Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// // //20+20=40 dk yürüyüş//45 dk yürüyüş//
banusultan/
aybüke07//c.tesi..// pazar// pazartesi// salı 1 saat aerobik+ 20 dakika yürüyş//
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*40dk yürüyüş//salı*---//
genic//cumartesi*50 dk yürüyüş // pazar* 30 dk yürüyüş // pazartesi*yok (((
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

Son düzenleme:

malesef hepsi böyle canımcım......

ufffff ben okurken bile içim gitti. allah kimselere muhtaç etmesin hiçkimseyi

banusultan/
aybüke07//c.tesi..// pazar// pazartesi// salı 1 saat aerobik+ 20 dakika yürüyş//
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*40dk yürüyüş//salı*---//
genic//cumartesi*50 dk yürüyüş // pazar* 30 dk yürüyüş // pazartesi*yok ((( // salı* 20 dk eliptik bisiklet //
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

salı menü:

sabah: lahana çorbası bir büyük bardak ve salata

ara: bir salatalık

öğle: lahana çorbası

akşam: taze fasülye

3 lt su, 2 yeşilçay

kaptanım bak bir şey anlatayım sana.bugün sabah saat 9 da eşim arıyor diyor ki bana "nasıl kalkabildin mi sabah hiç kalkacak gibi durmuyordun ?" benden de ona cevap "insan bu saatte mi arar" hayır madem farkettin neden daha önce aramıyosun değil mi sabah sabah beni sinir etti ama allahıma çok şükür ki zor da olsa kalktım oğlan geceleri yine çok kalkar oldu bende onunla ilgilenmekten doğru düzgün uyuyamıyorum kendimi zor kaldırıyorum yataktan çok yorgun hissediyorum durum böyle olunca. şuanda bile gözlerim zor açılıyor :))))

aşkolsun canikom o araması bile onun için kocaman bişeydir yani sen ne diyosun..şimdi demiştir hem arayıp soruyorum hem de yaranamıyorum
benim kızımda da vardı o durum canım bebekliğinden çocukluk dönemine kadar..çok zor bir durum özellikle çalışan anneler için..Rabbim yardımcın olsun canım.

:1
sağol evdercim. sağlıktan ötesi yok biliyorum.elimden geleni yapıcam.inş. güzel haberlerimle tekrar gelirim aranıza.

sağol banucum. kendinize iyi bakın. ilerde tekrar görüşmek üzere

bu arada akrebim çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
ooff kızlar yaa internet problemi yaşıyorum okulda, evde de yemekti bulaşıktı oratlık toparlamaktı derken anca bu saat oluyor, nasılsınız iyisinizdir umarım, ben dünkü aerobikten olsa gerek çok yorgunum, bütün kaslarım özellikle göbüşümm fena acıyor.

karramelcim Allah yolunu açık etsin canım, sıkldığın zaman gel yine muhabbet ederiz, sıkıntı stes hepimizde var, çok dert etma, insan olmanın gereği bu...

günaydın kızlar
hepimiz için güzel bir gün olsun

sağol canımm
henüz takımdasın yarına kadar tekrar düşün..
hayatta önceliği kendine ver bence yani takımda kal..kendin için bişiler yapmayı kendine zaman ayırmayı fazlasıyla hak ediyosun çünkü..

ay canım ya bence onun araması bilegüzel bişi

çocuk kalkıyor demişsin ya aynı sorun bendede var saahlara kadar oyun oynamak istiyor ders çalışamıyorum hemde uykusuz kalıyorum ...anne özlemini gideriyor geceleri bıcır

canım bekliyoruz seni ara ara da olsa uğra bence akrebin dediğinide bir düşün istersen takım da olman ile ilgili

düşün ağrıdıkça yağların eridiğini düşün acın hafifler canım

banusultan/
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*40dk yürüyüş//salı*---//çarşamba*30dk dans //
genic//cumartesi*50 dk yürüyüş // pazar* 30 dk yürüyüş // pazartesi*yok ((( // salı* 20 dk eliptik bisiklet //
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

sabah--yumurta-peynir-domatetes-salatalık-çay
ara--çubuk kraker
öğlen--çorba-yoğurt-salata
ara--çerez bir avuç(fındık fıstık badem)
akşam --kıymalı makarna-tere-maydanoz-nane-zeytin

2,5 litre su

günaydın herkese..
akrep kayınperderin nasıl oldu canım..inşallah biraz toparlanmıştır..

[cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

banusultan/salı çarşamba 10+10 dakika yoga
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*40dk yürüyüş//salı*---//çarşamba*30dk dans //
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//[/QUOTE]

başlangıç seviyesindeyim yogada.yavaş yavaş artacak süre...

Son düzenleme:
sabah çıktığımda hava nekadar soğuktu(nisan ayı kendini aralık sandı yahu) üzerime ekstra bişe almadığıma pişman oldum dondum resmen şimdide güneş var hava bugün ısınacak geri sanırım

dün gece bir yağmur yağdı nasıl ama anlatamam

Amanda aman kasları da ağrırmış. Kuzu ben plates ağrılarımı özlüyorum keşke yapabilsem. 2 tane mat alıp git sporunu yap. Yani çok çok kirli değildir herhalde. En fazla temizlettirin. Bence vazgeçme sporundan, hijyenin bir yolu bulunur elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…