Anladim kaptanim bundan sonra dikkat edecegim ama senin su sir gibi sakladigin formulu cok merak ediyorum...
ya alıntı yapamıyorummmm sinir oluyorum yaaaaaaaaa!!!
black çim bence de para tuzağı, uğraşma derim ben, kendi irademize kendimizin sahip olması, kontrolün biizm elmizde olması gerekir, bahsedilen yaşam koçalrı ile bir süre zayıflarsın ama ya sonraa ??? bu arada fiyatını merak ettim yazsanaa, sendne önce ben başvurayımmm
akreeeeeeeeeppp arkadişiiiimmm yanına uğramamızı beklemesene yaaaaaaaa, bize de yaz özelden şu keşfiniii, biliyorsun ben de bir yıldır yerimde sayıyorummm(((((( hele de düğüne az kaldı belki işe yarari nolur yaz bize deeeeeeee ((((((
çok geçmiş olsun canım annene ve prensesine
vardı bir aksilik belliydi zaten de merakla bekliyordum seni ve sonunda ümidimi kestimizne çıkardım seni ama bu hafta geri dönebilirsin tabii istersen burada olabileceksen şekercik son söz senin
kuşum bırak bu para tuzaklarınıyazık olur inan hem paran hem ümitlerin gider üzülmeni istemem
tatlım bana özelden face adresini yada telini yaz kurtarayım seni bu probleminden..yeni kaşfettiğim bir şey ve senin benim gibi inatçı bedenlere kesin çözüm..
bana mutlaka dönmen lazım şekercik
tatlım süpersin ama colanın diyeti de olsa uzak duruyoruz ve kahve sadece şekersiz türk kahvesi içebiliyoruz nescafenin her türüne uzağız bilmem anlatabildimmi şekercik
hoşgeldin canım
tatlım reklam olmasın diye yazamıyorum
istersen sen de aynı sistemle bana ulaşabilirsin
ve ben cidden cumayı dört gözle bekliyorum
hoşgeldin şekercimselam kızlar ben de haftasonu düğünü yaptım geldim ve acayip motive oldum.
kaptanım bu formülü ben de istiyorum ben de ve ben de çok ciddiyim nolur bir de acayip merak ettim sen böyle 2 haftadır anlatınca. ben face kullanmıyorum ama sana özelden telefonu bildireceğim nolur beni de fazla merakta bırakma
tamamdir. Hemen paylasiyorum... Sabirsizlikla cevabini bekliyorum.
geçmiş olsun banum ayy kimbilir nasıl etkilendi o yüreciğin çaresizlik kötüdür bilirim bizimde hastamız var ama senin yaşadığını yaşamadık yaşatmasın yaradanherkese merhaba.
yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım,sizler de hoşgeldiniz,hayırlı olsun..
çok zor bir 3 hafta geçirdim.allah bir daha yaşatmasın,izine gidiyoruz derken yaşadıklarım kabus gibiydi..
anneciğime gittim,biraz rahatsızdı,yemeği hazırlayana kadar uzanmasını söyledim ama uyandıramadım bir türlü,bir ara nefesi ve nabzı gitti,ambulans gelene kadar ilk yardım uyguladım,hatırladıkça ellerim titriyor..babam ağlayıp,çocuklar çığlık çığlığa bağırışırken nasıl soğukkanlı kaldım bilemiyorum..5 saat bilinçsiz yattı,sebebi bir türlü bulunamadı,uyandığında 1 hafta boyunca bizi tanımadı,şimdi şimdi farkına varmaya başladı,hastane devresi bitti şükür,eve getirdik,durumu biraz toparlandı derken,ilgisizlikten bakımsızlıktan küçüğüm hastalandı,onunla hastanede kaldık bir süre,ateşini düşüremediler,ileri tetkikleri için eve gelmek zorunda kaldım annemi bırakıp.inanın kaça bölüneceğimi şaşırmış durumdayım..öyle üstüste geldi ki herşey..buna şükür diyorum yine de.rabbim beteriyle imtihan etmesin..
benden durumlar böyle.sizi habersiz bırakmamak için yazmak istedim..
Akrep var ya bila ucret danışman kıss ciddiye al sen onu bak nasıl eriyorsun bende öyle oluyor :85:günaydın kızlar bir konu da size akıl danışacağım.
ben çok uzun bir süredir kilo vermeye çalışıyorum ama bu işi bir türlü beceremedim.
kasımda 76 ile başlamıştım ve kasımdan beri 70 e kadar 2 kez inip yine çıkmayı başardım. dietleri sürdüremiyorum bir noktada pes ediyorum. spor deseniz 2 hafta yapıp pes ediyorum kısacası çok iradesizim
saçma sapan ilaç diet krem ot çay aklınıza ne gelirse yıllardır denedim ama hep aynı yerdeyim netten şimdi araştırdığım bir şey var.
kilo bekçiliği internet üzerinden kullanılan online bir sistem. zayıflama da son umut demişler :)
sana bir kilo bekçisi atanıyor ve gün boyu onunla yazışıyorsun. sana uygun yemek düzeni spor kilo verme ile ilgili her konuda yardımcı oluyor. hem psikolojik bir destek hemde uzman bir dietisyen spor hocası gibi düşünün. sana özel senin hayatına göre program yapıyor. 1 haftadır araştırıyorum katılanlar hep çok memnun herkes kilo vermiş ama çok pahalı :18::18: ben o kadar uzun süredir zayıflamak için sürünüyorum ki artık kilo vermem lazım . bunu düşünmeye başladım ama çok pahalı kararsızım :26:
bunda ilaç vb yok sadece sana özel bir yaşam koçu gibi düşünün. bunu denesem mi diyorum ne dersiniz.
az kaldı birader bitiremedim şunların işini yarım bitirdim mi oradayımherkese merhabaaa canlarrr, ben geldim nihayet, silifkedeyim şimdi, kına biizm evde olacağı için hazırlık yapıp duruyoss, can sıkıcıhemen bir geçmiş yapayım bakalım,
kuzuuuu yazarak olmaz gelmen lazımmmm..alışveriş için çık gel işte nolucak 10 dakkanı da bana ayır aslında kendini süper iyilik yap
bahirede geldimi kuşumm
ve hoşgeldin memleketime memleketine memleketimizeee
araba olsaydı gelirdim tabi canım çok da güzel olurdu bol bol eğlenirdikçarşamba günü akşam oradayım akrep koymuyorlar ki gideyim birsürü iş var kına var evde milleeti ağırlayacaz aklımın yarısı orada az kaldı biran önce gitmeliyim daha giyecek kıyafetlerim bile belli değil alışverişe gidilecek oooo Allahım mahçup etmez inş sende gel akreeeppp ne güzel olurr
bu arada sen benim derdimi anladın kaptanım bu hafta birde önümüzdeki hafta izinli sayılabilirmiyim ramazanda dönmek üzere 2 yıldır çıkamadığım yıllık iznime bir çıkayım kardeşimizi evlendirelim sonra bir dinleneyim şöööyle ee
neyin formülünü saklıyorsun akrep doğruyu söyle çabıııkkkk
ay ne güzel okurken ben mutlu oldum senin yerinekızlar hafta sonu düğün hem çok eğlenceli hem de çok güzel geçti tek kötü tarafı yolculuk kısmı ama güzellikler o kadar çok ki insan onu da fark etmiyor.kısaca özet geçeyim.
üniv. arkadaşlarımı 5 senedir görmüyorum sadece telefonla ama görüşebiliyoruz neyseki bu bahane oldu da gördük birbirimizi hepsi beni gördüklerinde çok şaşırdılar. hep birlikte hem eğlendik hem de hasret giderdik bol bol fotoğraf çekildik. ayrılık vakti gelince biraz da olsa moraller bozuldu olsun allah sağlık sıhhat versin bir daha görüşürüz dedik. insan sevdikleri ile böyle şeyler paylaşınca da tadı bir başka oluyor.
ama benim en çok hoşuma giden de beni gördüklerindeki şaşkınlıkları. genç kızlığımdaki halimden çok daha iyi gördüklerini hepiciği de ballandıra ballandıra anlattılar beni de mutlu ettiler.
aylık 600 tl :18::18::18:ya alıntı yapamıyorummmm sinir oluyorum yaaaaaaaaa!!!
black çim bence de para tuzağı, uğraşma derim ben, kendi irademize kendimizin sahip olması, kontrolün biizm elmizde olması gerekir, bahsedilen yaşam koçalrı ile bir süre zayıflarsın ama ya sonraa ??? bu arada fiyatını merak ettim yazsanaa, sendne önce ben başvurayımmm
akreeeeeeeeeppp arkadişiiiimmm yanına uğramamızı beklemesene yaaaaaaaa, bize de yaz özelden şu keşfiniii, biliyorsun ben de bir yıldır yerimde sayıyorummm(((((( hele de düğüne az kaldı belki işe yarari nolur yaz bize deeeeeeee ((((((
akrebim bacım sen beni zayıflat ben sana her 5 kilo için bir hediye yollayam valla. 38 bedene girdiğim gün de bir hediye dahaçok geçmiş olsun canım annene ve prensesine
vardı bir aksilik belliydi zaten de merakla bekliyordum seni ve sonunda ümidimi kestimizne çıkardım seni ama bu hafta geri dönebilirsin tabii istersen burada olabileceksen şekercik son söz senin
kuşum bırak bu para tuzaklarınıyazık olur inan hem paran hem ümitlerin gider üzülmeni istemem
tatlım bana özelden face adresini yada telini yaz kurtarayım seni bu probleminden..yeni kaşfettiğim bir şey ve senin benim gibi inatçı bedenlere kesin çözüm..
bana mutlaka dönmen lazım şekercik
tatlım süpersin ama colanın diyeti de olsa uzak duruyoruz ve kahve sadece şekersiz türk kahvesi içebiliyoruz nescafenin her türüne uzağız bilmem anlatabildimmi şekercik
hoşgeldin canım
gittim canım ya. onlarla da olmadıCanım geçmiş olsun yaa. Umarım bir an önce hepiniz toparlanır eski huzurunuza kavuşursunuz.
Özel bir diyetisyene gittin mi? Ben çok faydasını gördüm. Ne zaman ki bıraktım 2 ileri 1 geri... Ama giderken haftada 1-1,5 kilo düzenli gidiyordu ve diyetisyenle verdiklerimi kesinlikle geri almadım. Özel olması önemli ama bence çünkü heöm para vermek güdülüyor hem de iyi takip ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?