ne oldu kaptan buldun mu beni...
ben ekledim msn de seni
veee facede dee bulduumm
ben ekledim msn de seni
veee facede dee bulduumm
ya burada anlatıversene yaaaaaaa çatlattın meraktan
hotmailden mail ya da faceden mesaj attin mi kaptanim
burdan anlatamam canım sakıncalı olur ya da anlatsammı acebaa ama yok yaa problem olur felan neme lazımm
ben anlamam kuşum bahocanla birlikte gelirsiniz hayatının fırsatı diyorum kııs o kadar çabalıyosun bir arpa boyu yol gidemiyorum diyosun sana yardımcı olucam işte daha ne istiyon kuşumm
öğrendim rahatladım kaptanım:121::121::121:
bu arada çok yoğunum ben 2 gündür
okuyorum ara ara ama çok cevap yazamıyorum
ayrıca akrebimin önerisini öğrenen arkadaslar ben varım diyorum
herkesin günü güzel geçsin
bahocan arzum bu hafta umutsuz vakayım ama haftaya varım yine
kıss bak şu hengameyi de atlatsın baho ki geldiğimde süprizle gelebilirim akrebimden cevap gelmedi ama 2 haftalık izin aldım kilom 2 ye bölünecek mi yoksa kaldığım yerden mi devam edecem durumu da bilmiyorum ama o hafta seni her zamanki gibi ezecemmmmm görürsün bak
yenilen pehlivan misali ne zmaan geçtin kuşum sen beni
her seferinde ben geçtim bi kerem ama tatil olayı dağıttı beni
bide çok iştahım açık yaa her dk yemek istiorum
regl olcam onun da etkisi var sanırsam
fırsat bulursak o hengamede ki biliyorsun pazar kına çarşamba düğün var ve benim hiç birşeyim hazır değil aybik de beni bekliyor akrebim alışveriş işi o kadar insanı ağırlamak ve mahcubiyet yaşamama gerginliği uzaktan yakından gelenler olacak sofralar kurulacak kaldırılacak yıkanacak derlenip toparlanılacak şimdiden yoruldum kıss ben dinlenmeye gitmiyorum valla ha yorulmaya gidiyorum söz bak söz aybikin kolundn tutup yanındayızzzz kızımızı da getiririz onsuz asla olmayız zaten güzel olur
ben genic tavsiye ettiği şu puaçayı hafta sonu yaptımmm yapmakla kalmadımmm yedimmmcumartesi pazar yedim onları tartılmaya yüzüm yok cuma ya kadar cıss zaten ama kilo almış olabilirim yaklaşık 2 ayı geçkindir ben yemiyordum böyle şeyeleri yapınca dolaba atıp kahvaltılarda yemek gerekiyor demekki sıcak sıcak götürüverdim miğdeye vicdanım sızlıyor bu arada geçekten çok güzel bir tarif teşekkürler geniç pastane puaçası gibi oldu
rakibem almisin dopingi.... Ama soyliyim beni ezip gecmene izin vermiycem... Bu haftada fark atmam lazim hatta en az 3 hafta daha benim sevili rizeden donuyor o tarihlerde. iyice asildim dusta bile eski spor hocamin gosterdigi yag kirma masajlarini yapiyorum. Dolunay var ayrica bu gunden cumaya kadar uc gun kiraz kuru yapiyorum. Bakalim sampiyon belli 2. Kim... Ha ha isten cikinca da doru kosuya... Hadi millet hep beraber hareket vakti mayismayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?