- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
doğru ölçü sabah aç karnına olan canım.tebrikler..
aslında bu hafta deneme süresindeydim yani bugün belli olacaktı grupta olup olmayacağım ama ben yinede paylaşmak istedim sizinle dün iş çıkışı 2.5 saat yürüyüş yaptım. ve akşam 6dan sonra hiç bir şey yemedim bu emeğimin karsılığı 2.400 oldu çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm:):):)
geldim geldimmmmmm
dün gece saat 11 e kadar temizlik yaptım, evi bitirdim sanmayın haaaa, sadece mutfak ve lavaboları hallettimmutfağın camını sildim bugün geriye kalan işi halledeceğim, çok yorgunummm ve mutsuzuuummm
bugün vallahi billlhahi hergün 1saat spor yaptığım halde hala istediğim kiloyu verebilmiş değilim, çok moralim bozuldu ben üzgünüm ama hala 67 kilodayımmmmmm :26: bu ne yaaaaaaa, vücudum kötü bir şaka yapıyor sanırım bana, o da mı akreple anlaştı kii aceppp, hain domdommmKİLOMMM 67.3!!!
geldim geldimmmmmm
dün gece saat 11 e kadar temizlik yaptım, evi bitirdim sanmayın haaaa, sadece mutfak ve lavaboları hallettimmutfağın camını sildim bugün geriye kalan işi halledeceğim, çok yorgunummm ve mutsuzuuummm
bugün vallahi billlhahi hergün 1saat spor yaptığım halde hala istediğim kiloyu verebilmiş değilim, çok moralim bozuldu ben üzgünüm ama hala 67 kilodayımmmmmm :26: bu ne yaaaaaaa, vücudum kötü bir şaka yapıyor sanırım bana, o da mı akreple anlaştı kii aceppp, hain domdommmKİLOMMM 67.3!!!
evt canım ben de beğenmedim kilo alıp geliceksin diye seviniyodum ya
neese zararın neresinden dönsen kardır hesabı sen boş ver sporu temizliği felan..bugünden başla cıss ve hamur işlerinden uzak durmamaya olarmı şekercim
65 i göördüümmm:92: :92: :92:
aybükeee nasısııınnn hadi yetiş banaaaayakında sana da yetişicem banuuu
hayırdır kuşum gecenin 12 sinde yemek tarifi acıktınmı bakiim
hadi bana yedim yattım de sevindir beni hadii
merak etme şekercim görürsün hatta aybükeyi geçersin bile dimi aybükee
ay dur ne sporu tüh yetişemedim tutamadım kıs yorma kendini
gunaydın hanımlar nasılsınız bakalım
bende bıldırım yapayım hemen
gecen hafta 65
bu hafta 63.3
fark 1.7
nasılım ama :)
güzelim bozma moralini vücut her hafta kilo vermez böyle diyetlerde miğdeyi şaşırtmak gerekiyor az mı yiyorsun birgün tıka basa ye ertesi gün az ye vücut şok geçirsin yoksa yaklaşık 2/3 hafta kadar kilon sabit kalır ne verirsin ne de alırsın direnir
bozma moralini bu da doğru değil
moralimi bozmiim diye yazdın biliyorum amaaa böyle diyet şekli mi olur kıııızzbir gün aç kalıp, ertesi günü tıka basa mı yiyeceğimmmm Allah seni napmasın emiiiii Bu kötü vücuda bu ceza iyiydi amaaaaa gene de kıyamam kendime yaaafff
gunaydın hanımlar nasılsınız bakalım
bende bıldırım yapayım hemen
gecen hafta 65
bu hafta 63.3
fark 1.7
nasılım ama :)
geldim geldimmmmmm
kilomu açıklıyayım önce geçen hafta 80 bugün aç olarak tartıldım 78,3 dün tok olarak tartıldım 79,3 tü yaff benim yediklerim içtiğim sular 1 kg gelirmi ki 78,3 ü doğru kabul edersek 1,7 79,3 ü kabul edersek 700 gr vermişim ama vermişim bir ara korktum alırım diye malum boşuboşuna aç kaldığımı fenalık geçirmek üzere iken birşeyler yiyip kendime geldiğimi anlatmıştım ve yaptığım diyet yanlıştı karbonhidrat diyeti imiş kaptan öyle dedi
aslında bu hafta deneme süresindeydim yani bugün belli olacaktı grupta olup olmayacağım ama ben yinede paylaşmak istedim sizinle dün iş çıkışı 2.5 saat yürüyüş yaptım. ve akşam 6dan sonra hiç bir şey yemedim bu emeğimin karsılığı 2.400 oldu çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm:):):)
kızlar bahiresemanur ve rukgus u alalımmı ne diyosunuz..
rukgus kilo larını yazmadı ama gelir yazar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?