nasıl yaa
paylaşan sensin print alınmasını istiyosun
şaşırdımm
evdercim bugün öğleden sonra olağan üstü bir yoğunluğum olabilir..
gelemezsem takım listesi sana emanet kuşum..paylaşıma eklersin bi zahmet..
gelebilirsem problem yok zaten..
gözün buralarda olsun ama..
Karın için faydalı egzersizler.
Spor Branşları:
canım sana ve oğluna geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum canım
ewt kesinlikle istersek veririz
bende kepek ekmeğinden olduğunu düşünmüyorum sıvı alımın nasıldı canım çok katı şeyler yediysende olur genelde yada stres te yapar
burdada dün hava güzeldi bugünde devam ediyor umarım bahar artık gelmiştir
ewt canım akşam haberleri izleyemedim ama dün bir ara internette gördüm
tebrik ederim canım bu arada ne yaptın konuştunmu ve belin nasıl oldu
geçmiş olsun canım umarım önemli bişiyi yoktur
ufff çok feciymiş yahuu
tebrikler canım
neyi telai ediceksin güzelim??!!
al verlerle vücuduna verdiğin deformasyonumu geçen zamanı geri getirebilmeyimi takımı eksiye düşürmenin suçluluk duygusunumu...
işte hepimizin durumu bu maalesef..
kendimizi sıkarak kilo veririz sonra hedefimize yaklaşmanın mutluluğunu da yine bize kilo yapan yiyeceklerle kutlarız
sonuç:hep aynı
kısır döngü!!!
tebrikler canım
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..
akrepçim ufaklıktan zaman bulamıyorum bu gün,mızmızlık tam gaz,zar zor yazıyorum,uğrayamayabilirim, bilgine..
hmm:) abla benim bilgisayar renkli printera bağlı değil. tuğbanın orda bir bilgisayar bağlı ondan renkli alınıyor. Ondan dedim.
15:00 gibi eklersin canım..canım saat kaça kadar bekleyeyim diğer arkadaşları daha doğru en son nezaman paylaşıma ekleyeyim
sorma ben de merak ediyorumkızlar herdemki merak etmeye başladım ya
şuna yazıcı deseniz olma mııı yahuuu, güzelim türkçe dururken
kızlar ben zaten tüm bu eksersizleri ve fazlasını kapsayan dr ender saracın linkini dün size vermiştim,çıktı almanıza gerek yokki.tekrar veriyorum,işte ona bakarak yapın hareketlerinizi.
3 haftada incelten 10 hareket / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Doktorum.kanald.com.tr
hmm
15:00 gibi eklersin canım..
sorma ben de merak ediyorum
harika yaa ben hayranımdır ender saraç ın çalışmalarına
ee kilonu da alalım
sabah yazdım ya canım okumadınmı64,6 demiştim fıstık.
alırım tabi bebemmm-Banada alsana ya
ahh cnmm ahh benimkide renkliye bağlı diil sadece müdürlerin bağlı cnm :)) istersen siyah beyaz alim :)):) abla benim bilgisayar renkli printera bağlı değil. tuğbanın orda bir bilgisayar bağlı ondan renkli alınıyor. Ondan dedim.
aynen cnmmm yaaaa yazıcıı :))şuna yazıcı deseniz olma mııı yahuuu, güzelim türkçe dururken
dün harika egzersizler indirdim demiştim ya..hevesle akşam evdeki tüm yapmam gereknleri yaptım(yemek yap,hazırla,kaldır,yıka vs.)açtım pc yi taktım cd yi amanın boşbomboş ben akıllı kaydetmemişim cd ye:26: fecii bozuldum..flash bellek de eşimdeydi..sabah cd ye kaydederken eşim de geldi bir de flash a kaydettim..çifter çifter oldu yanii..akşam yapıcam bakalım..kızım benden de heyecanlı birlikte yapıcakmışız tamam dedim artık oyuna çevirir güle oynaya yaparız kızımla..
akşamki şok sonrası sabah gözümü açaraçmaz taktım eşofmanları attım kendimi dışarı..ilk turu bitirirken uyandımaklımda nasıl kalmışsa evderin spor çizelgesi
sporla doldurmam lazım o çizelgeyi..yaşasın spor aşkıı
kızlar ben zaten tüm bu eksersizleri ve fazlasını kapsayan dr ender saracın linkini dün size vermiştim,çıktı almanıza gerek yokki.tekrar veriyorum,işte ona bakarak yapın hareketlerinizi.
3 haftada incelten 10 hareket / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Doktorum.kanald.com.tr
alırım tabi bebemmm-
ahh cnmm ahh benimkide renkliye bağlı diil sadece müdürlerin bağlı cnm :)) istersen siyah beyaz alim :))
aynen cnmmm yaaaa yazıcıı :))
ayy akrebim yaaaa süppersinnn :)))
PAYLAŞIM LİSTESİ
pazartesi
akrep33 /13
banusultan/4
aybüke07 / 9
karamel_guzel
tugbaemrah /2
yaren38 / 1
herdemk
evder/ 6
genic /5
irem&özge /1
selennnn / annesinde
seray0307 /3
yamukprenses / 3
yeşil034 / 5
öylemii
gözümden kaçmış canım yaa kusura bakma
daha önce herhangi bir takımda yer aldınmı şeker
ve geçen hafta kilon kaçtı
evet canım 1 sene önce 14.takımdaydım,hem paylaşımlar azdı hemde ameliyat olduğum için isteyerek ayrıldım.sorun yaşamadık.ameliyattan sonrada başka bir takıma girer gibi oldum ama bu seferde 2.ameliyatım olduğu içinbu seferde benim paylaşımım az bulundu,daha 3.günümde ukala konuşmalar olunca iyi ben çıkayım o zaman dedim çıktım.1 senedir laparoskopi,histereskopi ameliyatlarıyla boğuşuyorum,ben ne yapiyim.
kaptanım ya sen artık hiç yorumda yapmıyosun benim menülerime küstün mü bana:2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?