Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

adresi inceledim ama hareketleri görmedim ya acaba benim bilgisayar mı açmıyor
sayfa açılınca mausla aşağıya doğru in,orada görürsün canım,halada açılmıyorsa o zaman senin bilgisayarda vardır sorun ama sanmıyorum,sen dediğim gibi sayfanın altına doğru in.

ne güzel ya,menekşeler,güller falan,afferim bu işyeri sahiplerine takdir ettim.benim kocam da bana gül almış akşam iş çıkışı,romantik kocam benim.ama diyorki haksızlık bu neden kadınlar günü varda erkekler günü yok!adam haklı valla.

en kötüsü oğluşda hasta ateşler içinde dün geceden beri. o da uyumadı bende uyumadım. şuan sanki gözlerimden ateşler çıkıyor. bütün kemiklerim ağrıyor.
ikinizede çok geçmiş olsun canım,havalar bu sıra değişken,sağı solu belli olmuyor,birgün çok soğuk birgün bahar havası.vücutta şaşırıyor ne yapacağını,aslında en tehlikeli havalar bu sıralar,dikkat etmek lazım.

valla bilmemki hiçte duymadım kepek ekmeğinin mide ağrısı yaptığını,belki öyle tesadüf denk gelmiştir.ama miden hassassa olabilir belki diycem.sen son 2 gün yediklerini bir düşün,oradan birşeyler bulabilirsin belki.1 kaşık kuru türk kahvesi yemeyi dene iyigelir.

evet yakınız canım,ben sık sık gezmeye geliyorum zaten eşimle ama yazın daha çok geliyorum.malum oranın geceleri güzel oluyor,dıstık dıstık dıstık:82:

evet malum gecelerimiz meşhurdur, benim evden bile sabaha kadar duyarız o dum tısları, kızım olmadan önce her akşam saat 12 de çıkardık eşimle yürüyüşe, saat 2 de 3 te gelirdik eve, ama artık kızım var o saatler yalan oldu artık, ama yine de her akşam çıkıyoruz, disko saatind evde oluyoruz tabi, olsun ben çok seviyorum burayı ve burada yaşamayı

07.03.2012 menum
sabah:2dilim tam tahilli ekmek ve 2dilim kasarla tost sekersiz cay
ara 1 bardak sekersiz cay

ogle:1 kase mercimek corbasi 2 dilim ekmek 1 kase yogurt

ara:1 bardak sekersiz cay 1 adet muz

aksam 2 ymk kasigi bulgur pilavi 2 ymk kasigi tavuk sote.kocisim antep donusu baklava getirmis 1 dilimde baklava yedim yiceksin accik dedi ama :))

4 litre su isyerinde olunca daha cok iciom suyu

08.03.2012 menum

sabah: 2 dilim tam tahilli kizarmis ekmek 2 adet az haslanmis yumurta 1 kupa bardal sekersiz cay saat 11.30 da yaptim kahvaltimi

3.5 gibi 1 dilim cavdar ekmegi 1 yemek kasigi kavrulmus et.

aksam: 1 dilim tam tahilli ekmek 2 yemek kasigipatatesli tavuk (gogus eti) patatesinden 2 dilim yedim tavuklarini sectim..1 yemek kasigi humus

ara:1 fincan turk kahvesi sekersiz.

2.5 -3 litre su tam olcemedim

bende çok seviyorum alanyayı canım,hakkınında il olmak olduğunu düşünüyorum.hatta bir ara manavgattaki evi satıp alanyadan ev almayı bile düşünmüştük eşimle.metronun hemen yanında bir site vardır,fiyatını bir soralım dedik,adam 190 bin euro deyince ben ve eşim arabaya atladığımız gibi 200 km hızla soluğu evde almıştık.
biz yazın bazen haftasonları geliyoruz bir otelde 2 gün kalıp dönüyoruz,arada olunca güzel oluyor,bizim burada alışveriş merkezimiz bile yok,o nedenle ya antalyaya gidiyorum yada alanyaya ama alanya yazın güzel oluyor.

efendddiiiim gelelim bugüne;

sabah;önce 1 bardak suyumu içtim,sonra vazgeçilmezim olan yeşilliklerim maydonoz,nane,1 bardak şekersiz çay,az biraz peynir.

ara;1 elma

öğlen;1 kase sütlü meyveli nesfit(denemeyen varsa denesin derim ben çok seviyorum,diğerlerini yiyemiyorum.dikkatinizi çekeyim meyveli diyorum,çilekliyle karışmasın.)

ara;1 çilekli activia

akşam;dünden kalan kereviz ve makarnam vardı.valla sayıyla yedim,4 kaşık kereviz,4 kaşık makarna,yanında yeşil soğan ve maydonoz,yoğurt.yemekten 1 saat kadar sonrada 1 elma ve 1 kivi yedim.

bugün yine su içemeyi unutttum toplasam yarım litre içmişimdir.aklıma gelmiyor ben ne yapiyim,birisi gelse her yarım saatte 1 saatte elime su şişesini tutuşturuverse ne güzel olur.bu konuda inanın ne yapacağımı bilmiyorum.yok yok yok su içme alışkanlığım yok,aklıma gelmiyor.

akşamüstü eşimide aldım yanıma 40 dk yürüyüş yaptık.umarım bu yürüyüşlerin mükafatını alırım.ayrıca dr ender saracın 3 haftada incelme hareketleri var(daha önce linkini vermiştim)15 dakika onu yaptım.

evettt gelelim kurufasülyenin nimetlerine,yarın sanırım öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz,valla bu hafta veremeyen akrepten korksun,canını seven kaçsın.şaka bir yana ben bu hatuna ikide bir laf atıyorum ama o hiç oralı değilbende yarın kilomu yazıcam ama sanırım ben denenme sürecindeyim,doğrumu anladım.

unutmadan ben kitap almayı yine unuttum(amma çok şeyi unutuyorum,eve aldığım sebzeleri bile unutuyorum)sabah şöyle eski okuduğum kitaplarımı karıştırayım dedim ve birde ne göreyim,sanırım yine o her pazartesi başlayıp salı günü biten bir diyetimde aldığım bir kitap.ismide diyetmi niyetmi?şimdi bu diyet kitabı kitaptan sayılırmı okuyayımmı yoksa çorbadanmı sayılır gidip başka bir kitapmı alayım.

kitabın sayfalarını karıştırıken şöyle bir yazı okudum;

Türk erkekleri bile bile aidsli bir kadınla birlikte olur ama şişman bir kadınla birlikte olmak istemez.

yorumu size bırakıyorum!

Son düzenleme:
gunaydin sekerlerrr tartildim veeee 65.8 kiloyummm ay cok mutluyum gercekten verilio kilo dietede alistim ohh esim dioki hadi bakalim 52 yi gor dio bayag abartti 52 kilo olsam cok kotu olurum :)

günaydın kızlar.ben sabitim bu hafta.
genic oğlan hastalanmış geçmiş olsun canım..benim de ufaklık çok huysuz öğlenden beri.ilk defa öğle uyumadı doğduğundan bu yana,ağlama,bağırma,gece de ayaktaydık sayesinde..bugün çıkar sebebi.uykusuzluk çok fena çok..

Günaydın kızlar.

Kilo verenleri kocaman tebrik ediyorum.

Dün akşam 30 dakika koşu + tempolu yürüyüş yaptım. İyi geldi uzun zaman sonra spor yapmak.

Bu sabah ben maalesef ki 68 im.

Haftaya telafi edicem kızlar. :26:

günaydın kızlarrrr

76,5 kızlar ben artı ile karşılacağımı düşünmüştüm ama vermişim

gunaydin sekerlerrr tartildim veeee 65.8 kiloyummm ay cok mutluyum gercekten verilio kilo dietede alistim ohh esim dioki hadi bakalim 52 yi gor dio bayag abartti 52 kilo olsam cok kotu olurum :)
tebrikler bitanemmmmm :)) ama bence 52 çok 57/58 ideal :))
geçmiş olsun banucumm :))
ayy ayyy özgeee bende artıyımm (
günaydın kızlarrrr

76,5 kızlar ben artı ile karşılacağımı düşünmüştüm ama vermişim

günaydınn cnmmm tebriklerrrr :))

herkese günaydıın kızlarr dansing dansin dum tıs dum tıss .66:

kilom 67,6 oohh beee 65 hdefime ulaşcağaıma ümidim var bu haftaaa

en kötüsü oğluşda hasta ateşler içinde dün geceden beri. o da uyumadı bende uyumadım. şuan sanki gözlerimden ateşler çıkıyor. bütün kemiklerim ağrıyor.
canım sana ve oğluna geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum canım

yarın sabah ilk işim haftalık paylaşım listesini hazırlıyorum bakalım kimler topun ucunda olucak
her cuma ak kara belli olsun sonuçta istiyorsak burda oluruz ve istiyorsak kilo verebiliriz dimi kızlar..
ewt kesinlikle istersek veririz

bende kepek ekmeğinden olduğunu düşünmüyorum sıvı alımın nasıldı canım çok katı şeyler yediysende olur genelde yada stres te yapar

burdada dün hava güzeldi bugünde devam ediyor umarım bahar artık gelmiştir

ewt canım akşam haberleri izleyemedim ama dün bir ara internette gördüm

tebrik ederim canım bu arada ne yaptın konuştunmu ve belin nasıl oldu

geçmiş olsun canım umarım önemli bişiyi yoktur

bende bu haftaki kilomu yazim barii (
geçen haftaki kiloma geri döndümmm bu hafta 66,8 im yanii +600 deyim ( bu hafta çok çalışıcamm ve haftaya bildirimim 65 olucakk :))

canım bu sporla haftaya çok güzel sonuçlar gelir

tebrikler bitanemmmmm :)) ama bence 52 çok 57/58 ideal :))

geçmiş olsun banucumm :))

ayy ayyy özgeee bende artıyımm (

günaydınn cnmmm tebriklerrrr :))

Harikasın tatlım tebrikler.

teşekkürler kızlar bu hafta korkumdan hiç tartılmamıştım vermem beni çok mutlu etti

herkese günaydıın kızlarr dansing dansin dum tıs dum tıss .66:

kilom 67,6 oohh beee 65 hdefime ulaşcağaıma ümidim var bu haftaaa
tebrikler canımmm

günaydın.........

akrep33 ( 65.9 / 65.7 / 0,2 / 0.30%)
banusultan( 61.5 / / / %)
aybüke07( 68.8 / / / %)
karamel_guzel( 77,1 / / / %)
tugbaemrah( 66,2 / / / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 77 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 67.1 / / / %)
selennnn( 59.9 / / / %)
seray0307( 66.7 / / / %)

aybüke07( 68.8 / / / %)
tugbaemrah( 66,2 / / / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 77 / 76,5 / 0,5/ 0,65%)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 67.1 / / / %)
selennnn( 59.9 / / / %)
seray0307( 66.7 / / / %)

banusultan( 61.5 / 61,5 / / %)
aybüke07( 68.8 / 67,6 / 1,2 / %)
tugbaemrah( 66,2 / 66,8 / -0,6 / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 77 / 76,5 / 0,5 / %)
genic( 60,2 / 59,9 / 0,3 / %)
irem&özge( 67.1 / 68 / -0,9 / %)
selennnn( 59.9 / / / %)
seray0307( 66.7 / 65,8 / 0,9 / %)

kaptanım yazanları listeye ekledim. umarım doğru yapmışımdır. :)))))

Son düzenleme:
günaydın......... ben hemen yüzkarası kilomu eklimmm

aybüke07( 68.8 / / / %)
tugbaemrah( 66,2 /66,8 / - 0,6 / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 77 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 67.1 / / / %)
selennnn( 59.9 / / / %)
seray0307( 66.7 / / / %)[/QUOTE]

aybüke07( 68.8 / 67,6/ -1,2/ %)
tugbaemrah( 66,2 /66,8 / - 0,6 / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 77 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 67.1 / / / %)
selennnn( 59.9 / / / %)
seray0307( 66.7 / / / %)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…