Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayyy süpper valla bu şekilde yapalım :))
Bence de.

Süper fikir bence. Hatta bunu bir tablo şeklinde yapalım.

Tubaaa yapsana sen bunu sen güzel tablo yapıyon.

kuşum benim tablo sabit buraya yapamayızki bence evderinkine ekleyelim :))

Tünaydııınnn kızlarrrr,8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun..

ben gün içerisinde buraya baksamda genelde akşamları daha çok giriyorum,ama sanırım sabah daha çok hareket oluyor burada,hangi arada geldiniz yazdınız bu kadar yahu,akşamları teksasın sokakları gibi ıssız oluyor burası.

bu arada ben patrondan korktum ya(akrep)eli maşalı birine benziyorkendisiyle henüz tanışma yazışma fırsatım olmasada yazdıkları motive edici.

canım pilates dedin de aklıma geldi;geçen gün sanırım burada bir topikte bulmuştum,ender saracın 3 haftada incelten sporu var,ben ona başlıycam bugün sizde bir göz atın,beğenirseniz yaparsınız

Ender Saraç’tan 3 Haftada İncelten 10 Hareket | Okubil.com - Photoshop Kpss Ders Notları İndirme Msn Oyun Masaüstü Resimleri Cep Programları Driver Yükleme Portalı

hemde mor menekşe,bayılırıııımmmm.bu işyerini çok sevdim,ince bir davranış gerçekten.

ayy çocukken evimizde hep menekşeler vardı ama sonra hepsi öldüler o günden beri hiç menekşem olmamıştı sabah gördüğümde tepkimi görmeliydiniz o kadar mutlu oldumki şimdi karşımda ara ara bakıyorum çok mutlu oldun ben yaaa :))

Gel bebem seni de alalım işyerimize. Yada ver adresini yollayalım menekşelerimizden.

Akrep abla da fena eli maşalıdır canom. Ben yarını düşünüyorum kara kara nasıl yazıcam o kiloyu diye. :18:

adresi inceledim ama hareketleri görmedim ya acaba benim bilgisayar mı açmıyor

ewt canım çok narin bir çiçek

Gel bebem seni de alalım işyerimize. Yada ver adresini yollayalım menekşelerimizden.

Akrep abla da fena eli maşalıdır canom. Ben yarını düşünüyorum kara kara nasıl yazıcam o kiloyu diye. :18:

bende:18:

Son düzenleme:
canlarım hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.

bize de işyerimizde gül ve küçük kalp şeklinde çikolata dağıttılar. peki ben yedim mi asla

arkadaşlar yedi ve çok güzel diyorlar ben hemen sakladım tabee. belki c.tesi sabah ufak bir ısırıkla tadına bakabilirim ama o da belkide.
yoksa veririm kocişe o yer.

bakalım bu hafta için kendimden bayağı ümitliyim umarım yanılmam bu hafta çok dikkat ettim. gelelim dün yediklerime

sabah: 4 y.kaşığı kfleks ve bir su bardağı light süt

ara: şekersiz çay

öğle:z.yağlı kereviz ve bir su bardağı light yoğurt bir dilim çavdar ekmek

ara: bir kivi, bir portakal

akşam: 2 kepçe tarhana çorbası ve yoğurtlu lahana

ara: bir çay bardağı portakal, mandalina, limon ve nar sıktım içtim.

3 lt su, 2 fincan yeşilçay, 2 tane adaçayı spor yapamadım anlayacağınız üzere grip oldum. üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum bugün. hava antalya da o kadar güzelki tam bahar havası ama ben donuyorum hastalıktan :2::2::2:

evime gidip yatmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm

en kötüsü oğluşda hasta ateşler içinde dün geceden beri. o da uyumadı bende uyumadım. şuan sanki gözlerimden ateşler çıkıyor. bütün kemiklerim ağrıyor.

en kötüsü oğluşda hasta ateşler içinde dün geceden beri. o da uyumadı bende uyumadım. şuan sanki gözlerimden ateşler çıkıyor. bütün kemiklerim ağrıyor.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
hem oğluşuna hem sana acil şifalar olsun inş.

harika
sanki içimi okumuşsun gibi bende iki gündür aerobic fitnes videoları indirdim..sıkılmamak için farklı farklı yapıcam incelicem inş..sıcaklar geliyor malum oramızı buramızı kapatıcak hırkalar mantolar olmicak yani acilen spora ihtiyacımız var kızlar

yarın sabah ilk işim haftalık paylaşım listesini hazırlıyorum bakalım kimler topun ucunda olucak
her cuma ak kara belli olsun sonuçta istiyorsak burda oluruz ve istiyorsak kilo verebiliriz dimi kızlar..

herkese merhaba hanımlar, ölüyorum mide ağrısından, sanki midemde bir taş var ççözemedim nedenini, soda içtim ama işe yaramadı rahatlar gibi oldum ama şimdi yine devam, tam kepek ekmeğine başlamıştım bu hafta o mu dokundu acaba?? olabilir mi kızlar yaa, siz hiç duydunuz mu kepek ekmeği dokunur mu ki insana??

çok güzel bir gündü bugün, tam bahar havası vardı, haliyle mutluydum her sağlık sıkıntıma rağmen, zaman adeta su gibi akıp geçti, okul çıkışında da arkadaşımda çay içtikk, oohh misler gibi silzer neler kaynattınız bakiiimm bir geçmişe

yeni antalyalı benim canım
geçmişte okuduğum kadarıyla sende alanyadasın değilmi,bende manavgattayım..

hadi yaaa, sevindim bak yakınmışız o zaman antalya yı 4 lemiş mi olduk,,

kadınlar gününde çiçeğin renginin mor renk olarak seçilmesi bana hoş gelmese de , bardağın dolu ratafından bakıp sevindim bu ince düşünceye, ziraa bizim iş yerinde de sözel bir kutlama yapıldı, biz de isterdik birer gül karanfil aslında

hahhh akrep tam benim mantık iştee, ben de hep bunu söylemeye çalışıyorum, insan kendini fazla sınırlamamalı, yani yiyecek olarak gündelik her an karşılaşabileceğimiz yiyeceklere kesin set kurarsak beyin bir yerde patlıyor,ben her zaman katı ve sıkıcı diyetlerin kilo verdirse bile bırakıldığında çok daha fazla aldıracağını bilirim, bu nedenle hayatıma mümkün olduğu kadar katı diyet katmıyorum, am beynim artık neyin sağlıklı neyin zararlı olduğunu özümsemiş durumda, zararlı olanları d ayiyorum ama en azından az yiyorum ki aklım kalmıyor,tadımlık

amin amin amin inşallahh, ama bugün yine bir kadın cinayeti haberi vardı:26::26::26:

kızlar yoğurdumdan sonra kefirimizi de evde yapmaya başladım,hazır satılanlarla ilgisi yok,onu içemiyordum,evde yapılan harika oluyor..sizlere de tavsiye ederim..

kefir i hiç sevmedim sevemedim, ama evde nasıl yapılıyor ki merak ettim

yarın sabah ilk işim haftalık paylaşım listesini hazırlıyorum bakalım kimler topun ucunda olucak
her cuma ak kara belli olsun sonuçta istiyorsak burda oluruz ve istiyorsak kilo verebiliriz dimi kızlar..

bence de yap güzelim yaaa, daha fazla paylaşım istiyorum ben deee, yani öyle çok paylaşım olsun ki, kimseye laf yetiştiremeyeyimfazlaca sohbet etmezsek ben motive olmaıyorum dün de demiştim, bu hafta hergün neredeyse 1 sayfa 1 sayfa ilerledi topiğimiz (

son olarak mönümü yazayım:

ssabah: domates+ salatalık+ kk peynir+ 1 adet haşlanmış yumurta tam kepek ekmek+ form çay

ara: 1 elma

öğlen: 1 bardak süt içine form cornflex

ara: dedim ya çıkışta arkadaşıma gittim diye orada gün gibi hazırlık yapmış annesi yedim işte pasta börek bir şeyler az az.

akşam: arkadaşımda yediklerim nedeni ile akşam bir şey yemedim

bugün de yürüyüş yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…