Kızlar çok hastayım dünden beri, dün hafifti ama bugün baya yıktı beni, boğazlarım şişmiş, bütün vücudumu alaşağı etti, yatıp duruyorummmm
Soğuk bir kış günü bir kuş soğuğa daha fazla dayanamamış ve karın üstüne sereser...pe düşmüş. Kanatları ve vücudu donmak üzere olan kuşumuz ölümü çaresizce beklemeye başlamış. Tam o esnada ordan geçen bir inek gelip kuşun üzerine pislemiş. Kafasına kadar inek pisliğine bulanan kuş buna çok sinirlenmiş ama kalkıp da ineği dövecek hali yok ya...
Pisliğin sıcaklığıyla vücudu ısınmış kanatları çözülmüş. Acayip sevinmiş kuşumuz ve pisliğin içinde mutlu mutlu ötmeye beşlamış. Bu mutlu ötüşleri duyan bir kedi gelip inek pisliğini eşeleyip kuşu çıkarmış. Kuş kendisini pislikten kurtaran kediye tam teşekkürlerini sunacakken kedi kuşu yemişşş...
Gelelim kıssalardan hisselere...
1. Her üstüne pisleyen düşman değildir.
2. Her elinden tutan da dost değldir.
3. Eğer mutlu ve mesutsan pisliğin içinde de olsan sesini çıkarma...:):)
Kızlar çok hastayım dünden beri, dün hafifti ama bugün baya yıktı beni, boğazlarım şişmiş, bütün vücudumu alaşağı etti, yatıp duruyorummmm
çok haklısın kuşum.bencede kesin yer aybüke doğal olarak yemesi enerji alması lazım zaten :) haftalardır spordu vs helak oldu kızcağız haketti kallavi bir sofrayı
bu arada arkadaşlar yemeğe başladıktan sonra 20 dakkada doymuş oluyoruz bu yüzden o 20 dk yı doldurmak için her lokmada kaşığı çatalı bırakmak ve yemeği daha fazla çiğnemek gerekiyo. böylece diğer durumda yiyeceğimizden daha az yiyerek doymuş oluyoruz.. bilginize..
ha bide 1.takım hızlı yiyebilirsiniz sizin metabolizma hızlı yakar kesin hepsini
canım benim türk kahvesini sade olarak içebilirsin.tabi fazlasına kaçmadan..doğal bir dopingdir.bu arada bugün minik bi kaçamak yaptım 1 orta kahve içtim. ama sırf tok tutsun diye
ahandaa sataşma vaaaarrrrrharika bir kahvaltı yaptım tabi, siz bu kısımla mutlu olun devamı üzcek çünkü sizi, şimdilik 50 kez ip atladım, üstüne de camlarımı sildim, şimdi dinleniyorum, salonumun camlarına geçeceğim, orayı da bitirdim mi, giyinip yürüyüşe çıkcammm
çok geçmiş olsun tatlışım..sek limon iç.tabii tok karnına.ek vitamin kullan, destek kuvvet gönder vücuduna..Kızlar çok hastayım dünden beri, dün hafifti ama bugün baya yıktı beni, boğazlarım şişmiş, bütün vücudumu alaşağı etti, yatıp duruyorummmm
canım salatana zeytinyağı kullan.sabah
*1 ince dilim kepek ekmek
*2 zeytin
*1/2 yumurta
*domates-biber
ara öğün
*1 fincan yeşil çay
öğle
*3 tavuk kanat (fırında pişmiş)
*salata(yağsız-az tuzlu-limonlu)
akşam yemeği yemedim gün içerisinde 2 saat yürüyüş 10 dk voleybol yaptım toplamda 2,5 lt su içtim.
yatmadan önce yani şimdi 1 bardak ayran içtim
herkese iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın...
hasta haliyle bile duaramıyor yaa.TEŞEKKÜRLER KIZLAR, ne fena bir şey, tüm vücudu perişan ediyor, hiç bri şeye halim yok, keyfim yok, isteğim yokk, bu arada bu halsizliğimşe bugün alışverişe çıktım, 2 farklı markadan 2 ayrı pantolon denedim, her ne kadar kilo kaybım olmasa da 38 beden giyiyorum artık, rakibelerime duyurulurbuna bir ara sevineceğim, de şimdi halim yok szi sevinin benim yerime akreeeeeeeeepppp
ehh sporunu ve aybükenin 38 bedenini okuyana kadar gayet keyifliydim kuşummgunaydın hanımlar keyıfler nasıl ben yarım saat sporumu yaptım geldım....
hafta sonu cumartesi gün yine yaklaşık 2,5 km yürüdüm fakat sabah öğle akşam yediklerimin zamanına dikkat etmedim çünkü tatildi ve ben geç kalktım :18::18::18: bu sabah aç karnına bir tartıldım ki bu hafta içi verdiğim 700 gr geri almışım sanırım geçen haftalarda yaptığım yanlışın bedelini bu hafta ödiyecem çünkü araştırdım karbonhidrat diyeti ile çok güzel zayıflıyorsun fakat verdiğin gibi geri alıyormuşsun diyeti bırakınca
bir de öğlenleri kıymalı makarna ve yoğurt yemiştim acaba makarna dan mı oldu ki
bahiresemanurcum harikasın canım bu şekilde kilo almaya devamm
kaç parçaya bölüp seni haşlayacağını aybüke düşünsün
tek umudum istediğin gibi yiyebilirsin herşeyden
GÜNAYDIN SEVGİ KELEBEKLERİİİİİİ
Hastayım iyileşemedim, halsizim ve misafirim gelecekkkk Ve okulda nöbetçiyim, sıcağın alnında bahçe nöbetçisiyim....ekşi tatları sevmiyorum akrep yaaaa, olmadı eve gidince deneyeceğim limon formülünü de sonra 2 gün dişlerimi açamıyorum, konuşurken bile kamaşıyorrrrrrr çünkü, grip olmaktan iyidir bu sıcakta, kızlar bird ben boğazımın iç kısmında bir dolgunluk hissediyorum, sanki nefes alırken zorlanır gibiyim, ve bahsettiğim kkkısmım acıyor, guatrdan şüpheleniyorum ama guatr acır mı kii??? bu kilo veremememin sebebi guatr olabilir mi ki?? hastalığım bir geçsin hemen tahlil yaptıracağım
HATIRLATMA:::
1. grup
banusultan
aybüke
seray0307
sisebe
bahiresemanur
hadi kızlarr bu hafta da geçmeyi başaralım diğer gurubu... bu hafta pasta börek yok, spor var spor, durup durup salata yiyindeeeeeeeeeermişimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?