ya kızlar çok ama çok kötüyüm..eklemlerim sızlıyor..öyleki otururken bile işkence çekiyorum resmen..gözlerimden ateş çıkıyor ve karnımda garip bir sancı var öksürük de cabası..yok yok anlicanız..
rüyamda ateşlenip hastalandığımı gördüm dün gece..ve şu an fena oldum..
eşimin izin günü bugün.aradım çok kötüyüm diye hala ortada yok.
anlayamıyorum ya..
kendisi böyle durumda olsa koşa koşa gelirdim.bu erkeklerin hepsimi böyle egoist acaba ya..
pöfff..
yoğunluğun içinde üşütmüş de olabilirim tabii..
ama dün eve gidince kendi hastalığımı unuttum..kayınbabamın ilaçlarını da almıştım..ilaçlarını içirirken adamcağız pat yıkıldı yan tarafına..şok oldum aynı bebek gibi oturamıyor ve korkunç bir hırıltı var boğazında..zorla kucakladım ikinci ilacını da içirdim, dedim baba sen böylemiydin bütün gün evet dedi..tabii benimki ortalıkda yok hala..arkadaşlarıyla toplanıcakmış öncesi farklı bir işi varmış mış da mış mışöfkeden nasıl deliye döndüm anlatamam size..beni geçtim insan babayı bu durumda bırakırmı yaa üstelik izin günü
hemen sarıldım telefona dedim çabuk gel bu adam burda can çekişiyor öyleki gelmezse ambulans çağırıcam..az sonra geldi bir hışımla eh sanki planlarını bilinçli bozdum..
o gelene kadar hazırladım babasını temiz kıyafetyler giydirdim..hemen aldık götürdük üniversiteye..akşamı hastanede geçirdik..
güzel ilgilendiler.epey bir tahlil film..ağzına nefes açıcı..ilaç yazdılar..reçeteyi verdim eczaneye gönderirler az sonra..koah teşhisi koyuldu..zamanında içtiği sigaranın etkileri maalesef.
ufffff ben okurken bile içim gitti. allah kimselere muhtaç etmesin hiçkimseyi
kaptanım bak bir şey anlatayım sana.bugün sabah saat 9 da eşim arıyor diyor ki bana "nasıl kalkabildin mi sabah hiç kalkacak gibi durmuyordun ?" benden de ona cevap "insan bu saatte mi arar" hayır madem farkettin neden daha önce aramıyosun değil mi sabah sabah beni sinir etti ama allahıma çok şükür ki zor da olsa kalktım oğlan geceleri yine çok kalkar oldu bende onunla ilgilenmekten doğru düzgün uyuyamıyorum kendimi zor kaldırıyorum yataktan çok yorgun hissediyorum durum böyle olunca. şuanda bile gözlerim zor açılıyor :))))
canım sana bir şey diyeceğim lütfen hayatını stres dolu yaşama kendine yaşama şansı ver çünkü sendeki stres sağlığınıda etkiliyor buna izin verme sağlıktan önemli bişi yok bence arada sırada yine gir canın sıkıldığında bunaldığında senin için soluklanma yeri olsun
herzaman sen den haber alalım lütfen
:
bayağı kötü bir durum gibi aybüke,ama toparlarsın sen eminim..
tamam karamelim,lütfen kendine önem ver,dikkat et.
canım,hayırlısı olsun hakkında.güzel haberlerini vermeye bekliyoruz takıma,tamam mı...
oo maşallah selen,ne ara eğitime gittin,iş buldun,hayırlı,uğurlu olsun güzelim..
:1
sağol evdercim. sağlıktan ötesi yok biliyorum.elimden geleni yapıcam.inş. güzel haberlerimle tekrar gelirim aranıza.
sağol banucum. kendinize iyi bakın. ilerde tekrar görüşmek üzere
bu arada akrebim çok geçmiş olsun.
ay canım ya bence onun araması bilegüzel bişikaptanım bak bir şey anlatayım sana.bugün sabah saat 9 da eşim arıyor diyor ki bana "nasıl kalkabildin mi sabah hiç kalkacak gibi durmuyordun ?" benden de ona cevap "insan bu saatte mi arar" hayır madem farkettin neden daha önce aramıyosun değil mi sabah sabah beni sinir etti ama allahıma çok şükür ki zor da olsa kalktım oğlan geceleri yine çok kalkar oldu bende onunla ilgilenmekten doğru düzgün uyuyamıyorum kendimi zor kaldırıyorum yataktan çok yorgun hissediyorum durum böyle olunca. şuanda bile gözlerim zor açılıyor :))))
canım bekliyoruz seni ara ara da olsa uğra bence akrebin dediğinide bir düşün istersen takım da olman ile ilgili:1
sağol evdercim. sağlıktan ötesi yok biliyorum.elimden geleni yapıcam.inş. güzel haberlerimle tekrar gelirim aranıza.
sağol banucum. kendinize iyi bakın. ilerde tekrar görüşmek üzere
bu arada akrebim çok geçmiş olsun.
düşün ağrıdıkça yağların eridiğini düşün acın hafifler canımooff kızlar yaa internet problemi yaşıyorum okulda, evde de yemekti bulaşıktı oratlık toparlamaktı derken anca bu saat oluyor, nasılsınız iyisinizdir umarım, ben dünkü aerobikten olsa gerek çok yorgunum, bütün kaslarım özellikle göbüşümm fena acıyor.
karramelcim Allah yolunu açık etsin canım, sıkldığın zaman gel yine muhabbet ederiz, sıkıntı stes hepimizde var, çok dert etma, insan olmanın gereği bu...
günaydın kızlar
hepimiz için güzel bir gün olsun
günaydın herkese..
akrep kayınperderin nasıl oldu canım..inşallah biraz toparlanmıştır..
ooff kızlar yaa internet problemi yaşıyorum okulda, evde de yemekti bulaşıktı oratlık toparlamaktı derken anca bu saat oluyor, nasılsınız iyisinizdir umarım, ben dünkü aerobikten olsa gerek çok yorgunum, bütün kaslarım özellikle göbüşümm fena acıyor.
karramelcim Allah yolunu açık etsin canım, sıkldığın zaman gel yine muhabbet ederiz, sıkıntı stes hepimizde var, çok dert etma, insan olmanın gereği bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?