Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

BUNLARIN KAÇINI YAPIYORSUN ?
MUTLULUĞUN SIRRI...
• Ayrıntı profesörü olma
• Bir sırrın sorumluluğunu arkadaşına vermeden önce iyi düşün
• Herkesin önünde öv,eleştirilerini bir kenara çekerek söyle
• Kimseye, yorgun ya da bunalımlı görünüyorsun deme
• Biri sana sarıldığında. önce onun kollarını gevşetmesini bekle
• Ailevi sorunlarda, para sorunlarında ya da saç kesimi konusunda akıl verme
• İş bitmeden önce asla ödemenin tamamını yapma
• Verdiğin sözleri tut
• Biri senin için bir hizmet verdiğinde alacağı paranın ne kadar olduğunu bilmiyorsa, “sence ne adil olur” diye sor
• Çocuklarına paranın ne zorluklarla kazanıldığını ve tasarrufun önemini öğret
• Asıl savaşı kazanmak için küçük bir çarpışma yitirmeyi göze al
• İlk izlenimlerine güvenme
• İnsanlardaki iyiyi ortaya çıkarmayı bil
• Her gün sekiz bardak su iç
• Gelenek ve göreneklere saygılı ol
• Arkadaşına borç para verirken ihtiyatlı davran. ikisini de yitirebilirsin
• Hak eden çalışanlarına, şirket için ne kadar önemli olduklarını her fırsatta söyle
• Çözülebilecek bir şeyi asla kesip atma
• Servisin arkasından çocuklarına el salla
• Başkalarının zamanına saygılı ol. randevularına on dakikadan fazla gecikeceğin zaman telefon ederek haber ver
• Öyle olmadığın zamanlarda bile neşeli görünebilmeyi öğren
• Öyle olmadığın zamanlarda bile coşkulu görünebilmeyi öğren
• Alçakgönüllü ol. sen gelirken onlar gidiyordu
• Sade ol
• İlk kez tanıştığın insanlara ne iş yaptıklarını sorma. onlarla ahbaplığını etiketlerinden bağımsız başlat
• Ailene onları ne kadar sevdiğini sadece sözlerinle değil, her gün dokunarak ve düşünceli davranışlarınla da belirt
• Mali gücün yeterli olsa da olmasa da ailecek tatile çık
• Dedikodu yapma
• Maaş sohbeti yapma
• Dırdır etme
• Kumar oynama
• Kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış insanlardan kendini kolla

dünkü menüm:

sabah kahvaltı
öğlen tavuklu patates cacık
akşam mercimekli köfte ayran turşu
kitap mutluluk projesi

sabah kalktım tartıldım ki kilo almış görünüyorum hasta oldum ilk gün normal e turşu da su tutturmuştur şimdi bana
eşim de kilolarından rahatsız olmaya başladı nihayet bu benim için işe yarar bir durum tabii tam rejime karar verse onu zayıflatmak sorumluluğu da işin içine girerse motivasyonum daha da artacaktır

ben anlamam kuşum bahocanla birlikte gelirsiniz hayatının fırsatı diyorum kııs o kadar çabalıyosun bir arpa boyu yol gidemiyorum diyosun sana yardımcı olucam işte daha ne istiyon kuşumm

fırsat bulursak o hengamede ki biliyorsun pazar kına çarşamba düğün var ve benim hiç birşeyim hazır değil aybik de beni bekliyor akrebim alışveriş işi o kadar insanı ağırlamak ve mahcubiyet yaşamama gerginliği uzaktan yakından gelenler olacak sofralar kurulacak kaldırılacak yıkanacak derlenip toparlanılacak şimdiden yoruldum kıss ben dinlenmeye gitmiyorum valla ha yorulmaya gidiyorum söz bak söz aybikin kolundn tutup yanındayızzzz kızımızı da getiririz onsuz asla olmayız zaten güzel olur

ben genic tavsiye ettiği şu puaçayı hafta sonu yaptımmm yapmakla kalmadımmm yedimmm cumartesi pazar yedim onları tartılmaya yüzüm yok cuma ya kadar cıss zaten ama kilo almış olabilirim yaklaşık 2 ayı geçkindir ben yemiyordum böyle şeyeleri yapınca dolaba atıp kahvaltılarda yemek gerekiyor demekki sıcak sıcak götürüverdim miğdeye vicdanım sızlıyor bu arada geçekten çok güzel bir tarif teşekkürler geniç pastane puaçası gibi oldu

öğrendim rahatladım kaptanım:121::121::121:
bu arada çok yoğunum ben 2 gündür
okuyorum ara ara ama çok cevap yazamıyorum
ayrıca akrebimin önerisini öğrenen arkadaslar ben varım diyorum
herkesin günü güzel geçsin
bahocan arzum bu hafta umutsuz vakayım ama haftaya varım yine

sabah kızım aradı annannesinin tl dan teyzzzee dedi içim gitti ya beni sayıklıyormuş aşkım teyzesinin kuzusu az kaldı kızım gelecem dedim uyuyacaz kalcaz uyuyacaz kalcaz aaa teyze gelmişşş olacaaak dedimmm canımın içi ya o da özlemiş beni aybike tutturuyormuş teyzem neydeee diye anneme tutturuyormuş teyzem neden gelmedi diye kızzzııımmm çok seviyorum onu çoookkk .....

kıss bak şu hengameyi de atlatsın baho ki geldiğimde süprizle gelebilirim akrebimden cevap gelmedi ama 2 haftalık izin aldım kilom 2 ye bölünecek mi yoksa kaldığım yerden mi devam edecem durumu da bilmiyorum ama o hafta seni her zamanki gibi ezecemmmmm görürsün bak

yenilen pehlivan misali ne zmaan geçtin kuşum sen beni
her seferinde ben geçtim bi kerem ama tatil olayı dağıttı beni
bide çok iştahım açık yaa her dk yemek istiorum
regl olcam onun da etkisi var sanırsam

yenilen pehlivan misali ne zmaan geçtin kuşum sen beni
her seferinde ben geçtim bi kerem ama tatil olayı dağıttı beni
bide çok iştahım açık yaa her dk yemek istiorum
regl olcam onun da etkisi var sanırsam

ye ye ye :131: benim için de ye göbekten popodan pammmuuukk gibi alıver kilocukları ben eylül ayında kalem elbisemi giyip burada dostu düşmanı çatlatırken sn boynun bükülsünnnn

rakibem almisin dopingi.... Ama soyliyim beni ezip gecmene izin vermiycem... Bu haftada fark atmam lazim hatta en az 3 hafta daha benim sevili rizeden donuyor o tarihlerde. iyice asildim dusta bile eski spor hocamin gosterdigi yag kirma masajlarini yapiyorum. Dolunay var ayrica bu gunden cumaya kadar uc gun kiraz kuru yapiyorum. Bakalim sampiyon belli 2. Kim... Ha ha isten cikinca da doru kosuya... Hadi millet hep beraber hareket vakti mayismayalim.

canım bu da kaçamak olsun ama dikkat et bence de çok lezzetli poğaça. bende bu hafta sonu yapacağım bakalım.

şimdi sen izne ayrılıyorsun ya özleyeceğiz seni valla şekercim.

uff bende regl oldum bu hafta kelebekcearzum şu kiraz kürü nasıldı daha önce okumuştum ama unuttum. sen bana bir anlatsan ben de iki gün de olsa yapsam ne kadar güzel olur.

Son düzenleme:

hımm sen bugün başladın gibi anladım doğrumu olsun bende cuma dahil yaparım eğer bana da anlatırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…