Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugün plan proje yapıp eve gidicem..
buzdolabına asıcam..
akşam evde yapıcaklarımın listesi bana yarışma hızımı hatırlatıcak ve dee ertesi güne kalan hiç bir işim olmiceek
eve gidip uff çok yorgunum yaa deyip uzanmak olmaz ama dimii
sabah buraya yazarım yapıp da bitirdiğim çalışma listemi şekercikler
paylaşrımki bizim gruba destek öteki gruba daa feccii köstek olsun:118::118::118::118:

akrepçim canım benim, sabahları bir kibrit kutusu peynir tüketiyoruz Çünküüüüüüüü Diyetlerdeki O KİBRİT KUTUSU, Bence Peynir İçin Değil; Diyetin Sonunda KİLO VERMEDİĞİNİ Görüp Kendini YAKMAK İçin :)) Öperim seniiiiiii

günaydın şekerler..
hepinize hayırlı,bereketli bir gün diliyorum..
dün itibariyle bahar temizliğine başladım,çapı biraz büyük olacak bu bahar,boya işini de halledeyim diyorum hayırlısıyla..
yavaş yavaş hallederiz artık,acelemiz yok..şöyle belimi zorlamadan,tekrardan yatağa mahkum olmadan inşallah..
aslında herşeyi kendim yapma takıntım olmasa tutacağım bir hanım yapsın,ama yok kendim yapmazsam temiz olmuyor gibi hissediyorum..
kimsenin yaptığı işi beğenmiyorum ben.kızıyorum kendime..

evet canım ya.insanın yattıkça yatası geliyor.tembellik te böyle filizleniyor insanın içinde.rabbimiz bir işin biter bitmez diğerine başla demiş hem.boş duranı allah sevmez..

banusultan sende mi 80 kg dan başladın 23 kilo mu verdin

aman dikkat et kendine kuşum belin rahatsız biliyosun çok yorma kendini..
aynı takıntı bende de var kuşum..hoş o bayanlar tarafından zoraki oluştu ya ben işyerinde iken tutuyodum mecburen bayanı ve tabiki yüzeysel hileli işleri görünce çıldırıyodum..
tekrar arkasından ben yapıyordum..
evet canım ya.insanın yattıkça yatası geliyor.tembellik te böyle filizleniyor insanın içinde.rabbimiz bir işin biter bitmez diğerine başla demiş hem.boş duranı allah sevmez..

evet canikom akşam listemi astım buzdolabımdaki mıknatıs altına.nemi yaptım?
yemeğimi yaptım ocağa koydum.
evimi sildim balkonumu ve demirlerini sildim.
akşam namaz randevusuna koştum.
yemek yedikten sonra mutfağımı temizledim.
yatsı randevusu ve kuran
kullanmadığım çantalarımın içini boşalttım.çok eskiyenleri attım.kullanılır derecede olanları el değiştirme çantasına attım.(ihtiyacı olanlara vermek üzere kullanmadıklarımı biriktirdiğim büyük valiz)
makinaya beyaz çamaşırlarımı attım.
kitap okudum.(eşimin gece vardiya dönüşüne kadar)
çay yaptım.gece hep birlikte içtik.tabi benimkisi limonlu açık şekersiz..
sabah 5:00 de kalktım
sabah namaz randevusu,sabah duası
sonra eşofmanları giyip çıktm
70 dk yürüdüm
eve geldim 100 mekik çektim
ne kadar süper hissediyorum kendimi özellikle aybüke ve grubunu ezmek düşüncesi harika

Herkese merhaba dün hiç nete giremdim çünkü çok fena üşütmüşüm sürekli uyudum aksama kadar bide regl oldum bugün onun agrısıda eklendi kıvranıyorum (

hemen dünkü menümü yazayım sizlere

sabah
*1 ince dilim kepek ekmek
*2 zeytin
*domates-salatalık
*yeşillik

ara öğün
*nane-limon

öğlen
1 kase çorba

ara öğün
*1 fincan yeşil çay

dünü böyle kapattım kızlar ama hiç spor yapamadım bu arada karsı takım sevinmesin cumadan beri hergün 1.5 saat yürüyorum sadece dünü es geçtim herkese güzel bir gün dilerimmm şekerler...

hadi bakalım akrep rakibimsin bak 80 gr çıkma karşıma gülerim

demek regl oldun tatlım muhaaaaa Akreppp rakibimssiiiinnnnn

geçmiş olsun rukgus, ben de çok hastaydım, adaçayı iyi geldi, kendime geldim, bahire şimdi iyiyim sağo canım, kızıma geçemeden geçti gitti benden..

dün bir diyetisyenden dinledim, eğer iştahınızı bastıramıyorsanız, günde iki fincan ihlamur için, içine kabuk tarçın da koyun dedi

bir deee eğer ödem sorunu yaşıyorsanız yani, ayağınıza çorap izi kalıyorsa ya da parmağınıza yüzüğünüz olmuyorsa ( ki benim en çok yaşadığım sıkıntım) bol dereotu yiyin, hem zayıflatır hem de ödem attırrır dedi, maydanoz ve dereotunu muhakkak kullanın dedi.

bugün de sen yaptıklarınla ezdin beniiii, çek ayağını üzerimdeeeeeennnnnokurken yoruldum...

cumartesi // pazar // pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33// 75 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//
genic// c.tesi*1 saat tempolu yürüyüş // pazar* 25 dk eliptik bisiklet + 10 dk twist // p.tesi*25 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
seray0307//
sisebe//1. sat yuruyus/pztesi 1.5 saat yuruyuş//
rukgus//
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm

selam güzellikler güzel bir gün olması dileklerimle..........

pazartesi sabah: yağsız otlu omlet, domates, salatalık ve şekersiz çay

ara: bir elma

öğle: yağsız mantarlı tavuk sote ve salata

ara: bir elma ve bir armut

akşam: yeşil mercimek yemeği ve salata

ara: bir salatalık tazecik

3 lt su, 2 yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…