ama ne kadar güvenilir bilemedim,olumsuz yorumlar da var, ne yapsam acaba?? 270 TL den 40 tl ye düşünce büyük bir çelişki yaşaıyorum şu anda?? napsam kii??
iyi geceler kızlar, limango dan alaışveriş yapanınız oldu mu hiç, çok çok uygun fiyata düşmüş alacağım şey, ama ne kadar güvenilir bilemedim,olumsuz yorumlar da var, ne yapsam acaba?? 270 TL den 40 tl ye düşünce büyük bir çelişki yaşaıyorum şu anda?? napsam kii??
Günaydın herkese. Nasılsınız bakalım .
Cumartesi fena bozdum diyeti kızlar. Gerçi telafi ettim akşam ve Pazar günü ama bu sabah 68,7 çıktım.Muhtemelen şişkinliktir bu kadar farkedemez çünkü iyi de spor yaptım. Neyse bikaç güne belli olur muhtemelen.
Ben çok sık yapıyorum cnm güvenebilirsin.
kızlarrr günaydınn herkezee güzel sorunsuzzz bi hafta diliyorum :))
günaydın fıstıklar..hava güneşli ve de ısınıyor yavaş yavaş,yaşasın bahar nihayet geldiii...
günaydın kızlar
güzel bir hfta olsun hepimiz için inş.
cnm ben yaptım güzel şeyler oluyo ki zaten eger beğenmezsen geri yolluyosun ve bikaçgün içinde parayı hesabına geri yatırıyolar :))
Günaydın herkese. Nasılsınız bakalım .
Cumartesi fena bozdum diyeti kızlar. Gerçi telafi ettim akşam ve Pazar günü ama bu sabah 68,7 çıktım.Muhtemelen şişkinliktir bu kadar farkedemez çünkü iyi de spor yaptım. Neyse bikaç güne belli olur muhtemelen.
Ben çok sık yapıyorum cnm güvenebilirsin.
tamam canım..herkese günaydınnnn...akrebim benim hedef kilom 60..60 olursam sonra evlendiğimde 57 idim onu hedeflicem inşallahh
ellerine sağlık canım1mart hedef
(hedef kilo/kilo/fark )
akrep33 (64,5/65,9 /1,4 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 67 /68,8 / 1,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah( 66 / 66,2/0,2 kg)canım sen ilk koyduğun hedefe ulaşmıştın ikinci ise 0,2 kg kalmış tebrikler
yaren38( 55 / 54,8/ )tebrikler canım hertürlü hedefe ulaştın şekerim
herdemk( 65,1 / 65,8 / 0,7kg)
evder( 75,5 / 76,9 /1,4 kg )
genic( 60 / 60,2 / 0,2)tebrikler canım
irem&özge( 67,9 / 67,1 / )tebrikler canım
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( 69,5 /71,0/0,5 /
seray0307(68 /66,7 / )tebrikler canım
hedefine ulaşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :119:
ben dahil hedefine ulaşamayan arkadaşlarım durmak yok devam edeceğiz
senin vakit epey var şekercim hiç acele etmeeline sağlık evderciğim.
1 nisan hedeflerimizi yazarız artık.
doğum günüme kadar 5 li rakamları ucundan da olsa görsem çok sevineceğim.7 nisan a kadar vaktim var yani.haydi hayırlısı...
ben bu hafta 2 kiloyu vereyim de banu da 1,5 kilo için nisanı baklesin artıkım1Nisan hedeflerimiz
(hedef kilo/kilo/fark )
akrep33 (64/65,9/ 1,9 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,8 / 3,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah(64/ 66,2/0,2 kg)
herdemk( / 65,8 / )
evder( 74,0/ 76,9 /2,9 kg )
genic( / 60,2 / )
irem&özge(64,5 / 67,1 / 2,6 kg)
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( /71,0/ /
seray0307(63,7 /66,7 /3 kg )
vee 1 nisan hedeflerimiz kızlarrrr
tatlım ben karatayı öneririm.yaparsan kitabını al daha iyi anlarsın önemini ve hayat tarzı olabilecek bir beslenme şekli olduğunu..akrep 3 kez moral bozmak yok dediğin içinnn tamammm kaptan moral bozmak yok, ta sen bu dukan ı önerir misin yahuu, sonra fena halde geri dönüş olmasın bana kilolar, ben geçici değil kalıcı olarak vermek istiyorum daa, o yüzden bir endişe taşıyorum, karar verbeilirsem pazartesi günü dukan diyetine başlayacağım..
inanırız canım..kızlarl selam
desem inanmazsınız bizim internet kablolarını çalımışlar sabah geldik yoktu daha şimdi geldi
kilom nerdeyse sabit gibi 76,9 bir önemi yoktur heralde şimdiden sonra ama olsun 76 yıyı görmekte güzelmiş:))))
neyse bir bakim sonra olanlarıda anlatırım
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm
ayy kızlar çok geç kaldınız yaaa, kaçtı kampanyaaa,350 - 400 hatta 600 TL lik takılar 40 tl ye inmişti, ben size mesaj attıktan sonra limango nun facee ine girdim yorumlara baktım o kadar çok olumsuz yorumlar gördüm ki vazgeçtim , ne bilim işte1 aydır kargosunun eline gelmediğinden bahseden mi dersiniz, ürünün hatalı defolu ya da yanlış geldiğinden bahseden mi, geri iade de sorun yaşayan mı dersiniz, o kadar çok şikayet vardı ki anlatamam, tırstım ben de vazgeçtim alışşverişten.
HERKESE GÜNAYDIN KIzlarrr, çok hastauım her zamanki gibi, bütün haftasonu hastalıkla mücdele halindeydim, diyet miyet spor vs. hak getire anlayacağınız, faranjitim azdı yine, o da yetmezmiş gibi fazlasıyla öksürük aksıık hırıltı ciğerde nefes alırken acımakızım da hasta oldu, dün akşam uykusundan uynamış yanıma geldi, kıyamam kuzum ilk kez hastalığını konuşarak söyledi, anne boğazım acıyor dediii normalde hep biz keşfederdik hastalığını yada doktor teşhis koyardı, ilk kez neresi ağrıdığını söylemesi beni çok sevindirdi, büyüyüdü tabi artık duygusu çok güzeldi
hemen boğazına baltım kocaman şişmişşşş, beyazlamış, bakteri kapmış besbelli, artık gece gece gittik antibiyotik alıp geldik te kendine geldi biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?