Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

uyanınca 1 bardak su
sabah: 1 kase yoğurt ve yeşil çay
öğle: 1 büyük kase havuçlu yoğurtlu semizotu salatası
ikindi : 1 kase yoğurt ve 1 kase çilek-1 yeşil çay
akşam: 1 büyük kase havuçlu yoğurtlu semizotu salatası
yatmadan önce: 1 papatya çayı-3 kuru erik

hedef su 2,5 lt
hedef spor- 1,5 saat yürüyüş ve fitness

inşallah sporda hedefimin üzerine çıkarım..

kaptanım menüm biraz yavan olmuş olabilir ama geçen hafta biraz gereksiz şeyler yedim onların ödemini atmak için bugün böyle yaptım.

Aile kale gibidir, insanı düşmanlarından korur...

OKuduğumAilede ve OKulda çocuk eğitimi kitabı - Halit Ertuğrul dan alıntı....

Kaptan kabul edildik mi takıma bi basın açıklaması istiyoruz :)

hayatımdan tamamen çıkarttığım şeyler

-şeker
-ekmek
-yağ
-tuz
bunları nerdeyse hiç tüketmiyorum. tabi yağ derken sırf sıvı veya katı yağdan bahsediyorum. yoksa yiyeceklerde bunlar bulunuyor zaten onları ayıramıyorum haliyle, balıktaki yağ, meyve ve sütteki şeker gibi..

uygun mudur. çok ciddi sonuçları olabilir mi? bu arada sevdiğim halde yemiyorum demiyorum, artık aramıyorum ihtiyaç duymuyorum bunlara yani..

bu hafta sonu bir çaybardağı kadar ceviz kullansak ne olur haftanın bir günü canımız ne isterse yesek diye sorayım daha doğrusu

kızlar ben haftasonu topiğe giremiyecem ama günde 3 lt çıkardım suyumu pzt si menümü yazarım sporumu da yapmayı ihmal etmiyecem ha birde temizlik var temizlik sorun değil malum bekarım da birikmiş çamaşır ütüleme falan var yazlık kışlık baharlık ayırma işi sonuçta efor gerektiren şeyler

geçmiş olsun canım
kahvaltını yap limonlu açık çay iç ödemini atsın.

pusuda bekliyodun demi
görmesen olmaz sankiiii

çok saol canımmm...noluyo bana ayy anlamadım...ruh halim altüst oldu hastalanınca...buarada yemedim bişe daha su içtim türk kahvesi içtim sadece...tartıldım 64,2 geldim şimdide....şişkinliğim indi sanırım....limonlu açık çayıda içecem kaptanım çok saolll....buarada pazartesi günü namaza başladım yatsıyı kılamadım adet oldum....Allah ım devamınıda getiririm inşallahhhh....bide sorum olacak namazdan sonra yapılan dualar varya ben beceremiom fazla...nerde bulabilirim öyle duaların yazdıgı bi kitap falan varmı?özeldende atabilirsiniz fazla giremediğim için cepten özel mesajı daha rahat okurum....öpüldünüzzz...

tatlım iyotlu tuzu ayarınca kullanabilirsin.
yağı tüketebilirsin..
özellikle omega3 içerikli fındık yağı zeytinyağı ve tereyağı
yağsız olmaz şekercik..
şekerden ve ekmekten uzak durabilirsin..
şeker besinlerimizin hepsinde bulunur
ama yağ sebze ve meyvelerde olmaz
sadece tohum(çerez) ve balıkda olur
eh bunlarıda sabah öğle akşam yiyemeyiz dimi şekercik..

bu hafta sonu bir çaybardağı kadar ceviz kullansak ne olur haftanın bir günü canımız ne isterse yesek diye sorayım daha doğrusu

her gün kahvaltında 4-5 adet ceviz veya fındık veya badem tüketebilirsin canım..
çok faydalı..hem tok tutarlar hem kilo vermene faydaları dokunur..tabii kavrulmamış olucak canım..

Rabbim devamını nasip etsin inş.
tamam canım özelden atarım şekercim

sana kolay gelsin canım.
ne güzel hem hareket olur hem işler biter..

1. grup

akrep33 ( 66.1 / 65.3 / 0.8 / 1.21%)
evder( 74.8 / 74 / 0.8 / 1.07%)
seray0307( 63.5 / 64.5 / -1 / -1.57%)

top verilen
kilo:1,6
yüzde:2,28%

2. grup

aybüke07( 67.8 / 67.5 / 0.5 / 0.74%)
genic (59.5 / 59.4 / 0.1 / 0.17%)
sisebe( 65 / 63.3 / 1.7 / 2.62%)

toplam verilen
kilo:2,3
yüzde:3,53%

veee 1. gelen 3,53 yüzdeyle 2. gruuupp

Son düzenleme:
şimdiii bu haftanın yarışma grup listesini sunuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…