kızlar selammmm
nasılsınız bakalım
benim durumlar bayağı değişti oyüzden giremiyorum internete
işten ayrıldım eşim burda oyüzden kendi evimdeyim internet yok
belki 1ay sonra geri geçecekyerine yada olabilirse devamlı gelecek kesin değil henüz bu arada interneti ayarlamam çok güç
sizleri valla çok özledim annemlerdeyim hemencecik durumumu yazayım dedim
kaptanım istersen benide geri dönmek üzere ayır takımdan kimsenin hakkına girmek istemem canım nezamanki düzene girebilirim daha doğru interneti ayarlayabilirim ozaman kabul ederseniz dönerim canlarım
ayy bu araya girememek çok üzüyorama kendinize iyi bakın annemlere geldikçe yazarım kızlarrrr
öpüyorum hepiniziiiiii şekerler
Kızlar çok hastayım dünden beri, dün hafifti ama bugün baya yıktı beni, boğazlarım şişmiş, bütün vücudumu alaşağı etti, yatıp duruyorummmm
karın eritmek için protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş kızlar yeni öğrendim gitsin şu göbek ya hiç bebişim olmadı ki bekarım zaten teşebbüs de yok yaniama bıktım beni 3/4 aylık bebek beklediğimi zannetmelerinden gerçi otobüste yer veriyorlar ayyy siz bebek bekliyorsunuz buyrun diye öyle pat diye bende bozuluyorum tabi birşeyde diyemiyorum gidecek bu göbek eminim sizde çocuklarınız var ama bendeki göbek yoktur yıllarca banu alkanla avuttum kendimi ayva göbek diye ama karpuz oldu be yaaa
DİYETLER
akdeniz diyeti....2 haftada 8 kilo1GÜN
sabah : 3 ceviz + 10 fındık 2 bardak ılı...k su 1 dlm ekmek 2 k.k peynir- 5 zeytin tuzsuz- istenildiği kadar domates salatalık şekersiz çay arada 1 yeşil elma
öğlen : 1 simit 1 ayran domates -salatalık
ara 2-3 grisiini 1 k.kutusu peynir veya 1 meyva
akşam: yağsız et sote ( 150 gr yağsız et- 100 gr mantar- 1 domates- 1 ad sivri biber - 1 tatlı kaşığı zaytinyağ 1 çay kaşığı salça tuz biber )
2 . GÜN
.
.
.
.)
Kızlar çok hastayım dünden beri, dün hafifti ama bugün baya yıktı beni, boğazlarım şişmiş, bütün vücudumu alaşağı etti, yatıp duruyorummmm
TEŞEKKÜRLER KIZLAR, ne fena bir şey, tüm vücudu perişan ediyor, hiç bri şeye halim yok, keyfim yok, isteğim yokk, bu arada bu halsizliğimşe bugün alışverişe çıktım, 2 farklı markadan 2 ayrı pantolon denedim, her ne kadar kilo kaybım olmasa da 38 beden giyiyorum artık, rakibelerime duyurulurbuna bir ara sevineceğim, de şimdi halim yok szi sevinin benim yerime akreeeeeeeeepppp
öğle vakti bizim guuuruuup hadi bakalım öğün atmaıyoruz, hemen yemeklerimize asılıyoruz, unutmayalım kiiii sabah kahvaltısından daha az, ama akşam yemeğindeki yiyeceğinizden daha fazla yiyeceksinizzzzz,afiyet olsuun hanımlaaaaarrr
1,72 boyum canım , dik durdum mu 1,75 e kadar çıkabiliyorrrdarısı başımıza süper olmuş :) boy kaç aybüke merak ettim de
aybüke saat 6 da nesle meyveli 5 yk yarım su bardağı sütle yiyecem sonra paso çay ve su nası fikir akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum ülenoryantal yapcam şakira malum single ladies (bekar kızlar )oynuyacam yafff canımı sıkıyor şu 700 gr
3 yumurta ile az yağda omlet içine 2/3 kaşık yoğurt ve yarım demet maydonoz ve bol pul biber li bir karışım uygurdum 3 dilim ekmekle nasıl bol proteinli kalsiyumlu bir öğun değil mi
kızlar 64 oldum ya ama sınır oldum yememe ıcmeme sporuma dıkkat ettıgım halde
belkıde adet olcam ondandır ne dıyım...
3 yumurta ile az yağda omlet içine 2/3 kaşık yoğurt ve yarım demet maydonoz ve bol pul biber li bir karışım uygurdum 3 dilim ekmekle nasıl bol proteinli kalsiyumlu bir öğun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?