Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

nasılsınz hanımlar
bugun hıc bısey yapasım yok yorgun hıssedıyorum kendımı
bıde sabah komsumdan 2 pogca yedımmm maleseff

nasılsınz hanımlar
bugun hıc bısey yapasım yok yorgun hıssedıyorum kendımı
bıde sabah komsumdan 2 pogca yedımmm maleseff

2 poğaça mıııı
hiç bir şey yapasım yok falan deme, ayrıştayız zuzu hemen kalk hareketini yap ve yak o yediklerini cuma günü ekip olarak iyi bir sonuç bekliyorum unutmaaa sisebee, bu hafta çok dikkat et ekip için lütfen

aybuke harikasın valla bu hafta ekibi ayakta tutuyosun

canım ınan yedıklerım erıdı
waka waka yaptım baya bıde ter attım emın ol gıttı butun pogcalar...

aybuke harikasın valla bu hafta ekibi ayakta tutuyosun

işin çinde iddia var güzeliiimm, onur meselesi yaptım ben bu işiiiii deeee akrep nerde acaba yoksa bniz çene yarıştırrıken o spor mu yapıyor???? evder de hiç görünmüyor, çok merak ettim

selam kızlar..
banuşun yalvarmalarıyla parka gittik,geldik,dönüşte de güzel kitaplar aldım kendime.hatta bir tanesi burada bir arkadaşın tavsiye ettiği kitap..bitireyim kritiğini yaparız..
parkta hatunlarla muhabbet ediyoruz ben diyorum hava çook sıcak,yandım anam,hatunlar hırkalara sarınıyor serin diye.sonra anladık ki benim ateş çıkmış yine.
aman ne güldük..
şimdi azıcık dinlenip kitabımı okuyayım banuyu yatırıp,yoksa yine yataklara düşeceğim..izninizle canlarım..

rukgus// c.tesi* 1 saat tempolu yürüyüş+50 mekik// pazar* 15 dk yürüyüş // p.tesi* 1 saat yürüyüş // salı* 50 mekik+aerobik+plates

tatlım bende sen gibiydim kendimi zorlaya zorlaya 6 ya indirdim Önerin için teşekkürler

aybüke içtim de gitti valla bilmiyordum bundan sonra gelirken çantama elma ve salatalık atarım :18:
ben yıllarca diyet diye eziyetmi yapmışım ya bi de diyorum ki o kadar çaba kilo veremiyorum su içsem yarıyor demekki diye yanlış yapıyormuşum meğer [

evett mersinliyim aybüke
şive değilmi

öğle bir bardak kadar süt ve nesfit
akşam mercimek çorbası
düşünüyorum ..
öğleden sonra şu şeker meselesini halletmek lazım diye düşündüğüm için şekersiz bitki çaylarından deniyecem
şimdi 1 bardak şekersiz ahududu çayı içecem mesela gelirken de 20 dk yürüyüşü göz önüne almak lazım

bugün çok konuştum yaaaaa, kendimi kaptan gibi hissettimmmmm

bahriye ahududu şekersiz başlangıç için iyi bir seçenek değil bence, çünkü o zaten ekşi bir meyve çayı beceremezsin içmeyi, sen yeşilçay ile başla bence. sporunu yap terli terli arkasına bir fincan yeşilçayını iç, bak nasıl hafiflemiş hissedeceksin, bu arada bitki çaylarını günde 2 fincandan fazla önermiyorlar. Buna da dikkat et

burası yağmurlu sizin oraya uğramadı demek yağmur, ooohh iyi olmuş, sana da iyi gelmiştir temiz hava,ateşli iken üşünülmez mi yahu ben öyle bilirim, ateşli inan yanar ama üşüdüüğünü hisseder?? sende tersi olmuş

tatlım günlük menülerini yazarmısın

oyy havanı yesinler
sanki bizim evde ayrı ayrı hizmetçi var
şekercim ben de hepsini kendim yapıyorum ama spor konusunda evde kayınbabam var her istediğin anda olmuyor..
önceleri dizi karşısında akşam eşimin yanında yapabiliyordum hiç bişey yapamasam en azından mekiğimi çekiyordum.
şimdi öyle değil işte..yatak odama geçmek zorundayım tabi vakit kalırsa..
eşim vardiyalı çalışır mesela olmadığında daha da bol sporumu yapabilirdim..
evde büyük olunca aynı düzen devam etmek zorunda yaa işte böyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…