Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ay harıkayız bız
tebrık edıyorum kızlar hepımızı
tabı cabanızdan dolayı sızlerıde 1 takım

1. grup

banusultan
aybüke
seray0307
sisebe
bahiresemanur

2. grup

akrep33
evder
genic
rukgus
mermaid11

işte budur yarış başlasın anacıımmm
ayy tüühh aslında pazartesi yapsam listeyi olurdu
aybüke hafta sonu bol bol yerdi ne güzel

Son düzenleme:
şimdiii

haftanın takım içi birincisi kimmiş bakalımmm

1.rukgus( 99 / 96.6 / 2.4 / 2.42%)
2.sisebe( 65 / 63.3 / 1.7 / 2.62%)
3.bahiresemanur( 80 / 78.3 / 1.7 / 2.13%)
4.akrep33 ( 66.1 / 65.3 / 0.8 / 1.21%)
5.evder( 74.8 / 74 / 0.8 / 1.07%)
6.aybüke07( 67.8 / 67.5 / 0.5 / 0.74%)
7.mermaid11( 63.1 / 62.7 / 0.4 / 0.63%)
8.genic( 59.5 / 59.4 / 0.1 / 0.17%)
9.banusultan( 62.5 / 62.5 / 0 / 0.0%)
10.seray0307( 63.5 / 64.5 / -1 / -1.57%)

çok sevindim ilk hafta birinci olmama ama benim kilom fazla o yüzden çok gitmiş

kızlar selammmm

nasılsınız bakalım

benim durumlar bayağı değişti oyüzden giremiyorum internete

işten ayrıldım eşim burda oyüzden kendi evimdeyim internet yok

belki 1ay sonra geri geçecekyerine yada olabilirse devamlı gelecek kesin değil henüz bu arada interneti ayarlamam çok güç

sizleri valla çok özledim annemlerdeyim hemencecik durumumu yazayım dedim

kaptanım istersen benide geri dönmek üzere ayır takımdan kimsenin hakkına girmek istemem canım nezamanki düzene girebilirim daha doğru interneti ayarlayabilirim ozaman kabul ederseniz dönerim canlarım

ayy bu araya girememek çok üzüyor ama kendinize iyi bakın annemlere geldikçe yazarım kızlarrrr

öpüyorum hepiniziiiiii şekerler

Yağ yakmanın, direnci artırmanın, koordinasyon ve denge geliştirmenin etkili bir... yoludur, ip atlamak. Aynı zamanda, ip atlamak hızlı kalori yakıcısı bir kardiyo egzersizidir. İp atlama hızınıza bağlı olarak dakikada ortalama 11 kalori yakabilirsiniz. Eğer hızınızı ve kondisyonunuzu arttırarak atlamaya devam ederseniz dakika başına 20 kaloriye kadar yakmanız mümkündür. Yani ne kadar hızlı atladığınıza göre 10 dakikada 111 ila 200 kalori yakabilirsiniz...:122:

haftasonları spor yapmazdım ama artık yapcammm, iyi oldu bu listeyi erken hazırladığın, yürüyüş iyi kalori harcatıyordu değil mi, hmmm bir de ip atlamayı eklersek bunAAA cuma tutmayın biziiiiiii, sıkı geliyoruz akrebimmm, sert ve sekkkkk, bir o kadar da hafiflemişşşşşş

evder alıntı yapim dedim olmadı, bazen aksilik ediyor bu sistemi neyse canım, inşallah halledersin şu internet işini, işini bırakmayı sen istiyordun zaten, hayırlısı olsun bakalım, şu vınn tarzı bir şey kullansan, biz çok memnunuz, çözüm olabilir tabi siz biliriniz.. yine de arada uğramaya çalış

bu hafta sadece 800 gr vermisim adet olmam gerekiyordu cumartesi gunu fakat olmadim acayipte istahim acildi karnimda sisti bugun 2 saat yurudum sabah pek birsey yemedim ama aksam 1 kucuk boy pizza yedim bu hafta yarismaya giremedim ama ins haftaya bende yarisacam ben yinede menumu yazabilirmiyim kaptan hala deneme suresindemiyim yoksa yazmayayimmi artik:44:

YEDİKLERİNİZİN RESMİNİ ÇEKİN VEYA NOT ALIN!

Araştırmalar ispatlamış ki, diyet yaparken resimle veya yazarak yediklerinin kayıtını tutanlarla tutmayanlar arasında kilo vermede başarılı olanlar ve diyetine kolayca devam edenler ağırlıklı olarak yediklerini not tutanlar olmuş. Yediğiniz her şeye baktığınızda veya yazdığınızda kendinizi gözlemlemiş oluyorsunuz ve bu sizi daha çok yemekten veya atıştı...rmaktan alıkoyuyor. Bunun için cep telefonunuzu çok rahat hem foto hem de not için kullanabilirsiniz

YEMEK YERKEN DURDUĞUNUZ ANLARA DİKKAT EDİN!

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum, birçok insan yemek yerken çatalı bıçağı elinden birkaç dakikalığına bırakır, bu doğal “yerken durma” anıdır ve çok kıymetlidir. Bu anlara çok dikkat edin ve daha fazla yemeğe devam etmeyin. Tabağınızı kaldırın veya gönderin, sonra da sohbetinize devam edin . Bu sessiz işaret size doyduğunuzu anlatmaya çalışıyor. Birçok insan bunu gözden kaçırır.

kaptanızmız yarın yazar sana da ben yine de öncen bir iki bir şey yazmak istedim, adet çncesi vücut ödem yaptığı için genelde kilo versek t everilmemiş gibi görünebiliyor yani vücurt şişkin oluyor, sabah birşey yemeyip akşam pizza yediysen hemen kaç akrepten dayak geliyor :)) bir de deneme süresindesin sanırım, deneme süresinde de günlük mönü paylaşımı ve spor paylaşımı yapıyorsun. Bir de günde en az 5 mesaj yaz ki motiven artsın ve birbirmizi daha iyi tanıyabilelim.

günaydıınnnnnnnn

kaptanım sende olmasan benı dusunen yok ya..
sırf senın ıcın yıcem dermısım...
bak sabah sabah ne mutlu oldum
çok sevindim ilk hafta birinci olmama ama benim kilom fazla o yüzden çok gitmiş
ne güzel işte kuşum gitsin kara yağlar fazla fazla..çıtır bir hatun olarak süzülürsün sen de şekercim..
tatlım ya bir ricam olucak senden..avatar resmini değişirmisin..her seferinde o adam ordan baktıkça garip oluyorum sanki erkek üyemiz varmış gibi
tatlım seni anlıyorum istersen cumaları cepten mesaj atarak devam edebilirsin dünkü gibi..
yeterki kilo ver..buraya ara verirsen tekrar alırsın yazık o kadar çabana..

kuşum bu hafta ipmi atlicakmış bana yetişebilmek için

sisebeee son yıllardaki moda deyimle adamın dibisinnnnn kanmazsın sen bu yalanlara, güveniyorum sana sert gel anam sert

sözcüklerin gücü adına fecii gaza gelmiş bu kız
akrep bugün spora başlamak şart oldu:18:
yinede umudumu kaybetmemliyim hafta sonu ya akşam yayılarak tv seyreder ve bol bolda yer evet evet evet yer

öncelikle sabah bişii yemeyip akşam pizza yemek de ne oluyor kuzum..akşama kadar bedeni aç bırak sonrada iştahım açıldı de
ve ben daha önce de belirtmiştim cuma sabahları kilo bildirimi var diye..sanırım sen sana verilen cevapları okumuyosun..direk balıklama dalıp yazıp çıkımandan bunu anlıyorum..
menü paylaşımı spor paylaşımı ve bol paylaşım yapıcaksan deneme süreni uzatıyorum şekercik..
ben yapamam diyorsan da yormayalım fazla birbirimizi olurmu şekercik

sabah kalkar kalmaz 1 bardak elma sirkeli su
1 bardak ılık su

15 dk yürüyüş

sabah
*1 simit
*1 üçgen peynir
*3 zeytin
*şekersiz çay

ara öğün
3 adet yulaflı busküvi

öğle
haşlanmıs tavuk
yagsız salata

ara öğün
1 bardak yeşil çay

akşam yemek yemedim çünkü çok geç çıktım iş yerinden o saatten sonra yemek istemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…