Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşheldin canım süper vermişsin valla dietinin detaylarını yazarmısın bizde senle gaza gelelim

canım seraya katılıyorum çok güzel olacak herşey

afiyet olsun canım dün vallahi yazdan birgün vardı

kızlar size ve isteyen herkese Allahım nur topu gibi bebekler versin

bence hiç öyle değil valla çıtır bir kız edası ile gezen biri var orda

günaydın günaydın şeker kızlar günaydıınn
günaydın cancazım

günaydın şekerler..bu iki gün hastane işlerim olacak,çok uğrayamazsam kusura bakmayın..
aybüke çok iyi görünüyorsun canımcım..gençlik te var tabii...maşallah sana..
günaydın akrepçim..
kolay gelsin banucum

şu tedavim bitsin sporumla ezeceğim seniiiiiii...intikam,intikam
günaydın herkeseeeee

sana da tatlım..

akrep secdenur doğum yapmış..sağlıklıymış ikisi de...maşallah...doğum sonrası kilolarını vermek için gelir belki takıma yeniden....

Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic//perşembe*50 dk yürüyüş=
banusultan//
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//çarşamba* 1 saat yürüyüş+ 20 dakika spor
karamel_guzel//
tugbaemrah//pazar : 2 saat sahilde yürüyüş :) \\\
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*... // çarşamba*
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı* 40 dk yürüyüş + step aletiyle 620 adım + 50 mekik // çarşamba* 30 dk yürüyüş+ 600 adım
irem&özge//
selennnn//
seray0307//c.tesi ....// pazar.....// pztesi....//salı*.....// çarşamba* 1,5 saat yürüyüş//perşembe*
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı* ....// çarşamba*

canım mutlaka ama mutlaka kan pıhtılaşman varmı birde eşinde morfoloji varmı lütfen bu ikisine baktır ve yoğunlaş,birde rahimağzı yetmezliğine baktır,bunların üçüde ilerleyen haftalardaki gebeliklerde düşük sebebi,tabii hiç bir sebepte olmayabilir,inşaallah sende hiçbir sorun yoktur.

ben bazen bu ülkede yaşmaktan nefret eder duruma geliyorum,Allah korusun şimdi sende bir sorun varsa ve bu testlerde çıkacaksa ve sen o testleri beklerken hamile kalsan yinemi düşük yapma tehliken mi olacak,ne demek 2 senede sürebilir,dalgamı geçiyorlar ya,canım lütfen bu dediklerime kulak ver,benim 2 senem böyle heba oldu gitti.

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic//perşembe*50 dk yürüyüş=
banusultan//
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//çarşamba* 1 saat yürüyüş+ 20 dakika spor
karamel_guzel//
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*... // çarşamba*
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı* 40 dk yürüyüş + step aletiyle 620 adım + 50 mekik // çarşamba* 30 dk yürüyüş+ 600 adım
irem&özge//
selennnn//
seray0307//c.tesi ....// pazar.....// pztesi....//salı*.....// çarşamba* 1,5 saat yürüyüş//perşembe*
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı* 2saat yürüyüş//çarşamba*30 dk yürüyüş//perşembe*//

Son düzenleme:

banusultan//
karamel_guzel//
herdemk//
irem&özge//
selennnn// Pazartesi 15+15 dk spor aleti // salı 15+15 dk spor aleti // çarşamba 20dk yürüyüş+15 dk spor aleti
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı* 2saat yürüyüş//çarşamba*30 dk yürüyüş//perşembe*/

Maaşallahhhh

Son düzenleme:

Oh maşallah ilk adım atılmış, hayırlısı ile bitecek bu sıkıntılarınız. Sağlığına kavuşacak inşallah. Pozitif şeyler düşün. İyi düşün iyi olsun.

Resimdeki hatuna bayıldım. Ama ben yakın çekimleri de görmek istiyorum. Facebook un yok mu senin?

herkese merhaba kızlar , okulda internet bağlantım yoktu nedense, giremedim, yorumlar için teşekkür ederim, selen üzerine tıklayınca büyüyor resim, en yakın halim buydu :))) bugün yine eve yürüyerek geldi hava cehennem gibi kaynıyor, ayy bunaldım vallahi, ben de biraz evi toplayıp öyle çıkacağım yürüyüşüme, havanın sıcağı bir kırılsın, yemeğim de var, ohh miss gibi yürüyşümü yapıp, kurulacağım masayaa

Yok be canım tabiki ki yakınlaştırdım baktım, daha yakın net resimler görmek istiyorum demek istedim.

Son düzenleme:

Dişleri için naneli bir jel vermişti doktor ondan çok minik bir miktar verirdim. Buzdolabından çıkardığım pırasayı kemirtirdim.

Kabızlık için bol su veriyorum, sebze yemeklerini sevmiyordu kızım bu yüzden kabızlık sorununu zaman zaman yaşıyor. Bilen varsa ben de merak ediyorum. Acaba günkurusu yer mi? Benimkisi kayısı tarzı şeyleri de yemiyor çünkü.

Bu arada ben ekmek olayına dur diyemez hale geldim. Sebze falan alıp yapamıyorum ya iki haftadır karbonhidratlı şeyler yiyorum, sonra daha çok acıkıyorum. Dün ilk yürüyüşüme çıktım ya karnıbahar aldım miniklerinden haşladım az yağlı tavada çevirdim, ayrıca salatasını yaptım doymadım. Çorba içtim doymadım. Gece dolaptaki kırmızı lahana salatasını hüplettim. Sabah 5 dilim uno kepekli yedim. Tahin krizi geçirdim bir ara, bayağı yemişim. Bana akıl verecek yok muuuu? Birazdan 10 dklığına yürüyüşe çıkayım açlığıma iyi geliyor. Yoğurt da almam lazım.

selam selencim.sende uykusuzluk bende uyku isteği yaptı ilaçlar..canım yataktan çıkmak istemiyor bu ara...

Haa haaa iyileşte sorun uyku olsun canım. Umarım daha iyiye gidiyorsundur. Küçük küçük sporlara da başladım.
Ben günlerce sürekli uyudum biliyorsun. Zavallı kızıma oldu olan. Şimdi ilaçlarım değişti onlar da uykusuzluk yapıyor sabahları yorgunluk yaratsada hamdolsun.

su çok bol içiyor kuzum.ama diş kaynaklı olduğundan herhalde hiç bir şey fayda etmiyor,günkurusu en az 3 tane veriyorum,hatta kaynatıp suyunu içiriyorum,ıhlamur,z.yağı,rezene,artı düzenleyici şurup..20 günde 4 kere lavmanla yaptırabildim ancak.çok zorlu anlayacağın,saatlerce bağırarak ağlayıp,kıvranması da cabası..yarın sabah yine randevu aldım doktorundan.bakalım ne diyecek ama çok yıprandık ikimizde..evladın acı çekiyor,elinden bir şey gelmiyor...

ah keşke uyuyabilecek zamanım olsa selen.belki daha hızlı toparlanırdım,ama ne dinlenme,ne uyuma imkanım yok.dün akşam da büyük kızım ateşlendi,sabah onu götürdüm doktora..bütün gece gezindi evde sıkıntıdan çocuk..anlayacağın uyku bana ulaşılması güç bir serap..

Evderciğim ben de sizlerin sohbetlerini özlemiştim. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?
Spor listesi iyi oldu beni bile ayaklandırdı sağol arkadaşım.

Allah yardım etsin, biz kocaman halimizle perişan oluyoruz o nasıl bu durumla baş ediyor. Evet en doğrusu doktora gitmek. Eee senin ilaçlar uyku veriyor bir de bu sorun ile nasıl baş ediyorsun? Ben parmağımı bile kaldıramazdım o kadar ağırdı ilaçlarım. Allah sana da yardım etsin canım. Annesin ya Allah güç veriyor herhalde her şeyin üstesinden geliyorsun.

Senin durumun daha zor, biri iyi olsa diğeri hastalanıyor haklısın. Demek bunun için sürekli doktora gidiyordun. Ne bileyim ben kendin için gidiyorsun sanıyordum. Hepinize geçmiş olsun. Allah şifasını da verir inşallah. Hayatım sen de tek başına mı büyütüyorsun? Birileri yok mu sen dinlenirken bakabilecek? Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…