amin canim sagol sen kac kilosun bu arada hedefin kaç
tamam canım nasıl istersen
yalnız burayı unutma herzaman gel olurmu..
can-ı gönülden tebrik ediyorum seni güzel yüzl güzel yürekli arkadaşım
vaoww kitap işini ekstra sevdim harika ben istanbulda oturuyorum devlet memuruyum, hemde masa başı olanından maliyede. yani bi yandan spor yapıp basen eritirken diğer yandan 8 saat oturarak tekrar yağlarımı istifliyorum48 kilodan 74e kadar sürekli zikzak çiziyorum bütün vücudum çatlak doldu :) artık kalıcı olarak kilo vermek istiyorum yıl sonunda veya yılbaşında düğünüm olacak birazda bu durum beni tetikliyo. ama ben nişana kadar 52 olmak istiyorum şuan 63teyim 27 ocakta başladım diyet ve spora 1 aydır durgunluk dönemindeydim ama şeytanın bacağını sonunda kırdım yeniden kilo kaybetmeye başladım. kitap okumayı çokkk severim daha dün iş çıkışı bi dolu okumadığım kitabım olmasına rağmen 4 yeni kitap daha aldım. hadi bakalım inşallah muvaffak oluruz hepimiz
hosbulduk çok tessekkur ederim benide araniza aldiginiz için
kendimi biraz tanitayim size ismim ozlem 24 yasindayim 4 yillik evliyim fransada yasiyorum 88 kiloyum 166 boyum var çocugum yok cok istiyorum doktorum kilo vermemi soyledi 22 haziranda tekrar konturolum var ozamana kadar 80 kiloya dusmem lazim degilse tedavi yine ertelenecekmis oyuzden destek ve motivasyona ihtiyacim var
tekrar cok tesekkur ederim bu arada hergun mu tartiliyoruz yoksa sadece cumalarimi ?
bende kısaca kendimi tanıtmak istiyorum adım esra 24 yaşındayım bir turizm acentasında yurtiçi operasyon görevilisi olarak çalışıyorum bekarım henüz uzun süreli bir ilişkim oldu ama devamı gelmedi şimdi sadece kendim için zayıflamak istiyorum insanların çok güzel bir kızsın ama biraz zayıf olsan kilo versen laflarından o kadar sıkıldım ki anlatamam ve en önemlisi bu şekilde yaşamak mutlu etmiyor beni kendime olan saygım için kilo vermek istiyorum ...
normalde yoğun çalıştığım için aksamları bir spor salonuna gitmek gözümü korkutuyor. ve benim duyduğum kadarıyla b-fit spor salonlarında yarım saatlik çalışmalar varmış aranızda bu salonlara giden var mı ? ve bunun faydası oluyor mu bu konuyla ilgili kkda bir başlık buldum ama yeteri kadar bilgi yoktu herkese iyi bir pazar günü diliyorum ...
tessekur ederim aybuke ALLAH hepimizin gonlune gore versin buarada 1 mayista 65 olacagim yazmissin ins olursun 1 mayis benim dogum gunum 24 yasina girecegim ve ins bende seneye 1 mayista 65 olurum
herkese günaydın.
arkadaşlar çok ağır grip oldum,bir iki gün beni idare edin,berbat durumdayım,sürekli yatıyorum.fenası ufaklığa da bulaştı,ne yapacağım bilmem.kendime bakacak halim yok.lütfen kusuruma bakmayın..
Canım hafta sonu sayfamıza genelde kimse giremiyor. B fit'e gitmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam mermaid gittiğini yazmıştı. En doğru cevabı bu salonlara giden biri verebilir.
İnsanların spora başladıkları ilk 30 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyor olmalarından dolayı iyi bir araştırma yapılmalı. Eğer 30 dakika içinde tüm aletleri kullanıp
sonra 30 dakika pilates yapılıyorsa güzel. Benim bölgemde bulunan salonlarında 30 dakikadan sonra egzersiz yapılamıyordu çünkü çalıştıracak kişi yoktu ben de kaydımı yaptırmamışım.
Kaldı ki diğer spor salonları saat konusunda özgür bırakıyor. İnsan bazen 50 dakika spor yapmak istiyor bazen 1,5 saat yetmiyor. Umarım senin için en uygun olan yeri bulursun.[/QUO
tşk ederim canım benim ama çok kararsız kaldım :S
hosbulduk çok tessekkur ederim benide araniza aldiginiz için
kendimi biraz tanitayim size ismim ozlem 24 yasindayim 4 yillik evliyim fransada yasiyorum 88 kiloyum 166 boyum var çocugum yok cok istiyorum doktorum kilo vermemi soyledi 22 haziranda tekrar konturolum var ozamana kadar 80 kiloya dusmem lazim degilse tedavi yine ertelenecekmis oyuzden destek ve motivasyona ihtiyacim var
tekrar cok tesekkur ederim bu arada hergun mu tartiliyoruz yoksa sadece cumalarimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?