- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
sayfa açılınca mausla aşağıya doğru in,orada görürsün canım,halada açılmıyorsa o zaman senin bilgisayarda vardır sorun ama sanmıyorum,sen dediğim gibi sayfanın altına doğru in.adresi inceledim ama hareketleri görmedim ya acaba benim bilgisayar mı açmıyor
ne güzel ya,menekşeler,güller falan,afferim bu işyeri sahiplerine takdir ettim.benim kocam da bana gül almış akşam iş çıkışı,romantik kocam benim.ama diyorki haksızlık bu neden kadınlar günü varda erkekler günü yok!adam haklı valla.canlarım hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.
bize de işyerimizde gül ve küçük kalp şeklinde çikolata dağıttılar. peki ben yedim mi asla
arkadaşlar yedi ve çok güzel diyorlar ben hemen sakladım tabee. belki c.tesi sabah ufak bir ısırıkla tadına bakabilirim ama o da belkide.
yoksa veririm kocişe o yer.
ikinizede çok geçmiş olsun canım,havalar bu sıra değişken,sağı solu belli olmuyor,birgün çok soğuk birgün bahar havası.vücutta şaşırıyor ne yapacağını,aslında en tehlikeli havalar bu sıralar,dikkat etmek lazım.en kötüsü oğluşda hasta ateşler içinde dün geceden beri. o da uyumadı bende uyumadım. şuan sanki gözlerimden ateşler çıkıyor. bütün kemiklerim ağrıyor.
herkese merhaba hanımlar, ölüyorum mide ağrısından, sanki midemde bir taş var ççözemedim nedenini, soda içtim ama işe yaramadı rahatlar gibi oldum ama şimdi yine devam, tam kepek ekmeğine başlamıştım bu hafta o mu dokundu acaba?? olabilir mi kızlar yaa, siz hiç duydunuz mu kepek ekmeği dokunur mu ki insana??
çok güzel bir gündü bugün, tam bahar havası vardı, haliyle mutluydum her sağlık sıkıntıma rağmen, zaman adeta su gibi akıp geçti, okul çıkışında da arkadaşımda çay içtikk, oohh misler gibisilzer neler kaynattınız bakiiimm bir geçmişe
sayfa açılınca mausla aşağıya doğru in,orada görürsün canım,halada açılmıyorsa o zaman senin bilgisayarda vardır sorun ama sanmıyorum,sen dediğim gibi sayfanın altına doğru in.
ne güzel ya,menekşeler,güller falan,afferim bu işyeri sahiplerine takdir ettim.benim kocam da bana gül almış akşam iş çıkışı,romantik kocam benim.ama diyorki haksızlık bu neden kadınlar günü varda erkekler günü yok!adam haklı valla.
ikinizede çok geçmiş olsun canım,havalar bu sıra değişken,sağı solu belli olmuyor,birgün çok soğuk birgün bahar havası.vücutta şaşırıyor ne yapacağını,aslında en tehlikeli havalar bu sıralar,dikkat etmek lazım.
valla bilmemki hiçte duymadım kepek ekmeğinin mide ağrısı yaptığını,belki öyle tesadüf denk gelmiştir.ama miden hassassa olabilir belki diycem.sen son 2 gün yediklerini bir düşün,oradan birşeyler bulabilirsin belki.1 kaşık kuru türk kahvesi yemeyi dene iyigelir.
evet yakınız canım,ben sık sık gezmeye geliyorum zaten eşimle ama yazın daha çok geliyorum.malum oranın geceleri güzel oluyor,dıstık dıstık dıstık:82:
evet malum gecelerimiz meşhurdur, benim evden bile sabaha kadar duyarız o dum tısları, kızım olmadan önce her akşam saat 12 de çıkardık eşimle yürüyüşe, saat 2 de 3 te gelirdik eve, ama artık kızım var o saatler yalan oldu artık, ama yine de her akşam çıkıyoruz, disko saatind evde oluyoruz tabi, olsun ben çok seviyorum burayı ve burada yaşamayı
günaydın kızlarrrr
76,5 kızlar ben artı ile karşılacağımı düşünmüştüm ama vermişim
tebrikler bitanemmmmm :)) ama bence 52 çok 57/58 ideal :))gunaydin sekerlerrr tartildim veeee 65.8 kiloyummm ay cok mutluyum gercekten verilio kilo dietede alistim ohh esim dioki hadi bakalim 52 yi gor dio bayag abartti 52 kilo olsam cok kotu olurum :)
geçmiş olsun banucumm :))günaydın kızlar.ben sabitim bu hafta.
genic oğlan hastalanmış geçmiş olsun canım..benim de ufaklık çok huysuz öğlenden beri.ilk defa öğle uyumadı doğduğundan bu yana,ağlama,bağırma,gece de ayaktaydık sayesinde..bugün çıkar sebebi.uykusuzluk çok fena çok..
ayy ayyy özgeee bende artıyımmGünaydın kızlar.
Kilo verenleri kocaman tebrik ediyorum.
Dün akşam 30 dakika koşu + tempolu yürüyüş yaptım. İyi geldi uzun zaman sonra spor yapmak.
Bu sabah ben maalesef ki 68 im.
Haftaya telafi edicem kızlar. :26:
günaydın kızlarrrr
76,5 kızlar ben artı ile karşılacağımı düşünmüştüm ama vermişim
canım sana ve oğluna geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum canımen kötüsü oğluşda hasta ateşler içinde dün geceden beri. o da uyumadı bende uyumadım. şuan sanki gözlerimden ateşler çıkıyor. bütün kemiklerim ağrıyor.
ewt kesinlikle istersek veririzyarın sabah ilk işim haftalık paylaşım listesini hazırlıyorum bakalım kimler topun ucunda olucak
her cuma ak kara belli olsun sonuçta istiyorsak burda oluruz ve istiyorsak kilo verebiliriz dimi kızlar..
herkese merhaba hanımlar, ölüyorum mide ağrısından, sanki midemde bir taş var ççözemedim nedenini, soda içtim ama işe yaramadı rahatlar gibi oldum ama şimdi yine devam, tam kepek ekmeğine başlamıştım bu hafta o mu dokundu acaba?? olabilir mi kızlar yaa, siz hiç duydunuz mu kepek ekmeği dokunur mu ki insana??
çok güzel bir gündü bugün, tam bahar havası vardı, haliyle mutluydum her sağlık sıkıntıma rağmen, zaman adeta su gibi akıp geçti, okul çıkışında da arkadaşımda çay içtikk, oohh misler gibisilzer neler kaynattınız bakiiimm bir geçmişe
hadi yaaa, sevindim bak yakınmışız o zaman antalya yı 4 lemiş mi olduk,,
kadınlar gününde çiçeğin renginin mor renk olarak seçilmesi bana hoş gelmese de , bardağın dolu ratafından bakıp sevindim bu ince düşünceye, ziraa bizim iş yerinde de sözel bir kutlama yapıldı, biz de isterdik birer gül karanfil aslında
hahhh akrep tam benim mantık iştee, ben de hep bunu söylemeye çalışıyorum, insan kendini fazla sınırlamamalı, yani yiyecek olarak gündelik her an karşılaşabileceğimiz yiyeceklere kesin set kurarsak beyin bir yerde patlıyor,ben her zaman katı ve sıkıcı diyetlerin kilo verdirse bile bırakıldığında çok daha fazla aldıracağını bilirim, bu nedenle hayatıma mümkün olduğu kadar katı diyet katmıyorum, am beynim artık neyin sağlıklı neyin zararlı olduğunu özümsemiş durumda, zararlı olanları d ayiyorum ama en azından az yiyorum ki aklım kalmıyor,tadımlık
amin amin amin inşallahh, ama bugün yine bir kadın cinayeti haberi vardı:26::26::26:
kefir i hiç sevmedim sevemedim, ama evde nasıl yapılıyor ki merak ettim
tebrik ederim canım bu arada ne yaptın konuştunmu ve belin nasıl oldugunaydin sekerlerrr tartildim veeee 65.8 kiloyummm ay cok mutluyum gercekten verilio kilo dietede alistim ohh esim dioki hadi bakalim 52 yi gor dio bayag abartti 52 kilo olsam cok kotu olurum :)
geçmiş olsun canım umarım önemli bişiyi yokturgünaydın kızlar.ben sabitim bu hafta.
genic oğlan hastalanmış geçmiş olsun canım..benim de ufaklık çok huysuz öğlenden beri.ilk defa öğle uyumadı doğduğundan bu yana,ağlama,bağırma,gece de ayaktaydık sayesinde..bugün çıkar sebebi.uykusuzluk çok fena çok..
canım bu sporla haftaya çok güzel sonuçlar gelirGünaydın kızlar.
Kilo verenleri kocaman tebrik ediyorum.
Dün akşam 30 dakika koşu + tempolu yürüyüş yaptım. İyi geldi uzun zaman sonra spor yapmak.
Bu sabah ben maalesef ki 68 im.
Haftaya telafi edicem kızlar. :26:
tebrikler bitanemmmmm :)) ama bence 52 çok 57/58 ideal :))
geçmiş olsun banucumm :))
ayy ayyy özgeee bende artıyımm(
günaydınn cnmmm tebriklerrrr :))
Harikasın tatlım tebrikler.
tebrikler canımmmherkese günaydıın kızlarr dansing dansin dum tıs dum tıss .66:
kilom 67,6 oohh beee 65 hdefime ulaşcağaıma ümidim var bu haftaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?