Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kilom 66,4
Çok mutluyum.
Ben size haftaya telfi edicem demiştim.
Sen karar ver ben sana yulaf yollarım burdan cnm bulmam çok kolay çünkü.
Yâ Rabbi![/QUOTE
Habib'in Muhammed Mustafa, Kitab’ların, bütün sevdiklerin yüzü hürmetine, Bu Mubarek Cuma gunu sana ellerimizi actik; duâlarımızı kabul eyle,gunahlarimiz af eyle yâ Gafur u yâ Gaffâr.
Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi'l-mürselin ve'l-hâmdülillahi Rabbi'l-Alemin.
Sübhâne rabbike rabbi'l-izzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'l-mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin ..
Hayırların fethi, serlerin def'i, ehl-i imânın selameti, insanlıgın kurtulusu, memleketimizin her türlü kötülüklerden korunması, Ümmet-i Muhammed'in selameti için EL-FATIHA.
1-Bismillahirrahmanirrahim
2-Elhamdü lillâhi rabbil'alemin.
3-Errahmânir'rahim.
4-Mâliki yevmiddin.
5-İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
6-İhdinessırâtel müstakîm.
7- Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn Amin..
YÜCE ALLAH BU MÜBAREK GÜNDE YÜREKTEN ETTİĞİNİZ TÜM DUALARINIZI KABUL EDER İNŞALLAH..
aminnn canımmm ...fatiha okumamızada vesile oldugun için teşekkür ederimmm..
harikasın.
İrem dukan da yulaf kepeği mi kullanılıyordu? Sen nereden buluyorsun canım? Bir kaç yere sordum bulamadım ama buralarda bulmam daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Şu dukan poğaçalarını çok merak ediyorum. Hatta ağzım sulanıyor hem poğaça yiyorsun, hep de şişmanlamıyorsun çok güzel.
Bu hafta kendimi Hüreyre'nde girmek istiyorum ben kızlar
Haftayada hedefimi tuttururum herhalde ve hedefimi 59 a cekerim
selenin kilosunu bulamıyorum
imdatt
höönnkkk???:26::26::26: iyisin demi güzelimm twistlerken başın beynin mi döndü kinem
kızlar off sayfalar ilerlemiş herkes sohbette ama buseferde ben yokum malesef bir toplantıdayım şimdi arada iken bakim dedim
size iyi sohbetlerrrr
merhaba sevgili arkadaşlarım
hayırlı,nurlu, sevinçli cumalar diliyorum..
Günün duası ile başlayalım
ya rabbi! Ve yarabbes semavati vel aradin( ey gökyüzü ve yer yüzünün rabbi olan allahım )
ya halıkı veya halıki kulle şey(ben ve bütün her şeyin yaratıcısı olan allahım
gökleri yıldızlar ile , zemini yer yüzünü bütün mahluklar ile dolduran, ve şenlendiren...ve bütün mahlukatı her şekilde besleyen, elbisesini veren,rızkını yollayan ve tüm ihtiyaçlarına derman yollayan! Kudretinin ve hakimiyetinin hakkı için...
Nefsimizin dizginlerini elimize ver
ve isteklerimi bize en mükemmel şekilde yolla
kuran'a ve imana hizmet için insanların ve benim kalbimi iman hakikatları ile doldur, bana imanın gücünü ver, beni korktuklarımdan kurtar,umduklarıma kavuştur. Bizleri cennetin ve cemalini göstermek ile mükafatlandır
hz musa peygambere denizi
hz ibrahim peygambere ateşi
hz davut peygambere, dagı ve demiri
hz süleyman peygambere cinleri ve insanları
ve hz muhammed a.s.v) a ay ve güneşi emrine verdigin gibi
benim ve arkadaşlarımın kalplarini nefislerine esir olmaktan,günahlardan , muhafaza eyle
hepimizi cennette sevdiklerimiz ile beraber olmayı nasip eyle
amin amin amin
bu vesile ile cumanız mübarek olsun. Arkadaşlar........
canım canım canım hoş geldinnnnnakrep33 ( 65.7 / 66.6 / -0.9 / -1.37%)
banusultan( 61.5 / / / %)
aybüke07( 67.6 / 68.4/ / %)
karamel_guzel( 77,1 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 / / / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.5 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68 / / / %)
selennnn( 59.9 /60.7 /-0.8 / %)
seray0307( 65.8 /65.1 /0.7 /1,06 %)
Günaydınnnn kızlar,
dün gece evime geldim. Selen olarak gittim yüz karanız selen olarak döndümAma sağlık olarak çok çokkk iyi döndüm. Artık oturabiliyorum kendimi harika hissediyorum. Savulunnnn selen geldiiii.
ewt kesinlikle katılıyorum sanaherkese günaydın ve tünaydın pıtırcıklar
bu sefer sizi yakaladım,neler kaynatıyorsunuz bakalım,ben hemen kilo bildirimimi yapayım,62,9 geldim ama akşama yemekli misafirlerim var,o kadar yemeğin içinde ne yapıcam hiç bilmiyorum.zaten hep öyle olur,diyete başlayınca ya bayram olur, ya misafir gelir yada doğumgünü tatil vs...olur.
canım senin bir önceki dediğin liste 1 nisan hedef tir oda kendi içimizde bir liste idiben niye bu listede yokum,biröncekinde vardım ama
hüreyre nedir canım herkes sormuş sanırımBu hafta kendimi Hüreyre'nde girmek istiyorum ben kızlar
Haftayada hedefimi tuttururum herhalde ve hedefimi 59 a cekerim
sanada canım hayırlı cumalarALLAHIM! Bizlere SENİ Hatırlatacak Haller, Seni Anlatacak Diller, Sevginle Dolup Taşan Aydınlık KaLpler Nasip Eyle..
hayırlı cumalar..
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmakrep33 ( 65.7 / 66.6 / -0.9 / -1.37%)
banusultan( 61.5 / / / %)
aybüke07( 67.6 / 68.4 / -0.8 / -1.18%)
karamel_guzel( 77,1 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 / 66.3 / 0.5 / 0.75%)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.5 / 76.2 / 0.3 / 0.39%)
genic( 59.9 / 59.9 / 0 / 0.00%)
irem&özge( 68 / 66.4 / 1.6 / 2.35%)
selennnn( 59.9 / 60.7 / -0.8 / -1.34%)
seray0307( 65.8 / 65.1 / 0.7 / 1.06%)
yamukprenses( 65 / 62.9 / 2.1 / 3.23%)yeni üye
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 867.6 / 864.9 / 2.7 / 0,31% )
teşekkürler canımsaol canım sanada kolay gelsinnnn
‎..Ve hayat bazen size böyle gülmeyi tercih eder.
herkese günaydın arkadaşlarrr, az önce elbise sipariş ettim, kardeşmin kına gecesi için düşündüm, gece elbiseleri ya da böyegün elbiseleri hep siyah olmak zorunda mı yaaa, inatlaştım ben siyah giymiycem dedim, kına gecesi için beyaz bir elbise sipariş ettim, 2 tane kına olacak, birinde göründüğü gibi güzel çıkarsa sipariş ettiğim elbiseyi giyerim dedim. gece elbisesi değil de, klasiğimsi günlüğümsü düğünümsü karışık bir elbisedünyanın parası ayol, düğünü anladık ta kınalar için klasik elbiseler bakacağım ki okulda da giyebileyim
38 bedene ineceğime emin olsam da korkumdan 40 beden sipariş verdim, ne olur ne olmaz belki kalıpları dardır diye düşünerek. inşallah iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?