Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kadının iyisini nerden anlarasın?
-Konuşmasına bakarım..
Ya hiç konuşmuyorsa?
- O kadar iyisine hiç rastlamadım

ben sana yardımcı olabilirm ama

başlangıç kilon ?

hedef kilon ?

şimdiki kilon ?

Boy uzunluğun ?

bilgilerin gerekiyor...

başlangıç:99
hedef:61
şimdiki kilo:96,6
boy:1,69 canım ben bunalrın hepsini giriorum ama yine olmuyo

gunaydınlar hanımlar........
akrebım elını sakın korkak alıstırma can bogazdan gelır ye ıc gec haftasonunu dgenlendır...
aybukem ıyı gaza geldım valla tutabılene askolsun
sımdı dısarı dıkmen vadısıne yuruyuse cıkıyorum ohhhh hava mıs
benı keyıf yerınde bıde gıtsın yagcıklar.....

Genel bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Yarışmacıların bir çoğunda paylaşım alanındaki mesajlaşmaları okuma adeti yok ne yazık ki.. Dolayısı ile yarışma ile ilgili gelişmelerden, paylaşımlardan ya da fikir belirtmek isteyecekleri tartışmalardan uzak kalmış oluyorlar.

Bu durum Karar Defteri başlığımız için de geçerli. Yarışmanın kurallarını içeren bu başlıktaki maddeler de sizin önerilerinize her zaman açık. Başlığın en önemli maddelerini kapsayan mesaj tarafımdan düzenli olarak güncelleniyor. Dolayısı ile sadece son mesajı okumanız yeterli.

Lütfen bu iki konuya da abone olunuz ve mesajları güncel olarak takip ediniz.

Paylaşım Alanımız:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Karar Defterimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Takım yönetim kadrosundan da her etap sonrası yayımladığım bilgi mesajını paylaşım alanından "zamanında" okumalarını ve kendi takımlarını ilgilendiren bir durum varsa geribildiirimde bulunmalarını rica ediyorum. Başlık, cumadan cumaya uğradığınız bir yer olmasın lütfen..

Hepinize sağlıklı ve keyifli zayıflamalar diliyorum.

tamam canım benim sen dersinde ben yapmazmıyım
sen ve aybüke özellikle akşamları hiç aklımdan çıkmicaksınız emin ol

Son düzenleme:
dün ne yedim

sabah
iki dilim peynir,domates, salatalık

öğle
salatalık,bir kase tarçınlı süt,nesfit

akşam
iki küçük dilim kaşar,iki küçük parça karpuz

dün moralim çok bozuktu anladımki ben üzgünken bişii yiyemiyorum

spor:30 dk yürüyüş
su:2 lt

sözcüklerin gücü adına fecii gaza gelmiş bu kız
akrep bugün spora başlamak şart oldu:18:
yinede umudumu kaybetmemliyim hafta sonu ya akşam yayılarak tv seyreder ve bol bolda yer evet evet evet yer

:

bencede kesin yer aybüke doğal olarak yemesi enerji alması lazım zaten :) haftalardır spordu vs helak oldu kızcağız haketti kallavi bir sofrayı

bu arada arkadaşlar yemeğe başladıktan sonra 20 dakkada doymuş oluyoruz bu yüzden o 20 dk yı doldurmak için her lokmada kaşığı çatalı bırakmak ve yemeği daha fazla çiğnemek gerekiyo. böylece diğer durumda yiyeceğimizden daha az yiyerek doymuş oluyoruz.. bilginize..

ha bide 1.takım hızlı yiyebilirsiniz sizin metabolizma hızlı yakar kesin hepsini

bu arada dünkü spor hedefimi tamamladım 10 dk da fazladan yaptım.

menümdeki kuru eriklerin yerine 2 havuç yedim.

bugünkü menüm
sabah: uyanınca 1 bardak su
kahvaltı:1 kase yulaf ezmeli yoğurt-yeşil çay-5 zeytin-1dilim kepekli ekmek
öğle:yoğurtlu havuç salatası
ikindi:meyve-1 kase yoğurt
akşam:lıght ton balıklı yeşil salata

başlangıç:99
hedef:61
şimdiki kilo:96,6
boy:1,69 canım ben bunalrın hepsini giriorum ama yine olmuyo

canım kusura bakma, araya temizlik girdi geç oldu ben senin nerede hata yaptığını buldum, senin şuanki kilon 96.6 olduğu için sen şimdiki kilo kısmına nokta yerine virgül koyuyorsun ,o nedenle sistem algılamıyor, sen o hedef kısmına 96. 6 yaz, 96,6 değil, oluyor o zaman

istersen ben yine de yaptım, bunu da kullanabilrsin, ya da kafana göre yeniden düzenlersin.. ok canım

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wRtsbxI/weight.png

tamam canım benim sen dersinde ben yapmazmıyım sen ve aybüke özellikle akşamları hiç aklımdan çıkmicaksınız emin ol
bencede kesin yer aybüke doğal olarak yemesi enerji alması lazım zaten :) haftalardır spordu vs helak oldu kızcağız haketti kallavi bir sofrayı
ahandaa sataşma vaaaarrrrr harika bir kahvaltı yaptım tabi, siz bu kısımla mutlu olun devamı üzcek çünkü sizi, şimdilik 50 kez ip atladım, üstüne de camlarımı sildim, şimdi dinleniyorum, salonumun camlarına geçeceğim, orayı da bitirdim mi, giyinip yürüyüşe çıkcammm

haydiinnnn öğle yemeği vaktiiii, öğün atlamıyoruz kızlarrrr, karnınızı doyurun benim yerime deeee, ben kahvaltıyı fazla kaçırdım yemiiiiceeeemmm

Allah 'ım sonunda bunu da duydum, kızım beni anne salyangoz diye çağıryoorrr salyangoz da diyemiyor, "annee sayyngoozz"" diyooorr

Son düzenleme:

çok tşk ederim canım aynen dediğin gibiymiş düzeldi şimdi :)

Soğuk bir kış günü bir kuş soğuğa daha fazla dayanamamış ve karın üstüne sereser...pe düşmüş. Kanatları ve vücudu donmak üzere olan kuşumuz ölümü çaresizce beklemeye başlamış. Tam o esnada ordan geçen bir inek gelip kuşun üzerine pislemiş. Kafasına kadar inek pisliğine bulanan kuş buna çok sinirlenmiş ama kalkıp da ineği dövecek hali yok ya...

Pisliğin sıcaklığıyla vücudu ısınmış kanatları çözülmüş. Acayip sevinmiş kuşumuz ve pisliğin içinde mutlu mutlu ötmeye beşlamış. Bu mutlu ötüşleri duyan bir kedi gelip inek pisliğini eşeleyip kuşu çıkarmış. Kuş kendisini pislikten kurtaran kediye tam teşekkürlerini sunacakken kedi kuşu yemişşş...

Gelelim kıssalardan hisselere...

1. Her üstüne pisleyen düşman değildir.
2. Her elinden tutan da dost değldir.
3. Eğer mutlu ve mesutsan pisliğin içinde de olsan sesini çıkarma...:):)

DİYETLER
akdeniz diyeti....2 haftada 8 kilo1GÜN
sabah : 3 ceviz + 10 fındık 2 bardak ılı...k su 1 dlm ekmek 2 k.k peynir- 5 zeytin tuzsuz- istenildiği kadar domates salatalık şekersiz çay arada 1 yeşil elma
öğlen : 1 simit 1 ayran domates -salatalık
ara 2-3 grisiini 1 k.kutusu peynir veya 1 meyva
akşam: yağsız et sote ( 150 gr yağsız et- 100 gr mantar- 1 domates- 1 ad sivri biber - 1 tatlı kaşığı zaytinyağ 1 çay kaşığı salça tuz biber )

2 . GÜN
gün sabah ve öğlen aynı
akşam: kıymalı ıspanak( 100 gr kıyma 250 gr ıspnak yarım soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı z.yağ- 1 tatlı kaşığı salça tuz karabiber kimyon)

3. GÜN
sabah aynı
arada 1 yeşil elma
öğlen: peynirli kepek ekmeğine sandvç domates salatalık ayran
akşam: etli taze fasulye( 100 gr kuşbaşı- 350 gr t. fasulye - 1 domates- 1 ad s.biber- yarım soğan - 1 diş sarımsak- 2 tatlı kaşığı z.yağ- 1 tatlı kaşık salça tuz karabiber)

4. GÜN
sabah aynı
arada 1 yeşil elma
öğlen yarım kilo mevsim meyvası
akşam: peynirli mantarlı makarna ( 1 su bardağı kepekli makarna- 6 orta mantar taze kaşar 1 dilim- 1 tatlı kaşığı z.yağ . mantar haşlanır makarna haşlanır süzülür makarnaya yağ, mantar peynr eklenir)

5. GÜN
sabah ve öğlen aynı
akşam sebzeli tavuk(250 gr tavuk but- 1 avuç t.fasulye- 1 ad. havuç - 1 domates- 1 sivir biber-yarım soğan-1 t.kaşığı salça- tuz karabiber tavuk haşlanır, soğan kavurulup sebzeler eklenir bir çay bardağı su eklenir pişmeye yakın s.biber ve domates eklenir. sebzeler haşlanan tavuğun yanına konur)

6 GÜN

sabah aynı
arada 1 yeşil elma
öğlen : peynirli kepek ekmeğine sandvç domates salatalık 1 bardak ayran
akşam: 350 gr orta boy lüfer vea palamut -ızgarada yapılıcak + bol salata

7 GÜN
sabah aynı
arada 1 yeşil elma
öğlen : peynirli mantarlı omlet( 2 yumurta - 1 dlm kaşar peynir- 6 mantar- 1 t.kaşığı z.yağ- az tuz.malzemeler karıştırılıp tavaya dökülür alt üst piişirilir) salata sıkma portakal suyu...
akşam: mantarlı pirinç pilavı(güveçde) (5 mantar-70 gr 3/4 çaybardağı kepekli pirinç- 1 dlm kaşar peynir- yarım soğan 1 diş sarımsak 1 t.kaşığı zeytinyağ az tuz.... pirinç 1 gün suda bekletilr, yıkayıp 1 saat bekletilr, sopan sarmsak kavrulur pirinç eklenir 5 dk kavrulur mantar eklenir 1 bardk su eklenir 15 dk kısık ateşde pişirilr. güveç kasesine konur kaşar serpip fırında 10 dk pişirilir.)

Son düzenleme:
Kızlar çok hastayım dünden beri, dün hafifti ama bugün baya yıktı beni, boğazlarım şişmiş, bütün vücudumu alaşağı etti, yatıp duruyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…