Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

doğru ölçü sabah aç karnına olan canım.tebrikler..

sağol tatlım insan çok mutlu oluyor varya renkleri bile farklı algılıyor emeğinin karşılığını almak insanı daha çok motive ediyor bu hafta şeker yok karbonhidrat çık az ekmekle alınacak tuz yok en az 6 öğun bu hafta kaç kg verecem bakalım

dün akşamki menümü yazayım
aybükenin tarifini yaptığı tok tutan salata var ya onu alabalıkla yaptım
spor olarak tenbeldim valla 20 dk yürüyüş 20 dk oryantal dans
dün söz verdiğim göbek ve kalça hareketlerini yapamadım bugün ve haftasonu yapcam ama 3 gün gitsin kilolar

aybüke nerde kaldı yaa
sanırım kilo aldı gelemiyor

önceki kilo ve bugünkü kilo efemm

geldim geldimmmmmm

dün gece saat 11 e kadar temizlik yaptım, evi bitirdim sanmayın haaaa, sadece mutfak ve lavaboları hallettim mutfağın camını sildim bugün geriye kalan işi halledeceğim, çok yorgunummm ve mutsuzuuummm

bugün vallahi billlhahi hergün 1saat spor yaptığım halde hala istediğim kiloyu verebilmiş değilim, çok moralim bozuldu ben üzgünüm ama hala 67 kilodayımmmmmm :26: bu ne yaaaaaaa, vücudum kötü bir şaka yapıyor sanırım bana, o da mı akreple anlaştı kii aceppp, hain domdommm KİLOMMM 67.3!!!

güzelim bozma moralini vücut her hafta kilo vermez böyle diyetlerde miğdeyi şaşırtmak gerekiyor az mı yiyorsun birgün tıka basa ye ertesi gün az ye vücut şok geçirsin yoksa yaklaşık 2/3 hafta kadar kilon sabit kalır ne verirsin ne de alırsın direnir
bozma moralini bu da doğru değil

evt canım ben de beğenmedim kilo alıp geliceksin diye seviniyodum ya
neese zararın neresinden dönsen kardır hesabı sen boş ver sporu temizliği felan..bugünden başla cıss ve hamur işlerinden uzak durmamaya olarmı şekercim

Off yaaa akrep ben geçen hafta ne sporuma ne beslenmeme dikkat etmedim ya, bence onun acısını çekiyorum ben bu hafta, ama haftaya seni daha da mutsuz etcem şekercim, tıpkı senin beni üzdüğün gbi bende seni üzcemmm, haftaya 2 kilo vermiş olcam şak diyee,, çok mu sallladım neeee ?? :)))
65 i göördüümmm:92::92::92:
aybükeee nasısııınnn hadi yetiş banaaaa yakında sana da yetişicem banuuu

Adalet mi bu yaaaaa, kadın spor mpor yapmadan kilo veriyor ben bir tarafımı parçalıyorum tık yok yaaaaaa

hayırdır kuşum gecenin 12 sinde yemek tarifi acıktınmı bakiim
hadi bana yedim yattım de sevindir beni hadii

oooyy gece 12 miymişşş saate bakmadıydımm yok yaaa aklımı bozdum zayıflamakla sadece bu
merak etme şekercim görürsün hatta aybükeyi geçersin bile dimi aybükee

ay dur ne sporu tüh yetişemedim tutamadım kıs yorma kendini

bu gidişle bahire de geçecek beni, ende bu inatçı yağlar oldukçaa ohooo kimler kimler geçer beniii, üüüüüüüü ((

gunaydın hanımlar nasılsınız bakalım
bende bıldırım yapayım hemen
gecen hafta 65
bu hafta 63.3
fark 1.7
nasılım ama :)

yüz akım beniiimmmm, bravoo bravoo bravoooo, senle bari avutiim kendimiii

moralimi bozmiim diye yazdın biliyorum amaaa böyle diyet şekli mi olur kıııızz bir gün aç kalıp, ertesi günü tıka basa mı yiyeceğimmmm Allah seni napmasın emiiiii Bu kötü vücuda bu ceza iyiydi amaaaaa gene de kıyamam kendime yaaafff

Allah 'ımj son 3 kilo son 3 kilo kaldı yaaaaaaaaaa, 9,5 kiloyu vermiş ben, son 3 kiloyu veremiyorum 4 aydır yaaaaaaaaa ,, ağlamak istiyorum gerçektennnnn........

BEN BİŞİİ YAZMADIM belki tavsiyeye uyarda haftaya kilocukları alıp gelir diye ama maalesef uyanık çıktın be yaa

akrep33 ( 66.1 / 65.3 / 0.8 / 1.21%)
banusultan( 62.5 / 62.5 / 0 / %)
aybüke07( 67.8 / 67.3 / 0.5 / %)
evder( 74.8 / / / %)
genic( 59.5 / 59.4 / 0.1 / %)
seray0307( 63.5 / / / %)
sisebe( 65 / 63.3 / 1.7 / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 459.2 / 458.4/ 0.8 / 0.17% )

yazmayanları da ekledim kaptanım.

Son düzenleme:
aybüke hanım o spora ben de başliim de gör..
bi kerem spor yani aerobik vücudu şekillendirir..yağların yerini kaslar alır .
yürüyüş ve koşu üst bacakları çalıştırdığı için hızlı kilo verdirir.çünkü kalın bacaklarımızda yağ yakımını sağlayan ve hızlandıran hormon vardır.yürüyüşte belli bir dk sonrası çalışmaya başlar .o yüzden yürüyüş ve spor ikisi bir arada önemlidir kuşum.

canım dur hemen üzülme bak bende gram gram veriyorum ama moral bozmak yok. sabah sabah kalktım tam evden çıkarken hatırladım tartılmayı. döndüm tartıya çıktım benim gözler böyle hemen üzerimdekileri çıkardım tekrar tartıldım tabi sonra yaptığıma da gülmekten öldüm sabah sabah

kızlar bahiresemanur ve rukgus u alalımmı ne diyosunuz..
rukgus kilo larını yazmadı ama gelir yazar inş.

akrep33 ( 66.1 / 65.3 / 0.8 / 1.21%)
banusultan( 62.5 / 62.5 / 0 / 0.0%)
aybüke07( 67.8 / 67.5 / 0.5 / 0.74%)
evder( 74.8 / 74 / 0.8 / 1.07%)
genic( 59.5 / 59.4 / 0.1 / 0.17%)
seray0307( 63.5 / / / %)
sisebe( 65 / 63.3 / 1.7 / 2.62%)
bahiresemanur( 80 / 78.3 / 1.7 / 2.13%)yeni üye

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 539.2 / 533.6 / 5.6 / 1.04% )

seray gelmedi
rukgus kilo bildirmedi
bahiresemanur hedef kilon kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…