Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Anladim kaptanim bundan sonra dikkat edecegim ama senin su sir gibi sakladigin formulu cok merak ediyorum...

tatlım reklam olmasın diye yazamıyorum
istersen sen de aynı sistemle bana ulaşabilirsin
ve ben cidden cumayı dört gözle bekliyorum

herkese merhabaaa canlarrr, ben geldim nihayet, silifkedeyim şimdi, kına biizm evde olacağı için hazırlık yapıp duruyoss, can sıkıcı hemen bir geçmiş yapayım bakalım,

ya alıntı yapamıyorummmm sinir oluyorum yaaaaaaaaa!!!

black çim bence de para tuzağı, uğraşma derim ben, kendi irademize kendimizin sahip olması, kontrolün biizm elmizde olması gerekir, bahsedilen yaşam koçalrı ile bir süre zayıflarsın ama ya sonraa ??? bu arada fiyatını merak ettim yazsanaa, sendne önce ben başvurayımmm

akreeeeeeeeeppp arkadişiiiimmm yanına uğramamızı beklemesene yaaaaaaaa, bize de yaz özelden şu keşfiniii, biliyorsun ben de bir yıldır yerimde sayıyorummm (((((( hele de düğüne az kaldı belki işe yarari nolur yaz bize deeeeeeee ((((((

kuzuuuu yazarak olmaz gelmen lazımmmm..alışveriş için çık gel işte nolucak 10 dakkanı da bana ayır aslında kendini süper iyilik yap
bahirede geldimi kuşumm
ve hoşgeldin memleketime memleketine memleketimizeee

selam kızlar ben de haftasonu düğünü yaptım geldim ve acayip motive oldum.

kaptanım bu formülü ben de istiyorum ben de ve ben de çok ciddiyim nolur bir de acayip merak ettim sen böyle 2 haftadır anlatınca. ben face kullanmıyorum ama sana özelden telefonu bildireceğim nolur beni de fazla merakta bırakma

banucum çok çok geçmiş olsun inan ki okurken tüylerim diken diken oldu. allah sana önce sabır sonra da güç kuvvet versin.

bu arada 2. olmuşuz ne kadar güzel bir gelişme uzun bir aradan sonra. ayrıca arzu seni de tebrik ederim şekerim.

kızlar hafta sonu düğün hem çok eğlenceli hem de çok güzel geçti tek kötü tarafı yolculuk kısmı ama güzellikler o kadar çok ki insan onu da fark etmiyor.kısaca özet geçeyim.

üniv. arkadaşlarımı 5 senedir görmüyorum sadece telefonla ama görüşebiliyoruz neyseki bu bahane oldu da gördük birbirimizi hepsi beni gördüklerinde çok şaşırdılar. hep birlikte hem eğlendik hem de hasret giderdik bol bol fotoğraf çekildik. ayrılık vakti gelince biraz da olsa moraller bozuldu olsun allah sağlık sıhhat versin bir daha görüşürüz dedik. insan sevdikleri ile böyle şeyler paylaşınca da tadı bir başka oluyor.

ama benim en çok hoşuma giden de beni gördüklerindeki şaşkınlıkları. genç kızlığımdaki halimden çok daha iyi gördüklerini hepiciği de ballandıra ballandıra anlattılar beni de mutlu ettiler.

selam kızlar ben de haftasonu düğünü yaptım geldim ve acayip motive oldum.
hoşgeldin şekercim

tamamdir. Hemen paylasiyorum... Sabirsizlikla cevabini bekliyorum.

tamam kızlar
ben faydalanıyorsam siz de faydalanın isterim sonuçta burda aile gibi olduk..her türlü şeyi paylaşıyoruz dimi ama

geçmiş olsun banum ayy kimbilir nasıl etkilendi o yüreciğin çaresizlik kötüdür bilirim bizimde hastamız var ama senin yaşadığını yaşamadık yaşatmasın yaradan
Akrep var ya bila ucret danışman kıss ciddiye al sen onu bak nasıl eriyorsun bende öyle oluyor :85:
herkese merhabaaa canlarrr, ben geldim nihayet, silifkedeyim şimdi, kına biizm evde olacağı için hazırlık yapıp duruyoss, can sıkıcı hemen bir geçmiş yapayım bakalım,
az kaldı birader bitiremedim şunların işini yarım bitirdim mi oradayım

çarşamba günü akşam oradayım akrep koymuyorlar ki gideyim birsürü iş var kına var evde milleeti ağırlayacaz aklımın yarısı orada az kaldı biran önce gitmeliyim daha giyecek kıyafetlerim bile belli değil alışverişe gidilecek oooo Allahım mahçup etmez inş sende gel akreeeppp ne güzel olurr
bu arada sen benim derdimi anladın kaptanım bu hafta birde önümüzdeki hafta izinli sayılabilirmiyim ramazanda dönmek üzere 2 yıldır çıkamadığım yıllık iznime bir çıkayım kardeşimizi evlendirelim sonra bir dinleneyim şöööyle ee

araba olsaydı gelirdim tabi canım çok da güzel olurdu bol bol eğlenirdik ama işte kasıma kadar ehliyeti beklicez mecburen
neyin formülünü saklıyorsun akrep doğruyu söyle çabıııkkkk

söölemem gelince sana süprüs yapcam

ay ne güzel okurken ben mutlu oldum senin yerine
aylık 600 tl :18::18::18:
akrebim bacım sen beni zayıflat ben sana her 5 kilo için bir hediye yollayam valla. 38 bedene girdiğim gün de bir hediye daha
ay içimden geldi zasyıflat beni hatun

gittim canım ya. onlarla da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…