Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar.
allah hepinizden razı olsun,kara gün dostlarım benim..
kızımın tahlilleri temiz çıktı çok şükür.ilaç tedavisi yeterliymiş..
annem için önerilerinize de teşekkürler,yapılabilecek her şeyi,her tahlili,mrı,tomografi dahil 2 şer kere yapıldı.3 farklı nörologla görüştük,geri dönüşü olmayan hasar deniyor.tabii allah bilir,biz elimizden gelenin en iyisini yapmakla yükümlüyüz.hüküm yaradanın..

ahh annneeeemmm gelmez miyim gelirim tabi de bizim işler bir karışık bir karışık anlatamam, mersin de işimiz var ciciş almamız gerekir amaaa gel gelelim ordan bir iş çıkıyor burdan bir iş çıkıyor, birisi bir şey diyor, öteki başka bir şey, allak bullak oldum resmen, dediğin doğru 10 dakikalık iş yanına uğramak, ama belki de o kadar bunalacağız ki, mersin de saece forum u gezip elbisemizi alıp siliifkeye geri döneceğiz :111: bilemiyorum işte, çarşı işi olursa , ve fırsatımız olursa garanti yanındayız. bahocan daha gelmedi, çarşamba akşamı gelecekmiş

aylık 600 tl :18::18::18:

kızz aylık 100 TL lik yemezsen zaten kilo verirsinnn, geriye kalan 500 Tl de cebine kalır,küçük beden kıyafetler alırsınnn

verilmez o kadar para ben diyetisyene bile gitmiyorum 100 TL vermemek içinn, ne gerek var, bizim topik bedavaaaaaa sen biizi izle vallahi verirsin bak ben sana diyeyim, yalnız biraz sabretmen gerek, yazın malesef burası hareketsiz oluyor amaaa kışın coşuyoruz coşuyoruz

günaydın kızlar
akreeeeeeeeeeeeeeeep hadi ya ne söyleyecen çatladım dünden beri
akreeeeeeeeeeeeeeeeeeepzayıflama sırrını veeeeeeeeeeeeeeeeeer

günayyydııınnnn
kızzlarrr
haftasonu yorucuydu
mersin çok sıcakmış burada yelekle oturuyorum orta halli güneş çıkarsa iyi ama güneş çıkmaz bullutlu ise hava yelek giyiyiorum
kocaman halım vardı birde yolluğum ellerimden öptü yıkadım onu
tertemiz oldu pıyıl pıyıl
bugün öğle arası kaldıracam onu
temizlik dediğim gibi çok zamanımı almadı
süpürmeden siliverdim tüm odaları
hafta içi süpürüp silince 5 dk almadı inan ki tertemiz temizlik kokuverdi her yer bugün yine süpürüp silecem hafta sonu evde değilim ama temiz bırakayım gelince yeniden siler süpürürüm olur biter ....

Lütfen Dikkat!

Bir aile kutu içecekleri ile birlikte pikniğe giderler. Aile üyelerinden ikisi Pazartesi günü hastaneye kaldırılır ve yoğun bakım ünitesine alınır. Ve Çarşamba günü aile üyelerinden biri ölür.

Otopsi sonuçlarına göre ölüm sebebi sıtma (leptospiroz)'dır. Sebep olan virüs tenekenin üzerinde yaşamaktadır ve içecek bardak kullanılmadan içilmiştir. Test sonuçları virüsün tenekenin üzerine kurumuş fare idrarından bulaştığını ortaya koymuştur. Bildiğiniz gibi bu kutular depolarda saklanıyor ve hiç bir temizlik yapılmadan perakende olarak satışa sunuluyor.

Yapılan bir çalışma içecek kutularının üzerinin umumi tuvaletlerden daha kirli olduğunu ortaya koymuştur. (daha fazla mikrop ve bakteri yaşıyor) Bu nedenle kutu içecekleri tüketmeden önce mutlaka yıkayın.

Sağlığınız için bu bilgiyi sevdiklerinizle paylaşmanızı öneririz.

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınn

Mersin'e mi toplaşıyo herkes kısmetse çarşamba akşamı ben de ordayım

anammm sen de mi geliyosunnn oyy takım komple mersinde haydin kızlar dışarda kalanlar toplanın hepiniz
harika yaa
bulbul seni de beklerim o zaman

kız sen delimisin her ay 600 tl vericen oyy sinir oldum şimdi

ben seni zayıflatıcam kuşum ve o 600 tl her ay cebinde kalıcak
bak ne yararlı bir arkideşim ben bile çok sevdim kendimi

kuşum yaa benim elimde bişii var aslında yakın olsan annene takardık hemen..beyinle alakalı problemlere çözüm getiriyor aslında vücuttaki tüm negatiflikleri pozitifliğe çeviriyor genel anlamda çözümsever bir alet ama işte uzaksın düşündürdü beni
demekki yılların birktirdiği stres negatiflik bir anda patlayabiliyor..Rabbim yardımcınız olsun

gününüz aydın olsun hanımlar.....

kaptanım çatlıyorum meraktan..... :)

dünkü menüm...

sabah (kahve) fena alıştım ayıltıyor resmen
öğlen ( salatalık-domates-peynir-şekersiz çay)
akşam (2 haşlanmış yumurta-1 dilim kepek ekmek)
ara ( bir kaç gevrek)

spor.. 1.5 saat yürüyüş
kitap (aynı)

ben anlamam kuşum bahocanla birlikte gelirsiniz hayatının fırsatı diyorum kııs o kadar çabalıyosun bir arpa boyu yol gidemiyorum diyosun sana yardımcı olucam işte daha ne istiyon kuşumm

günaydın kızlar
akreeeeeeeeeeeeeeeep hadi ya ne söyleyecen çatladım dünden beri
akreeeeeeeeeeeeeeeeeeepzayıflama sırrını veeeeeeeeeeeeeeeeeer

kuzuu face de yoksun bana telini yaz arıyayım hemen seni de aydınlatalım sen de süper ol

kuşum senin bana verdiğin face adresimi msn adresimi

kuzuu face de yoksun bana telini yaz arıyayım hemen seni de aydınlatalım sen de süper ol

işyerimde face kısıtlı canım ya. giremiyorum akşam varım sadece msn de kısıtlı oda yok. müsati olunca telefonumu atayım yada sen at ben musait olunca seni ararım:)
aloooooooooo akreple mi görüşüyom diyecem ay bir komik geldi bir an. sapık gibi. alooooooooooo ben akrebi aramıştım

günaydın şekerler nasılsınız acaba :121::121::121:

tamam kuşum sapıkım ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…