Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cok gecmıs olsun aybukecım Rabbım sıfanı versın ınsallah...
sımdı dondum evıme hanımlar dunden berı dısardaydımm

sabah
*1 ince dilim kepek ekmek
*2 zeytin
*1/2 yumurta
*domates-biber

ara öğün
*1 fincan yeşil çay

öğle
*3 tavuk kanat (fırında pişmiş)
*salata(yağsız-az tuzlu-limonlu)

akşam yemeği yemedim gün içerisinde 2 saat yürüyüş 10 dk voleybol yaptım toplamda 2,5 lt su içtim.

yatmadan önce yani şimdi 1 bardak ayran içtim

herkese iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın...

Kızlar çok hastayım dünden beri, dün hafifti ama bugün baya yıktı beni, boğazlarım şişmiş, bütün vücudumu alaşağı etti, yatıp duruyorummmm

çok geçmiş olsun canım umarım kısa sürede atarsın üzerinden sanırım mevsim değişkiliğinden herkeste bir hastalıktır gidiyor...

TEŞEKKÜRLER KIZLAR, ne fena bir şey, tüm vücudu perişan ediyor, hiç bri şeye halim yok, keyfim yok, isteğim yokk, bu arada bu halsizliğimşe bugün alışverişe çıktım, 2 farklı markadan 2 ayrı pantolon denedim, her ne kadar kilo kaybım olmasa da 38 beden giyiyorum artık, rakibelerime duyurulur buna bir ara sevineceğim, de şimdi halim yok szi sevinin benim yerime akreeeeeeeeepppp

günaydın güzeller..
çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.zaten dinleneceğime daha çok yoruluyorum hafta sonlarında..

güzel bir öykü canım

hafta sonu cumartesi gün yine yaklaşık 2,5 km yürüdüm fakat sabah öğle akşam yediklerimin zamanına dikkat etmedim çünkü tatildi ve ben geç kalktım :18::18::18: bu sabah aç karnına bir tartıldım ki bu hafta içi verdiğim 700 gr geri almışım sanırım geçen haftalarda yaptığım yanlışın bedelini bu hafta ödiyecem çünkü araştırdım karbonhidrat diyeti ile çok güzel zayıflıyorsun fakat verdiğin gibi geri alıyormuşsun diyeti bırakınca
bir de öğlenleri kıymalı makarna ve yoğurt yemiştim acaba makarna dan mı oldu ki

bencede kesin yer aybüke doğal olarak yemesi enerji alması lazım zaten :) haftalardır spordu vs helak oldu kızcağız haketti kallavi bir sofrayı
çok haklısın kuşum.

evet evet evet

Son düzenleme:
bu arada bugün minik bi kaçamak yaptım 1 orta kahve içtim. ama sırf tok tutsun diye
canım benim türk kahvesini sade olarak içebilirsin.tabi fazlasına kaçmadan..doğal bir dopingdir.
yalnız içine şeker katılınca selülit makinesine dönüşür.aman dikkat et şekercik.

hareketli halinle eziyossun bizi kuşum yaa
pöffff
Kızlar çok hastayım dünden beri, dün hafifti ama bugün baya yıktı beni, boğazlarım şişmiş, bütün vücudumu alaşağı etti, yatıp duruyorummmm
çok geçmiş olsun tatlışım..sek limon iç.tabii tok karnına.ek vitamin kullan, destek kuvvet gönder vücuduna..

canım salatana zeytinyağı kullan.
salatandaki vitaminlerin vücuduna geçmesini sağlar..
bağırsaklara ve cildine ve dişlere çok faydalı kuşum.
hasta haliyle bile duaramıyor yaa.
gıcıkkkkkkkkkk
gunaydın hanımlar keyıfler nasıl ben yarım saat sporumu yaptım geldım....
ehh sporunu ve aybükenin 38 bedenini okuyana kadar gayet keyifliydim kuşumm

canım şimdi sana sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemedim..hangi gruptaydınki sen:26:
hemen bakıyorum

bahiresemanurcum harikasın canım bu şekilde kilo almaya devamm
kaç parçaya bölüp seni haşlayacağını aybüke düşünsün
tek umudum istediğin gibi yiyebilirsin herşeyden

::::AVUÇ İÇİNDEKİ MUCİZE::::

Nihat, iyi bir müslümandı. Bir gün bana:

Yavuz sağ elini aç bakayım. Arapça rakamlarla kaç yazıyor, oku !
Açtım baktım Arap rakamlarıyla 81 yazıyordu.

Sol avucunu aç; onda ne yazıyor?” dedi.
Açtım, onda da 18 yazıyordu. 81 ' Le 18' i topla dedi. Topladım 99.

Bu rakam sana neyi hatırlatıyor? diye sordu.
Tabiki Allah’ın 99 sıfatı ! diye cevapladım.
Peki 81’den 18’i çıkarınca kaç kalıyor?
Elbette 63.

Peki bu sana neyi çağrıştırıyor? diye sordu.
Düşündüm! Aklıma hemen Resulullah Efendimizin ''ömür yaşı'' geldi.
Peygamberimiz 63 yaşında ömür yaşını doldurmuştur.

Bana dönerek: "Bak Yavuz! Allah milyarlarca insanın avucuna bu ilâhî mührü vurmuştur. Bu asla tesadüf olamaz. Tesadüf olsaydı birkaç insanın avucunda olurdu."dedi... Sübhanallah

GÜNAYDIN SEVGİ KELEBEKLERİİİİİİ

Hastayım iyileşemedim, halsizim ve misafirim gelecekkkk Ve okulda nöbetçiyim, sıcağın alnında bahçe nöbetçisiyim....ekşi tatları sevmiyorum akrep yaaaa, olmadı eve gidince deneyeceğim limon formülünü de sonra 2 gün dişlerimi açamıyorum, konuşurken bile kamaşıyorrrrrrr çünkü, grip olmaktan iyidir bu sıcakta, kızlar bird ben boğazımın iç kısmında bir dolgunluk hissediyorum, sanki nefes alırken zorlanır gibiyim, ve bahsettiğim kkkısmım acıyor, guatrdan şüpheleniyorum ama guatr acır mı kii??? bu kilo veremememin sebebi guatr olabilir mi ki?? hastalığım bir geçsin hemen tahlil yaptıracağım

bahiresemanurcum harikasın canım bu şekilde kilo almaya devamm
kaç parçaya bölüp seni haşlayacağını aybüke düşünsün
tek umudum istediğin gibi yiyebilirsin herşeyden

oooff bahire nitttin yaaaaaaa hafta içi haftasonu deme sporuna ve beslenmene dikkat et, haftasonu ben de geç kalkıyorum seni anlıyorum ama yedklerini spor ile ertimeye çalış, bak yukarıda yani geçmöişte örnekledim hiç bir şey yapamıyorsan ip atlaa, bizim guruba bend e şööyle bir bakiiimmm de elemanları bir toparliimmm

yaptır canım tahlilini ihmal etme sakın..
ben de merak ettim şimdi.

evder
genik
rukgus
mermaid

kızlar aman dikkat..
özellikle akşam menülerinde hamur işlerinden uzak durun..ekmeği de çıkarın gitsin hayatınızdan..
yürüyüşlerinizi ihmal etmeyin
hadi kızlar ezelim 1. grubu

HATIRLATMA:::

1. grup

banusultan
aybüke
seray0307
sisebe
bahiresemanur

hadi kızlarr bu hafta da geçmeyi başaralım diğer gurubu... bu hafta pasta börek yok, spor var spor, durup durup salata yiyin deeeeeeeeeermişimmmm

kızlar panik yok iki günde gidermiş şu 700 gr çünkü ben kilo almamışım ödem miş o ödem araştırdım ben don't panick Zaten mümkün mü ya iki günde 700 gr ikinci grup bekleyin valla gaza geldim haaa Özellikla akrep rakibimsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…