Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cumartesi 30 dk zumba dans,30 dk yürüyüş
pazar 45 dk zumba dans

akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba//45 dk zumba
banusultan//
aybüke07/
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //
genic//
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

akşam temizliğe bayılırım ben de, oğlun kaç yaşında, üzüldüm gerçekten, insanın yüreği kalıyor he onlarda, bu sabah benm de kızım ben daha uyuyacaktım amaa okula gitmiycem diye ağlaya ağlaya uyandı, vicdanım paramparça oldu amaaaa...........????*

menümü yazayım dünkü

sabah- -siyah zeytin-kaşar peyniri-çay ve bir parça ekmek

öğlen--kıymalı makarna -yoğurt

ara---bir tabak çekirdek-kabuklu fındık-antep fıstığı

akşam--tavuk-lahana yemeği-bol salata

bir çay okudum onu denemye başladım bu hafta biberiye -zeytin ağacı yaprağı (yağları eriten) bir bardak
2,5 litre su

Evderciğim listeler çok güzel emeğine sağlık.

Kızlarrr bizim herdemkimizin bir derdi mi vardı? 'Yakında oluşan bir kaç gelişme sebebiyle daha sonra paylaşırım' demiş. Off ya. Ulaşabilen var mı kendisine? Kaptanım sende telefonu var mıydı? Çok özledim ve çok merak ediyorum. 18 gündür uğramamış.

ayy herdemk yok nerde derken banucuk da kayboldu ortadan..
noldu bu kızlara facede de yoklar :26:

slm kizlarrr..bugun işsiz ilk gunum sabah 7.30 da kalktim 1.5 saat yuruyus yaptim tempolu 4 km yurumusumdur..sonra ev temizledim 3 saatte bitirdim ama bende bittim ..yemek yapcamm simdide...ozluyorum sizleri ...

Son düzenleme:
slm kizlarrr..bugun işsiz ilk gunum sabah 7.30 da kalktim 1.5 saat yuruyus yaptim tempolu 4 km yurumusumdur..sonra ev temizledim 3 saatte bitirdim ama bende bittim ..yemek yapcamm simdide...ozluyorum sizleri ...

Ohhhh ne güzel mis gibi kokmuştur evin, görmeden ellerine sağlık diyeyim. Ben de temizleyebilsem keşke
Yaz temizliğine kadar biraz daha toparlanabilsem evimi temizleyebilsem ruhum canlanacak.

herkese merhaba, selencim seni yeniden aramızda görmek ne güzel, seray işsiz ilk günüm demişsin, sanırım memnunsun, o halde hayırlı olsun diyelim,benim moralim bozuldu az önce aldığım telefonla, tüm diyet isteğim bir anda kayboldu gitti sanki

babam aradı da sağlık durumunun iyi olmadığını, doktorlar ameliyattan başka çare kalmadığını söylediğini anlattı, 2 gün sonra anjiyoya girecek, duruma göre karar verip ameliyat olacaksın demiş, buraya kadar durum çok sıradan gibi görünse de benim babam yüksek şeker hastası ve 60 yaşında, bu ameliyatın çok riskli olduğunu,çünkü hem şekerin çok yüksek olduğunu hem de damarların çok ince olduğunu söylemişler. vs. vs .vs. bir sürü stres başlıyor yine, en kötüsü de uzakta olmak, paylaşamamak sıkıntıyı derdi,tüm yük anneme kaldı, ablam izin alır giderim ben diyor ama bakalım çok zor sıkıntılı günler bizi bekliyor. Allah yardımcımız olsun

mönüm:

sabah: az porsiyon kahvaltı

ara. galeta

öğlen.süt + nesfit+ armut

ara: abur cubur sağlıksız değil de ondan bundan atıştırdım anlamında abur cubur

akşam:1 porsiyon bezelye

Kızlar ufacık bir değişiklik yaptım, gün de belirttim ki karışık görünmesin diye

Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //
banusultan//
aybüke07// ..... .................. // ...................// 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //
genic//
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

Son düzenleme:
Ohhhh ne güzel mis gibi kokmuştur evin, görmeden ellerine sağlık diyeyim. Ben de temizleyebilsem keşke
Yaz temizliğine kadar biraz daha toparlanabilsem evimi temizleyebilsem ruhum canlanacak.

saol cnmmm darisi sana diyim ozaman..harbiden ruhu canlanio insanin...hele temizlik bitip yumosuda sıkınca budur dio insan

merhaba cnmm simdilik memnunum issizlikten stres yok en azindan...cok gecmis olsun cnm ..Allah yardimciniz olsun insallah Allahin izniyle bunu atlatir baban..benim seker hastasi olup bypass ameliyati olan tanidiklarim var gayette iyiler hic kotu dusunme...iyi bi doktor bulun ama...opuyorum

ne biliyim canım yaa, duyduğumdan beri ağlıyorum, ağlamaktan içim çıktı, kızımdan gizlemeye çalışırken ağladığımı gördü o da başladı ağlamaya, sen neden ağlıyorsun diye zaten dediğim gibi çok riskli olduğu için her doktor cesaret edemiyor ameliyata, damarları çok inceymiş, ankaraya götürelim diyrouz, bana orda kim bakacak, annen başımda o kadar kalamaz diyor, ameliyat sonrasında nasıl geleceğim diyor, diyor da diyor, en iyisi mersin benim için diyor, bakalım mersin de iyi bir doktor var mı araştıracağız artık

cnmm aglama bukadar guclu ol baban ole gormesin sizleri ..benim soledigim kisiler istanbulda ameliyat oldular bayag unlu bi doktor vardi adini hatirlamiom ama sorarim istersen

Eki Görüntüle 370773

akrepçim ve yamukprenses bu çiçek sizin için

sağol canım,çok tatlısın ama akrebin dediği gibi sende 3.olmuşsun.umarım herkes gaza gelirde daha çok spor yapar,bende dahil olmak üzere.

bende 38 beden olmak istiyorum tatlım ya,şuanda 38 le 40 beden arasına sıkışmış durumdayım ama 38,5 dan 40
ben nesfit diyeti değilde,işte ne bileyim aldım acıktıkça öğlenleri yada akşamları yiyorum fakat bana çok pahalı geliyor,7,5 tl,bilmem pahalı değilmi sizcede?

bende saldım gitti valla ama toparlanmak lazım şekerim,ah şu 60 ın altına bir düşebilsem ahhhhh
hangi yayladansınız siz,bizimkilerde yazın çıkarlar?

cumartesi 30 dk zumba dans,30 dk yürüyüş
pazar 45 dk zumba dans
kaptancığım zumba dansıda ne oluyorki,hemen internetten araştırcam şimdi,gözümün önüne gelen resim,yerli bir kadının altına ot çöplerden giydiği bir etek bir sağa bir sola elleriyle bel kıvırması geldisen yaptıysan kesin iyidir,hemen bakıcam.

4 km çok iyi canım seni tebrik ediyorum.bugün işsiz ilk günüm yazmışsın için buruk sanırım,eğer öyleyse hiç üzülme bende üniversiteden sonra girdiğim iş yerinde 3 seneden sonra çıkınca sudan çıkmış balık gibi hissetmiştim kendimi,çıplak gibi.ama iyikide cesaret edip çıkmışım,şimdi kat kat iyi bir işim var,şükür.seninde öyle olur dilerim.

çok geçmiş olsun canım,Allah yardımcınız olsun,ama benimde o durumda ameliyat olan,anji olan tanıdıklarım var,hepside sapasağlam şimdi,içini ferah tut canım,Allah daha beterinden saklasın,dermansız dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…