Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım bizde seni merak ediyorduk ama iyi olmana sevindim. aman dikkat et kendine verdiklerini alma ara sıra uğra özletme kendini

Kızlar çok hastayım dünden beri, dün hafifti ama bugün baya yıktı beni, boğazlarım şişmiş, bütün vücudumu alaşağı etti, yatıp duruyorummmm

aybüke çok geçmiş olsun. dikkat et kızına da bulaşmasın.

aman allahım yine nette sorun çıktı ve mesaj tekrar oldu özür dilerim.

Son düzenleme:
cumartesi // pazar // pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33//
banusultan
aybüke07//
genic// c.tesi*1 saat tempolu yürüyüş // pazar* 25 dk eliptik bisiklet + 10 dk twist
seray0307//
sisebe//
rukgus//
mermaid //
bahiresemanur //

şimdi ben bunu yaptım ama unuttuğum yazmadığım varsa lütfen kendini eklesin şimdiden özür dilerim ayrıca. hadi bakalım güzellikler ekleyin sporlarınızı. evderi yazmadım giremiyor ya yoksa kötü bir niyetim yok.

Son düzenleme:
akrep33//
banusultan
aybüke07//
genic// c.tesi*1 saat tempolu yürüyüş // pazar* 25 dk eliptik bisiklet + 10 dk twist
seray0307//
sisebe//1. sat yuruyus/pztesi 1.5 saat yuruyuş//
rukgus//
mermaid //
bahiresemanur //

akrep33//
banusultan
aybüke07//
seray0307//
rukgus//
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm

karın eritmek için protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş kızlar yeni öğrendim gitsin şu göbek ya hiç bebişim olmadı ki bekarım zaten teşebbüs de yok yani ama bıktım beni 3/4 aylık bebek beklediğimi zannetmelerinden gerçi otobüste yer veriyorlar ayyy siz bebek bekliyorsunuz buyrun diye öyle pat diye bende bozuluyorum tabi birşeyde diyemiyorum gidecek bu göbek eminim sizde çocuklarınız var ama bendeki göbek yoktur yıllarca banu alkanla avuttum kendimi ayva göbek diye ama karpuz oldu be yaaa

bebek haaaaaaa banu alkan haaaaa

sporla göbek möbek kalmıyor ama en zoru göbek eritme hareketleri, çok pis yaaa, ben 2 yıldır göbek eritme hareketleri yapıyorum, düznli yapsam sıfırlancak amaaaaa şimdilik baya azaldı ama yine de vaaarr yine de vaaaaaaarrr

kızımı doğruduğumda 6 aylık kontrolüne götürdüğümde, çocuk doktoru sen yine mi hamilesin demiştiiii:26: yıkılmıştımmmmmm

öğle vakti bizim guuuruuup hadi bakalım öğün atmaıyoruz, hemen yemeklerimize asılıyoruz, unutmayalım kiiii sabah kahvaltısından daha az, ama akşam yemeğindeki yiyeceğinizden daha fazla yiyeceksinizzzzz,afiyet olsuun hanımlaaaaarrr

meşhur oldum kızlar , buranın magazin dergisine tam boy resmimiz çıkmış, kızımın kreş etkinliğinde, ben daha görmedim de görenlerden duydum

akrep33// 75 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//
seray0307//
rukgus//
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm

Herkese günaydın :)

Kuzum bu diyet programının işe yarayacağını pek sanmıyorum açıkçası.. hele haftada 4 kilo olayı imkansız bu programla bilgin olsun. sağlıklı bi program ama miktarlar biraz fazla, kan şekerini zayıflamana engel olacak biçimde yüksek tutar.

Kızlar çok hastayım dünden beri, dün hafifti ama bugün baya yıktı beni, boğazlarım şişmiş, bütün vücudumu alaşağı etti, yatıp duruyorummmm

çok geçmiş olsun canım.

darısı başımıza süper olmuş :) boy kaç aybüke merak ettim de

3 yumurta ile az yağda omlet içine 2/3 kaşık yoğurt ve yarım demet maydonoz ve bol pul biber li bir karışım uygurdum 3 dilim ekmekle nasıl bol proteinli kalsiyumlu bir öğun değil mi

kızlar 64 oldum ya ama sınır oldum yememe ıcmeme sporuma dıkkat ettıgım halde
belkıde adet olcam ondandır ne dıyım...

aybüke saat 6 da nesle meyveli 5 yk yarım su bardağı sütle yiyecem sonra paso çay ve su nası fikir akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum ülen oryantal yapcam şakira malum single ladies (bekar kızlar )oynuyacam yafff canımı sıkıyor şu 700 gr

hmmm nasıl diyelim günler uzadığı için dayanamazsın bence, o kadar kasma kendini ya, bence normal öğününü ye, salata olsun yanında, ya da yoğurt,ekmek yeme, menüne göre belki 1 dilim çavdar yiyebilirsin sporunu da yap, 1 saat sürsün sporun, çünkü ortalama yarım saatten sonra yağ yakımı başlar, güne mutlu uyan. akşam saat 7 den belki 8 den sonra asla bir şey yemiyoruz. meyve de dahil, akşam 8 den sonra sporunu yapmaya başla. beline dikkat et, asla beli zorlamıyoruz.hareketlerini yaparken göbeğini içeri çekerek yap, dışa büyümesin

3 yumurta ile az yağda omlet içine 2/3 kaşık yoğurt ve yarım demet maydonoz ve bol pul biber li bir karışım uygurdum 3 dilim ekmekle nasıl bol proteinli kalsiyumlu bir öğun değil mi

3 dilim ekmek fazla olmuşşş!! bir dilim yeeeeeeee alış artık bir dilimle doymayaa

kızlar 64 oldum ya ama sınır oldum yememe ıcmeme sporuma dıkkat ettıgım halde
belkıde adet olcam ondandır ne dıyım...

adet olacağın içindir şişkinliğiiiin, tut bakkiim adetiniii, bu hafta olmaaaaa delirdim iyiceeeeee

bu arada tickerını düzeltesene, ben de zayıflamış niye üzülüyor ki dedim

evet ekmek hariç menü harika..
tabi sen ekmekle yedin dimi
evet de hadi evet de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…