Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese iyi pazarlar diliyorum, ben maşallah çok güzel bir haftasonu geçirdim, uzun zamandır böyle bir haftasonu geçrimemitim.

birkere en güzeli de bu haftasonu temzilikle uğraşmadım, haftaiçinden halletmiştim

bu haftasonu sadece eşe dosta ayırlmış bir haftasonu oldu. uzun zamandır görüşemediğimiz arkaaşlarla görüştük, beni gören herkes çok şaşırdı doğumdan önceki halinden bile zayıfsın dediler :)))) çok çok hoşuma gittii

günaydın şekerler
süper bir hafta bizimle olsun

herkese günaydınnn...güzel bi haftasonu diliyorum hepinize...ben dün 40 dk yürüyüş yaptım kocişimide çıkardım sonunda..

süpermiş ya kalbimizin bedenin dışında olması ne güzel adlandırmış ya

kızlar bu ticker da bende neden kilomun küsüratı görünmüyor, hoşş görünemse daha iyi dee am yinede gerçeklerden kaçamayız, bilen varsa bana bir yardımcı olsanız.
canım araya virgül değil nokta koyarsan sorun olmuyor tatlım

canım bende çay bitki çayı çok tüketen bir insanım tabi böyle olunca su isteği azalıyor oyüzden nekadar içtiğimi bilmek için 1 litrelik 3 tane şişe ayarlıyorum bitirmeye çalışıyorum gerçi 2 litre ancak oluyor ama onlar önümde olmasa hiç içmek aklıma gelmez

oo süper

ben yaptığım sporu güncelledim arkadaşlar

bende şimdi listeyi güncellerim canım listeyi güncelledinmi quite kısımlarını sil çünkü güncellemeleri bende üzerine yazabileyim canım

kizlar selam telefondan baglanti kurma imkani bulunca hemen uğrayayim dedim. Ama yazdiklarinizi okumak telefondan zor oluyor. Hepinizi çok özledim.
canım valla seni ve herdemki çok özledikkk gelin artıkkk lütfennn

Ayy kuzum beni özlemiş valla bende özledim. Herdemk neden ugramiyor? Iyi ama değil mi? Sen nasilsin bebişim?
canım bizimde haberimi< yok valla bende merak içindeyimm

ne kadar güzel ya insanın tüm stresi gider tatlı bir yorgunluk olur

ay canım ne kadar güzel senin adına çok sevindim valla

günaydın şekerler
günaydın şekerimmm

10.03.2012 menüm

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 2 dilim kaşarla tost,şekersiz çay

ara:1 bardak şekersiz çay

öğle: saat 2,30 gibi yaklaşık 4 yemek kaşığı kısır 1 dilim tam tahıllı ekmek,turşu ve domates

ara:2 adet patatesli börek,2 kupa bardak şekersiz çay

akşam:1 dilim patatesli börek

ara:boş

3 litreden fazla su içtim..

11.03.2012 menüm

sabah: saat 1 gibi öğlen oluyo aslında (pazar keyfi yaptım) 2 dilim patatesli börek,1 kupa bardak şekersiz çay

ara:1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam:2 dilim tam tahıllı ekmek 3 yemek kaşığı menemen.2 çay bardağı şekersiz çay

ara:2 çay bardağı şekersiz çay...

2,5 litre su,vede 40 dk yürüyüş..

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307// // //40 dk yürüyüş//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz

Son düzenleme:
Günaydın millet.
Süper bir haftasonu ve süper bir haftabaşı benim için.
C:tesi tartım 66,9 gösterdi şok oldum yanlıştır dedim.
Bu sabah 67 gösterdi tartım inandım ona.

C.tesi misaifirm vardı amcamlar geldi. Harika mamalar yaptım ama yemedim. Dİyete uygun olanları gümlettim tabi si.
Pazarda bütün gün dışarıdaydık. Normalde dışarda olunca yeriz abur cubur artık yemiyoruz.

Hayırlı bir hafta olsun hepimize işallah.

irem o kilodan daha zayıf görünüyorsun resimde..güzel gelin olmuşsun maşallah..

Evet canım şu an bile kimse 67 olduğuma inanmıyor. En büyük avantajım bu benim.

Saol ablacım. Evet hedefim bu gelinliğin içine girmek olacak. Hatta bu sene ki evlilik yıldönümümüzde giyeceğim gelinliğimi.
Sporumuda arttırdım. Dün 45 dakika yürüyüş + koşu yaptım.

wowwwwwwww maaşallah gelinimize ...ayyy bende bi bakim şu gelinlik resimlerimee 57 kiloydum bende

Saol canım benim.

İşallah gidecek canım. Bende senin gibiydim şişmanmışım gibi gelmiyordu hiç. Ama tartı 77 ye doğru gitmeye başlayınca ne oluyor dedim.
Dur deme zamanı geldi diye düşündüm.

Afiyet olsun canım.

Muz hariç güzel canım afiyet olsun.

İstanbulda kar vardı dün gece bugünde yağmurlu puslu bir hava var.
Yaz gelsin artık.

Menün güzel canım.
İstanbul'a da yolla o pırıl pırıl güneşten biraz.

kizlar selam telefondan baglanti kurma imkani bulunca hemen uğrayayim dedim. Ama yazdiklarinizi okumak telefondan zor oluyor. Hepinizi çok özledim.

Cnm hoşgeldin bizde seni özledik.

Afiyet olsun cnm güzel menü.

Çok sevindim cnm haftasonun iyi geçmesine. Maşallah keyfin hiç bozulmasın.

Günadın herkesee

iyi haftalarrrrr

günaydın şekerler

Günaydın canikolar.

günaydın canımmmm

haftasonu hava iyi olunca (gerçi pazar okadar değildi bizim burda ) çok iyi geçiyor valla

bu arada diyetini bozmaman daha mükemmel tabi canım bu arada hedefin süper olmuş

bende bu hafta akraba ziyaretinde idim ve mükemmel yürüyüşler yaptım ayaklarım hala ağrıyor valla çok yüklendim havada fena olmayınca

menülerimi yazayım hemen

cumartesi
annem sağolsun bir kahvaltı hazırlamış herkes sabah ben kursa gitmeden kızımdahil sofrada idi aylardır aile ile kahvaltı yapmamıştım annemin eline yüregine sağlık

gelelim yediklerime
peynir-omlet-kendi yaptığımız syah zeytin -pide-çay -bir çay kaşığıda ev yapımı böğürtlen reçeli

öğlen-- yüzük çorbası -turşu (misafirlikte olunca)

akşam --sadece meyve öğlen hamurişi yiyince

yalnız oturuken az bişi çekirdek -2 litre su -akşamyaraken elma sirkeli su-şekersiz türk kahvesi

pazar
peynir- zeytin-çay-bir parçacık ekmek

öğlen
mantar-yoğurt

ara-kısır -domates

akşam
kısırı biraz geç yiyince bişi yemedim

1,5 lt su-yatmadan önce elma sirkeli su-şekersiz türk kahvesi

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64/65,9/ 1,9 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,8 / 3,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah(64/ 66,2/0,2 kg)
herdemk( / 65,8 / )
evder( 74,0/ 76,9 /2,9 kg )
genic( 57 / 60,2 / 3,2 kg )
irem&özge(64,5 / 67,1 / 2,6 kg)
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( /71,0/ /
seray0307(63,7 /66,7 /3 kg )

kızlar haftanın başında iken nisan hedeflerimizi hatırlatayım dedim yamukprenses istersen 1 nisan için hedef belirle senide ekleyeyim canım

günaydın arkadaşlar

ben cuma fenalaşınca öğleden sonra izin aldım eve gittim ve yattım. oğlanı da almadım dinlenmek için. en azından ben iyileşeyim de çocuğumada bakabileyim diye. akşam gittim almaya. cuma gece oğluş sağolsun fenalaştı, ilaç içmeyi reddetti zaten hiçbir şey yemiyor sabaha kadar ateşdi, kusmaydı sabaha karşı uyumuşuz ikimizde eşimde sağolsun uyaandırmamış 11 e kaldırdı bizi kahvaltımızıda hazırlamış maşallah. c.tesi evin işleri hallettim. kalan zamanda da dinlendim ve ders çalıştım. pazar günü ise sabahtan hava güzeldi. aldık kaanı sahile gittik sonra lunaparka gitmek istiyorum dedi gittik ama sadece baktık çünkü hiçbir şeye binmek istemedi. eve döndük uyudu oğluş bende hafataiçi için yemeklerimi yaptım. akşama da misafirliğe gittik. bugün çok daha iyiyim.

bu arada bütün geçmişi de okudum. iremcim çok güzel görünüyosun canım. kaptancım sen olmasan biz naparız.

evder ellerine sağlık canım, seray hep destek, tam destek.

evdercim tubişin fark kilosu 2,2 olması gerekio sanırımm...şimdi dicekki tubiş hemen bul hatayı geç kalma ama gördüm napimmmm

Canımsın saol. Hava kötüydü İstanbulda bu hafta. Soğuktu pazar çıktık ama hep arabadaydık. Heryer kalabalıktı. Sevmiyorum pazarları çıkmayı.

Dengelemişsin cnm afiyet olsun.

Geçmiş olsun cnm daha iyi olmana sevindim.

bu arada bütün geçmişi de okudum. iremcim çok güzel görünüyosun canım. kaptancım sen olmasan biz naparız.

evder ellerine sağlık canım, seray hep destek, tam destek.

Canikom saol.

günaydın cnmmm çok geçmiş olsun sanada oğluşunada...

haftasonu menülerimi de ekleyeyim

c.tesi
sabah: bir dilim ekmek, 3 tane çeri domates, marul, maydonoz ve şekersiz çay.

ara: bir çay bardağı portakal, greyfurt, nar ve limon suyu taze sıkılmış hastalıktan c vitaminine dayanmış gibi oldum :)))

öğle: 2 kepçe tavuk çorbası ve bir dilim ekmek

ara: bir tane kivi

akşam: bir su bardağı tarçınlı süt, 2 tane ceviz

canım hiçbirşey yemek istemiyordu. geçiştirmektense böyle olsun dedim. hastalıktan spor yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…