- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
ay canım yaa hiç küsermiyim düşünme böyle..
bazen zamanım olmuyor yorum yapmaya sadece okuyabiliyorum ama uygun bulmasam iki arada bir derede sıkıştırıverirdim seni fırçalamayı merak etme
PAYLAŞIM LİSTESİ
pazartesi
akrep33 /13
banusultan/4
aybüke07 / 9
karamel_guzel
tugbaemrah /2
yaren38 / 1
herdemk
evder/ 6
genic /5
irem&özge /1
selennnn / annesinde
seray0307 /3
yamukprenses / 3
yeşil034 / 5
toplam:52
salı
akrep33 /7
banusultan/ 5
aybüke07 / 5
karamel_guzel
tugbaemrah / 4
yaren38 /
herdemk
evder/ 3
genic / 3
irem&özge / 1
selennnn / annesinde
seray0307 / 3
yamukprenses / 1
yeşil034 / 3
toplam:35
çarşamba
akrep33 / 4
banusultan/ 1
aybüke07 / 3
karamel_guzel
tugbaemrah /
yaren38 /
herdemk
evder/ 4
genic / 6
irem&özge / 4
selennnn / annesinde
seray0307 /
yamukprenses / 2
yeşil034 /
toplam:24
[
cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam
akrep33//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//
kızlar ben ekledim yanına şimdi benimkini diğer cuma değerlendirme yaparız artık
haftasonu bol bol spor yapalım listemizi kabartalımmm
dün harika egzersizler indirdim demiştim ya..hevesle akşam evdeki tüm yapmam gereknleri yaptım(yemek yap,hazırla,kaldır,yıka vs.)açtım pc yi taktım cd yi amanın boşbomboş ben akıllı kaydetmemişim cd ye:26: fecii bozuldum..flash bellek de eşimdeydi..sabah cd ye kaydederken eşim de geldi bir de flash a kaydettim..çifter çifter oldu yanii..akşam yapıcam bakalım..kızım benden de heyecanlı birlikte yapıcakmışız tamam dedim artık oyuna çevirir güle oynaya yaparız kızımla..
akşamki şok sonrası sabah gözümü açaraçmaz taktım eşofmanları attım kendimi dışarı..ilk turu bitirirken uyandımaklımda nasıl kalmışsa evderin spor çizelgesi
sporla doldurmam lazım o çizelgeyi..yaşasın spor aşkıı
inşallah yanlışsız yapar yollarım canımevdercim takımın ortalamasını;tüm ortalamaları toplayıp takım sayısına bölerek buluyoruz..
PAYLAŞIM LİSTESİ
pazartesi
akrep33 /13
banusultan/4
aybüke07 / 9
karamel_guzel
tugbaemrah /2
yaren38 / 1
herdemk
evder/ 6
genic /5
irem&özge /1
selennnn / annesinde
seray0307 /3
yamukprenses / 3
yeşil034 / 5
toplam:52
salı
akrep33 /7
banusultan/ 5
aybüke07 / 5
karamel_guzel
tugbaemrah / 4
yaren38 /
herdemk
evder/ 3
genic / 3
irem&özge / 1
selennnn / annesinde
seray0307 / 3
yamukprenses / 1
yeşil034 / 3
toplam:35
ay bende ne kadar az paylaşımda bulunmuşum sanki daha çok yazıyormusum gibi geliyordu oysa iyi yaptın canım şimdi dahada artırırız hareketlendirirz sayfamızıkonuştum canım 1 hafta daha burdayım sanırım...belim daha ii dün mr çekilde sonuç p.tesi çıkacak...ama ben ne zaman alırım bilmiom ...buarada çok teşekkürlerr...sen naptın nasılsın?
teşekkürler akrepcimmmm
çok saol banucummm...
kızlar ben zaten tüm bu eksersizleri ve fazlasını kapsayan dr ender saracın linkini dün size vermiştim,çıktı almanıza gerek yokki.tekrar veriyorum,işte ona bakarak yapın hareketlerinizi.
3 haftada incelten 10 hareket / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Doktorum.kanald.com.tr
ya doğru diyorsunşuna yazıcı deseniz olma mııı yahuuu, güzelim türkçe dururken
heheheh özgeee bu görüntü mazide kaldı cnmmmm :)))
Bana bak kaşınma kaşırım seni.
Sırf sana inat ben o kiloya inerim o gelinliğide giyerim.
evdercim ben fazla yüklenmek istemiom belimden dolayı ama yürüyüş yapmaya çalışıcam sözzz
kızlar herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonları
bol sporlu olsunnnn havalar böyle ikennnn:13::124::119:
canım bugünden başlicaz sanırım..o zaman ben yarın yazarım sabah yürüdüm ama akşam da hareket yapma ihtimalim var toplamını yazarım artık..[
cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam
akrep33//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//
kızlar ben ekledim yanına şimdi benimkini diğer cuma değerlendirme yaparız artık
haftasonu bol bol spor yapalım listemizi kabartalımmm
tatlım acil çözüm bulman lazım bu konuya..akrepcim işten ayrılıyorum ya ben o nedenle fazla giremiorum girsemde paylaşım yapamıyorum..ayrıca evimdede net yok..cepten giriorum...kotamı fazla bitirmeme gayretindeyim çünkü cuma bildirimlerime kalsın istiyorum...inşallah eve internet bağlatabilirim...kocişle konusmam lazım...ayrıca gelecek haftada pek giremeyebilirim çünkü yaptıgım işleri burdakilere öğretiyorum tek olmuyorum bilgisayar başında bilginiz olsun...
ewt dolduralım akrebim yaza sımsıkı fit bir vücut ile merhaba diyelim yahu
inşallah yanlışsız yapar yollarım canım
ay bende ne kadar az paylaşımda bulunmuşum sanki daha çok yazıyormusum gibi geliyordu oysa iyi yaptın canım şimdi dahada artırırız hareketlendirirz sayfamızı
seraycım valla benimde umarım haftaya belli olacak
ikimiz içinde hayırlısı olsun canım
dün bende açamamıştım bugün açtım canım
ya doğru diyorsun
ya okadar kullanıyoruz ki alışıyoruz valla sağol uyardığın için canım
Canım sen sakın zorlama belin geçince ooo eklersin listeye ama yürüyüş zorlamıyorsa yaparsan iyi olur tabi havalarda düzelmişken
ayyy canım neden inmeyesin o kiloya
ama gelinlik resmi görünce böyle içim pek hoş olur canım duygulanırım mutlu olurum ne bilim öyle işte
canım bugünden başlicaz sanırım..o zaman ben yarın yazarım sabah yürüdüm ama akşam da hareket yapma ihtimalim var toplamını yazarım artık..
tatlım acil çözüm bulman lazım bu konuya..
burası olmadan motivasyon olmaz dolayısı ile kilo gitmez
NE GÜZEL BİR GELİN VAR BURDA..
iremcim işte sana hedef..ama sınırlandırmadan kendini sadece sağlıklı olanlarını ölçülü bir şekilde tüketerek ve de sporla süsleyerek veriyoruz kiloları..
canım sporunu bu hafta 50 dk ya çıkar olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?