mermaid senin hedefi de alalım hemen
Kaptan kabul edildik mi takıma bi basın açıklaması istiyoruz :)
tapu gibi listemiz yeterince açıklayıcı olmadımı kuşum
hadi hayırlı uğurlu olsun takımımız..
geçmiş olsun canım
kahvaltını yap limonlu açık çay iç ödemini atsın.
pusuda bekliyodun demi
görmesen olmaz sankiiii
hayatımdan tamamen çıkarttığım şeyler
-şeker
-ekmek
-yağ
-tuz
bunları nerdeyse hiç tüketmiyorum. tabi yağ derken sırf sıvı veya katı yağdan bahsediyorum. yoksa yiyeceklerde bunlar bulunuyor zaten onları ayıramıyorum haliyle, balıktaki yağ, meyve ve sütteki şeker gibi..
uygun mudur. çok ciddi sonuçları olabilir mi? bu arada sevdiğim halde yemiyorum demiyorum, artık aramıyorum ihtiyaç duymuyorum bunlara yani..
hımmm sanırım 2.takım olarak 4. olmuşuz kaptanım
bu hafta sonu bir çaybardağı kadar ceviz kullansak ne olur haftanın bir günü canımız ne isterse yesek diye sorayım daha doğrusu
çok saol canımmm...noluyo bana ayy anlamadım...ruh halim altüst oldu hastalanınca...buarada yemedim bişe daha su içtim türk kahvesi içtim sadece...tartıldım 64,2 geldim şimdide....şişkinliğim indi sanırım....limonlu açık çayıda içecem kaptanım çok saolll....buarada pazartesi günü namaza başladım yatsıyı kılamadım adet oldum....Allah ım devamınıda getiririm inşallahhhh....bide sorum olacak namazdan sonra yapılan dualar varya ben beceremiom fazla...nerde bulabilirim öyle duaların yazdıgı bi kitap falan varmı?özeldende atabilirsiniz fazla giremediğim için cepten özel mesajı daha rahat okurum....öpüldünüzzz...
kızlar ben haftasonu topiğe giremiyecem ama günde 3 lt çıkardımsuyumu pzt si menümü yazarım sporumu da yapmayı ihmal etmiyecem ha birde temizlik var temizlik sorun değil malum bekarım da birikmiş çamaşır ütüleme falan var yazlık kışlık baharlık ayırma işi sonuçta efor gerektiren şeyler
kızlaaaaaaaarrrr haftaya daha iyisini yapıcazzz öyle değil miiiii????
hadi ben kaçıyorum yarın görüşürüzzz :)
hımmm sanırım 2.takım olarak 4. olmuşuz kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?