oo afiyet olsun canım.sağlık olsun inşallah...ufaklık düzelme yolunda gibi ama emin olamıyorum maalesef...dünü hareketsiz geçirdi yine....canımm çok naziksin
tatlım bugün sabah kahvaltıma kefir de ekledim kulaklarını çınlattım..
senin minik nasıl oldu kuşum
herkes nerde
evder izinli, banu bir ceee yapmış gitmiş, selen rahatsız, seray çok sık giremiyor, karamelin okulu var, aybuke babasının yanına gitti,tugbanın iş yerinde kk kapalı, yamukprenses şehir dışında geriye de çok az kalıyoruz ve burası çok sessiz oldu.((((((
biz de seni canım..kimsecikler yok ama ben dünkü menümü yazayım
sabah: yok
öğle:7 adet yaprak sarma,1 kase yoğurtlu garnitürlü makarna
ara:küçük bi dilim yaşpasta 1 dilim peynirli börek.(gelinimize gittikte çokda canım çekti ama az yedim..)
akşam:çok az makarna..
su bol bol içiom walla...3-3,5 litre olmuştur...
buarada cumartesi 1 saat pazar 40 dk tempolu yürüyüş yaptım...pazartesi salı yapamadım..bugün misafirim vardı dün temislik yaptım o nedenle gidemedim...bugünde misafir oldugu için gidemedim...yarın hava güzel olursa gidicem Allah ın izniyle...çok yordum heralde kendimi belim ağrıo yine...kasıklarıma iğne batıo sanki noliyi bana yaaa...adetim yaklaşıo o kadar şişimki...cuma günü ne durumda olcam bilmiomm...
hepinizi çok özledimmmmm
günaydın şekerler...
bu hafta sayımız azaldı gerçekten,yeni üye mi alsak ne yapsak akrep...
oo afiyet olsun canım.sağlık olsun inşallah...ufaklık düzelme yolunda gibi ama emin olamıyorum maalesef...dünü hareketsiz geçirdi yine....
geldim genicçim geldim..senin oğluşu merak ediyordum,nasıl oldu annesi,sorun aşılabildi mi...
iyi de kuşum bizleri haberdar etmesi daha güzel olmazmı. çok merak ettik..
DÜN NE YEDİM
sabah
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
kahvaltı
patates salatası,ayran,
ara
havuç,yarım elma
öğle
ceviz ve tarçın eklenmiş bir kase süt ve meyveli nesfit
ara
1 portakal
akşam
yumurtalı çiğköfte,ayran,yeşilsoğan,nane,maydanoz,turp,süsbiberi turşusu
ara
künefe(sormayın almış getirmiş benimkisyemicem deyince kıyamet koptu..sanki bilinçli düzenimi bozuyor bu adam yahuu )
şu an başım çok ağrıyor..az önce 2. ağrı kesicimi içtim hala gözüm açılmıyor
canım faranjiti biraz hafifledi ki yine bile iyi atlattı hiç bir şey kullanmadan. ama kekemeliği ile ilgili aslında iyiydi.geçen hafta babanede kaldı ve yine anne bile diyemiyor. bu hafta yeniden şuruba başladım. bugün 3. gün ananede kaan biraz hafifledi haftaya da tekrar dr. kontrolü var. bakalım ne diyecek psikiyatrist.
faranjit için ballı zencefil öneriyorlar,bir araştır istersen genic..allah allah böyle geri dönüşler oluyor muymuş bu sorunda.kıyamam yavruma..rabbim tez zamanda şifa versin,başka da dert vermesin inşallah canım..canım faranjiti biraz hafifledi ki yine bile iyi atlattı hiç bir şey kullanmadan. ama kekemeliği ile ilgili aslında iyiydi.geçen hafta babanede kaldı ve yine anne bile diyemiyor. bu hafta yeniden şuruba başladım. bugün 3. gün ananede kaan biraz hafifledi haftaya da tekrar dr. kontrolü var. bakalım ne diyecek psikiyatrist.
Elbette haberdar etmesi lazımdı ama bahsettiğimiz kişi herdemk. Yanlış tanımadıysam aklı başında, sorumluluk sahibi, insanları zor durumda bırakmak istemeyen dünya iyisi mükemmel bir arkadaşımız kendisi. O yüzden acaba bir şey mi oldu diye endişeleniyorum. Yani herdemk kafasına esince buraya uğramayacak biri değildi diye hatırlıyorum. Muhakkak büyük bir sıkıntısı var. Sen de benim düşündüklerimi düşünüyorsun biliyorum. Bizlere bile anlatamayacağı ne olabilir bunu merak etmiyorum. Çok kötü bir yerdeler ve başlarına bir şey gelmesinden korkuyorum. Kaptanım sen onu geri dönmek üzere izinli olarak yazdın değil mi? Umarım her şey yolundadır.
Selam kızlar.
Maalesef elde olmayan sebeplerle giremiyorum biliyorsunuz.
Takımdan ayrılmak istiyorum boşuna yer kaplamak istemem.
Ara ara girerim yine
Haa haa haa bugün Taksim'de künefe şöleni varmış. Hatay'ın 73. yılının şerefine koca koca 73 tepsi künefe yapılmış.
Akrepciğim sanırım eşin Hatay'ın 73. yılını kutlamak istemişyoksa benim eşim gibi diyetine köstek olmak istememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?