teşekkür ederim tuğbacım, bugün birazdan bende kzıımı sirke götüreceğim, anne ben koykayııımm dese de şansımı zorlamak istiyorum :))
ya arkadaşlr bişey soracağım siz şu special k nestel nesfit vs.. gibi 14 gün diyeti uyguladınız mı tavsiye eder misiniz? pazartesi bu diyete başlamak istiyorum da sonra fazlasıyla geri almaktan korkuyorum, aranızda deneyen var mı?
ben kullanıyorum da 14 gün diyeti uygulamadım canım..
ben içerisine fındık ya da ceviz yada badem hangisi olursa ekliyorum tarçında katıyorum nefis oluyr doyurucu oluyor işyerinde kurtarıcım oluyor..
bu arada sirke mirke gidemiyoruz, nisa istemiyor, milletin çocuğu götür anne diye yalvarır, bizimki sabah uyandığından beri sirke götüüüüymeee anneee ben koykayııımmm diye ağlıyorsinir oldum yaaa
biz de zigon sehpa lazımdı ona bakmaya gittik mobilyacılara, burası mı çok kazık heryerde mi öyle bilmiyorum ama, ben 250 ye çıkarız bu işin içinden dediydim, en aşağı 300 e bulduk yaaaaaaao da içime sinmedi, içime sinenler 400 de başlıyor alttarafı zigon sehpa yaa, pess yani, biz de yaptırmaya karar verdik, umarım bu kararımız bizim mobilyacının da hoşuna gider
herkese günaydın arkadaşlar,, yorucu çok yorucu bir güne başladım, 2 saattir ayaktaydım henüz oturabildim, belim ağrımış,
ben ugün nestle nesfit ya da special k diyetine başlayacağım, evde yokmuş sabah yiyemedim, ama okulda var, öğlen yiyeceğim,
14 gün sonunda 38 bedene inebilecek miyim hep beraber göreceğiz, bu arada sporda bu hafat rakip tanımıyorum, hava güzel olacak bu hafta benden kaçmazçok iddialıyım spor konusunda buu hafta
akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum)//20 dk zumba dans//20 dk yürüyüş=====355 dk spor:119:
banusultan//=====0
aybüke07//20dk yürüyüş //.........//1,5 saat yürüyş+ 200 adet twist=====110 dk spor+200 twist
karamel_guzel//======0
tugbaemrah//======0
herdemk//======0
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //50 mekik ve 30 dk plates//40 mekik 15 dk eliptik bisiklet ======165 dk spor+210 mekik
genic//======0
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım // 25 dakika kosu+yürüyüş ve 50 mekik ve 300 twister//50 mekik+400 twister=====55 dk spor+1000 adım+700 twister
selennnn//======0
seray0307// // //40 dk yürüyüş//======40 dk spor
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik//40 dk yürüyüş======185 dk spor +20 mekik
kızlar listedende gördüğünüz üzere açık ara birincimiz kaptanımız akrepçim tebrikler ve bize çok güzel örnek oldunnnn
yamuk prenses senide tebrik ederim ikincimizde sensin
spor yapan herkesi tebrik ediyorum yağlarımız kaybediyor yaşasın kaslarımız
1.akrep33 :119:
2.yamuk prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?