Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar 64 oldum ya ama sınır oldum yememe ıcmeme sporuma dıkkat ettıgım halde
belkıde adet olcam ondandır ne dıyım...

evet evet işte budur
sinir olun her an negatif olun kiii cumaya ezelim siziiiiii

3 dilim ekmek fazla olmuşşş!! bir dilim yeeeeeeee alış artık bir dilimle doymayaa

adet olacağın içindir şişkinliğiiiin, tut bakkiim adetiniii, bu hafta olmaaaaa delirdim iyiceeeeee

bu arada tickerını düzeltesene, ben de zayıflamış niye üzülüyor ki dedim

ve aybüke kopar
hadi bakalım cumaya son 3 gün

evet evet işte budur
sinir olun her an negatif olun kiii cumaya ezelim siziiiiii

akrep valla evden işe gelirken spor ayakkabılarımı koyuverdim şu 2,5 km yolu biraz daha uzatacağız bebişim iki güne kadar gider şu bendeki 700 gr da bendeki bu bünye varken ezdirmem kendimi

evet ekmek hariç menü harika..
tabi sen ekmekle yedin dimi
evet de hadi evet de

1 dilim fazla yedim ne olacak ki akrep 2 dilim yerine 3 dilmcik onu da bu akşam aç kalarak telafi edecez daha çok spor yürüyüş shakira single ladies wild of the dance la falan oynayarak

kaptanım akrebim sen onlara bakma bak bende bu akşam eve gider gitmez hiçbirşey yapmayacağım doğru bisiklete önce spor sonra iş marş marş. şimdi 2 tur merdiven indim geldim

1 dilim fazla yedim ne olacak ki akrep 2 dilim yerine 3 dilmcik onu da bu akşam aç kalarak telafi edecez daha çok spor yürüyüş shakira single ladies wild of the dance la falan oynayarak

ama biz aç kalmadan kilo veriyoruz kuşum...
ohhh sefaam olsun şekercim..
ekmek yicem diye açmı kalıcam hayır efendim ekmeği yemem akşam da aç kalmam daha çok yağlarım yanaar
sen de uğraş dur sporla vericem diye

kaptanım akrebim sen onlara bakma bak bende bu akşam eve gider gitmez hiçbirşey yapmayacağım doğru bisiklete önce spor sonra iş marş marş. şimdi 2 tur merdiven indim geldim

oh bee canım benimm kurtarıcı meleğim
bizim gruptan kimsecikler yok yalnız buldular bunlar beni yükleniyolar kuşum yaa
hadi yakalım yağlarımızı ezelim bunları da görsünler günlerinii

kız akreb sen sevın dıye dedıydım bende zaten
sen dur hele daha cumaya var 4 gun hadı bakalım

evderi de haberdar ettim yarışmadan
yani bizim grup tam teçhizatlı hazırlanmaktayız
artıkım birilerinin uykusu kaçabiliir

asıl gözü dönen sizsiniz ayolll, 2 tur merdiven inip çıkmış, değişik taktikler geliştirmeye başladık vallaaaaaa şimdi ben inip çıksam komşularım ne der acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…