Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar bugün rahim filmi çektirdim ve sonuç olarak tüplerim tıkalı çıktı,1 sene önce çektirdiğimde açıktı halbuki ama başka dr yok rahimde şekil bozukluğu var,tüplerde boğum boğum deyince kalktım salak gibi ameliyat olmuştum,1 sene önceden bahsediyorum...ama arkasından tekrar rahim filmi çekilmemişti,bugün tüp bebekteki doktorum çekti ve sonuç ikiside kapanmış,diyecek hiçbirşey bulamıyorum artık,siz içimde yaşadıklarımı,beynimde dolanan düşünceleri tahmin edin artıkartık tamamen Allahıma sığınıyorum.

Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //
banusultan//
aybüke07// ..... .................. // ...................// 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //
genic//
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//
1 saat yürüyüş-20 mekik//yok//40 dakika yürüyüş//

Son düzenleme:
ayy herdemk yok nerde derken banucuk da kayboldu ortadan..
noldu bu kızlara facede de yoklar :26:

ben geldim güzelim.hani bize fiber optik kablo döşemişlerdi ya,hiç kesilmeyecekti bağlantımız..tövbe tövbe,1 haftadır peşlerindeyiz arızayı gidermeleri için.neyse halloldu şükür..tüm komşularda da sorun olunca giremedim,kocaman özürler gönderiyorum hepinize..özledim sizleri...

aybüke allah yardımcınız olsun güzelim.inşallah iyi olur babacığın için herşey..
yamuk prensesim,geçmiş olsun canım..ne desem bilemedim,denenecek herşeyi deneyeceksindir zaten..gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın rabbim...

aybüke allah yardımcınız olsun güzelim.inşallah iyi olur babacığın için herşey..
yamuk prensesim,geçmiş olsun canım..ne desem bilemedim,denenecek herşeyi deneyeceksindir zaten..gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın rabbim...

günaydın arkadaşlar...nihayet bahara kavuştuk,güneşi hiç bu kadar özlememiştim...

Selam kızlar. Benim gibi yeni uyananlara da günaydın.
Hala kendime gelebilmiş değilim.
hoşgeldin canım seni görmek nekadar güzel
ya ewt bende çok merak ediyorum umarım sorun yoktur yaa bence herkes kaptanımıza telefon nosunu versin bişe oldumu en azından haber alabiliriz ya
slm kizlarrr..bugun işsiz ilk gunum sabah 7.30 da kalktim 1.5 saat yuruyus yaptim tempolu 4 km yurumusumdur..sonra ev temizledim 3 saatte bitirdim ama bende bittim ..yemek yapcamm simdide...ozluyorum sizleri ...
canım ya ne güzel karar verdin ve çıktın burda benim müdürüm aklımı karıştırdı neyapacağımı bilemiyorum +- listesi yapacağım ya yeni istediğin gibi iş buluna kadar iyice yapamadığın şeyleri yap

canım sakın aklından kötü şeyler getirme bence sorunsuz bir ameliyatla sağlığına kavuşacak sen ve herkes inandırın bunu kendinize

Adanada bakın bence canım çok iyi kardiyolojii uzmanları var diye biliyorum
canım geçmiş olsun ya bol bol dua et Dermansız dert yoktur en kısa sürede sonuca ulaşırsın inşallah
canım hoşgeldin valla merak ediyordum artık neyse sorun yokmuş giden internet olsunda canım

günaydın arkadaşlar...nihayet bahara kavuştuk,güneşi hiç bu kadar özlememiştim...
günaydın canımm

akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //
banusultan//
aybüke07// ..... .................. // ...................// 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //40 dk yürüyüş
genic//
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

kızlar menümü paylaşayım

sabah ---beyaz peynirli tost ve çay
ara ---sağlıklı karışım (fındık fıstık kuru üzüm pembe olan şeyin adını unuttum kavrulmamış)
öğlen---salatalık- ananas-ayva tamamen meyve
ara--- sağlıklı karışım
akşamm---ayran bir parça tavuk

2 bardak biberiyeli çay 1 bardak elma sirkeli su akşam yatarken 1,5 litre su

akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //20 dk yürüyüş//
banusultan//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //40 dk yürüyüş
genic//
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

pembe olan şeyi de çok merak ettim ben amaa

dunku menum

sabah: 1 adet sıkma,2 bardak sekersiz cay, 2 adet zeytin,2 lokma peynir

ogle: bos..ustune bide ev temisledim bittim yanee

aksam:1 kucuk kabak dolma 2 adet yaprak sarmasi,1 kase yayla corbasi

2.5 litre su ictim...sporumuda ekledim acep dogru ekledimmiki

kızlar beni fena çarptı bu 14 gün programı, dur bakalım pes etmek yok henüz de, çok fena oldum yaa, baş ağrıısndan ölüyorum, arada kivi bile yedim ama kendime gelemeidm, belki de aşırı sıcaktan oldu, şimdi öğlen öğünümü yiyim gidiiim dee

tatlım nesfiti ben bimden alıyorum..3,50 tl..
İLAHİ SEN ama haklısın düşüncende ben de öyle düşünmüştüm
çok eğlenceli ve heryerini çalıştıran bir dans çok da eğlenceli

aşırı sıcakmıı
belli canım seni fena çarpmış nesfit:26:
ben donarken yanlışmı okudum diye birdaha okuttun bana yazdığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…